Suanlik bir sorun yok hocam sesim netleşti hoparlör den konusurken < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Galaxy A72 [ANA KONU] (59. sayfa)
-
-
Android 12 ve Oneui 4.0 güncellemesi ile pil performansı ne durumda arkadaşlar?
-
Şu sorunu tel ilk çıktığından beri yaşıyorduk hocam hep hoparlörden konuşma hem goruntulu konusma.servise vermeyi gözüm kesmiyordu onun harici bir sürü şey denedim olmamıştı.valla ilk defa düzeldi senin dedigin yerden sesi mono yaptım. İns böyle devam eder. Çok sağolasın büyük dertten kurtardın bizi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Garantiye göndermeden önce yazılımsal her türlü çözüm yolunu denerim hocam :) :) Bende de aynı sorun olmuştu mono yaptım düzeldi sonra tekrar oldu sonra tekrar stereo yaptım düzeldi 1 aydır aynı sorunu vermiyor, olursa tekrar kurcala derim aynı yeri :) :) Android 12 güncellemesi yorumlarını bekliyorum arkadaşların eğer pil performansında bir gerileme olmuyorsa güncelleyeceğim.
-
Valla hocam pil konusunda pek fikir belirtemem muhtemelen. Eşim kullanıyor cihazı. Zaten ne zaman şarj ettiğini unutacak kadar memnun pilinden.ama bir şikayeti olursa pil ile ilgili o zaman yazarım buraya :). Dedeler ile torun görüşmeleri yuzunden görüntülü konuşmada çok kullaniliyor cihaz, çok işkence çekiyorduk onu cozduk gibi işte sayende :) kendi telefonum olmayınca ayarlara çok hakim değilim gözden kaçmış orası yoksa baya kurcalamistim ben de biyerden düzelir belki diye ama :)
Peki hocam sağolasın, telefon üzerinden mi yaptınız güncellemeyi peki ? Genelde öyle yapmam sıfırdan odin vs ile kurarım ama zor geliyor şimdi uğraşmak...
-
Telefon üzerinden yaptık hocam. Valla eskiden temiz kurulum vs ugrasirdim da artık yüreğim yok öyle şeylere :) tüm dünyaya böyle dağıtıyorlar güncellemeyi bişe olmaz diyip kurup geçiyorum genelde 😅
Benim de çözemediğim wifi da bildirim sorunu var o yüzden başka ülke romu mu kursam diye aklımdan geçiyor ama artık yürek dayanmıyor o işlere dediğin gibi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tface -- 23 Ocak 2022; 16:37:50 >
12 sonrası Bluetooth kulaklık bağlanıyor fakat YouTube ses sorunu yaşayan varmı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Nerden güncelledim yahu Bluetooth bağlı tlf konuşması yapıyorum ama müzik dinleyemiyorum telegrama girince otomatik güncellemiyor kilitleniyor ve aşırı derecede lag var 3 defa reset attım nafile 11 e nasıl dönereiz
Telefonunuzu fabrika ayarlarına sıfırlayın
-
Factory reset va.yaptım 3 defa aynı kulaklık soundpeats 2 başka tlf taktım sorunsuz
Arkadaşlar 11 e dönmek istiyorum neden hızlı bulurum rom u hayatımda gördüğüm ikinci kötü güncelleme 5 defa format attı ne Bluetooth kulaklıktan müzik sesi alabildim ne de tlf sürekli lag takılma vs
12 baya sıkıntılı galiba 11 le devam
-
Aradığım yorum bu
Arkadaşlar sizce A72, A52, M52 arasından hangisini seçmeliyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera senin için önemli ise a72 OIS büyük faktör, eğer değilse m52 kanımca.
-
Yüklemeyin arkadaşlar 12 yi rezalet ötesi bi bulamadım 11 e nasıl yükleriz aradım mh yi olmaz efendim e ne olcak size uzaktan bağlanacaz bekle babam.bekle
Geri dönüş açık ise dönersin hocam smart switch ile
Bu programı bilg indirecez galiba programda belirtirmi yani w11 de w10 dönüş için yükleme vardı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X