Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet hocam bende düzeldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kaç güncelleme gelecek bize 12.13.14 mü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doğrusu güncelleme yi hiç merak etmiyorum hemende güncellemek taraftarı değilim

heleki otanın dışında hiç yapmak istemiyorum

unutmayın her güncelleme getirisinden çok götürüsü olur her güncelleme telefonu biraz daha zehirleyip en kısa sürede yeni telefonlar almayı istedir.

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Ben devamlı yüklerim bir sıkıntısını görmedim ayrıca cihazın güvenliği ve sistem açıkları için güncellemek gerekir

• Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt

Tabiki güncellemek gerekirde telefon üzerinden gelen güncellemeyle güncellemek bence daha iyi olucaktır onu anlatmak istedim tabi birde erken güncelleyen insanlardan bilgi almak için hiç acelesi olmadığını söyledim

teşekkürler

• arkadaşlar ben telefonu evkurdan sıfır aldım hoparlörde sıkıntı var galiba konuşurken hoparlöre alıyorum sesım karsıya keskik kesik ve boguk gidiyormuş napacam ya diğer şeyler iyi, servise versem kargo filan verecekmişim çalınır veya kaybolur diye korkuyorum 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 21 Ocak 2022; 0:1:22 >
  • CemalSanane kullanıcısına yanıt

Öyle olması lazım. 11 ile geldi 3 yıl sistem güncellemesi sözü verilsi, 4 yıl güvenlik güncellemesi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktım 12 güncellemesi gelmiş telefona henüz acelem yok güncellemedim yorumları görmek istiyorum önce

• Guncelleme yaptıktan sonra Samsung Cloud ve Google Drive'a yedek alıp fabrika ayarlarına sıfırlayın. Sosyal medya uygulamalarını mesela WhatsApp gibi Telegram gibi ayrıca kendi uygulamaları üzerinden yedekleyin kaybınız olmasın. Ben sifirlama yapmadan baya lag yaşıyordum. Sıfırlayınca harika oldu

• Jamiryov kullanıcısına yanıt

Benim için en önemli şey batarya hocam, batarya performansı nasıl ? Düşme var mı ?

• -Hattori- kullanıcısına yanıt

Hocam sakın garantiye verme ben de de aynı durum oluyor ama tahminimce sorun yazılımsal. Eğer telefonda bir şeyler izlerken birileri aradığında açınca oluyor bu durum. Sanırım gürültü engelleme gereğinden fazla kesiyor sesi arama geldiğinde çift hoparlörlerden ses geliyor ise. Bir şeyler izlemiyorken arandığımda hoparlöre aldığımda sorun olmuyor. Garanti ile uğraşma bir şeyler izlerken biri aradığında videoyu ya da müziği alta al öyle aç aramayı     

• Tface T kullanıcısına yanıt

Batarya performansı için henüz bir şey söylemek zor çünkü kullanımı öğreniyor. Pil koruma (%85'e kadar şarj) açık olduğu için gün içerisinde sarj epey hızlı tükeniyor. Ama 1 hafta sonra durum daha iyi olacaktır

hocam ben bir şey izlemiyorken normal arama ve whatsapp aramasında hoparlore alınca sesim boguk ve az gidiyormuş, ahize konuşmasında bir şey yok

Ses ayarlarında ses çıkışın mono mu stereo mu hocam bir onu kontrol eder misin, mono ise stereo yap

Ses ayarlarına girdim hocam stereo veya mono ayarı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Hattori- -- 22 Ocak 2022; 14:12:45 >
  • şikayetvar'dan yazdım aradılar servise gönderin dediler koca türkiyede samsung telefon yetkili servisi sadece ankarada var (ben trabzondayım) yurtiçi ile gönderin diyorlar kaybolacak veya çalınacak diye korkuyorum 24 ay taksit verecem buna ya  

• Ayarlar, erişebilirlik, duyma desteği... Senin dediğin durum bana da bir kaç kere oldu mono streo değiştirdim vs kendiliğinden düzeldi. Garanti son çare olsun hocam

• Telefonu güncelledim

kişilerdeki alfabetik harf sırası görünmüyor nedense kişilerim alfabetik sıraya göre fakat sağdaki harf sırası görünmüyor yerine noktalar var nasıl düzeltirim teşekkürler

teşekürler hocam siz bunu yazmasınız pazartesi garantiye yollayacaktım allah razı olsun.

Forum bunun için var hocam, düzeldi mi peki ?

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.