Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aslan26

quote:

Orijinalden alıntı: tugcete

bende telefon araştırmasındayım kaç gündür. galaxy s2 yi bekliyemiycem. en fazla bi facebooka girip arada bir google a bakarım. bi de fotoğraf çekimi nasıl o önemli. iphone 4 baktım ama 2.500 milyar vermek sonradan saçma geldi. onun yerine laptopumu yenilerim. galaxy ace i tavsiye ediyormusunuz?

5 megapiksel kamerası var. Video çekimi kötüymüş ama fotoğraflar güzel diyebilirim. Ben genel olarak gayet memnunum. Şarjı da 3. günün sonuna gelirken daha yeni bitiyor ki, benim için en önemli konulardan birisi de bu. 3 tam gün açık, yoğun wifi kullanımı, radyo vs vs anca bitiyor şarjı.

valla benim ki 12 saatten fazla gitmiyo sabah sarjdan al gece tak 2 saat aktif kullanımla. helal olsun :) bi program falan yüklediniz mi batarya için. ama telefon harkulade ah bide gör. görüşme olsa iyi olurdu.

• bence alabileceğin bi çok güvenli yer var avm lerdeki vodafone yada timlerde güvenle alabilirsin en güvenilir yerler oralar benim için. o fiyata daha iyisi yok bence
    quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

ARKADAŞLAR DİKKATLE OKUYUN!!!!!!!!!!!!!! ÖZELLİKLE KAYIT DIŞIDIR DİYE MESAJ ALAN ARKADAŞLAR!!!!!!

TEKNOSADAN ALMIŞTIM TELEFONUMU İADE YAPMIYORLARDI TELİM BUGÜN KAPANDI SAMSUNG U ARADIM VE BANA YARIM SAAT İÇİNDE GERİ DÖNDÜLER CİHAZDA ARIZA OLDUĞUNU VE GİDİP ÜRÜN İADESİ İSTEMEMİ İSTEDİLER GALAXY ACE BAZI TELEFONLARINDA IMEI SORUNU YAŞANIYORMUŞ BU YÜZDEN GERİ TOPLATIYORLARMIŞ ORDAN TEKNOSAYA GİTTİM TÜM GALAXY ACE LERİ TOPLADI ADAM ARIZALI DİYE SANIRIM ŞİMDİ GİDİP PARAMI GERİ ALICAM ÇÜNKÜ GALAXY ACE YOK :D AMA ŞİMDİ NAPACAĞIM ODA AYRI KONU BU TELEFON ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ AMA NASI GİDİP BİR YERDEN GÜVENİP ALICAM BU TELİİİ BİLEMEDİM..YARDIMCI OLUN NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ

• Herşwy çok güzel hoşt a
    şarjıda biraz gitseydi
    1.5 2 gün zor gidiyo
  • nakit 700 çoğu yerde.
    quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

Bende Galaxy ace'in siyahından almayı planlıyorum fakat nakit ödicem, taksit falan sıkıntıya fıkırtıya girmeyelim... Vatanda nakit kaça satıyolar bunu 677'ye mi? Ayrıca İstanbulda herhangi bir mağazada gördünüzmü?
  • Arkadaşlar ben arkadaşın telefonundan kendi telefonuma müzik atmıştım.İlk önce menüdeki ''Müzik'' klasörüne gelmişti.1 gün sonra telefonu kapatıp tekrar açmıştım baktım menüdeki ''Müzik'' klasöründen müzikler ''Dosyalar-bluetooth''a gitmiş.(Müzikler gitti diyorum ama hem menüdeki ''Müzik'' klasöründe olup hemde ''bluetooth'' klasöründede olabilirdi.Yani sonuç olarak ''Müzik'' klasöründen gitmiş müzikler)Bunun sebebi nedir acaba?Bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelterazi -- 30 Mart 2011; 20:34:53 >
  • Evet arkadaşlar kayıt dışı ace mesajlarını takip eden arkadaşlar hatırlamıştır dün dediğim gibi bugün yeni cihaz vereceklerdi ve yalnızca beyaz olduğu söylenmişti.Fakat bugün cihazı satın aldığım vodafone bayii aradı ve siyah temin edildiğini söylediler,bu akşam yeni sıfır bir cihaz verildi.
    Yiğidi yeterince öldürmüştük önceki mesajlarımda :) şimdi haklarını verelim cihazı değişim istedikten bir gün sonra ve gerçekten sıfır bir cihazla değiştirdiler.Telpa ve vodafone bayii'nin bu konudaki ilgisinden dolayı teşekkür edeyim buradan da :) Ama belki yukarıda ki bir mesajında arkadaşın dediği gibi bilinen bir imei sorunundan dolayı toplanıyor da olabilir cihazlar belki bundan dolayı bu kadar çabuk değişim oldu hernedense tutumlarını beğendim yardımcı oldular ve sorunumu çözdüler şimdi ace ımın marketini tekrar açayım ve root olayım :)

Orijinalden alıntı: saanef

bugün ben de iade için gitiiğimde benim telefonu aldığım yerde çalışan arkadaşta suçu paso btk(bilişim teknolojileri ve iletişim kurumu)ya attı vay telpa şöyle disbiritör telpa böyle iyidir vb. btk dan bütün bu sorunlar vs diye...hülasa sorun kimdendir bilemiyoruz tabii ki bugün bana söylenenler doğruda olabilir belki de sorun btk'dandır, ama sonuçta bizim mağduriyetimize giderecek olan muhatap btk değil satıcı ve ithalatçı firmadır.

Orijinalden alıntı: limitsizim

Bu gün telefon fiyatını sormak için telpa bayine gittim bu olaylrı söyledim yok öyle birşey diyor hani getir diyor kime olmuş diyor burdaki bayideki adam dedim teknoloji gelişti artık kimin başına ne gelse aynen internette eskisi gibimi sandınız millet internetten bir haberdi şimdi ne olursa yazıyorlar dedim adam yok öyle birşey dedi durdu ben firma olsam böyle bir sorun olsa 1 kişi bile olsa telafi ederim sonuçta o kişi bana güvenip almış benim adım şerefimdir dedim çıktım :D belki müdürle falan konuşsam açıklardı ama orda çalışan bir görevliydi İŞALLAH MAHKEME YÜZÜNÜZÜ GÜLDÜRÜR
    Orijinalden alıntı: saanef

Orijinalden alıntı: emrahoz1985

2 haftadan bu yana cihazı kullanıyorum fakat bir sorunla karşı karşıya kaldım telefonum sim kartı tanıyor ama kimseyi aramıyorum ve aranamıyorum şebekede "yalnızca aci çağrılar" gibi bişey yazıyor şebeke göstergesi çubukları full şekilde manuel bağlanmayı denedim olmadı yardımcı olur musunuz?

Aramıza hoşgeldin sanırım senin telefonda telpa dan ve imei numarası kayıt ettirilmeden satışa sunulmuş.Bugün telefonum kayıt edilmemişse eğer gidip iade edeceğim bir daha da telpa garantili telefon alırsam 2 olsun,şuraya bak ya 1 değil 2 değil kaç kişiyi mağdur ettiler bir de bunlar bizim gördüklerimiz sadece bu foruma yazanlar daha yazmayan ve bu şekilde mağdur olan kaç kişi var Allah bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: explat

quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

Bende Galaxy ace'in siyahından almayı planlıyorum fakat nakit ödicem, taksit falan sıkıntıya fıkırtıya girmeyelim... Vatanda nakit kaça satıyolar bunu 677'ye mi? Ayrıca İstanbulda herhangi bir mağazada gördünüzmü?

peşin paraya vatan o fiyata vermiyor ancak word kartın varsa ve 6 taksit yaparsan ancak o zaman o fiyata alırsın

adamlar peşin paraya 718 e veriyor world e 6 taksite 677 ye veriyor delirecem ya
  • vatanda uygunmuş fiyat. ben teknosa ve dartynin fiyatlarına baktım 769 diyordu. bimekstede 759 yazıyor. ama tabi vatanın izmir şubesiinde tel. varmı onu arayıp sormak lazım.
  • Kayıt dışılar şu an siyahlarda var zincir mağazalardan telefon toplanıyor, satılan telefonlarda geri çağrılıyor. Beyaz telefonlarda hiç bir sorun yok.
    Özellikle siyah almak isteyenlerin bir süre beklemesi iyi olur. Elinizdeki her galaxy ace (siyah) kayıt dışı olacak diye bir kaide yok bazı cihazlarda var.
    Belki biraz geç oldu ama bilginize :)
  • arkadaşlar aldığım galaxy ace'in IMEI numarası kaçak çıktı.Teknosa'dan almıştım.Kutusu ve faturasıyla birlikte getirin birebir değişim yapalım dediler..Telefonu alan arkadaşlar IMEI'sini sorgulatsın bir an önce..
  • Ben de ay sonuna kadar Vatan %25 indirim yapar mı diye bekledim ama bu sefer %20 indirim yaptı. Öyle de fiyatı 677 liraya geliyor. Ben de hizlial'dan siparişi geçtim. Peşin 730 liraya falan geliyor. Bir de 100TL'lık hediye çeki veriyorlar. Alınacak bir kaç şey daha vardı zaten hediye çekiyle de onları alınca 630 liraya falan geliyor peşin ki bence gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar ben arkadaşın telefonundan kendi telefonuma müzik atmıştım.İlk önce menüdeki ''Müzik'' klasörüne gelmişti.1 gün sonra telefonu kapatıp tekrar açmıştım baktım menüdeki ''Müzik'' klasöründen müzikler ''Dosyalar-bluetooth''a gitmiş.(Müzikler gitti diyorum ama hem menüdeki ''Müzik'' klasöründe olup hemde ''bluetooth'' klasöründede olabilirdi.Yani sonuç olarak ''Müzik'' klasöründen gitmiş müzikler)Bunun sebebi nedir acaba?Bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?

?

• Fiyatı dahada inmez aşağı herhalde?.. Birde acede navigasyon varmıydı??
  • ben dün sabah siyahını sipariş geçtim daha hala sipariş tedarik ediliyor diyor :/ inş kampanya kapsamı dışında kalmam yoksa iade ederim..

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Ben de ay sonuna kadar Vatan %25 indirim yapar mı diye bekledim ama bu sefer %20 indirim yaptı. Öyle de fiyatı 677 liraya geliyor. Ben de hizlial'dan siparişi geçtim. Peşin 730 liraya falan geliyor. Bir de 100TL'lık hediye çeki veriyorlar. Alınacak bir kaç şey daha vardı zaten hediye çekiyle de onları alınca 630 liraya falan geliyor peşin ki bence gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dende$

ben dün sabah siyahını sipariş geçtim daha hala sipariş tedarik ediliyor diyor :/ inş kampanya kapsamı dışında kalmam yoksa iade ederim..

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Ben de ay sonuna kadar Vatan %25 indirim yapar mı diye bekledim ama bu sefer %20 indirim yaptı. Öyle de fiyatı 677 liraya geliyor. Ben de hizlial'dan siparişi geçtim. Peşin 730 liraya falan geliyor. Bir de 100TL'lık hediye çeki veriyorlar. Alınacak bir kaç şey daha vardı zaten hediye çekiyle de onları alınca 630 liraya falan geliyor peşin ki bence gayet uygun.

Ben beyazını almıştım, 2 saat içerisinde siparişiniz kargoya verildi diye mesaj geldi ve hediye çeki de hemen hesabıma tanımlandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

quote:

Orijinalden alıntı: husnukiller

quote:

Merhaba arkadaşlar, öncelikle önceki sayfalardaki çözüm önerileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldular, 2 haftadır kullanmaktayım galaxy ace'i şu ana kadar çok memnunum fakat 2 sorum olacak.

1.Telefonun şarj olma süresi çok uzun geldi bana.3 saate yakın sürüyor şarj olması,, 1 gün gidiyo şarjı sonuçta fazla bana göre, sizdede aynımı acaba?

2.Dizüstü bilgisayarımın kablolu internet bağlantısını wi-fi üzerinden telefon ile paylaşmak istiyorum ama oluşturduğum "geçici kablosuz ağı" galaxy ace görmüyor.Oda arkadaşımın Samsung Star'ı var o gayette görüp internete bağlanabiliyor.Biraz araştırdım konuyu forumda HD2 ve Galaxy S kullanıcılarındanda benzer şikayet gelmiş ama cevap/çözüm yok.Sanırım Android işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun.Bu nasıl çözülebilir??

Laptop'larla oluşturulan bağlantı ad-hoc bağlantısı, root layıp ayar çekmedikçe android görmez, lakin;
    http://www.connectify.me/ adresinden connectify programını indirip bu program ile kablosuz bağlantı oluşturursanız iş başka, galaxy ace ile denendi, çalışıyor ;)

Öncelikle çözüm öneriniz için teşekkür ederim.Telefonu şimdilik rootlamayı düşünmüyorum bu wifi problemi hariç ihityaçlarımı fazlasıyla karşılıyor telefon.Connectify programıylada sorun şu ki program benim laptopta No AP Mode Supported diyor, AP Acces Point kanımca.Fakat yine bu proglamla kurduğum ağı yine arkadaşın samsung starı görüyor benim galaxy ace görmüyor.

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★

mode butonundaki kısmı AP yapman gerek hocam

Hocam benim laptopla alakalı bişey olsa gerek o mod bende yok az önce arkadaşın laptopunda denedim ondada yok, şans işte :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ofc_bjk

Herşwy çok güzel hoşt a
    şarjıda biraz gitseydi
    1.5 2 gün zor gidiyo

20 saat felan gidiyo bende sarjı, zaten 8 saatinde uyuyor oluyorum ama kalan 12 saatte yoğun kullanıyorum mesajdı, oyundu, wifi dı baya zorluyorum aleti zaten şarj olmasıda 3 saat felan sürüyo, zarzor 1gün işte. iyi gidiyo seninki yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

bence alabileceğin bi çok güvenli yer var avm lerdeki vodafone yada timlerde güvenle alabilirsin en güvenilir yerler oralar benim için. o fiyata daha iyisi yok bence
    quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

ARKADAŞLAR DİKKATLE OKUYUN!!!!!!!!!!!!!! ÖZELLİKLE KAYIT DIŞIDIR DİYE MESAJ ALAN ARKADAŞLAR!!!!!!

TEKNOSADAN ALMIŞTIM TELEFONUMU İADE YAPMIYORLARDI TELİM BUGÜN KAPANDI SAMSUNG U ARADIM VE BANA YARIM SAAT İÇİNDE GERİ DÖNDÜLER CİHAZDA ARIZA OLDUĞUNU VE GİDİP ÜRÜN İADESİ İSTEMEMİ İSTEDİLER GALAXY ACE BAZI TELEFONLARINDA IMEI SORUNU YAŞANIYORMUŞ BU YÜZDEN GERİ TOPLATIYORLARMIŞ ORDAN TEKNOSAYA GİTTİM TÜM GALAXY ACE LERİ TOPLADI ADAM ARIZALI DİYE SANIRIM ŞİMDİ GİDİP PARAMI GERİ ALICAM ÇÜNKÜ GALAXY ACE YOK :D AMA ŞİMDİ NAPACAĞIM ODA AYRI KONU BU TELEFON ÇOK HOŞUMA GİTMİŞTİ AMA NASI GİDİP BİR YERDEN GÜVENİP ALICAM BU TELİİİ BİLEMEDİM..YARDIMCI OLUN NE YAPMAMI ÖNERİRSİNİZ

Bende MediaMarkt'ten siyahını almıştım.Ben aldığımda imei problemi daha çıkmamıştı ortaya ama dün kontrol ettim aleti nolur nolmaz diye, kayıtlıdır görünüyor.Alacak olanlar için MediaMarkt'te güvenilir biyer bence ama 759 orda fiyatı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ofc_bjk

Herşwy çok güzel hoşt a
    şarjıda biraz gitseydi
    1.5 2 gün zor gidiyo

20 saat felan gidiyo bende sarjı, zaten 8 saatinde uyuyor oluyorum ama kalan 12 saatte yoğun kullanıyorum mesajdı, oyundu, wifi dı baya zorluyorum aleti zaten şarj olmasıda 3 saat felan sürüyo, zarzor 1gün işte. iyi gidiyo seninki yinede

Pazar akşamı doldurdum, daha yeni bitti. Üstelik baya da kullandım wifi olsun, radyo olsun, menüleri kurcalama, rehberi düzenleme, uygulama indirme-kurma vs. aklınıza ne gelirse. Hiç kapatmadım ayrıca, geceleri de açık. İlginç valla bu kadar fark olmamalı.

• Beyazını kullanan var mı arkadaşlar? Hızlıal'dan alacağım ama yalnızca beyaz var. Kararsız kaldım. Kaygan mı beyaz model?
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.