Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

quote:

Orijinalden alıntı: azmeg

Merhaba benim telefonda bir sorun oldu bilgisi olan arkadaşlardan yardım istiyorum.Sorun şu Ses ile arama veya metin yazmaya çalıştıgımda BAGLANTI SORUNU Diyor düzeltemedim aslında daha önce çalışıyordu sorun yoktu şimdi her iki klavye modunda da aynı hatayı veriyor.Yardımlarınızı bekliyorum

Yanılmıyorsam onlar için internet bağlantısı gerekiyor dostum.

Evet haklıymışsın internet baglantısı yaptıgım zaman düzeliyor hiç aklıma gelmemişti Teşekkür ederim yardımından dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

froyo'da hafiza kartina program tasima ozelligi var amasi su:
    hafiza kartina tasinabilen program sayisi kisitli
    hafiza kartina tasinan programa gore tasinan kisim programin kucuk bir kismi olabiliyor. mesela 19 mb boyutunda bir programin 3 megabyte'lik bolumu tasiniyor.
    dalvik cache hafiza kartina tasinamiyor.

kisaca froyo'da bu ozellik var ama app2sd veya benzeri yontemler kadar verimli degil o yuzden herkes bu yontemleri kullanmak istiyor.

Hocam çok sagol ya onca sayfadır düzğünce yapılan tek açıklama o kadar karışık konuşuyoruzki android den korkmaya başlamıştım

• S5830'da Android versiyon güncellemesi nasıl yapılıyor?
  • Telefonun fiyatı 600-650TL arası olsa peynir ekmek gibi satacak ama.. Sırf fiyatı yüzünden GIO almak durumda kalacağım sanırım.
  • bugün internette markete girdim (market.android.com)
    indirmek istediğim uygulamada telefonumu gördüm yükle den sonra
    Bu uygulama, kısa süre içinde cihazınıza indirilecek. yazısı çıktı
    bu ne anlama geliyor telefon ile internete bağlandığım zaman mı yüklenir
    yoksa telefondan android markete girincemi
  • Vatan da 677 tl fiyatı var. Nasıl fiyat arkadaşlar piyasayı çok bilmiyorum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: geoxid

Vatan da 677 tl fiyatı var. Nasıl fiyat arkadaşlar piyasayı çok bilmiyorum ?

şimdi aynı ilanı ben verecektim elimden aldınız benden cok yaşayacaksınız
    2 haftadır forumu okumakdan gözlerim ağrıdı telefonu almak için fırsat kovalıyordum bugün vatan bilgisayar word kartılılara kampanya yapmış 6 taksit 677 tl ama ben bugün alamicam maddi sebeplerden dolayı alacak arkadaşlar kaçırmasın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: explat

quote:

şimdi aynı ilanı ben verecektim elimden aldınız benden cok yaşayacaksınız
    2 haftadır forumu okumakdan gözlerim ağrıdı telefonu almak için fırsat kovalıyordum bugün vatan bilgisayar word kartılılara kampanya yapmış 6 taksit 677 tl ama ben bugün alamicam maddi sebeplerden dolayı alacak arkadaşlar kaçırmasın derim

World kart yok bulmam lazım 2 gün içinde. İyi fırsat gibi geldi. Neden kredi kartı kesimine denk gelmezki böyle şeyler :)
  • quote:

vatanda 677 tl ama stoklarda yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Mağazalardan aynı fiyata alınabiliyor ve aşağıda alınabilecek mağazalar var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: matis01

quote:

Mağazalardan aynı fiyata alınabiliyor ve aşağıda alınabilecek mağazalar var.

sizin orda mağaza varsa ve stoklardaysa alabilirsiniz.
    bizim burda vatanbilgisayar olmadığı için mağazadan alma şansımız yok. :(
  • Vay arkadaş iyi talep var telefona Ama hakikaten fiyatının hakkını veren bir telefon bana göre, gün ışığında çok güzel bir fotoğraf çekimi var. Sensörü, tepkisi vs. her şey çok başarılı. Telefon hiç elimden düşmüyor, severek kullanıyorum.
  • Benim telefonun ekranındaki siyah ufak nokta hala duruyor, 1 pixel boyutunda neyle sildiysem çıkaramadım bakınca dıştanmış gibi gözüküyor ama sanırım ekranın içinde...yarın telpa servise gideceğim açıp temizlesinler :)
  • arkadaşlar bi yorumu olan yok mu ?
    quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

Beyler Bİ sorum olcak?

Teşekkür ediyorum şimdiden.

ONline radyoo dinlemek için hangi programı yüklemem gerekiyo. .pls ve mu3 dosyalarını yürütmesini istiyorum. wm phonde core player vardı ama androitte bulamıyorum. Radyo streaming diyede geçiyo.
  • iphone 3g satıp üstüne bu aleti almak mantıksızlık mıdır? yoksa biraz daha koyup galaxy s mi almalıyım?
  • Telefonun yetki ayarları ile oynadınız mı peki. Normalde cihaz bulunamadı demesi gerekiyo ama? demek ki telefonunuzda market android yüüklü ordan indirin daha iyi olur bence
    quote:

Orijinalden alıntı: telit35

bugün internette markete girdim (market.android.com)

• bu android market türkiyeye gelmiş ama samsungdan ses seda yok heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozansah

iphone 3g satıp üstüne bu aleti almak mantıksızlık mıdır? yoksa biraz daha koyup galaxy s mi almalıyım?

Öyle bir şey yapmayın. Biraz bekleyin, onu satıp Galaxy S2 alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HapLoo -- 30 Mart 2011; 13:37:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: telit35

bugün internette markete girdim (market.android.com)

o uyarıyı aldıktan sonra teli internete bağla 3g veya wifi den 5 10 dk sonra tel uygulamayı kendiliğinden indirip yüklüyor ;)
  • Flash desteği olsa hemen vercem siparişi ama aklımı kurcalayan tek konu o.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.