Şimdi Ara

Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.487
Cevap
29
Favori
124.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar Teknisyeni kullanıcısına yanıt

Bilgi için teşekkürler arkadaşım

ha bu arada batarya olayında hiç sıkıntı yok gayet stabil 11 deki gibi. Batarya süresi

telefona facebooku yüklemeyin. Yeterki

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt
    Aynen batarya da fark görmedim ama arası arayuzde başka bir şeyler açık iken Drop oluyor ufak takılmalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yanlışlıkla dokunma koruması kafayı yedirtiyor bazen telefona kapatmanız tavsiyemdir.

• Tam güncellemeyi indiriyordum yorumları görünce duraklattim en iyi yapmayım ben güncellemeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka bir ülkenin romunu smart switch ile kursak bir sorun olur mu arkadaşlar ?

• Tface T kullanıcısına yanıt

Ben tavsiye etmem arkadaşım

• Beyler merhaba. Şu an piyasada ve çeşitli e-ticaret sitelerinde 6399 ile 8999 lira arası garip fiyatlarla satışta bulunan A72 modelinin 5G özelliği var mıdır?

M52 ile baraber iki modeli yanyana koyduğumda IP67 toz/su koruma sertifikası ve OIS haricinde M52 çok daha makul duruyor f/p açısından. Haksız mıyım acaba?

Selamlar.

Not: Hepsiburada'daki satıcılar muğlaklık yüzünden farklı yanıtlar vermişler. Bazıları 5G için EVET, var bazıları HAYIR, yok yazmış. 5G olmadığına inanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 3 Şubat 2022; 12:32:31 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hiçbirinde 5g yok, var diyorsa da yalandır. Ülkemizdekilerin hepsi 4g li versiyon.

• RoNNiE- kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam, bende buna kanaat getirdim ve M52 modeline yöneldim ama A72'de güzel telefon hiç şüphesiz.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt

İmkanın varsa a72 alderim

• Wifi aramasını aktif edin derim 👍👍

• Tface T kullanıcısına yanıt
    Tam olarak ne işe yarar bu wifi arama

• CemalSanane kullanıcısına yanıt

Whatsapdaki görüntülü yada sesli aramalarda wifiyi açınca destek oluyor tabi bulunduğun mekandaki wifileri

• Buradan almayı düşünenlere sesleniyorum, youtuberların allayıp pulladığı bu dandik telefona gidip de 6k para vermeyin, kağnı gibi çalıştığını görünce üzülmeyin. Ben öyle bir hata yaptım 1 hafta zor dayandım, gidin s20 fe falan alın, ısınsın, şarjı az gitsin ama en azından yavaşlıktan depresyona girmezsiniz.

• 4hill kullanıcısına yanıt

Hocam hız olarak hiç bir sorunum yok. Not: iphone 11'den geçtim

• 4hill kullanıcısına yanıt
    Hiz ile tam kastınız nedir acaba?

• Ben iphone 11 i satıp bu A72 i aldım batarya olsun hız olsun fotoğraf olsun süper ürün tavsiye ederim alacaklars

• CemalSanane kullanıcısına yanıt

Whatsapp ile vs ilgisi yok, şebekeye bağlı değilken modem üzerinde görüşme yapmanıza olanak veriyor. Çekmeyen yerlerde (depo vs gibi) kullanabilirsiniz. Ben evde uçak moduna alıp wifi ı açıp kullanıyorum, hem daha az batarya yiyor hem de şebekeye doğrudan bağlı olmadığı için daha az radyasyon ;)

Her mobil servis sağlayıcı için vowifi açmak farklı bir araştırın kullanın.

• Kafkaslı57 kullanıcısına yanıt

Ben de hocam hatta forumdaki iphone 11 anakonusunda ne kadar saçma sorunlar ile karşılaştığımı görebilirler, sattım kurtuldum a72 geçtim.

• Youtube ve Youtube music.ten bt kulaklıkla sıklıkla müzik dinlediğim için yazılım güncellemesi yapmayacağım ama sürekli uyarı veriyor telefonunuzu güncelleyin diye. Bu uyarıyı nasıl tamamen kapatabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.