Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
467
Cevap
12
Favori
46.226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide bazen whatsapp bilditim sesi gelmiyordu oda uygulamadanmı yoksa telefondanmı kaynaklanıyor bilmiyorum ama artık olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar değerli ilginiz için teşekkür ederim.

İlk yazımdan bu yana bazı sorunlar ve gelişmeler oldu onları anlatmak isterim.

Odin ile rom yüklerken bazı hatalar olduğu ve bu yüzden cihazın bazı özelliklerini kullanamayacaktım. Bunların çoğu önemli değildi fakat hafızam 64 yerine 16 gb olduğunu görünce deli gibi evin içinde dönüp durdum zira uygulamalarım 7 GB tutuyordu ayrıca telefonu usb bellek olarak kullanıyordum iş yerinde bu durum beni sıkıntıya soktu ve nasıl düzeltebilirim diye araştırma yaparken bir sitede Odin için hangi ayarları yapmam gerektiğini tik olayları ve o AP BL yerlerini detaylı anlatan bir site buldum (ilk yaptığımda site sadece BL ye ekle diyordu ve neyin ekleneceğini söylemiyordu) ve talimatlar doğrultusunda ve sammobilden ilk kurulan pie güncellemesini indirip telefona kurdum ve o hatalar ve kullanılmayan uygulamalar çalıştı. ayrıca mobil verim düzeldi.
  • mborazan kullanıcısına yanıt
    Sevindim. Gözünüz aydın.
  • mborazan kullanıcısına yanıt
    sorunun çözüldüğüne sevindim ama odin kullanımı çok basittir hiç aklıma gelmedi böyle bir hata yapacağın. :)
  • Hiç kullanmadığım için oldu zaten hocam bu sıkıntılar ve bana büyük ders

• Smart switch programı ile pie güncellemesini yaptım. Ota gibi 1.3gb değil yaklaşık 3.5gb'lık güncelleme yaptı. Şu an sorunsuz olarak kullanıyorum.
  • seiko1 kullanıcısına yanıt
    Ekran suresi ne aliyorsunuz ? M20 ile bunun arasindayim gunluk kullanim onemli.

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/128909-145013/samsung-galaxy-a7-2018_samsung-galaxy-m20/

Buraya bakıp karar verebilirsin ama bence a7 daha performanslı ama m20 daha fazla pil ömrüne sahip

• M20 daha yeni model ve 1400 tl ye sifir alabiliyorum. Android q guncellemesi alacakmis. Benim samsung note 2 den illaki iyidir.

Sosyal medya instagram internet youtube bankacilik muzik google maps disinda telefonla isim olmuyor.

• Telefonu yeni aldım android 9 pie geçilir mi yoksa 8 de kalmak daha mı iyi?

• HrTomK H kullanıcısına yanıt
    Bence geçin büyük güncellemeden sonra ilk hata güncellemesi geldi ve ben memnunum.

Bence ıps ve oled harici ekranlı telefon almayın tn panel göz sağlığı için iyi değil.

• Tn panel niye iyi degil ? Ips goz yoruyor.

Peki öyle olsun

• Goz sagligi icin neden iyi degil ? A30 a7 2018 mi bakayim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

Goz sagligi icin neden iyi degil ? A30 a7 2018 mi bakayim ?
    Tn panel ekranlar göz yorar ne alacağın sana kalmış tercih meselesi.

• A30 bakiyorumda tn nasil goz yoruyor ? Hep tv ler lcd ler tn panel. Is yerinde hp monitor var mat ekranli tn panel galiba goz yormuyor. J7 prime 2 de tn panel ekran var hic oyle.sikayet duymadim okumadim.

Iphone bayisinde calisirken bayanin birisi iphone 6s getirmisti ips ekranli sikayetciydi goz yoruyor sulandiriyor diye. Onceki telefonunda olmuyormus bende de 5s vardi goz yoruyordu.

• telefonu önerir misiniz herhangi bir kronik sorunu bulunuyor mu

şarjı ortalama kaç saat oyun video vb.

bildiğim kadarı ile hızlı şarj bulunmuyor tam dolumu kaç sürüyo
  • Merhaba,
    Şahsi görüşüm ve deneyimime göre alınır. Kronik sorunu bulunmuyor
    şarjı yaklaşık 2 saat gibi belki biraz fazla sürede doluyor. ben gece 10 gibi takıp sabah 7 de alıyorum gayet iyi yetiyor benim kullanmama
    f/p olarak hiç araştırmadım ama güzel telefon.
  • Always ekranındaki pil göstergesinin büyütmenin bir yolu varmı? Kocaman saat ufacık bildirimler istemiyorum.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.