Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bizim telefona çıkmaz mı acaba bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

http://www.cyanogenmod.com/

pray and stay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vuysal -- 24 Mart 2011; 13:25:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

pray and stay

pray and wait mi demek istedin

• quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

quote:

akradaşlar wigdet olarak eklediğim kasör isimlerini nasıl değiştire biliyorum bilen varmı....

• Bir hafta oldu alalı ama nokiadan sonra alışmak çok zor geldi ve alışamadım da zaten. İzmir'den ilgilenen olursa özelden yazabilir. Tekrar E72'ye dönüş yapacağım büyük bir ihtimalle....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmay -- 24 Mart 2011; 14:09:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escape595

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

pray and stay

pray and wait mi demek istedin

ona benzer bişi , ingilizce degil ingilazca gibi bisi oldu sanırım

• quote:

Orijinalden alıntı: dende$

cep telefonu alacak arkadaşlar bugün bimeks te tüm cep telefonlarında %18 indirim var, yani kdv alınmıyor duyurulur.

Ama nedense her yerde KDV dahil olarak, bimekste sözde KDV indirimli fiyattan satılıyor.
  • Arkadaşlar telefon hakkında bazı sorularım var
    1)Shiftdelete'deki galaxy ace incelemesinde menüde 1. sayfada market var bu sizdede var mı bende yokta çünkü ve ne işe yarıyor?Birde Nisanda gelecek olan güncellemeyle Google Android Market™'i kies'ten yükliyecekmişiz.Yükleyince bu bahsettiğim market mi gelcek menüye?
    2)Benim durup durarken bakiyemden 0.50 kr 1 tl o civarlarda düşüyor neden anlıyamadım S-Android markete ve Slide-me ye girmiştim onlara girmek ücretli mi?Android marketten bir şey indirmedim ama slide- me den indirmiştim .Sonraki günlerde hiç bir şey indirmeden tekrar girdim okuldan bir geldim yine 0.50 kr düşmüş.Bunun nededini bilen var mı?
    3)İnternete giriyorum anasayfa google daha sonra ordan X e basıyorum yukardan 0.facebook.com a giriyorum çıkış yapıyorum facebooktan, daha sonra geri tuşuna basıyorum çıkıyor internetten, internete tekrar giriyorum anasayfada 0.facebook.com açılıyor ben googlenin açılmasını istiyorum.Bunun sebebi nedir acaba?
    4)Telefona ilk aldığımda Angry Birds ve Nimbuzz'u indirmiştim sim araçkitinin yanındaydı ikiside telefonu kapattım sim araç kiti, nimbuzz ve angry birds ün yerleri değişmiş tekrar düzeltiyorum kapatıyorum telefonu yine aynı şey oluyor yeleri değişiyor.Bunun sebebi nedir?
    5)Android markette çok az uygulama var nisanda güncelleme falan gelcek demişler bu güncellemeyle neler değişecek acaba?
    Sorularım böyle biraz fazla olabilir ama lütfen aranızdan bilen varsa nolur cevaplasın.Şimdiden teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 24 Mart 2011; 15:37:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

ANDROİD MARKETİ AÇMA:

(Bütün bu işlemlere başlamadan önce mutlaka bir gmail hesabınızın olması lazım.İstenen kısımlarda bu hesabınızı girmeniz gerek)
    Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.BU İŞLEM ROOT DEĞİLDİR.DOLAYISIYLA GARANTİYİ BOZMAZ ve GERİ DÖNÜŞLÜ BİR İŞLEMDİR.Bu işlemi geri döndürmek yani marketi ve youtube'yi kaldırıp cihazı ilk günkü gibi yapmak istiyorsanız *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Bu defa ECT'yi değil TUR'u seçin ve onaylayın.Cihazınız kendiliğinden kapanıp açılacak ve açıldığında market youtube ve sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar silinecek sadece galerinizdeki resim ve video gibi şeyler kalacak.(BÜTÜN AYARLARINIZ DA KUTUDAN İLK ÇIKTIĞI GİBİ OLACAK.)

Bu işlemi dediğiniz gibi yaptım, market açıldı evet.

Ancak telefon üzerinden market e girdiğimde adobe flash player ı göstermiyor, web tarayıcısından girdiğimde ise telefonun desteklemediği yazıyor.

Telefonun kendi web tarayıcısı ile youtube a girdiğimde flash player eklentisini istiyor.

Bu sorunu nasıl halledebilirim? Flash player ı nerden yükleyebilirim?

???

• Ace de flash yok ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Ace de flash yok ki.

Ama flash 10.1 destekli deniyordu bu telefon için.

Peki bir de bu yeni gelecek güncellemeden bahsediyorlar. Bizim telefon da dahil mi buna?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar telefon hakkında bazı sorularım var
    1)Shiftdelete'deki galaxy ace incelemesinde menüde 1. sayfada market var bu sizdede var mı bende yokta çünkü ve ne işe yarıyor?Birde Nisanda gelecek olan güncellemeyle Google Android Market™'i kies'ten yükliyecekmişiz.Yükleyince bu bahsettiğim market mi gelcek menüye?
    2)Benim durup durarken bakiyemden 0.50 kr 1 tl o civarlarda düşüyor neden anlıyamadım S-Android markete ve Slide-me ye girmiştim onlara girmek ücretli mi?Android marketten bir şey indirmedim ama slide- me den indirmiştim .Sonraki günlerde hiç bir şey indirmeden tekrar girdim okuldan bir geldim yine 0.50 kr düşmüş.Bunun nededini bilen var mı?
    3)İnternete giriyorum anasayfa google daha sonra ordan X e basıyorum yukardan 0.facebook.com a giriyorum çıkış yapıyorum facebooktan, daha sonra geri tuşuna basıyorum çıkıyor internetten, internete tekrar giriyorum anasayfada 0.facebook.com açılıyor ben googlenin açılmasını istiyorum.Bunun sebebi nedir acaba?
    4)Telefona ilk aldığımda Angry Birds ve Nimbuzz'u indirmiştim sim araçkitinin yanındaydı ikiside telefonu kapattım sim araç kiti, nimbuzz ve angry birds ün yerleri değişmiş tekrar düzeltiyorum kapatıyorum telefonu yine aynı şey oluyor yeleri değişiyor.Bunun sebebi nedir?
    5)Android markette çok az uygulama var nisanda güncelleme falan gelcek demişler bu güncellemeyle neler değişecek acaba?
    Sorularım böyle biraz fazla olabilir ama lütfen aranızdan bilen varsa nolur cevaplasın.Şimdiden teşekkür ediyorum.

Marketin nasıl açılacağına dair hemen altta mesaj var. Android market yüz binlerce ücretli- ücretsiz android uygulamasının bulunduğu android telefonlara özel bir tür web sitesi. Buradan istediğin uygulamayı indirir kullanırsın. İstersen kies'i bekle istersen elle kendin marketi aç.

O elli kuruşlar şebeke üzerinden internete bağlandığın için geliyordur. Engellemenin birkaç yolu var. Kullandığın gsm operatörünün gsm üzerinden internete bağlanma ayarlarını bozarsın bir daha giremez. Menü-ayarlar-wifi bağlantılar bölümünden sadece 2g ağları kullan ve paket veri kullanma seçersin, internet içinse sadece wifi bağlantısı seçersin. Ama bence ilk söylediğim ayarıda yapmak lazım bazı uygulamalar kendi kafasına internete girmeye çalışıyor. Eğer wifi yoksa gsm üzerinden paket veri yoluyla bağlanıyor. Bir başka yöntem ise ismini hatırlamadığım bazı programlar var bilgin haricinde hertürlü internet bağlantısını kesen, markette değişik örnekleri var, internettende bulabilirsin.
    Ayrıca google map kullanıyorsan, bu tür harita programlarının bazıları gps verisini hızlı yüklemek için şebeke üzerinden gps verisi alıyor ilk başlangıçta. Ben ace 'de google map için bunu kapatamadım. baktım ayarı yok kendi kafasına takılıyor google map'ı olduğu gibi kaldırdım hem 10 MB yer açıldı hemde o saçma gsm bağlantısından kurtuldum.

İnternet için skyfire kullanın, anasayfa ayarlarını yapar dilediğiniz gibi kullanırsınız.

Uygulama simgeleri android boş bulduğu yere yapıştırıyor. En iyisi ana ekranda bir klasör oluşturup uygulama kısayollarını eklemek. Mesela oyunlar klasörüne oyunları, uygulamalar klasörüne uygulamaları gibi. Yapmak için ekrana basılı tutun çıkan menüden klasör-yeni klasör seçin. Klasörü dokunarak açın.Üst barda adının olduğu yere basılı tutarsanız adını değiştirmek için bir seçenek çıkacak. Ardından klasör açıkken alt menüden ekle-kısayollar-uygulamalar deyip yüklü uygulamalardan istediğinize kısa yol ekleyin.

Android markettte uygulama az derken bu samsungun kısır marketi olmalı. Yok gerçek android marketten bahsediyorsak milyonları çoktan geçti bile uygulama sayısı.

Ayrıca beni eleştiren arkadaşlarda olmuş. Arkadaşlar ben kendimce inceledim herkes yararlansın bir fikir sahibi olsun diye gördüklerimi yazdım, kral çıplak dedim. Adamın biri durduk yere ben doktorum bir yerimle sana gülüyorum diye çıkıverdi, tanımam etmem. Onursuzca böyle bir çıkışın altında kalacak değilim. Yaşlıysa yaşını bilecek AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. Bu çirkin mesajları yüzünden birkaç arkadaş fikir almak için korkudan öm yazdılar. Buraya yazmaya çekinmişler. Baksana birileri "ben doktorum açılın" diyerek ortaya atlıyor, ardından çamaşırcı kadın kavgası çıkarmaya yelteniyor. Dilim sivri olabilir. Divan şiirinde masalsı bir yaratık vardır, ateş yer ateş kusar, adına semender derler. Nick söyletiyor yani. Lakin kendini bilen hiçbir insana sivrilmez dilimiz, hiçbir kendini bilmezede papuç bırakmayız vesselam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 24 Mart 2011; 18:05:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: semender44

quote:

1)Shiftdelete'deki galaxy ace incelemesinde menüde 1. sayfada market var bu sizdede var mı bende yokta çünkü ve ne işe yarıyor?Birde Nisanda gelecek olan güncellemeyle Google Android Market�'i kies'ten yükliyecekmişiz.Yükleyince bu bahsettiğim market mi gelcek menüye?

Marketin nasıl açılacağına dair hemen altta mesaj var. Android market yüz binlerce ücretli- ücretsiz android uygulamasının bulunduğu android telefonlara özel bir tür web sitesi. Buradan istediğin uygulamayı indirir kullanırsın. İstersen kies'i bekle istersen elle kendin marketi aç.

O elli kuruşlar şebeke üzerinden internete bağlandığın için geliyordur. Engellemenin birkaç yolu var. Kullandığın gsm operatörünün gsm üzerinden internete bağlanma ayarlarını bozarsın bir daha giremez. Menü-ayarlar-wifi bağlantılar bölümünden sadece 2g ağları kullan ve paket veri kullanma seçersin, internet içinse sadece wifi bağlantısı seçersin. Ama bence ilk söylediğim ayarıda yapmak lazım bazı uygulamalar kendi kafasına internete girmeye çalışıyor. Eğer wifi yoksa gsm üzerinden paket veri yoluyla bağlanıyor. Bir başka yöntem ise ismini hatırlamadığım bazı programlar var bilgin haricinde hertürlü internet bağlantısını kesen, markette değişik örnekleri var, internettende bulabilirsin.
    Ayrıca google map kullanıyorsan, bu tür harita programlarının bazıları gps verisini hızlı yüklemek için şebeke üzerinden gps verisi alıyor ilk başlangıçta. Ben ace 'de google map için bunu kapatamadım. baktım ayarı yok kendi kafasına takılıyor google map'ı olduğu gibi kaldırdım hem 10 MB yer açıldı hemde o saçma gsm bağlantısından kurtuldum.

İnternet için skyfire kullanın, anasayfa ayarlarını yapar dilediğiniz gibi kullanırsınız.

Uygulama simgeleri android boş bulduğu yere yapıştırıyor. En iyisi ana ekranda bir klasör oluşturup uygulama kısayollarını eklemek. Mesela oyunlar klasörüne oyunları, uygulamalar klasörüne uygulamaları gibi. Yapmak için ekrana basılı tutun çıkan menüden klasör-yeni klasör seçin. Klasörü dokunarak açın.Üst barda adının olduğu yere basılı tutarsanız adını değiştirmek için bir seçenek çıkacak. Ardından klasör açıkken alt menüden ekle-kısayollar-uygulamalar deyip yüklü uygulamalardan istediğinize kısa yol ekleyin.

Android markettte uygulama az derken bu samsungun kısır marketi olmalı. Yok gerçek android marketten bahsediyorsak milyonları çoktan geçti bile uygulama sayısı.

Ayrıca beni eleştiren arkadaşlarda olmuş. Arkadaşlar ben kendimce inceledim herkes yararlansın bir fikir sahibi olsun diye gördüklerimi yazdım, kral çıplak dedim. Adamın biri durduk yere ben doktorum bir yerimle sana gülüyorum diye çıkıverdi, tanımam etmem. Onursuzca böyle bir çıkışın altında kalacak değilim. Yaşlıysa yaşını bilecek AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. Bu çirkin mesajları yüzünden birkaç arkadaş fikir almak için korkudan öm yazdılar. Buraya yazmaya çekinmişler. Baksana birileri "ben doktorum açılın" diyerek ortaya atlıyor, ardından çamaşırcı kadın kavgası çıkarmaya yelteniyor. Dilim sivri olabilir. Divan şiirinde masalsı bir yaratık vardır, ateş yer ateş kusar, adına semender derler. Nick söyletiyor yani. Lakin kendini bilen hiçbir insana sivrilmez dilimiz, hiçbir kendini bilmezede papuç bırakmayız vesselam.

Öncelikle sorularımla ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim.Ben marketi yukardaki arkadaşın anlattığı gibi açmıcam hem bazı sorunlar oluşuyormuş Nisan'daki güncellemeyle elle kendim Kies'ten yüklicem.
    50 kr gitmesinin sebebi internetten evette peki S-Android ve Slide-me ye girmek ücretli mi yoksa ücretsiz mi?Uygulama indirmek ücretli herhalde.Birde bu 2G bağları kullan falan noluyor ve paket veri kullanmama falan ne oluyor onları kapatsam neler değişcek yani?
    Bu skyfire nedir tam olarak ve nerden indireceğim?Ayrıca telefondaki kendi İnternetten bu durumu halletmenin yolu yokmu giriyorum en son girdiğim sayfa çıkıyor.
    Ben S-Android i demiştim onda az uygulama var Nisandaki güncellemeyle o çok uygulama olan market gelcek değil mi?
    Bir ayrıyeten bir sorunum var.Ben dosyalar a giriyorum ordan mediadan şarkılara baktım önceden hepsi açılıyordu tekrar baktım sonradan yüklediğim 5 şarkı falan vardı(bilgisayara sonradan yüklemiştim) şimdi o müzikler açılmıyor ayrıca menüdeki müzik klasörüne giriyorum orda hiç müzik yok şaşırdım nasıl oldu nedendir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 24 Mart 2011; 19:27:55 >

• quote:

akradaşlar wigdet olarak eklediğim kasör isimlerini nasıl değiştire biliyorum bilen varmı....

sorumun cevabını buldum eklediğimiz klasörü açtığımızda ismine uzun dokunduğumuzda adını değiştirme çıkıyor....
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semender44

quote:

1)Shiftdelete'deki galaxy ace incelemesinde menüde 1. sayfada market var bu sizdede var mı bende yokta çünkü ve ne işe yarıyor?Birde Nisanda gelecek olan güncellemeyle Google Android Market�'i kies'ten yükliyecekmişiz.Yükleyince bu bahsettiğim market mi gelcek menüye?

Öncelikle sorularımla ilgilendiğiniz için çok çok teşekkür ederim.Ben marketi yukardaki arkadaşın anlattığı gibi açmıcam hem bazı sorunlar oluşuyormuş Nisan'daki güncellemeyle elle kendim Kies'ten yüklicem.
    50 kr gitmesinin sebebi internetten evette peki S-Android ve Slide-me ye girmek ücretli mi yoksa ücretsiz mi?Uygulama indirmek ücretli herhalde.Birde bu 2G bağları kullan falan noluyor ve paket veri kullanmama falan ne oluyor onları kapatsam neler değişcek yani?
    Bu skyfire nedir tam olarak ve nerden indireceğim?Ayrıca telefondaki kendi İnternetten bu durumu halletmenin yolu yokmu giriyorum en son girdiğim sayfa çıkıyor.
    Ben S-Android i demiştim onda az uygulama var Nisandaki güncellemeyle o çok uygulama olan market gelcek değil mi?
    Bir ayrıyeten bir sorunum var.Ben dosyalar a giriyorum ordan mediadan şarkılara baktım önceden hepsi açılıyordu tekrar baktım sonradan yüklediğim 5 şarkı falan vardı(bilgisayara sonradan yüklemiştim) şimdi o müzikler açılmıyor ayrıca menüdeki müzik klasörüne giriyorum orda hiç müzik yok şaşırdım nasıl oldu nedendir acaba?

enes bildiğim kadar cevap vereyim marketlere girmek üçretlidir birşey indirmesende internete giriyorsun ve o programın bilgileri geliyor telefonuna...

müzik lerin gözükmeme olayına gelince ilk aldığımda cihazı bendede vardı fabrijka ayarlarına geri döndüm sonra ortadan kalktı o problem

• tam ace alıcaktım aklıma bir kaç soru taktılar galiba ace de ekran çözünürlülüğü az olduğundan hd oyunları açmıyorumuş bu doğrumu ?
    eğer açıyorsa bu oyunların hepsini açarmı ?Rackless Racing, Dungeon Hunter, Modern Combat Sandstorm, Need For Speed Shift,avatar,assagin creed,Gangstar: West Coast Hustle,Tom Clancy's H.A.W.X,N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance,toonwarz,wave blazer,Gangstar: Miami Vindication,ultimade spiderman total mayhem,Modern Combat 2: Black Pegasus,hero of sparta,blades of fury,pocket legends,Tackle,racing thunder 2,Burning Tires,Dungeon Defenders: First Wave

telefon şarjı bana sövecek aldığımda

• Bimeks basitliğini ısrarlar devam ettiriyor, 759+kdv nin üstünü çizmiş (önce bu fiyattan satıyormuş gibi) kdv indirimli toplam 759 satış fiyatı yazmış, biz de saf olaraktan gidip alıcaz.

Bizi aptal yerine koymaktan başka nedir sizce bu pazarlama tekniği?
  • Arkadaşlar bende bugüm timden aldım fakat android marketi nasıl kuracağımızı bilmiyorum.birde filmleri neye çevirip atmalıyım yardımcı olursanız sevinirim.Birde her 10 dk de bir 10 kblık felan kullanım yapıyormuşum ama neyden olduğunu bilmiyorum ve para gidiyor bunu nasıl engelleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

tam ace alıcaktım aklıma bir kaç soru taktılar galiba ace de ekran çözünürlülüğü az olduğundan hd oyunları açmıyorumuş bu doğrumu ?
    eğer açıyorsa bu oyunların hepsini açarmı ?Rackless Racing, Dungeon Hunter, Modern Combat Sandstorm, Need For Speed Shift,avatar,assagin creed,Gangstar: West Coast Hustle,Tom Clancy's H.A.W.X,N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance,toonwarz,wave blazer,Gangstar: Miami Vindication,ultimade spiderman total mayhem,Modern Combat 2: Black Pegasus,hero of sparta,blades of fury,pocket legends,Tackle,racing thunder 2,Burning Tires,Dungeon Defenders: First Wave

Evet doğrudur ekran küçük olduğundan bazı oyunlar ya hiç açılmıyo yada ekrana sığmıyor,çünkü galaxy ace için yeniden dezenlenip yeni versiyon olarak sunulmaları gerekiyor.

Saydıklarınız içerisinden Need For Speed Shift (sorunsuz çalıştı), Dungeon Defenders: First Wave(unreal3 motorlu olduğundan biraz kastı), racing thunder 2(kaplama hatası var arabalar simsiyah çıkıyor,Burning Tires(sağlam), Tackle(sağlam).

Diğerlerini deneyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 25 Mart 2011; 8:58:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

tam ace alıcaktım aklıma bir kaç soru taktılar galiba ace de ekran çözünürlülüğü az olduğundan hd oyunları açmıyorumuş bu doğrumu ?

Oyunların hepsini denemedim. Yazdıklarından birkaçını denedim, mesela NFS shift ve assasin creed hiç sorunsuz çalıştı. Sadece adında HD geçen oyunları oynamayı bırak yükleyemiyorsun bile zaten, mesela x plane gibi. Bu işlemci gücünden ziyade ekran çözünürlüğü ile alakalı . Ayrıca bu oyunların tamamını ace'ye yükleme imkanı yok, hafızada swap için yer kalmaz, bu sefer hiçbiri çalışmaz.

Şarj konusunda söylentilere aldanma, eğer elini bile sürmezsen, birkaç görüşme dışında bir şey yapmazsan (ki androidin senden habersiz arka planda kafasına göre takıldığı uygulamaları kapatmak için iki ayrı yazılım ve birde pil tasarruf programı kurarsan 4 gün rahat gider. Amma iki saat internet iki saat oyun pil biter. Bel aldığım günden beridir her gün şarj ediyorum.

Optimus 2 için gün sayıyorum nisan sonu gelecek diye lg açıkladı, aldıktan sonra zevk için bu galaxy aceyi 3 yaşındaki oğluma verecem. Kendisi oyluncaklarını kırmak konusunda özel bir yeteneğe sahiptirde :D

...................

Enes kardeşim seni unuttuk. Ekleme yapalım. İnternete wifi (kablosuz internet) üzerinden bağlanırsan herhangi bir ücret ödemezsin. Yok 3g veya wap vs gibi gsm şebekesi üzerinden bağlanırsan herşey ücretli olur. Bunun içindirki sadece wifi ile bağlan dedim. Diğer bağlantı türlerini kapatmazsan veya tam söyleyişi ile konuya hakim olamazsan android kendi kafasına bile internete girer. Sadece wifiyi ve 2g bağlantıları kullan denince senin bilgin isteğin dışında internete bağlanmaz.

Skyfire internet tarayıcısıdır, ben 20 saniyenin üstünde bir siteye bağlandığını görmedim. O derece yani. Marketten veya internetten indirebilirsin.

Müzikler resimler vs için sorun yaşıyorsanız, hepsini hafıza kartındaki media klasöründe toplamalısınız. Media klasörü içerisine kaydedince artık müzik uygulamasını açtığınızda müziklerinizi, galeriyi açtığınızda fotoğraflarınızı ve videolarınızı görebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BBBBBBBBBBBBBBB -- 25 Mart 2011; 9:23:38 >

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.