Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugun alacagım bende bu telefondan arkadaşlar.. şu hafıza sorunu çözüldümü acaba ? teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar herkese merhabalar.Aranızda pes 2011'i yükleyeniniz vardır belki.Ben yükledim daha önceden açılıyordu fakat en başta girerken lisans ile ilgili bir hata veriyor daha sonra açılıyordu bende bundan dolayı oyunu sildim fakat şimdi oyunu tekrar yükledim oyuna giriyorum ilk önce bir hata veriyor o lisans hatası olması lazım sonra orda wifi ve 3g/edge seçenekleri var 3g/edge yi seçiyorum fakat şu hatayı veriyor ''Download error.The server is not available or validation of the files is not successful.Please try again later.''
    Sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?Birde wifi olan yerde denicem en kısa zamanda ama bilen varsa nolur yardım etsin ve şu en başta açılırken lisans hatası ile ilgilide bilgisi olan var mı?

Açılıştaki o yazı rutin bir uyarı sadece.Her seferinde OK deyince sorunsuzca oyun çalışıyor,deflarca denedim.Download Error olayına gelince, eski oyunun data dosyaları yüzünden olabilir diye düşünüyorum.Dosya Yöneticisiyle Andoid/data/com.konami.pes2011 klasörünü silmeyi silip deneyin.Aklıma başka bişi gelmiyor

öncelikle cevap verdiğiniz çok teşekkür ederim dediğnizi deniyeceğim.O hata herkeste mi var yani ve düzeltmenin yolu yok mu?Bu arada google android markette olan pes 2011 varya ücretli 10tl küsür olan ondada lisans hatası verir mi acaba?Birde bir sorunum daha var biliyorsanız nolur yardım edin nolur :(Hafıza kartında ''Media'' bölümüne müziklerimi atmıştım pcden, daha sonra ordaki müziklerin aynısı menüdeki ''Müzik'' klasöründede vardı nasıl oldu bilmiyorum ama menüdeki ''Müzik'' klasöründe bulunan müzikler gitti ''Media''daki müzikler duruyordu.Daha sonra ''Media''daki tüm müzikleri sildim.Daha sonra pcden tekrar attım sd cardda ''Media'' klasörüne fakat attığım müzikler ''Müzik'' klasörüne gelmiyor nedendir acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 29 Mart 2011; 15:27:55 >

• Merhaba arkadaşlar nokia e72 kullanıcısıyım. Facebook uygulamalarında iphone ve blackberry de olan anlık ana ekran bildirimleri (Push notifications) 'un Symbian gibi bir işletim sistemi için yazılamamış olması beni koşa koşa android li bir cihaza sürüklüyor.

Şimdi bu s5830 telefon kullanıcılarından android markette bulunan facebook for android uygulamasını kullananlar beni (Push notifications) özelliği hakkında bilgilendirebilirmi?

iphone gibi program arka planda çalışırken biri facebook sayfanızda resminize yada yani siz ile ilgili herhangi bir bildirim yaptığında ana ekranda lap diye baloncuk çıkıp şu kişi şu resminiz hakkında şu yorumu yaptı gibi bir uyarı verebiliyormu?

tek derdim budur beni bilgilendirip hatta resim bile koyabilcek varsa rica ediyorum yardımcı olun saygılar.
  • ANDROİD MARKET BİRŞEY İNDİREMİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
    yardımcı olacak birisi yokmu bomboş duruyor telefon. Birde telefondan ss yi nasıl çekiyoruz onu söyleyecek olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan1903bjk

bugun alacagım bende bu telefondan arkadaşlar.. şu hafıza sorunu çözüldümü acaba ? teşekkürler

orjinal kernel ext3 desteklemiyor. app2sd calismiyor. swap calismiyor. bu soylediklerim kotu veya iyi degil bilgi acisindan soyluyorum. hafiza kartina program atilabiliyor simdilik su sekilde:

1. root oluyorsun.
    2. hafiza kartinda kapasitesine gore max 1024 mb miminum 128 mb ext2 dosya sistemli bolum olusturuyorsun. geri kalani da fat32 olarak formatliyorsun.
    3. programlari karta tasimak icin link2sd programini kullaniyorsun. bunun disinda herhangi bir program ise yaramiyor.

ilerde custom rom, modifiye kernel gelince bu islem recovery menuden cok kolay sekilde yapilabiliecek.
  • aldım arkadaşlar telefonu şmdi bana ilk yapmam gerekenleri soylerseniz çok sevinirim...

birde;
    samsung android market dışnda orjinal market yükleniyorumu ? oluyorsa nasıl yüklüycez ?

ayarlar- gizlilik kısmındaki -verilerimi yedekle ve -otomatik geri yükle seçenekleri ne oluyor ?
  • bence 3 5 sayfa gerilere bak ilk iki sorunu cevabi var :D

arkadaslar bu hat kopma olayi bendede basladi vodafone mi kullaniyorsunuz sirf net icin numarami tasidimbu problem basladi 2gun once turkcell de yoktu...
  • Bugün imei kontrol ettim kayıtdışı yazıyordu samsung müşteri hizmetlerini aradım aynı şeyi söylediler ve kayıt ettirmek için türk telekomla irtibat kurduklarını söylediler bakalım ne olacak 1-2 gün bekleyeceğim.
  • gençler vatanda world kart için kdv yi silmişler bugün. 717 / 6 taksitten yapıştırdım az önce bi tane.
    bilginize...
  • Telefonum 1 hafta kullandıktan sonra kayıt dışı olduğu için kapatılmıştı, aldığım yerle görüştüm fakat bugün 3. gün geçmesine rağmen bir gelişme olmayınca kayıtlı bir samsung galaxy ace ya da para iade talebiyle aldığım bayiiye gittim ve durumu anlattım, giderken oldukça sinire kesmiştim ama sagolsunlar problemi çözmek için çalıştılar (bunda tüketici haklarımı az çok bildiğimi hissetirmemin de payı olabilir). ithalatçı firma ile görüştüler ve yarın yerine kayıtlı sıfır bir cihaz vereceklerini söylediler...Benim anladığım kadarıyla bu aralar kayıtlı cihaz sıkıntısı var çünkü siyah ace'ımın yerine beyaz ace alabilcem pek sorun etmedim bunu...Yeni telefon alacaklara tavsiyem bence bir süre beklemeleri çünkü burada da gördüğüm kadarıyla bu aralar bir sıkıntı var bu konuda...

Aynı durumdan mağdur olan arkadaşlarınhttp://www.tk.gov.tr/tuketici/sorulanlar/sorulanlar.htm adresine göz atmalarını tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saanef -- 29 Mart 2011; 19:14:05 >

• Bu gün telefon fiyatını sormak için telpa bayine gittim bu olaylrı söyledim yok öyle birşey diyor hani getir diyor kime olmuş diyor burdaki bayideki adam dedim teknoloji gelişti artık kimin başına ne gelse aynen internette eskisi gibimi sandınız millet internetten bir haberdi şimdi ne olursa yazıyorlar dedim adam yok öyle birşey dedi durdu ben firma olsam böyle bir sorun olsa 1 kişi bile olsa telafi ederim sonuçta o kişi bana güvenip almış benim adım şerefimdir dedim çıktım :D belki müdürle falan konuşsam açıklardı ama orda çalışan bir görevliydi İŞALLAH MAHKEME YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR
    Orijinalden alıntı: saanef

Orijinalden alıntı: emrahoz1985

2 haftadan bu yana cihazı kullanıyorum fakat bir sorunla karşı karşıya kaldım telefonum sim kartı tanıyor ama kimseyi aramıyorum ve aranamıyorum şebekede "yalnızca aci çağrılar" gibi bişey yazıyor şebeke göstergesi çubukları full şekilde manuel bağlanmayı denedim olmadı yardımcı olur musunuz?

Aramıza hoşgeldin sanırım senin telefonda telpa dan ve imei numarası kayıt ettirilmeden satışa sunulmuş.Bugün telefonum kayıt edilmemişse eğer gidip iade edeceğim bir daha da telpa garantili telefon alırsam 2 olsun,şuraya bak ya 1 değil 2 değil kaç kişiyi mağdur ettiler bir de bunlar bizim gördüklerimiz sadece bu foruma yazanlar daha yazmayan ve bu şekilde mağdur olan kaç kişi var Allah bilir.
    [/q

• bugün ben de iade için gitiiğimde benim telefonu aldığım yerde çalışan arkadaşta suçu paso btk(bilişim teknolojileri ve iletişim kurumu)ya attı vay telpa şöyle disbiritör telpa böyle iyidir vb. btk dan bütün bu sorunlar vs diye...hülasa sorun kimdendir bilemiyoruz tabii ki bugün bana söylenenler doğruda olabilir belki de sorun btk'dandır, ama sonuçta bizim mağduriyetimize giderecek olan muhatap btk değil satıcı ve ithalatçı firmadır.

Orijinalden alıntı: limitsizim

Bu gün telefon fiyatını sormak için telpa bayine gittim bu olaylrı söyledim yok öyle birşey diyor hani getir diyor kime olmuş diyor burdaki bayideki adam dedim teknoloji gelişti artık kimin başına ne gelse aynen internette eskisi gibimi sandınız millet internetten bir haberdi şimdi ne olursa yazıyorlar dedim adam yok öyle birşey dedi durdu ben firma olsam böyle bir sorun olsa 1 kişi bile olsa telafi ederim sonuçta o kişi bana güvenip almış benim adım şerefimdir dedim çıktım :D belki müdürle falan konuşsam açıklardı ama orda çalışan bir görevliydi İŞALLAH MAHKEME YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR
    Orijinalden alıntı: saanef

Orijinalden alıntı: emrahoz1985

2 haftadan bu yana cihazı kullanıyorum fakat bir sorunla karşı karşıya kaldım telefonum sim kartı tanıyor ama kimseyi aramıyorum ve aranamıyorum şebekede "yalnızca aci çağrılar" gibi bişey yazıyor şebeke göstergesi çubukları full şekilde manuel bağlanmayı denedim olmadı yardımcı olur musunuz?

Aramıza hoşgeldin sanırım senin telefonda telpa dan ve imei numarası kayıt ettirilmeden satışa sunulmuş.Bugün telefonum kayıt edilmemişse eğer gidip iade edeceğim bir daha da telpa garantili telefon alırsam 2 olsun,şuraya bak ya 1 değil 2 değil kaç kişiyi mağdur ettiler bir de bunlar bizim gördüklerimiz sadece bu foruma yazanlar daha yazmayan ve bu şekilde mağdur olan kaç kişi var Allah bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saanef -- 29 Mart 2011; 21:47:18 >

• Telefona bugün 16GB class 6 hafıza kartı taktım arkadaşlar bilginize, hiç bir sorun da olmadı

quote:

orjinal kernel ext3 desteklemiyor. app2sd calismiyor. swap calismiyor. bu soylediklerim kotu veya iyi degil bilgi acisindan soyluyorum. hafiza kartina program atilabiliyor simdilik su sekilde:

1. root oluyorsun.
    2. hafiza kartinda kapasitesine gore max 1024 mb miminum 128 mb ext2 dosya sistemli bolum olusturuyorsun. geri kalani da fat32 olarak formatliyorsun.
    3. programlari karta tasimak icin link2sd programini kullaniyorsun. bunun disinda herhangi bir program ise yaramiyor.

ilerde custom rom, modifiye kernel gelince bu islem recovery menuden cok kolay sekilde yapilabiliecek.

Peki bu sistemli bölümu yaparsam ne işe yarar? Telefon kullanım olarak rahatlar mı? Yani bu bölümü ram olarak mı yoksa sistem hafızası olarak mı kullanıyor telefon?

• Bugun arkadasim ACE aldi, epeyce inceledik. flash konusuyla ugrastik biraz. kendi browser'i ile, skyfire ile ve dolphin ile tkm.ibb.gov.tr sitesine girdik. hicbirisi, ustteki flash banner ile sol ustteki menuleri acamiyor. tkm nin uygulamasi var zaten ama biz flash li bir site uzerinde deneyelim diye bu siteyi kullandik. ayrica yogunluk haritasi falan da acilmiyor. skyfire'in actigini yazmisti bircok arkadasimiz ama maalesef acilmadi :( anlasilan tam olarak flash destegi alamicaz bu telefondan. islemci mimarisi uygun degil diyen arkadaslar da vardi, eger olay islemciye bu kadar bagliysa, bu telefonda hicbir zaman flash destegi olmayacak demek oluyor bu :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Telefona bugün 16GB class 6 hafıza kartı taktım arkadaşlar bilginize, hiç bir sorun da olmadı

quote:

1. root oluyorsun.

Peki bu sistemli bölümu yaparsam ne işe yarar? Telefon kullanım olarak rahatlar mı? Yani bu bölümü ram olarak mı yoksa sistem hafızası olarak mı kullanıyor telefon?

İyide android 2.2 de uygulamaları atıyor dendi düzeltildi dendi bunu yapmadan atmıyormu uygulamaları hafıza kartına biri düzgünce ve gerçek bilgilerle bir açıklama yazsın bir öyle deniyor bir böyle kafamız karışıyor ŞİMDİ HİÇBİR MÜDALE YAPILMADAN ANDROİD 2.2 UYGULAMALARI ( tel hafızasında kalması gerekenler hariç ) SD KARTA ATMIYORMU ?

• Merhaba benim telefonda bir sorun oldu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Sorun şu Ses ile arama veya metin yazmaya çalıştıgımda BAGLANTI SORUNU Diyor düzeltemedim aslında daha önce çalışıyordu sorun yoktu şimdi her iki klavye modunda da aynı hatayı veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum
  • telefon yoka girdi arkadaş samsungun kendi bayilerinde bile yok nedir bu ace aşkı
  • quote:

Orijinalden alıntı: azmeg

Merhaba benim telefonda bir sorun oldu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Sorun şu Ses ile arama veya metin yazmaya çalıştıgımda BAGLANTI SORUNU Diyor düzeltemedim aslında daha önce çalışıyordu sorun yoktu şimdi her iki klavye modunda da aynı hatayı veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum

Yanılmıyorsam onlar için internet bağlantısı gerekiyor dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hellbutcher00096

telefon yoka girdi arkadaş samsungun kendi bayilerinde bile yok nedir bu ace aşkı

Büyük ihtimalle IMEI probleminden dolayı çekmişlerdir piyasadan.Kayıtdışı vakaları son 1 haftada inanılmaz derecede arttı çünkü.

Edit:Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi napabilirsinki -- 29 Mart 2011; 23:11:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: limitsizim

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Telefona bugün 16GB class 6 hafıza kartı taktım arkadaşlar bilginize, hiç bir sorun da olmadı

quote:

1. root oluyorsun.

İyide android 2.2 de uygulamaları atıyor dendi düzeltildi dendi bunu yapmadan atmıyormu uygulamaları hafıza kartına biri düzgünce ve gerçek bilgilerle bir açıklama yazsın bir öyle deniyor bir böyle kafamız karışıyor ŞİMDİ HİÇBİR MÜDALE YAPILMADAN ANDROİD 2.2 UYGULAMALARI ( tel hafızasında kalması gerekenler hariç ) SD KARTA ATMIYORMU ?

froyo'da hafiza kartina program tasima ozelligi var amasi su:
    hafiza kartina tasinabilen program sayisi kisitli
    hafiza kartina tasinan programa gore tasinan kisim programin kucuk bir kismi olabiliyor. mesela 19 mb boyutunda bir programin 3 megabyte'lik bolumu tasiniyor.
    dalvik cache hafiza kartina tasinamiyor.

kisaca froyo'da bu ozellik var ama app2sd veya benzeri yontemler kadar verimli degil o yuzden herkes bu yontemleri kullanmak istiyor.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.