Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
11
Favori
46.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sorunlar cozulmez ise yeni güncelleme ile gelir galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erpinik

Güvenlik güncelle mesi galibs
    Anlamadım? eklediğim resimde güncelleme içeriği mevcut.
  • Neet değil okunmuyor

• Arkadaşlar merhaba ben de pie güncellemesini yükledim mobil veri berbat oldu bendeki ana band sürümün sonu BSD4 sammobilde BSC7 VAR bunların arasinda fark varmıdır ben bsc7 ile değiştirmek istedim yapamadım fikri olan arkadaş var mı

• mborazan kullanıcısına yanıt
    Son gelen güncellemeyi mi yaptınız? 133mb olan.
    Son çıkan güncellemeyi diyorsanız bende aksine mobil veride hızlanma oldu geçişler daha stabil

• Siz odin ile sıfırdan pie yüklemiştiniz değil mi?
  • seiko1 kullanıcısına yanıt
    Büyük olan ilk pie sürümü odin ile yaptım 130 mb olanı normal şekilde yükledim ve telefonu sıfırlamadım.

• Evet yaptım. Bir şey değişmedi.

Ayrıca denemek amacı ile odin ile kurdum.
    Ana bant sürümü BDS4 oldu yapım numarası BSC7 olarak görülüyor ve samsung pass gibi uygulamalar cihazınızın kök dizinine erişildi. Güvenlik nedeniyle kök dizinine erişilen cihazlarda samsung pass kullanılamaz uyarısı çıkıyor.

telefonun sadece rom'unu değiştirdim. root yapmadım. yine de bu uyarı çıktı.
    wipe filan yaptım düzelmedi. şimdi. bir de bunla uğraşmak zorunda kaldım. Yetkili servise göndermek gerekli olduğu söylendi normal telefon tamircisi normal haline getirir mi bilmiyorum.

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]

O zaman yolunda gitmeyen bir şey oldu ve sayaç arttı bildiğim kadarıyla servis bunu düzeltemiyor.

• O zaman bu şekilde mi kullanacağım senelerce
  • quote:

Orijinalden alıntı: mborazan

O zaman bu şekilde mi kullanacağım senelerce
    Servise verin büyük ihtimal onlar kurcalanmış diyerek geri yollayacaklar sonra tüketici hakem heyetine başvurun %99 değişim kararı çıkar tabi bunlar tahminlerim. :)

Bu arada ben yıllardır odin ile rom yüklerim j7 pro ve öncesi var şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C30C46BA4 -- 12 Mayıs 2019; 13:42:59 >
  • İlgin için teşekkür ederim.
    internetten araştırdım
    sadece güvenli klasör, pass ve healt uygulamasını kullanamıyoruz ve güncelleme alamıyoruz
    pass hariç diğerlerini kullanmıyordum artık passı da kullanmam ve güncelleme almasa da olur herhalde

demek ki samsung'a elveda demenin vakti geldi
    Aynen öyle hocam ben senin yerinde olsam zaten sayaçta artmış twrp ile farklı romlar yüklerim çok güzel cm romlar mevcut.

• Örnek,

XDA Developers
    [ROM][SE][9.0][A750F/FN] Quantum Stock V3 (updated: 22/06/2019)
    https://forum.xda-developers.com/galaxy-a7/development/rom-quantum-stock-t3913177

• Bşde bunlarda fake sayaç varmış hiç denemedim ama sanırım açılmayan o uygulamalar çalışabilir.

• hocam hiç bu işlere girmemiştim. 8. de iken herşey çok iyi idi 9 da mobil veri kötü oldu ve sonucunda böyle bir hata yaptım
    artık garantisi olamadığına göre dediğinizi deneyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mborazan

hocam hiç bu işlere girmemiştim. 8. de iken herşey çok iyi idi 9 da mobil veri kötü oldu ve sonucunda böyle bir hata yaptım
    artık garantisi olamadığına göre dediğinizi deneyeceğim.
    Sağlık olsun sonuçta telefon kullanılmaz halde değil olmadı bu şekilde satarsın veya takaslarsın şahsen ben bile takas yapabilirdim :)

Techno Rohityoutube
    Samsung Galaxy A7 (2018) Network Problems SOLVED !! Samsung Smartphone Network Problems |
    https://www.youtube.com/watch?v=Ru4YBZB9u10

Şöyle bir video buldum. Belki işine yarar.

• Yeni güncelleme yaradı telefon daha hızlı oldu ve pil süresi uzadı. Şimdilikbir hata göremedim.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.