Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende beyaz var, evet arkası pürüzsüz ve parlak...siyah parlak kapak arama çalışmalarıma başlıyorum :)
  • seramik beyaz diye geçiyor bende beyaz alacaktım mecburen siyah aldım ama şimdi iyiki siyah almışım diyorum çok şık karizmatik duruyor
  • Güzel vakit geçirmeniz için benden linkler;

NEED FOR SPEED SHIFT

Bu resimleri bizzat kendi telefonumdan çektim
     ★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★

Download Linki: http://raaaaapidshare.com/files/455177603/NFS_Shift_v1.0.4_Android.rar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANGRY BIRDS 1.5.3 FULL SÜRÜM

DOWNLOAD LİNKİ:http://raaaaaaaapidshare.com/files/455178623/Angry_Birds_v1.5.3_Android.rar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANGRY BIRDS RIO FULL SÜRÜM

Download Linki:http://raaaaaaaaaapidshare.com/files/455178609/Angry_Birds_Rio_v1.0_Cracked_Twingo.rar

OYUNLARIN HEPSİ FULL SÜRÜMDÜR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Mart 2011; 0:32:12 >

• Arkadaşlar;

telefonun takvimini düzenli olarak kullanan varmı ?
    takvimde gerekli bilgileri girip başlangıç ve bitiş saatlerini
    belirtip kaydet butonuna basar basmaz hemen uyarı veriyor
    istediğim zaman aralığında ise hatırlatma uyarısı yapmıyor.
    bunu aldığım yer olan vatan bilgisayara götürdüm durumu izah ettim
    onlarda yapamadı ve garantili servisi olan telpaya gönderdiler
    bir hafta aradan sonra formatlanmış ve yazılımı tekrar yüklenmiş haliyle
    telefonu bugün aldım ama sıkıntı maalesef devam ediyordu, yine bir kaç
    telefon görüşmesi yapıldı ve vatan bilgisayar telefonu "Ayıplı Cihaz"
    olarak iade aldı.
    sorum şu; sizde de böyle oluyormu yoksa ne çıkarsa bahtınamı oldu.

yani; saat diyelimki 00.26
    ben takvimin zamanını 00.30 - 01.30 olarak ayarlıyorum
    ve "kaydet" butonuna bastığım anda yani 00.26'da
    telefon hemen ötüyor ama 00.30 olduğunda biç bir tepki vermiyor.
    rica etsem bunu deneyip burada paylaşırmısınız, çünkü ilk çıktığında
    almıştım ve şuan itibariyle 765 TL hediye çekim var başka cihaz
    almak istemiyorum Ace'den başka.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MTNKRC -- 31 Mart 2011; 0:36:32 >

• foursquare'de yer ekleyemiyorum.Bu sorunu nasıl halledebilirim bilgisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Squixse -- 31 Mart 2011; 0:38:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

quote:

Orijinalden alıntı: ofc_bjk

Herşwy çok güzel hoşt a
    şarjıda biraz gitseydi
    1.5 2 gün zor gidiyo

20 saat felan gidiyo bende sarjı, zaten 8 saatinde uyuyor oluyorum ama kalan 12 saatte yoğun kullanıyorum mesajdı, oyundu, wifi dı baya zorluyorum aleti zaten şarj olmasıda 3 saat felan sürüyo, zarzor 1gün işte. iyi gidiyo seninki yinede

Pazar akşamı doldurdum, daha yeni bitti. Üstelik baya da kullandım wifi olsun, radyo olsun, menüleri kurcalama, rehberi düzenleme, uygulama indirme-kurma vs. aklınıza ne gelirse. Hiç kapatmadım ayrıca, geceleri de açık. İlginç valla bu kadar fark olmamalı.

Ya ilk alındığında kullanmadan şarj edilmesi gerekiyomuş öyle yazıyor kitapçığında ben onu yapmadım üstüne bide şarjı bittikten sonra tam şarj etmeden kullandım belki bunlar etkilemiş olabilir şarj süresini.

• arkadaşlar ben telefonu yeni aldım üzerine kaliteli ekran koruyucu jelatin ve kılıf almak istiyorum ankarada nerde bulabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: MTNKRC

Arkadaşlar;

olarak iade aldı.

Hocam telefon bende yok ama arkadasimda var bir tane, onda denedik. dedigin gibi kaydettigin anda bir uyari veriyor, sonra asil suresi gelince vermiyor. ben cok detayli bakamadim, belki bir ayarini atliyor olabiliriz, arkadasa da cok usteleyemedim dikkatlice incele falan diye. cok cok muhim olmasa da hos bir durum degil :(

• quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

quote:

Orijinalden alıntı: MTNKRC

Arkadaşlar;

olarak iade aldı.

Hocam telefon bende yok ama arkadasimda var bir tane, onda denedik. dedigin gibi kaydettigin anda bir uyari veriyor, sonra asil suresi gelince vermiyor. ben cok detayli bakamadim, belki bir ayarini atliyor olabiliriz, arkadasa da cok usteleyemedim dikkatlice incele falan diye. cok cok muhim olmasa da hos bir durum degil :(

Hemen duzeltiyorum hocam, arkadas farketmis ki, hatirlatma ekleyince default olarak 10 dakikali bir hatirlatici ekleniyor. bu ne demek, ayarladigim saat gelmeden 10 dakika once beni uyar demek. sen 00:26 da 00:30 icin kurarsan hatirlaticiyi ve 10 dakika once uyar seklinde kalmissa, zaten o anda 10 dakikadan daha az kalmis oldugu icin hemen uyari aliyorsun. eger takvime bilgiyi 3 dk once girip, hatirlaticiyi 1 dakika secersen ayarladigin dakikadan 1 dakika once uyari verecektir. telefonu bosuna geri vermissin sanirim :( biz denedik oldu...

bu arada trajikomik olan durum ise, hadi telefonu satan elemanlar bilmeyebilir ama servistekiler de mi anlamamis olayi? zaten servisler icin standart olarak dusunulen, "problemli cihaz gelince, en son yazilimi yukle gonder" mantiginin dogru oldugu bir kez daha ispatlanmis oldu maalesef :(

• Bir ay sonraki vatan indirimi %25 olabilir 645TL'ye falan gelir. S5830'u 800TL'ye satan telefoncular var o kadar para verilmez. Bu cihazın ederi 600TL civarıdır S5830 yerine nisanda lansmanı yapılacak olan GS2 Mini alın derim. Çünkü S5830'da olmayan tüm eksik özellikler S2 minide olacak. Aslında S2'yi bekliyorum ama fiyat yüksek olursa S2 miniye yöneleceğim.
  • geliyo dedim bende hmede iki tane geliyo diğeride mailine geldiği için iki uyarı alıyosun yani bende öyle.
    quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

benim kastım arka planda çalışırken biri yorum yaptığında yada duvarındaki birşeyi beğendiğinde ekrana sms gelmiş gibi bildirim geliyormu derdim o hocam.

quote:

Orijinalden alıntı: gokaykac

var kardeşim var zaten uygulama büyük ekran çıkıyo zaten sadece simge halinde kalmıyo arkadaşlarının yazdığını anında görüyosun bildirimde telefona geliyo zaten mailinede geliyo kaçırmana imkan yok yani.
    quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar nokia e72 kullanıcısıyım. Facebook uygulamalarında iphone ve blackberry de olan anlık ana ekran bildirimleri (Push notifications) 'un Symbian gibi bir işletim sistemi için yazılamamış olması beni koşa koşa android li bir cihaza sürüklüyor.

Şimdi bu s5830 telefon kullanıcılarından android markette bulunan facebook for android uygulamasını kullananlar beni (Push notifications) özelliği hakkında bilgilendirebilirmi?

iphone gibi program arka planda çalışırken biri facebook sayfanızda resminize yada yani siz ile ilgili herhangi bir bildirim yaptığında ana ekranda lap diye baloncuk çıkıp şu kişi şu resminiz hakkında şu yorumu yaptı gibi bir uyarı verebiliyormu?

tek derdim budur beni bilgilendirip hatta resim bile koyabilcek varsa rica ediyorum yardımcı olun saygılar.

YOKMU DENEYİP YORUM YAPCAK HİÇ KİMSE ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslan26

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ofc_bjk

Herşwy çok güzel hoşt a
    şarjıda biraz gitseydi
    1.5 2 gün zor gidiyo

20 saat felan gidiyo bende sarjı, zaten 8 saatinde uyuyor oluyorum ama kalan 12 saatte yoğun kullanıyorum mesajdı, oyundu, wifi dı baya zorluyorum aleti zaten şarj olmasıda 3 saat felan sürüyo, zarzor 1gün işte. iyi gidiyo seninki yinede

Pazar akşamı doldurdum, daha yeni bitti. Üstelik baya da kullandım wifi olsun, radyo olsun, menüleri kurcalama, rehberi düzenleme, uygulama indirme-kurma vs. aklınıza ne gelirse. Hiç kapatmadım ayrıca, geceleri de açık. İlginç valla bu kadar fark olmamalı.

Ya ilk alındığında kullanmadan şarj edilmesi gerekiyomuş öyle yazıyor kitapçığında ben onu yapmadım üstüne bide şarjı bittikten sonra tam şarj etmeden kullandım belki bunlar etkilemiş olabilir şarj süresini.

Bence de ondandır. Telefonu aldığımda biraz şarjı vardı tabi ki ama akşama bitti. 8-12 saat arası şarj etmek gerektiğini söylemişlerdi, ben de yaptım. Şu an şarj sorunum yok, 3. günün başında pil uyarısı verdiğinde bile sabahtan akşama kadar beklediğinde şarjı bitmedi.

• facebook bildirimleri en az 30 dakikamı oluyor arkadaşlar iphone daki gibi anlık bildirim yokmu ?
  • hazirana kadar 600 liraya düşer mi
  • Hazirana kadar olmasa da sonbaharda 600TL'ye iner tahminimce ace2 değil de GS2 Mini yerine Galaxy-S Plus geliyor sanırım.

http://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/Samsung-14GHz-islemcili-Galaxy-S-Plus-modelini-hazirliyor.htm
  • Telefonu bugün hızlıal dan aldım..İlk şarj süresi ne kadar olmalıdır? Bundan sonraki pil performansları için önemli mi acaba?
  • Navigasyon programı var ben gio kullanıyorum ve sadece gps kullanıyor veri indirmiyor çok hızlı
  • Ekranın içindeki toz için telpa ya gittim, ekrandakinin toz olmadığını başka birproblem olduğunu söyleyip telefonu birebir değişime aldılar, ancak kuşkularım var; farklı bir arızadan sebep gelen ve tamir edilmiş başka bir cihazı bana kakalamaya çalışmazlar inşallah. Böyle bir şey olursa nasıl anlaşılabilir?
  • Ben de aranıza katılmış bulunmaktayım, mutluyum

Hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Franci

Telefonu bugün hızlıal dan aldım..İlk şarj süresi ne kadar olmalıdır? Bundan sonraki pil performansları için önemli mi acaba?

Pilin biraz dolu gelecektir tabi ki. O şarj tamamen bittikten sonra 8 ile 12 saat arasında şarj etmem gerektiğini söylemişti aldığım yer. İlk şarj önemlidir illa ki her üründe. Normal şartlarda 3 saat kadar sürede şarj ediliyor cihaz.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.