< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (57. sayfa)
-
-
Üst bildirim panelinde değişiklikler var ekstra karatma diye özellik gelmiş
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Animasyonlar filanda değişmiş
Ben bir kaç detay dışında fark göremedim pek, biraz deneyimlemek lazım. Hoş zaten öyle bariz farklar olmadığı biliniyordu.
Hocam o yeşil nokta o an uygulamanın kamera ve mikrofon kullanıp kullanmadığını gösteriyor.
Cihaz bazı modemlerde wifi sorunu yapıyordu hocam, bildirim falan geç geliyordu, sizde de var mıydı o sorun bilmiyorum ama varsa gelişme var mı o konuda ?
Merhaba ben öyle sıkıntı yaşamadım hiç
Android 12 One UI 4.0 güncellemesi geldi.
-
Dün geldi hocam
Dün baktığımda yoktu hocam, demek ki daha sonra gelmiş.
-
Güncelleme sonrası recovery moddan cache wipe yaptım, app booster ile optimize ettim ama google feed ekranına geçişte veya açık uygulamalar arası geçişlerde, mesajlar uygulaması vb uygulamalarda gezinirken takılmalar oluyor. Galiba istemediğim halde fabrika ayarlarına sıfırlamak zorunda kalacağım :(
-
Smart swich üzerinden verildi dün
Hocam güncelleme yaptınız mı ? Wifi'da bildirim sorunu giderildi mi güncelleme sonrasında ?
-
Hocam şöyle bir şey buldum güvenli İnternet diye olay var mış onu standart a aldım düzeldi. Sadece kendi evimde problem oluyordu o da çözüldü sonunda
Nerede hocam o ayar ?
-
Telefonda değil kullandığınız jnternet servisinin online işlemler menusunde
Şimdi kontrol ettim halihazırda güvenli internet hizmeti almıyormuşum...
-
bir süre kullanın, sistem bir otursun.
-
Hocam sizinki düzeldimi
Hocam halihazırda superonline da güvenli internet kullanmıyormuşum onunla ilgili değil sanırım. Tekrar kapatma isteği gönderdim eve gidince bakacağım artık. Netguard ile sanal VPN denemiştim o da çözmemişti. Bağdaştırıcı ile ilgili bir durum sanırım :( :( Sizde düzeldi mi ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X