Bilgi için teşekkürler arkadaşım ha bu arada batarya olayında hiç sıkıntı yok gayet stabil 11 deki gibi. Batarya süresi telefona facebooku yüklemeyin. Yeterki |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (61. sayfa)
-
-
Aynen batarya da fark görmedim ama arası arayuzde başka bir şeyler açık iken Drop oluyor ufak takılmalar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yanlışlıkla dokunma koruması kafayı yedirtiyor bazen telefona kapatmanız tavsiyemdir.
-
Tam güncellemeyi indiriyordum yorumları görünce duraklattim en iyi yapmayım ben güncellemeyi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başka bir ülkenin romunu smart switch ile kursak bir sorun olur mu arkadaşlar ?
-
Ben tavsiye etmem arkadaşım
-
Beyler merhaba. Şu an piyasada ve çeşitli e-ticaret sitelerinde 6399 ile 8999 lira arası garip fiyatlarla satışta bulunan A72 modelinin 5G özelliği var mıdır?
M52 ile baraber iki modeli yanyana koyduğumda IP67 toz/su koruma sertifikası ve OIS haricinde M52 çok daha makul duruyor f/p açısından. Haksız mıyım acaba?
Selamlar.
Not: Hepsiburada'daki satıcılar muğlaklık yüzünden farklı yanıtlar vermişler. Bazıları 5G için EVET, var bazıları HAYIR, yok yazmış. 5G olmadığına inanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Şubat 2022; 12:32:31 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbirinde 5g yok, var diyorsa da yalandır. Ülkemizdekilerin hepsi 4g li versiyon.
Aynen hocam, bende buna kanaat getirdim ve M52 modeline yöneldim ama A72'de güzel telefon hiç şüphesiz.
İmkanın varsa a72 alderim
-
Wifi aramasını aktif edin derim 👍👍
Tam olarak ne işe yarar bu wifi arama
Whatsapdaki görüntülü yada sesli aramalarda wifiyi açınca destek oluyor tabi bulunduğun mekandaki wifileri
-
Buradan almayı düşünenlere sesleniyorum, youtuberların allayıp pulladığı bu dandik telefona gidip de 6k para vermeyin, kağnı gibi çalıştığını görünce üzülmeyin. Ben öyle bir hata yaptım 1 hafta zor dayandım, gidin s20 fe falan alın, ısınsın, şarjı az gitsin ama en azından yavaşlıktan depresyona girmezsiniz.
-
Hocam hız olarak hiç bir sorunum yok. Not: iphone 11'den geçtim
-
Hiz ile tam kastınız nedir acaba?
Ben iphone 11 i satıp bu A72 i aldım batarya olsun hız olsun fotoğraf olsun süper ürün tavsiye ederim alacaklars
-
Whatsapp ile vs ilgisi yok, şebekeye bağlı değilken modem üzerinde görüşme yapmanıza olanak veriyor. Çekmeyen yerlerde (depo vs gibi) kullanabilirsiniz. Ben evde uçak moduna alıp wifi ı açıp kullanıyorum, hem daha az batarya yiyor hem de şebekeye doğrudan bağlı olmadığı için daha az radyasyon ;)
Her mobil servis sağlayıcı için vowifi açmak farklı bir araştırın kullanın.
-
Ben de hocam hatta forumdaki iphone 11 anakonusunda ne kadar saçma sorunlar ile karşılaştığımı görebilirler, sattım kurtuldum a72 geçtim.
-
Youtube ve Youtube music.ten bt kulaklıkla sıklıkla müzik dinlediğim için yazılım güncellemesi yapmayacağım ama sürekli uyarı veriyor telefonunuzu güncelleyin diye. Bu uyarıyı nasıl tamamen kapatabilirim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X