Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (60. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Youtube da var hocam ilgili videolar ancak android 12 den 11 e donuş açık mı a72 de onu öğrenmeden yapmaya kalkma uğraşırsın sonra

• Telefonu 12'ye yükselttim şimdilik bir sıkıntıyla karşılaşmadım, bahsedilen bluetooth kulaklık sorunuyla şahsen karşılaşmadım, sadece görsel olarak uygulama çekmecesinde arka taraf simsiyah oldu bunun şeffaflığını nasıl ayarlarım bulamadım yardımcı olabilecek varsa sevinirim. Telefon daha akıcı geldi gözüme, parmak izi ve yüz tanıma daha hızlı, stabil çalışıyor sanki ama belki de psikolojiktir. Batarya performansında şimdilik bir farklılık gözlemlemedim. Bunların dışında hayal kırıklığı diyebilirim hiçbir görsel iyileştirme farklılık yok, telefon kendi kendine güncellense ben fark edemezdim güncellendiğini.

• scsboi S kullanıcısına yanıt

Ben ilk kurulumdan sonra lag yaşadığım için fabrika ayarlarına sıfırladım. Sadece pil kullanımının öğrenildiği süreçte 4-5 gün pil hızlı boşaldı. Şimdi hiç bir sorun yok. Renk paleti ve pil korumayı beğendim. Sorun yaşayan arkadaşa tavsiyem telefonu servise vermesi. 11'e geri dönemezsiniz. Dönmeye kalkarsanız telefonunuz çöker ve garantiden çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar benim kullandığım kulaklık soundpeats trueair2 Android 11 de sorun yoktu 12 ye geçince YouTube veya video müzik sesleri alamıyorum aynı zamanda oynatmıyor uzaktan bağlantı yapıldi olmadı tesadüfen farklıyım şebeke görüşmesi yaparken sorun yok video müziklerin medya seslerini duyabiliyorum bağlantı yapan arkadaşta şaşırdı bu arada kulaklığı a71 de denedim sıkıntı yok bide tlf görüşmesi yapabiliyorum tek sıkıntı medya sesi alamıyorum anladığım kadarı ile 12 ile Bluetooth kulaklığı 12 ye uyumsuz varmış bu kulaklıktan kullanan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben buds pro kullanıyorum ve hiç bir sorun yok. Sizin kulaklığın 12 için güncellemesi olabilir belki onu bir kontrol edin isterseniz.

• metumete M kullanıcısına yanıt
    Nerden edebiliriz hocam

• CemalSanane kullanıcısına yanıt
    Kulaklığın uygulaması var ise indirin. Kulaklığı telefona bağlayın uygulamada görününce orada ayarlardan güncelleme kısmını bulup bir bakın hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bluetooth Kulaklık ses sorunu çözümü:

Kulaklığı telefona bağlayın.

Ayarlar bölümüne girin

Arama kısmına 'Bluetooth Ses Codec' yazın.

Çıkan seçeneklerden 'HD Ses' i kapatın.

Müzik dinliyorsanız, Youtube'u açın ya da tam tersini yapın.

ses gelecektir.

Bu dediğim aptx destekli kulaklıklar içindir.

Her yeniden bağlandığınızda yapmanız gerekir.

• Master KENOBI kullanıcısına yanıt
    'Bluetooth Ses Codec ne yazıkki tlf böyle bi blm yok sinirlendim sattım bilginiz olsun a72 tlf 12 sürüme soundpeats trueair2 uyumlu degil

• Master KENOBI kullanıcısına yanıt

Bu dediğinizin yapılabilmesi için geliştirici seçeneklerinin aktif olması gerektiğini de ekleyelim.

• Kesinlikle güncelleme yapmayın arkadaşlar mailler bildirimler zamanında gelmiyor. Bluetooth hoparlöre bağlanıyor ama ses çıkmıyor hiçbir artısını göremediğim gibi saçma sorunlar başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yahely -- 27 Ocak 2022; 23:8:45 >
  • yahely kullanıcısına yanıt
    Güncelleme sonrası yeni kurulum yaptınız mı

• zopheal kullanıcısına yanıt

Yok hocam yapmadım pek vaktim yok yedekleme falan uğraşamayacağım bu ara. Banka uygulamalarıda durduruldu hatası veriyor.

Bence ilk fırsatta yapın, bir sıkıntı var çünkü. Ben güncellemeyi ilk gun direk PC üzerinden yaptım, hiç bir sıkıntı yaşamıyorum.

• CemalSanane kullanıcısına yanıt

https://www.reddit.com/r/GalaxyA72/comments/see7ba/bluetooth_audio_bug_fix_after_android_12_one_ui_4/?utm_medium=android_app&utm_source=share

Demekki yalnız değilim

• Jamiryov kullanıcısına yanıt
    Alttaki yorumları okudum herkes te benim gibi problemleri varmış ve belirtilen yeri yaptıklarında düzelmiş ben yapamadım kulaklığı sattım ama samsung bunun için mutlaka bi yapama yayınlamalı kendileri diyor geliştirici seçenekleri açmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CemalSanane -- 28 Ocak 2022; 7:3:18 >
  • Benim güncelleme olayındaki acele etmeyin dememdeki olay buydu işte neyse bende güncelledim

kişilerde harf yerine noktalarvar bendeki sorunda bu

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Bende de ayni ama o sorun değil tasarım değişmiş noktaların üzerinden yukati aşağı çekince harfler çıkıyor

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun değil tasarım değişikliği bu.

• 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.