Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: semender44

Ayrıca beni eleştiren arkadaşlarda olmuş. Arkadaşlar ben kendimce inceledim herkes yararlansın bir fikir sahibi olsun diye gördüklerimi yazdım, kral çıplak dedim. Adamın biri durduk yere ben doktorum bir yerimle sana gülüyorum diye çıkıverdi, tanımam etmem. Onursuzca böyle bir çıkışın altında kalacak değilim. Yaşlıysa yaşını bilecek AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. Bu çirkin mesajları yüzünden birkaç arkadaş fikir almak için korkudan öm yazdılar. Buraya yazmaya çekinmişler. Baksana birileri "ben doktorum açılın" diyerek ortaya atlıyor, ardından çamaşırcı kadın kavgası çıkarmaya yelteniyor. Dilim sivri olabilir. Divan şiirinde masalsı bir yaratık vardır, ateş yer ateş kusar, adına semender derler. Nick söyletiyor yani. Lakin kendini bilen hiçbir insana sivrilmez dilimiz, hiçbir kendini bilmezede papuç bırakmayız vesselam.

1- Sayın Semender44; hatırlarsanız bu forum sayfanızda ilk mesajınızı yazdığınızda ilgili telefon hakkında bazı eleştirilerde bulunmuştunuz. Bazı arkadaşlar da eleştirilerinize katılmadığını ifade eden cevaplar yazdılar.

2-Ben de sadece senin fikirlerine katılmadığımı belirtip bir de yazının sonuna espri olarak düşündüğüm "muhaha" ekledim.

3-Ancak sen enteresan şekilde bana ve sana eleştiri yazan arkadaşlara hakaretlerle dolu cevap yazıp, benim sana katılmadığımla ilgili yazım ve "muhaha" esprim için dahi hakaretler yağdırdın ve "sadece koca bir ağız ve gerisi boş" şeklinde ifade kullandın.

4-Bunları demokratik özürün olarak kabul edip sana tekrardan sadece gülümsediğimi ve cevap vermek istemediğimi belirten ve sadece 3 adet "muhaha" içeren gülücük yolladım.

5-Bu gülücüklere karşı senin tavrın yeniden hakaretler oldu.

6-Benim için ağır olan hakaretlerine ve heyecanına karşı benim tavrım sadece sana gülmek olabilir.

7-Herşeye rağmen 4-5 yıldır üyesi olduğum bu forumda telefonla ilgili eleştirilerimi de yazdım.

8-Ancak hakaretlerin hala devam etmektedir. Ancak ben bunlara cevap vermiyorum.

9-Evet ben bir tıp doktoruyum, boş bir doktor da değilim. Hatta şu anda bir hastanenin başhekimi olarak görev yapmaktayım.

10-Bunları sadece senin "koca bir ağız gerisi boş" ithamın üzerine yazdım.

11-Hala hakaret dolu yazılarına devam etmektesin.

12-Bu hakaretlerine devam edersen hakkında hukuki işlemler başlatacağımı üzülerek ifade ederim.

Bu arada korkudan öm yazan arkadaşları korkutmak gibi bir amacım olmadığını da bilmelerini isterim

• quote:

Orijinalden alıntı: applause

quote:

Orijinalden alıntı: semender44

Ayrıca beni eleştiren arkadaşlarda olmuş. Arkadaşlar ben kendimce inceledim herkes yararlansın bir fikir sahibi olsun diye gördüklerimi yazdım, kral çıplak dedim. Adamın biri durduk yere ben doktorum bir yerimle sana gülüyorum diye çıkıverdi, tanımam etmem. Onursuzca böyle bir çıkışın altında kalacak değilim. Yaşlıysa yaşını bilecek AKIL YAŞTA DEĞİL BAŞTADIR. Bu çirkin mesajları yüzünden birkaç arkadaş fikir almak için korkudan öm yazdılar. Buraya yazmaya çekinmişler. Baksana birileri "ben doktorum açılın" diyerek ortaya atlıyor, ardından çamaşırcı kadın kavgası çıkarmaya yelteniyor. Dilim sivri olabilir. Divan şiirinde masalsı bir yaratık vardır, ateş yer ateş kusar, adına semender derler. Nick söyletiyor yani. Lakin kendini bilen hiçbir insana sivrilmez dilimiz, hiçbir kendini bilmezede papuç bırakmayız vesselam.

1- Sayın Semender44; hatırlarsanız bu forum sayfanızda ilk mesajınızı yazdığınızda ilgili telefon hakkında bazı eleştirilerde bulunmuştunuz. Bazı arkadaşlar da eleştirilerinize katılmadığını ifade eden cevaplar yazdılar.

2-Ben de sadece senin fikirlerine katılmadığımı belirtip bir de yazının sonuna espri olarak düşündüğüm "muhaha" ekledim.

3-Ancak sen enteresan şekilde bana ve sana eleştiri yazan arkadaşlara hakaretlerle dolu cevap yazıp, benim sana katılmadığımla ilgili yazım ve "muhaha" esprim için dahi hakaretler yağdırdın ve "sadece koca bir ağız ve gerisi boş" şeklinde ifade kullandın.

4-Bunları demokratik özürün olarak kabul edip sana tekrardan sadece gülümsediğimi ve cevap vermek istemediğimi belirten ve sadece 3 adet "muhaha" içeren gülücük yolladım.

5-Bu gülücüklere karşı senin tavrın yeniden hakaretler oldu.

6-Benim için ağır olan hakaretlerine ve heyecanına karşı benim tavrım sadece sana gülmek olabilir.

7-Herşeye rağmen 4-5 yıldır üyesi olduğum bu forumda telefonla ilgili eleştirilerimi de yazdım.

8-Ancak hakaretlerin hala devam etmektedir. Ancak ben bunlara cevap vermiyorum.

9-Evet ben bir tıp doktoruyum, boş bir doktor da değilim. Hatta şu anda bir hastanenin başhekimi olarak görev yapmaktayım.

10-Bunları sadece senin "koca bir ağız gerisi boş" ithamın üzerine yazdım.

11-Hala hakaret dolu yazılarına devam etmektesin.

12-Bu hakaretlerine devam edersen hakkında hukuki işlemler başlatacağımı üzülerek ifade ederim.

Bu arada korkudan öm yazan arkadaşları korkutmak gibi bir amacım olmadığını da bilmelerini isterim

Gittikçe biçimsiz bir hal almaya başlayan bu konuda hiçbir kusuru olmamış masum bir tavır takınmanız hiçte yakışık almıyor.
    Ben sizin bir yazınızın altına durduk yere, sanki kırk yıllık ahbapmış gibi,
    "750 tl için amma ağladın be"
    "ben sana bit tarafımla gülüyorum"
    yazsaydım tepkiniz ne olurdu.
    "bilgilerini pazarlamaya çalışıyor, aslında bir şeyden anladığı yok, söyledikleri yalan yanlış" babından aşşağılamalar, "sen benim kim olduğumu biliyormusun" tarzında çirkin ifadeler karşısında ne yapmam gerekiyordu?

Sen beni hukukla korkutuyorsun ya, ben seni vicdanına şikayet ediyorum. Bu saçma çekişmeyi okumak zorunda kalan arkadaşlardan da özür diliyorum. Aptal bir telefon yüzünden kendimi düşürdüğüm bu iğrenç durum içinde yuh olsun bana.

• @semender44 ve @applause arkadaslarim, oyle yada boyle bir sekilde olay buralara geldi. bu tartismanin, sizin de bahsettiginiz gibi, kimseye bir faydasi yok artik. ikiniz de akli basinda insanlarsiniz, lutfen bu tartismayi daha fazla uzatmayalim. bu benim yazdigim bu tartismadaki son mesaj olsun lutfen, sadece forumun amacina uygun yazismalar yapalim bundan sonra. paylasimlariniz ve anlayisiniz icin tesekkur ederim.

bu arada ACE'i bazi yerlerde indirimli sattiklarini duydum. bu kampanyalari burada paylasabilirsek herkes icin faydali olacaktir eminim. bimeks'in yaptigina ne demeli zaten bilmiyorum ama gectigimiz hafta istiklal saturn'de 599 TL ye satmislar. ben aksam ogrendim, telefonla aradim ama bitmis telefonlar da kampanya da :(
  • ankarada ucuza satan yerleri bilen yada o yerlerden ucuza alanlar varsa benimle paylaşsııııııın :) tşkkler
  • telefon borsasında 700 e kadar iniyolar.

quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

ankarada ucuza satan yerleri bilen yada o yerlerden ucuza alanlar varsa benimle paylaşsııııııın :) tşkkler
  • arkadaşlar mynet videoyu oynatabilen varmı desteklenmiyor diyo indiriyorum mp4 formatlı gözüküyo ama açmıyo neden acaba ? teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokaykac -- 25 Mart 2011; 14:23:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: obin

Bu telefon kies deki samsung apps desteklemiyor galiba

bnm teldeki samsung apps açılmıyor çokda lazım değil zaten :)
  • apkmarketim.com veya applanet'ten indirdiğim uygulamalar da sürekli
    "paketi ayrıştırmada bir sorun var" gibi bir problem çıkıyor ve yükleyemiyorum programları?
    apk manager ile de açmayı deniyorum açılmıyor sorunu nasıl çözebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

apkmarketim.com veya applanet'ten indirdiğim uygulamalar da sürekli
    "paketi ayrıştırmada bir sorun var" gibi bir problem çıkıyor ve yükleyemiyorum programları?

Sistemde sorunlar olabiliyo en iyisi android market ama oda türkiyede yok o yüzden hata aldığın proglamları inderemezsin bendede ayrıca indirme problemi oluyo arada takılıyo kalıyo kapatmaya zorla diyo normal aslında :) mp4 videyoları izleyemiyorum bu nasıl iş anlamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

Sistemde sorunlar olabiliyo en iyisi android market ama oda türkiyede yok o yüzden hata aldığın proglamları inderemezsin bendede ayrıca indirme problemi oluyo arada takılıyo kalıyo kapatmaya zorla diyo normal aslında :) mp4 videyoları izleyemiyorum bu nasıl iş anlamadım ?

Benim mp4 videolarımda bir sorun yok. Telefonun kendi video oynatıcısıyla açıyor ama bir de yxplayer diye ufak bir program var, onu indirip deneyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

apkmarketim.com veya applanet'ten indirdiğim uygulamalar da sürekli

Applanet aynı sanırım ordaki sorun apk lerin eski sürüm olmasından kaynaklanıyor.Telefon açmıyor.Benim tavsiyem 1MobileMarket.

İndirmek için Aşağıdaki Barkodu Kullanabilirsiniz , yada Telefondan

http://www.1mobile.com/app/market/

adresinden girip DOWNLOAD APK tuşundan yükleyebilirsiniz. Benim en çok kullandığım market uygulamasıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 25 Mart 2011; 15:55:29 >

• arkadaslar angry bird rio'yu ucretsiz nerden indirebiliriz bilen varmi?(amazon appstore acmis, ilk gun ordan uyelik kaydi yapilip bedavaya indirilmis, bunun disinda bildiginiz biyer varmi?)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darklord28 -- 25 Mart 2011; 17:08:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darklord28

arkadaslar angry bird rio'yu ucretsiz nerden indirebiliriz bilen varmi?(amazon appstore acmis, ilk gun ordan uyelik kaydi yapilip bedavaya indirilmis, bunun disinda bildiginiz biyer varmi?)

http://dl.dropbox.com/u/19094896/Angry_Birds_Rio_v1.0_Cracked_Twingo.apk
  • @positroN superman gibisin hemen imdada yetistin TESEKKURLER
  • arkadaşlar android marketi açtım telefondon fakat ben bilgisayardan uygulumayı ne kadar indirsemde telefona yüklenmedi.ve aynı zamanda 0.facebooka giremiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • ya arkadaşlar ben mobile9 sitesinden applaneti yükledim açılıyor fakat bembeyaz bir ekran var uygulamalar diyorum oyunlar diyorum hiç bir şey yok bembeyaz bir ekran var sadece sebebi nedir acaba?
  • Iyi akşamlar. Arkadaşlar ben skyfire a wifi ile baglandigimda videolari acmiyor 3-4 yerde denedim ama olmuyor yukleniyor deyip sonra rapor gonder diyor. Bunun nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekkürler.
  • arkadaşlar telefonu bilgisayara bağlıyorum görmüyor nedendir ya :(
  • Aynı sorun bende de var, usb olarak tanımıyor telefonu, driver yüklememiz lazım sanırım...
    Paylaşabilir misiniz ?
  • Arkadaşlar bu telefon Gizlial'da hangi distributor garantisi ile satılıyor?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.