Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bugün ciihazı satın aldım, millet resmen sömürmüş zar zor bulabildim. Aldığım ilk akıllı telefon ama kullanması rahat gibi geldi. Yalnız bir sorum olacak, wi-fi harici interneti sürekli olarak nasıl kapatabiliyoruz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

Ben de bugün ciihazı satın aldım, millet resmen sömürmüş zar zor bulabildim. Aldığım ilk akıllı telefon ama kullanması rahat gibi geldi. Yalnız bir sorum olacak, wi-fi harici interneti sürekli olarak nasıl kapatabiliyoruz?

ne kadara aldın acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dende$

quote:

Ben de bugün ciihazı satın aldım, millet resmen sömürmüş zar zor bulabildim. Aldığım ilk akıllı telefon ama kullanması rahat gibi geldi. Yalnız bir sorum olacak, wi-fi harici interneti sürekli olarak nasıl kapatabiliyoruz?

ne kadara aldın acaba?

740 TL 10 taksitle, Ankara'dayım. Cihazı çözmeye çalışıyorum şu ana dek izlenimlerim gayet olumlu. İnternetle ilgili şöyle bir sıkıntı var, wi-fi kapalı olsa bile kendi tarayıcısını açtığında otomatik bağlanıyor, bu da faturaya biniyor tabi. Acil çözüm bulmam lazım bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

• quote:

quote:

quote:

ne kadara aldın acaba?

740 TL 10 taksitle, Ankara'dayım. Cihazı çözmeye çalışıyorum şu ana dek izlenimlerim gayet olumlu. İnternetle ilgili şöyle bir sıkıntı var, wi-fi kapalı olsa bile kendi tarayıcısını açtığında otomatik bağlanıyor, bu da faturaya biniyor tabi. Acil çözüm bulmam lazım bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi?

Bildigim kadarıyla Menü ayarlar kablosuz ve ayarlar mobil ağlar menüsünü aç Paket veri kullan seçenegini pasif yaparsan internet baglantısı yapmayacaktır.

• Arkadaşlar şu uygulamarı Sd kartına nasıl yükleyeceğimizi birisi anlatabilir yada bu konuda hangi sayfada olduğunu söyleyebilirmi ben bulamadım.
  • Arkadaşlar dün 15 tl para yükledim bir günde bilinçsizlğimden -2tl ye düştüm.Çoğu uygulamaların parayla olduğunu unutmuşum.keşke internet paketi alsaydım
  • bu cihazın ram ve rom u nedir ? dikkatimi çektide bulamadım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limitsizim -- 28 Mart 2011; 0:30:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmeg

quote:

quote:

quote:

ne kadara aldın acaba?

Bildigim kadarıyla Menü ayarlar kablosuz ve ayarlar mobil ağlar menüsünü aç Paket veri kullan seçenegini pasif yaparsan internet baglantısı yapmayacaktır.

Dostum sağol o şekilde yapınca telefonun üst tarafındaki bir sembol de kayboluyor, wifi'ı da kesince internete tümden erişim kesilmiş oluyor. İstediğimde wifi'ı açıp ücretsiz erişiyorum böylece, sağol tekrardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: heavyy

YASAL UYARI:
    ......... IMEI nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğundan ....... tarihinde kullanım dışı bırakılacaktır.
    Şeklindeki mesaj ın anlamı nedir?
    Sahte bir mesaj olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

MERHABA ARKADAŞLAR TELEGFONU MSJ GELDİ KAYIT DIŞIDIR DİYE TEKNOSADAN ALDIM GEREKLLİ İŞLEMLERİ YAPTILAR AMA TELEFONU BAŞAK BİR HATTA TAKACAĞIM ZAMAN TEKRAR TEKRAR BU İŞLMLERLE UĞRAŞMAM GEREKİYORMUŞ ,YANİ HERYENİ HAT TAKTIĞIMDA TEKNOSAYA GİDİP FORM DOLDURUCAM,DEĞİŞİM OLMAZ DEDİLER BU KONUDA NASIL BİR YASAL HAKLARIM VAR MERAK EDİYORUM LÜTFN YARDIMCI OLUN

Direkt savcılıga git dostum hiç tuketici hakem heyeti falan karıştırma cunku bu IMEI kopyalama yada kayıt dışı girişi suçtur sen savcılıga aldıgın yerin faturası ile birlikte savcılaga suç duyurusunda bulun kandırıldıgını dolandırıldıgını bildir bak bakalım nasıl almazlarmış çünkü tuketici hakem heyetinden karar cıkana kadar 3 ay alır mümkünmü sıfır olarak aldığın bir cihaz kaçak çıkacak ve bunu satanda büyük bir firma olacak sen aynen dolandırıldıgını belirten bir dilekce ile başvur savcılıga onlara celp gidince bak bakalım nasıl arayacaklar seni şikayetini alman için saçmalıga bak sıfır cihaz alacam kaçak çıkacak..bunuda yapan büyük bir firma olacak mümkünmü ya bırakma peşini gerekirse ara ve şikayet edeceginide belirt onlarada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cılgın-x -- 28 Mart 2011; 1:00:52 >

• Bende de aynı problem var. Sana tavsiyem mobil cihaz kayıt sistemi sitesinden IMEI numaranı kontrol etmen. Benimki kayıt dışı görünüyor.
    Telefonumu Teknosa'dan almıştım. Yarın görüşüp cihaz değişimi isteyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: saanef

Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve gayet güzeldi herşey, ama dün son yaptığım telefon görüşmesinden sonra msj atmayı denedim ve msjlar gönderilemedi ardından arama yapmayı denediğimde de arama yapamıyordu ve baktım ki mobil ağlara bağlanamıyor, mobil ağları arattığımda vodafone tr yi buluyor fakat bağlantı başarısız oldu diyor, telefon sim kartı görüyor sinyalde alıyor ama şebekeye bağlanamıyor, telefona başka hatlar takarak denediğimde de aynı yalnızca acil aramalara izin veriyor görünüyor, hattımı başka bir telefon taktığımda sorun yok...Telefona ne oldu anlamadım fikri olan arkadaşlar var mı ? İmei numarası vs. kopyalanmış olabilir mi ? Satın aldığım vodafone bayisi ile görüştüm telpaya bildirceklermiş konuyu telefonu hala bende eğer servise göndermek istersele direk değişim isteyeceğim zaten bunu da belirttim bugün.

• Merhaba arkadaşlar, öncelikle önceki sayfalardaki çözüm önerileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldular, 2 haftadır kullanmaktayım galaxy ace'i şu ana kadar çok memnunum fakat 2 sorum olacak.

1.Telefonun şarj olma süresi çok uzun geldi bana.3 saate yakın sürüyor şarj olması,, 1 gün gidiyo şarjı sonuçta fazla bana göre, sizdede aynımı acaba?

2.Dizüstü bilgisayarımın kablolu internet bağlantısını wi-fi üzerinden telefon ile paylaşmak istiyorum ama oluşturduğum "geçici kablosuz ağı" galaxy ace görmüyor.Oda arkadaşımın Samsung Star'ı var o gayette görüp internete bağlanabiliyor.Biraz araştırdım konuyu forumda HD2 ve Galaxy S kullanıcılarındanda benzer şikayet gelmiş ama cevap/çözüm yok.Sanırım Android işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun.Bu nasıl çözülebilir??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napabilirsinki -- 28 Mart 2011; 3:29:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

Merhaba arkadaşlar, öncelikle önceki sayfalardaki çözüm önerileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldular, 2 haftadır kullanmaktayım galaxy ace'i şu ana kadar çok memnunum fakat 2 sorum olacak.

1.Telefonun şarj olma süresi çok uzun geldi bana.3 saate yakın sürüyor şarj olması,, 1 gün gidiyo şarjı sonuçta fazla bana göre, sizdede aynımı acaba?

2.Dizüstü bilgisayarımın kablolu internet bağlantısını wi-fi üzerinden telefon ile paylaşmak istiyorum ama oluşturduğum "geçici kablosuz ağı" galaxy ace görmüyor.Oda arkadaşımın Samsung Star'ı var o gayette görüp internete bağlanabiliyor.Biraz araştırdım konuyu forumda HD2 ve Galaxy S kullanıcılarındanda benzer şikayet gelmiş ama cevap/çözüm yok.Sanırım Android işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun.Bu nasıl çözülebilir??

Şarj konusunda bende de aynı durum mevcut, ancak ben sabahtan akşama kadar mesajlaştığım için bana 1 gün gitmesi nomal. Sonuçta ekranı aktif olarak devamlı kullanıyorum. Bunun dışınd yüklenene bazı uygulamalar da sistem kaynağını kullanabildiğinden dolayı bunlara da dikkat etmek lazım diye düşünüyorum.

• takip
  • S5830 | S5830XXKC1 | COOPER.OPS | CSC-S5830SERKB3 | Version 2.2.1 | 2011 March 19

yeni firmware çıkmış, deneyen var mı?

http://www.samfirmware.com/WEBPROTECT-s5830.htm
  • Arkadaslar bu telefondan edinmek istiyorum. Onerirmisiniz? iphone 4 kullandigim icin 2'ncil telefon olarak kullanacagim.
    Sizce uzun sure kullanilabilirmi?

Uygulamalari SD karta atamamak dusunduruyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chidori -- 28 Mart 2011; 11:21:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Arkadaslar bu telefondan edinmek istiyorum. Onerirmisiniz? iphone 4 kullandigim icin 2'ncil telefon olarak kullanacagim.

Sonradan yüklediğim 32 uygulama var bana hayli hayli yetiyor şu anda ve hafızanın 3te biri boş, ki biraz uğraşırsan uygulamaların birçoğunu sd karta da aktarabilirsin önceki sayfalarda detaylı şekilde anlatımı mevcut.
  • Arkadaslar, baska bir konu altinda, inceleme yapan arkadasa sormustum ama bir cevap gelmedi, burada yine sorayim. ACE'i olan arkadaslar, "tkm.ibb.gov.tr" ye girip yogunluk haritasini ve kamera goruntulerini duzgunce acabiliyorlar mi acaba? ACE aldigimda en cok kullanacagim sitelerden biri olacak cunku burasi, istanbul trafiginin saati saati uymuyor malum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acsbid -- 28 Mart 2011; 12:13:03 >
  • o siteye girmene gerek yok ibb trafik uygulamasının android versiyonunu indirip rahatça kullanabilirsin. daha kolay ve daha kullanışlı.
    Buyur link:http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx
    quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

Arkadaslar, baska bir konu altinda, inceleme yapan arkadasa sormustum ama bir cevap gelmedi, burada yine sorayim. ACE'i olan arkadaslar, "tkm.ibb.gov.tr" ye girip yogunluk haritasini ve kamera goruntulerini duzgunce acabiliyorlar mi acaba? ACE aldigimda en cok kullanacagim sitelerden biri olacak cunku burasi, istanbul trafiginin saati saati uymuyor malum :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 28 Mart 2011; 12:17:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

Arkadaslar, baska bir konu altinda, inceleme yapan arkadasa sormustum ama bir cevap gelmedi, burada yine sorayim. ACE'i olan arkadaslar, "tkm.ibb.gov.tr" ye girip yogunluk haritasini ve kamera goruntulerini duzgunce acabiliyorlar mi acaba? ACE aldigimda en cok kullanacagim sitelerden biri olacak cunku burasi, istanbul trafiginin saati saati uymuyor malum :(
    Siteden erişim olmasa bile(flash desteklemediği için) Android için yapılmış ibb trafik uygulaması mevcut olması lazım, oradan bakarsınız trafiğe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Arkadaslar bu telefondan edinmek istiyorum. Onerirmisiniz? iphone 4 kullandigim icin 2'ncil telefon olarak kullanacagim.

hocam, "ikincil telefon" a bakis acina bagli bu karar :) bircok insan, ikinci telefonu uzun sarji giden, sadece konusmak ve mesajlasmak icin kullanirlar. onlardan biri de benim, nokia'nin en ucuz telefonlarindan birini 80 TL ye almistim gectigimiz yil, bol bol konusarak 4-5 gun sarj suresi gidiyor. baska bir ozelligi yok ama amacim da buydu zaten :) o yuzden senin ne amacla alacagina bagli bu karar... benim i-phone 4'um olsa ikinci telefon olarak yine 80 TL lik nokia alirdim. heee amacin android kullanmaksa, o zaman daha kucuk ekranli ve daha ucuz olanlar var, onlardan birini alabilirsin. gio, mini gibi samsung telefonlara bakmalisin. yok amacim genis ekranli android kullanmak ve param cok zaten diyosan da galaxy S yada HTC desire HD alabilirsin. durum budur, karar senin tabiki ;)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.