Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoltAction

o siteye girmene gerek yok ibb trafik uygulamasının android versiyonunu indirip rahatça kullanabilirsin. daha kolay ve daha kullanışlı.
    Buyur link:http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/index.aspx
    quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

Arkadaslar, baska bir konu altinda, inceleme yapan arkadasa sormustum ama bir cevap gelmedi, burada yine sorayim. ACE'i olan arkadaslar, "tkm.ibb.gov.tr" ye girip yogunluk haritasini ve kamera goruntulerini duzgunce acabiliyorlar mi acaba? ACE aldigimda en cok kullanacagim sitelerden biri olacak cunku burasi, istanbul trafiginin saati saati uymuyor malum :(

bu cok guzel haber, ibb'nin android uygulamasinin olacagini dusunmemistim acikcasi :) tesekkur ettim bilgilendirme icin...

• http://www.mcks.gov.tr buradan imei numarasını sorguladım ve buraya göre kayıt dışı görünüyor.Telefonu satın aldığım vodafone bayisi 1-2 gün içinde problemin giderileceğini söyledi.Şimdilik bekliyorum eğer dedikleri sürede sorunu çözemezlerse ben de değişim isteyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr35

Bende de aynı problem var. Sana tavsiyem mobil cihaz kayıt sistemi sitesinden IMEI numaranı kontrol etmen. Benimki kayıt dışı görünüyor.
    Telefonumu Teknosa'dan almıştım. Yarın görüşüp cihaz değişimi isteyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: saanef

Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve gayet güzeldi herşey, ama dün son yaptığım telefon görüşmesinden sonra msj atmayı denedim ve msjlar gönderilemedi ardından arama yapmayı denediğimde de arama yapamıyordu ve baktım ki mobil ağlara bağlanamıyor, mobil ağları arattığımda vodafone tr yi buluyor fakat bağlantı başarısız oldu diyor, telefon sim kartı görüyor sinyalde alıyor ama şebekeye bağlanamıyor, telefona başka hatlar takarak denediğimde de aynı yalnızca acil aramalara izin veriyor görünüyor, hattımı başka bir telefon taktığımda sorun yok...Telefona ne oldu anlamadım fikri olan arkadaşlar var mı ? İmei numarası vs. kopyalanmış olabilir mi ? Satın aldığım vodafone bayisi ile görüştüm telpaya bildirceklermiş konuyu telefonu hala bende eğer servise göndermek istersele direk değişim isteyeceğim zaten bunu da belirttim bugün.

• bende bir ara o programı indirip kurdum, bir ay ücretsiz kullandım herşey güzeldi ama birden bire 5 tl bakiyeden düştü, sonraki ay yine, yani bu trafik programı ücretli, aylık 4.99 tl bazı arkadaşlar ücretsiz kullanıyoruz diyorlar ancak nası yapıyorlar bilmiyorum, o yüzden bende flash destekli bir tel alacağım, hem internete 8 tl verip birde üstüne 5 tl yol bilgi programına vermek tuzlu oluyor

quote:

o siteye girmene gerek yok ibb trafik uygulamasının android versiyonunu indirip rahatça kullanabilirsin. daha kolay ve daha kullanışlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

bende bir ara o programı indirip kurdum, bir ay ücretsiz kullandım herşey güzeldi ama birden bire 5 tl bakiyeden düştü, sonraki ay yine, yani bu trafik programı ücretli, aylık 4.99 tl bazı arkadaşlar ücretsiz kullanıyoruz diyorlar ancak nası yapıyorlar bilmiyorum, o yüzden bende flash destekli bir tel alacağım, hem internete 8 tl verip birde üstüne 5 tl yol bilgi programına vermek tuzlu oluyor

quote:

programi kullanirken telefon internete baglaniyor. dusen seyi onun ucreti.

• quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: seckinty

bende bir ara o programı indirip kurdum, bir ay ücretsiz kullandım herşey güzeldi ama birden bire 5 tl bakiyeden düştü, sonraki ay yine, yani bu trafik programı ücretli, aylık 4.99 tl bazı arkadaşlar ücretsiz kullanıyoruz diyorlar ancak nası yapıyorlar bilmiyorum, o yüzden bende flash destekli bir tel alacağım, hem internete 8 tl verip birde üstüne 5 tl yol bilgi programına vermek tuzlu oluyor

quote:

programi kullanirken telefon internete baglaniyor. dusen seyi onun ucreti.

Sanirim bahsedilen ucret 3G uzerinden baglaninca alinan ucret. Sayfayi karistirirken sunu gordum, bu kotu oldu :( :
    http://tkm.ibb.gov.tr/ceptrafik/sss.aspx#1

İBBCepTrafik ücretli midir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütün vatandaşlarımızın İBBCepTrafik'i rahatlıkla kullanabilmeleri için uygulamanın sabit bir fiyat üzerinden dağıtımı için operatörler ile anlaşmış bulunmaktadır. İBBCepTrafik'i kullanabilmek için kullanıcılar operatörlerine aylık ÖİV ve KDV dahil 5 YTL/40 kontör ödeyerek uygulamayı sınırsız olarak kullanabileceklerdir. Bunun haricinde operatöre başka hiç bir iletişim bedeli ödenmeyecektir. Uygulamanın indirilmesi sırasında da herhangi bir iletişim bedeli operatör tarafından alınmayacaktır.

TURKCELL ile yapaılan anlaşma gereğince TURKCELL 2008 yılı boyunca İBBCeptrafik'ğin ücretsiz kullanmasını sağlamıştır. Ayrıca 2009 yılı başlangıcına kadar uygulamayı kuranlarada 1 yıl daha ücretsiz kullanım imkanı tanınmıştır.

İBBCepTrafik'in ve içerdiği verilerin tüm ticari kullanım hakları İstabul Büyükşehir Belediyesi'ne aittir.

• Arkadaşlar benim bir sorunum var.Andorid marketi açtım ve okulun sitesini kullanarak bir kaç uygulama indirmeye kalktım ama indiremedim.Her indireceğim uygulamayı açtığımda uygulamanız inecek diyor ve uygulama inme işlemi başlatılıyor diyor ve hiçte başlamıyor yani anlayacağınız hiç bir uygulama indiremedim.Bunu nasıl halledebilirim yardım cı olursanız sevinirim.
  • An itibariyle ACE m elimde, beklediğimden çok daha güzel çıktı...
  • quote:

An itibariyle ACE m elimde, beklediğimden çok daha güzel çıktı...
    Hayırlı olsun.
    Evet fotoğraflarda göründüğünden çok daha şık.
  • Ekranda çok ufak siyah bi noktacık var. ölü piksel sandım ilk önce ama değil. Ekran kapalıykende gözüküyor ve üstte olduğu belli ancak ne yaptıysam çıkaramadım. rahatsız etmiyor ama kafam takıldı işte :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

Merhaba arkadaşlar, öncelikle önceki sayfalardaki çözüm önerileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldular, 2 haftadır kullanmaktayım galaxy ace'i şu ana kadar çok memnunum fakat 2 sorum olacak.

1.Telefonun şarj olma süresi çok uzun geldi bana.3 saate yakın sürüyor şarj olması,, 1 gün gidiyo şarjı sonuçta fazla bana göre, sizdede aynımı acaba?

2.Dizüstü bilgisayarımın kablolu internet bağlantısını wi-fi üzerinden telefon ile paylaşmak istiyorum ama oluşturduğum "geçici kablosuz ağı" galaxy ace görmüyor.Oda arkadaşımın Samsung Star'ı var o gayette görüp internete bağlanabiliyor.Biraz araştırdım konuyu forumda HD2 ve Galaxy S kullanıcılarındanda benzer şikayet gelmiş ama cevap/çözüm yok.Sanırım Android işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun.Bu nasıl çözülebilir??

Laptop'larla oluşturulan bağlantı ad-hoc bağlantısı, root layıp ayar çekmedikçe android görmez, lakin;
    http://www.connectify.me/ adresinden connectify programını indirip bu program ile kablosuz bağlantı oluşturursanız iş başka, galaxy ace ile denendi, çalışıyor ;)

• quote:

Ekranda çok ufak siyah bi noktacık var. ölü piksel sandım ilk önce ama değil. Ekran kapalıykende gözüküyor ve üstte olduğu belli ancak ne yaptıysam çıkaramadım. rahatsız etmiyor ama kafam takıldı işte :(

Sıfır aldıysanız değişim talep edin bence, ayıplı ürün kapsamına girer.

Edit: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheValoran -- 28 Mart 2011; 19:07:35 >
  • quote:

Arkadaşlar benim bir sorunum var.Andorid marketi açtım ve okulun sitesini kullanarak bir kaç uygulama indirmeye kalktım ama indiremedim.Her indireceğim uygulamayı açtığımda uygulamanız inecek diyor ve uygulama inme işlemi başlatılıyor diyor ve hiçte başlamıyor yani anlayacağınız hiç bir uygulama indiremedim.Bunu nasıl halledebilirim yardım cı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu

• Git gide ekrana dokundukça ufalıyor, sanırım etiket kalıntısı gibi birşey. onun için iade falan filan uğraşmaya değmez....
    quote:

Orijinalden alıntı: _Krst_

quote:

Ekranda çok ufak siyah bi noktacık var. ölü piksel sandım ilk önce ama değil. Ekran kapalıykende gözüküyor ve üstte olduğu belli ancak ne yaptıysam çıkaramadım. rahatsız etmiyor ama kafam takıldı işte :(

Sıfır aldıysanız değişim talep edin bence, ayıplı ürün kapsamına girer.

Edit: İmla.
  • quote:

Arkadaşlar benim bir sorunum var.Andorid marketi açtım ve okulun sitesini kullanarak bir kaç uygulama indirmeye kalktım ama indiremedim.Her indireceğim uygulamayı açtığımda uygulamanız inecek diyor ve uygulama inme işlemi başlatılıyor diyor ve hiçte başlamıyor yani anlayacağınız hiç bir uygulama indiremedim.Bunu nasıl halledebilirim yardım cı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yardımcı olacak yok mu

• Arkadaşlar 3 hafta önce Galaxy ace aldım fakat yaklaşık 5 6 gündür telefonuma sim kart takmama rağmen ne arama yapabiliyorum nede çağrı alabiliyorum telefon ulaşılamıyo gözüküyor.Başka hatlar da taktım fakat yine aynı sorun var arama yapmak istediğimde sim kart veya ağ hatası yazıyor ekranda.Sizce ayarlarla ilgili bir sorunmudur yoksa garantiye mi göndermeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: husnukiller

quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

Merhaba arkadaşlar, öncelikle önceki sayfalardaki çözüm önerileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldular, 2 haftadır kullanmaktayım galaxy ace'i şu ana kadar çok memnunum fakat 2 sorum olacak.

1.Telefonun şarj olma süresi çok uzun geldi bana.3 saate yakın sürüyor şarj olması,, 1 gün gidiyo şarjı sonuçta fazla bana göre, sizdede aynımı acaba?

2.Dizüstü bilgisayarımın kablolu internet bağlantısını wi-fi üzerinden telefon ile paylaşmak istiyorum ama oluşturduğum "geçici kablosuz ağı" galaxy ace görmüyor.Oda arkadaşımın Samsung Star'ı var o gayette görüp internete bağlanabiliyor.Biraz araştırdım konuyu forumda HD2 ve Galaxy S kullanıcılarındanda benzer şikayet gelmiş ama cevap/çözüm yok.Sanırım Android işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun.Bu nasıl çözülebilir??

Laptop'larla oluşturulan bağlantı ad-hoc bağlantısı, root layıp ayar çekmedikçe android görmez, lakin;
    http://www.connectify.me/ adresinden connectify programını indirip bu program ile kablosuz bağlantı oluşturursanız iş başka, galaxy ace ile denendi, çalışıyor ;)

Öncelikle çözüm öneriniz için teşekkür ederim.Telefonu şimdilik rootlamayı düşünmüyorum bu wifi problemi hariç ihityaçlarımı fazlasıyla karşılıyor telefon.Connectify programıylada sorun şu ki program benim laptopta No AP Mode Supported diyor, AP Acces Point kanımca.Fakat yine bu proglamla kurduğum ağı yine arkadaşın samsung starı görüyor benim galaxy ace görmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hsn_K

Arkadaşlar 3 hafta önce Galaxy ace aldım fakat yaklaşık 5 6 gündür telefonuma sim kart takmama rağmen ne arama yapabiliyorum nede çağrı alabiliyorum telefon ulaşılamıyo gözüküyor.Başka hatlar da taktım fakat yine aynı sorun var arama yapmak istediğimde sim kart veya ağ hatası yazıyor ekranda.Sizce ayarlarla ilgili bir sorunmudur yoksa garantiye mi göndermeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Telefonunun IMEI numarasını Mobil Cihaz Kayıt sisteminden kontrol etmeni öneririm. Bende de aynı sorun var, telefon kayıt dışı çıktı.
  • MERHABA ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE KAYIT DIŞI TELİM İÇİN TEKNOSADAN YAKINMIŞTIM GİTTİĞİMDE TEKRAR BİR ŞEY YAPAMIYACAKLARINI SÖYLEDİLER ..BENDE BUGÜN TEKNOSAYA İHTARNAME ÇEKTİM GEREĞİNİN YAPILMAMASI DURUMUNDA HAKKIMI YASAL YOLLARDA ARAYACAĞIMI BİLDİRDİM ŞİMDİ CEVAP BEKLİYORUM..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hsn_K

Arkadaşlar 3 hafta önce Galaxy ace aldım fakat yaklaşık 5 6 gündür telefonuma sim kart takmama rağmen ne arama yapabiliyorum nede çağrı alabiliyorum telefon ulaşılamıyo gözüküyor.Başka hatlar da taktım fakat yine aynı sorun var arama yapmak istediğimde sim kart veya ağ hatası yazıyor ekranda.Sizce ayarlarla ilgili bir sorunmudur yoksa garantiye mi göndermeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ayni sorun bende de mevcut 1 hafta kullandiktan sonra ayni halde su anda sanirim bu sorun telpa nin cihazlari kayit ettirmeden satisa sunmus olmasindan kaynaklaniyor,kayitsiz telefonlar tespit edildikce kullanima kapatiliyor.imei sorgulattigimda tel kayit disi gorunuyor fakat telpa nin sitesinden baktigimda imei numarasi onlara ait gozukuyor.bu olay beni tel den soguttu valla, 1-2 gune hallolcak dediler olmazsa para iadesi talep edicem boyle sacma bi satis sekli mi olur ya sen kaydettirmeden sat telefonlari sonra biz ugrasalim boyle ne guzel ya

• Bu IMEI sorunu nerden çıktı ya simdi alan herkeste bu sorun yaşanacak mı yani bravoo ya Türkiyenin işi nasıl oluyor faturalı cep telefonları kayıt dışı görünür ve satanda ben satım gerisine karışmam der çok ilginc bir durum bu aralar telefon falan alınmaz muhakak hepisinde bir sorun cıkıyor cep telefonu getirenlerde satanlarda firmalarda şaşırdı bu aralar..
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.