Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • marketten es file explorer yukleyip muzikleri, filmleri oradan bulup acin.

bu flash olayi ilk kez nexus one icin cikti ve tum dunya'da olay oldu. o haberi okuyan herkes saniyor ki android 2.2 yuklu her telefon flash player calistiracak. halbuki nexus one'daki islemci armv7 mimarisiyle uretilmis arm cortex a8. bu cihazda ise flash desteklemeyen armv6/arm11 islemci var. o yuzden flash calismiyor calismayacak. her sayfada da yaziyor neredeyse. bunlari bilerek alin.

tek sorun telefonun pahali olmasi. bu kadar para verdim her seyi yapar diye dusunuyor insan. halbuki sadece turkiyede pahali. su galaxy mini'ler falan burada 550 tl iken amerika'da eyalet vergisi haric 180 dolar. yani vergiyle 300 tl'ye denk geliyor. bestbuy'dan bakabilirsiniz.
  • i5700 ü satıp s5830 aldım, pazartesi elimde inşallah. Standart gelen froyo ile kullanmakmı daha iyi olur yoksa i5700 deki gibi custom modlar mı denemeli?
  • bugün galaxy fit aldım uygun bi konu olmadıgı için ace ile hemen hemen aynı diye bura yazmak istedim ilk android deneyimim oldugu için baya açemiyim .
    öncelikle ekranın üst kısmında bi icon var yani bir uygulama çalışıyor ama ne bulabildim nede kapada bildim pc nin yanına gelince telefonla konuşuyormuş gibi tıtlama yapıyor yukar ve aşagı iki küçük ok ve büyük E harfli bi icon nasıl kapataccagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: apoxlost

bugün galaxy fit aldım uygun bi konu olmadıgı için ace ile hemen hemen aynı diye bura yazmak istedim ilk android deneyimim oldugu için baya açemiyim .
    öncelikle ekranın üst kısmında bi icon var yani bir uygulama çalışıyor ama ne bulabildim nede kapada bildim pc nin yanına gelince telefonla konuşuyormuş gibi tıtlama yapıyor yukar ve aşagı iki küçük ok ve büyük E harfli bi icon nasıl kapataccagım

hayırlı olsun.
  • quote:

bugün galaxy fit aldım uygun bi konu olmadıgı için ace ile hemen hemen aynı diye bura yazmak istedim ilk android deneyimim oldugu için baya açemiyim .

O bahsettiğiniz şey program değil, telefonun EDGE şebekesinde olduğunu gösteren ikondur. Duruma göre 3G ya da 3.5G ye de gönüşebilir o.
  • arkadaşlar bir iki hd oyun kurdum onların müzük ve resim dosyaları gözüküyor.. galari ve müzik uygulamasından nasıl kaldıra bilirim onları winamp da kurdum ama ondaa gözüküyor bu arada winamp ı tavsiye ederim adamlar yapmış...

artı olarak bu telefona bok atan arkadaşlar... diğerlerinin dediği bigi bu telefonu anlayan adamlar benim gibi androidden hiç anlamayanlar ama su varki bu telefonra müzik dinlerken aynıı zamanda biri ile chat leşip bide webde cok rahat gezilebiliyor ne bir kasma ne bir tıkanma söz konusu... onun için hayran kaldım diye bilirim oyunlarrda hd oyunları çalıştırmıyor ama symbian oyunları gibi olan bi dünya sacma oyunu cok rahat çalıştırır aynı zamanda dediğim gibi müzik chat sorf yapa bilirsiniz..
  • merhaba arkadaşlar,
    kimse sormuş mu dikkat ettim ama göremedim eğer daha önce sorulmuşsa affola...

benim sıkıntım şöyle,
    telefonu ilk açtığımızda rehber boş olarak geliyor. ben outlook senkronizasyonu yaptığım için direk olarak outlook kişilerini rehberle eleştirdim. ama telefon rehberinden google ve facebook hesaplarını aktif edip senkronize ettiğimizde bu sefer aynı kişiden 3-4 kayıt birden oluyor ki bu da çok can sıkıcı. HTC desire kullanan bir arkadaşımın android sürümü de aynı. onun rehberine göz attım, tüm facebook, gmail ve tel rehberi kişilerini ortak bi isimde toplayıp kendi içinde facebook adı şudur, maili şudur, telefonu şudur diye dizmiş. bu çok hoşuma gitti acaba siz de samsung galaxy ace de bunu yapabiliyor musunuz yoksa bunun mümkünatı yok mudur?
  • dostum herhangi bir kişiyetıkla seçeneklerden kili ekle mi kat mı ne var onu sec zaten o sana öneriyo o bu diye sonra hepsi senin dediğin gibi oluyor ama bunu herkez için tek tek yapman lazım bunu otomatik yapan bir program varmı bilmiyorum..
  • MERHABA ARKADAŞLAR TELEGFONU MSJ GELDİ KAYIT DIŞIDIR DİYE TEKNOSADAN ALDIM GEREKLLİ İŞLEMLERİ YAPTILAR AMA TELEFONU BAŞAK BİR HATTA TAKACAĞIM ZAMAN TEKRAR TEKRAR BU İŞLMLERLE UĞRAŞMAM GEREKİYORMUŞ ,YANİ HERYENİ HAT TAKTIĞIMDA TEKNOSAYA GİDİP FORM DOLDURUCAM,DEĞİŞİM OLMAZ DEDİLER BU KONUDA NASIL BİR YASAL HAKLARIM VAR MERAK EDİYORUM LÜTFN YARDIMCI OLUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

O bahsettiğiniz şey program değil, telefonun EDGE şebekesinde olduğunu gösteren ikondur. Duruma göre 3G ya da 3.5G ye de gönüşebilir o.

kurcalarken kapattım saolasın

• telefonuma bir türlü flash player yükleyemedim
    ne 10.1 ne de 10.2 versiyonunu nereden yüklemeye çalışsam da yüklenmedi
    her seferinde yüklenmeye başlıyor en sonunda yüklenmedi diyor
    sorunu nasıl giderebilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

telefonuma bir türlü flash player yükleyemedim
    ne 10.1 ne de 10.2 versiyonunu nereden yüklemeye çalışsam da yüklenmedi
    her seferinde yüklenmeye başlıyor en sonunda yüklenmedi diyor
    sorunu nasıl giderebilirim

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

marketten es file explorer yukleyip muzikleri, filmleri oradan bulup acin.

bu flash olayi ilk kez nexus one icin cikti ve tum dunya'da olay oldu. o haberi okuyan herkes saniyor ki android 2.2 yuklu her telefon flash player calistiracak. halbuki nexus one'daki islemci armv7 mimarisiyle uretilmis arm cortex a8, bu cihazda ise flash desteklemeyen armv6/arm11 islemci var. o yuzden flash calismiyor calismayacak. her sayfada da yaziyor neredeyse. bunlari bilerek alin.

tek sorun telefonun pahali olmasi. bu kadar para verdim her seyi yapar diye dusunuyor insan. halbuki sadece turkiyede pahali. su galaxy mini'ler falan burada 550 tl iken amerika'da eyalet vergisi haric 180 dolar. yani vergiyle 300 tl'ye denk geliyor. bestbuy'dan bakabilirsiniz.

quote:

Orijinalden alıntı: positroN

standart telefonlardan gecenler afalladilar. mesela veri transferi yapmak icin inatla bilgisayarin irzina gecen 350 megabyte'lik kiesi kurmaya calisanlar var. halbuki wi-fi ile usb kablo hizinda veri transferi mumkun. bu sayfada ya da bir onceki sayfada video ile anlattim. ftp veya http protokolleriyle oluyor. ya da myphoneexplorer isimli portable program ile de yapilabilir ister usb ile ister bluetooth veya wi-fi ile kullanilabiliyor. sen istedigin kadar yaz bir sonraki sayfa yine ayni soruyu soruyorlar.

misal mp4 konusu. mp4 sadece bir tasiyicidir onemli olan kodek ve cozunurlugu. 640x480 pikselden yuksek cozunurlukte videolari bu telefon zor oynatir hele hd videolari hic oynatmaz. ustelik pc'de bile tum formatlari acmak icin kodek paketleri yukluyoruz. telefonun icindeki programin her formati acacagini dusunmek mantiksiz. marketten video oynatici indirip deneyeceksin.

kimse ustune alinmasin genel konusuyorum yani bu kisilerin eline iphone 4 versen ne olur ki iphone sadece kendine uygun donusturulmus mp4 videolari aciliyor. misal adam divx atmaya calisacak itunes kabul etmeyecek. hafizasina direkt erisim imkani olmadigi icin mecbur ogrenecek donusum yapmayi. android'de direkt erisebildigi icin 720p gibi hayvani cozunurlukte video telefona atip seyretmeye calisiyor falan filan.

• quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar hafıza kartında media bölümüne müziklerimi atmıştım daha sonra ordaki müzikler menüdeki müzik klasöründede vardı nasıl oldu bilmiyorum ama menüde müzik klasöründeki müzikler gitti.Daha sonra mediadaki tüm müzikleri sildim.Daha sonra pc den tekrar attım sd cardda media klasörüne müzik klasörüne gelmiyor nedendir acaba?

arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan?
  • bu telefon için güzel tema, wallpaper indirebileceğim free site varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

bu telefon için güzel tema, wallpaper indirebileceğim free site varmı ?

Özellikle live walpaper indirebilecek yerler varmı
  • telefondaki fotorafları pc nasıl atıcam pc görmüyor usb driver mi gerekiyor nerden bulurum
  • ekranın yukarısından kaydırsayfayı şu wifi felan açıyoruz ya. oradan usb bağlandı diyor ona tıkla ve karsına gelen ekrandan da esb depolamayı aç de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okayhan

Arkadaşlar yukarıda açıklama için ne diyorsunuz? Samsung Ace' ler için geçerli mi?

Ayrıca, Önümüzdeki hafta İstanbul' da olacağım, 12 ay taksitle kredi kartına vade farkı almadan alabileceğim bir mağaza var mıdır?

vaaaay istanbula git, servise uğra, çay kahve iç, yemek yeee......

o telefonu geçenlerde gördüm...beğenmedim...basit duruyor...
    samsung wave II al. ben kullanıyorum çokta memnunum.
    yaklaşık aynı fiyat, hemde daha güzeeeel..........
  • YASAL UYARI:
    ......... IMEI nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğundan ....... tarihinde kullanım dışı bırakılacaktır.
    Şeklindeki mesaj ın anlamı nedir?
    Sahte bir mesaj olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

MERHABA ARKADAŞLAR TELEGFONU MSJ GELDİ KAYIT DIŞIDIR DİYE TEKNOSADAN ALDIM GEREKLLİ İŞLEMLERİ YAPTILAR AMA TELEFONU BAŞAK BİR HATTA TAKACAĞIM ZAMAN TEKRAR TEKRAR BU İŞLMLERLE UĞRAŞMAM GEREKİYORMUŞ ,YANİ HERYENİ HAT TAKTIĞIMDA TEKNOSAYA GİDİP FORM DOLDURUCAM,DEĞİŞİM OLMAZ DEDİLER BU KONUDA NASIL BİR YASAL HAKLARIM VAR MERAK EDİYORUM LÜTFN YARDIMCI OLUN
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

YASAL UYARI:
    ......... IMEI nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğundan ....... tarihinde kullanım dışı bırakılacaktır.
    Şeklindeki mesaj ın anlamı nedir?
    Sahte bir mesaj olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

MERHABA ARKADAŞLAR TELEGFONU MSJ GELDİ KAYIT DIŞIDIR DİYE TEKNOSADAN ALDIM GEREKLLİ İŞLEMLERİ YAPTILAR AMA TELEFONU BAŞAK BİR HATTA TAKACAĞIM ZAMAN TEKRAR TEKRAR BU İŞLMLERLE UĞRAŞMAM GEREKİYORMUŞ ,YANİ HERYENİ HAT TAKTIĞIMDA TEKNOSAYA GİDİP FORM DOLDURUCAM,DEĞİŞİM OLMAZ DEDİLER BU KONUDA NASIL BİR YASAL HAKLARIM VAR MERAK EDİYORUM LÜTFN YARDIMCI OLUN

yuhhh!....olurmu yani her kart taktığında yeni bir işlem.......
    telefon al sürekli kayıt yaptır, ilk defa duydum böyle bir iş...

bu lafı umarsızca söyleyenlerin kafasına atmak lazım teknosa daki her şeyi.......

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.