Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
465
Cevap
11
Favori
46.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Te Amo Querido

Arkadaşlar ss de gördüğünüz gibi webde. Film izlerken alt tarafta kaybolmayan bembeyaz navi bar tuşları var film izlerken içine ediyor gözü yoruyor ne yaptıysam yok edemedim
    Sen söyleyince baktımda bende öyle olmuyor şeffaf eskisi gibi kayboluyor.

SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]
    SAMSUNG GALAXY A7 2018 [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: meftunyekta

Yukarıdaki arkadaşların anlatığı sorunlar ise aman aman telefon o problemlerden dolayı kullanılamaz halde ne yapacağız ki ? Bu kadar abartmayın lütfen.
    Arkadaşlar sizde sorun yok diye sorunsuz olacak diye bir kaide yok. Servise güncelleme sonrasi wi-fi vs birçok sorun gidiyor. Sikayetvar a bile bu sorunları yazmışlar. Güncelleme alelacele verilince böyle oluyor işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Te Amo Querido kullanıcısına yanıt
    web tarayıcınızı silip tekrar yüklediniz mi? Yada yaani gibi başka tarayıcılarda var onlarla deneyin en azından tarayıcıdan olup olmadığını anlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: .mpower

Arkadaşlar sizde sorun yok diye sorunsuz olacak diye bir kaide yok. Servise güncelleme sonrasi wi-fi vs birçok sorun gidiyor. Sikayetvar a bile bu sorunları yazmışlar. Güncelleme alelacele verilince böyle oluyor işte.

Alıntıları Göster
    Hep diyorum böyle büyük güncellemeleri odin ile temiz kurulum yapın diye olmadı sıfırlayın ben odin ile kurdum sıfır sorun ne wfi sorunu nede telefon yavaşladı aksine hızlandı.

• Herkeze bir bilgisayar ve teknik bilgi olmasi gerekli güncelleme sorunlu bu cihaz için telefonu kullanılmaz duruma düşürüyor

• Servisle görüştügüm güncelleme yapmayın diyor yapanlar ne olacak nasıl geri alınacak guncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: hakan_sp

Ben bu telefonu alsam son güncellemeyi yüklemeden nasıl kurtulurum? kurulumda pie mı yükler ?
    Android 8.0 oreo ile geliyor. Güncellemeleri otomatik olarak indir seçeneğini devre dışı bırakırsan güncellemez.
  • Şikâyet var ve diğer forumlarda şikayet yağıyor güncelleme ile ilguli

• Odin ile sorunsuz android 9 pie güncellemesini yüklemek isteyenler için ufak bir rehber yaptım zaten işlem çok basit.

Linkte rom , odin ve samsung sürücü mevcut hepsini indirin.

Dikkat etmeniz gerekenler telefonun orijinal kablosu olsun bide laptopta bu işlemi yapmanız daha uygun çünkü işlem sırasında elektrik giderse ve işlem yarıda kalırsa ne olur bilemem.
    https://samfrew.com/download/Galaxy__A7__/vfw5/TUR/A750FXXU1BSC7/A750FOJM1BSC7/

Samsung sürcüsünü yükleyip telefonu kapatın.

Ses açma ve güç tuşuna bakarak recovery moduna girip oradan reboot to bootloader seçeneğini seçip usb kabloyla pc'ye bağlıyoruz.

Odin ve romu rardan çıkarım odine romdaki dosyaları gösterin BL , AP , CP ve CSC bu 4 dosya.

Hepsi bu kadar srat yapıp işlemi bitiriyoruz.

• ben 8 geri döndüm arkadaşlar bence beklemek lazım 9 için sıkıntılı
  • Get Droid Tipsyoutube
    How to install Stock Firmware on any Samsung Galaxy devices using ODIN
    https://www.youtube.com/watch?v=tCCdUFl_O0M&feature=youtu.be
    geri dönüs viideosu
    https://www.getdroidtips.com/download-latest-samsung-usb-drivers/ usb sürücüsü
    https://www.sammobile.com/firmwares/SM-A750F/TUR/download/A750FXXU1ARK7/247073/ odin ve türkiye icin 8 dosyaları

Odin v3.13.3 sürümünü indirin

İndirdiğiniz ürün yazılımı dosyasını çıkarın. 5 dosya almalısın:
    AP (Sistem ve Kurtarma)

BL (Önyükleyici)

CP (Modem / Radyo)

CSC _ *** (Ülke / Bölge / Operatör)

HOME_CSC _ *** (Ülke / Bölge / Operatör)

Her dosyayı Odin v3.13.3'teki ilgili alanına ekleyin. Temiz bir flaş yapmak istiyorsanız CSC _ *** veya uygulamalarınızı ve verilerinizi saklamak istiyorsanız HOME_CSC _ *** kullanın.
    Aşağıdaki düğme birleşimini kullanarak telefonunuzu İndirme / Odin modunda (cihazınızın kapalı olduğundan emin olun) yeniden başlatın: POWER + VOLUME DOWN + BIXBY
    İlk seçeneğin çalışmaması durumunda diğer seçenekler işe yaramadı veya mümkün olmadı.

Seçenek 2 SES DÜZEYİ AŞAĞI + SES YUKARI USB kablosundan daha

Seçenek 3 GÜÇ + SES AŞAĞI + SES AŞAĞI

Seçenek 4 GÜÇ + SES AŞAĞI + EV BUTONU

Seçenek 5 (Not9) USB kablosu + SES DÜZEYİ AŞAĞI + BIXBY

İndirme moduna girdikten sonra, telefonunuzu PC'ye, tercihen telefonunuzla birlikte verilen orijinal USB kablosunu kullanarak bağlayın. Odin cihazınızı algılamalıdır ve COM port numarası ile birlikte MAVİ bir kutu görünecektir. (SAMSUNG sürücülerinin PC’nde yüklü olduğundan emin olun!)
    Fazladan herhangi bir kutuyu işaretlemeyin. İşaretlenecek tek seçenek F. Sıfırlama Zamanı ve Otomatik Yeniden Başlatma'dır.
    Başlat düğmesine tıklayın, Odin'in YEŞİL bir kutuda 'PASS' demesini bekleyin. Flaş tamamlandığında, telefonunuz yeniden başlatılır ve telefonunuzu bilgisayardan ayırabilirsiniz.
    TALİMATLAR (1 DOSYA)
    Odin v3.13.3 sürümünü indirin
    İndirdiğiniz ürün yazılımı dosyasını çıkarın. 1 dosya almalısın:
    AP (Sistem ve Kurtarma)

Odin'deki AP alanına MD5 dosyası ekleme
    Aşağıdaki düğme birleşimini kullanarak telefonunuzu İndirme / Odin modunda (cihazınızın kapalı olduğundan emin olun) yeniden başlatın: POWER + VOLUME DOWN + BIXBY
    İlk seçeneğin çalışmaması durumunda diğer seçenekler işe yaramadı veya mümkün olmadı.

Seçenek 2 SES DÜZEYİ AŞAĞI + SES YUKARI USB kablosundan daha

Seçenek 3 GÜÇ + SES AŞAĞI + SES AŞAĞI

Seçenek 4 GÜÇ + SES AŞAĞI + EV BUTONU

Seçenek 5 (Not9) USB kablosu + SES DÜZEYİ AŞAĞI + BIXBY

İndirme moduna girdikten sonra, telefonunuzu PC'ye, tercihen telefonunuzla birlikte verilen orijinal USB kablosunu kullanarak bağlayın. Odin cihazınızı algılamalıdır ve COM port numarası ile birlikte MAVİ bir kutu görünecektir. (SAMSUNG sürücülerinin PC’nde yüklü olduğundan emin olun!)
    Fazladan herhangi bir kutuyu işaretlemeyin. İşaretlenecek tek seçenek F. Sıfırlama Zamanı ve Otomatik Yeniden Başlatma'dır.
    Başlat düğmesine tıklayın, Odin'in YEŞİL bir kutuda 'PASS' demesini bekleyin. Flaş tamamlandığında, telefonunuz yeniden başlatılır ve telefonunuzu bilgisayardan ayırabilirsiniz.

• Sizde de acaba bazen fotoğraf çektiğinizde tek bir tane arada son çektiğiniz fotoğrafın olmadığına denk geldiniz mi hiç. Güncellemeyi yapmadım üstelik ama bazen çektiğim fotolar galeriye girince sanki hiç öyle bir foto çekilmemiş gibi ortada yok üstelik çekme sesi ve küçük resim olarak da kamera uygulamasındayken görünmekteyken nedeni nedir acaba.
  • exelans53 kullanıcısına yanıt
    Çok sık resim çekmesemde şimdiye kadar denk gelmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C30C46BA4

Çok sık resim çekmesemde şimdiye kadar denk gelmedim.
    Ben de çok sık çekmiyorum ama uzun bir arayla çekilen ilk fotoğrafta yapıyor bunu henüz anlamış değilim neden fotonun galeriye girince kaybolup gittiğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exelans53

Ben de çok sık çekmiyorum ama uzun bir arayla çekilen ilk fotoğrafta yapıyor bunu henüz anlamış değilim neden fotonun galeriye girince kaybolup gittiğini.

Alıntıları Göster
    Deniyorum hiç yapmadı sanırım android 8'de olan bir hata 9'da olmuyor.
    Nasil memnunmusunuz cihazdan onerirmisiniz ? Bende alacagim fiyati uygun ve hosuma gitti. Takilma donma stabilite ne alemde ? Muzik kulakligim var ses kalitesi ve yuksekligi nasil ?

A50 yerine bunu almayi planliyorum ama gundelik kullanim icin nasildir bilemem. Sarj olarak ekran suresi ne kadar aliyorsunuz ?

• A50 özellik anlamında üstün ekrana göre iyi batarya da konulmuş. Iphone 5sten gectim a7 ye aşırı ısınma olayı ağır oyunlarda oluyor ancak eli rahatsız etmiyor öbür türlü nette grzinirken normal kullansanız ısınma olmuyor. Takilma olayı yaşamadım pubg oynamam ama oynayanlar orta ayarsa 2 saat sorunsuz oynuyor. Tabi o tarz oyunlar bataryayi emiyor. Mesela ful batarya o oyunla 2_3 saatte dayanır. Bende gece 12 de sarjdan aliyoeum sabah 8 de 97 de oluyor gün içi yoğun görüşme ve wifi uzerinden sosyal medya olsun okey score hero kafa topu gibi oyunlar oynadigimda aksam 6 %10 kalıyor. Onuda sadece kisa gorusmelere harcasan 1 saat daha rahat götürür seni. Kamerası çok iyi değil eis yok bunda titremede bulanık çekiyor. O yüzden özellik anlamında a50 derim ama fiyat olarak o kadar para vermeyeyim bu kadarı da işimi görür dersen bu da güzel bir cihaz. Yine de a50 alabilirsen iyi olur diyorum:)

Peki a7 mi A30 mu :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.