Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: acsbid

quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

quote:

Orijinalden alıntı: MTNKRC

Arkadaşlar;

telefonun takvimini düzenli olarak kullanan varmı ?
    takvimde gerekli bilgileri girip başlangıç ve bitiş saatlerini
    belirtip kaydet butonuna basar basmaz hemen uyarı veriyor
    istediğim zaman aralığında ise hatırlatma uyarısı yapmıyor.
    bunu aldığım yer olan vatan bilgisayara götürdüm durumu izah ettim
    onlarda yapamadı ve garantili servisi olan telpaya gönderdiler
    bir hafta aradan sonra formatlanmış ve yazılımı tekrar yüklenmiş haliyle
    telefonu bugün aldım ama sıkıntı maalesef devam ediyordu, yine bir kaç
    telefon görüşmesi yapıldı ve vatan bilgisayar telefonu "Ayıplı Cihaz"
    olarak iade aldı.
    sorum şu; sizde de böyle oluyormu yoksa ne çıkarsa bahtınamı oldu.

yani; saat diyelimki 00.26
    ben takvimin zamanını 00.30 - 01.30 olarak ayarlıyorum
    ve "kaydet" butonuna bastığım anda yani 00.26'da
    telefon hemen ötüyor ama 00.30 olduğunda biç bir tepki vermiyor.
    rica etsem bunu deneyip burada paylaşırmısınız, çünkü ilk çıktığında
    almıştım ve şuan itibariyle 765 TL hediye çekim var başka cihaz
    almak istemiyorum Ace'den başka.....

Hocam telefon bende yok ama arkadasimda var bir tane, onda denedik. dedigin gibi kaydettigin anda bir uyari veriyor, sonra asil suresi gelince vermiyor. ben cok detayli bakamadim, belki bir ayarini atliyor olabiliriz, arkadasa da cok usteleyemedim dikkatlice incele falan diye. cok cok muhim olmasa da hos bir durum degil :(

Hemen duzeltiyorum hocam, arkadas farketmis ki, hatirlatma ekleyince default olarak 10 dakikali bir hatirlatici ekleniyor. bu ne demek, ayarladigim saat gelmeden 10 dakika once beni uyar demek. sen 00:26 da 00:30 icin kurarsan hatirlaticiyi ve 10 dakika once uyar seklinde kalmissa, zaten o anda 10 dakikadan daha az kalmis oldugu icin hemen uyari aliyorsun. eger takvime bilgiyi 3 dk once girip, hatirlaticiyi 1 dakika secersen ayarladigin dakikadan 1 dakika once uyari verecektir. telefonu bosuna geri vermissin sanirim :( biz denedik oldu...

bu arada trajikomik olan durum ise, hadi telefonu satan elemanlar bilmeyebilir ama servistekiler de mi anlamamis olayi? zaten servisler icin standart olarak dusunulen, "problemli cihaz gelince, en son yazilimi yukle gonder" mantiginin dogru oldugu bir kez daha ispatlanmis oldu maalesef :(

acsbit; sana ve arkadaşına çok teşekkür ederim.
    hediye çekim elimde, vatan; ellerinde kalmadığı için sipariş vermişlerdi cumaya gelir dediler yarın gidip hemen dediğini denicem.
    çünkü adamlara ısrarla ben telefonu ilk aldığımda bu özelliğini kullanıyordum dedim, ama nasıl yaptığımı bir türlü bulamadım
    anlattıklarınız kulağa mantıklı geliyor hemde denemişsiniz.
    Sağolun , varolun arkadaşlar telefonu alınca test ettiğimde buraya yazarım
    doğru çok elzem bir özellik değil ama benim gibi unutkanların çok işine yarıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Güzel vakit geçirmeniz için benden linkler;

NEED FOR SPEED SHIFT

Bu resimleri bizzat kendi telefonumdan çektim
     ★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★

Download Linki: http://raaaaapidshare.com/files/455177603/NFS_Shift_v1.0.4_Android.rar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANGRY BIRDS 1.5.3 FULL SÜRÜM

DOWNLOAD LİNKİ:http://raaaaaaaapidshare.com/files/455178623/Angry_Birds_v1.5.3_Android.rar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ANGRY BIRDS RIO FULL SÜRÜM

Download Linki:http://raaaaaaaaaapidshare.com/files/455178609/Angry_Birds_Rio_v1.0_Cracked_Twingo.rar

OYUNLARIN HEPSİ FULL SÜRÜMDÜR

Harika oyunlar Teşekkür edim.Başka varsa hayır demem

• Oyunlar icin cok saol need fot speed aramistim bulamamastim

bende onceden wave vardi oyun aynisi ama gercektdn grafikler cok farkli olsun bunada sukur android icin deger
  • OYUNLARIN DEVAMI GELECEK ARKADAŞLAR BİRAZ SABREDİN ÇOK GÜZEL OYUNLAR HAZIRLIYORUM.
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Galaxy Ace alalı yaklaşık 1hafta oldu henüz hiç bir problemim yokken NFS shift i kurdum ve arabanın sürekli sola gittiğini farkettim. Telefonun Auto Rotate ayarını kapalı kullanıyordum ve açtığımda sensörle kullanıla bilen her programın sağa sola yattığını fark ettim dik kullanılamıyor hiç bir program bu sorunla karışalaşan başka arkadaşlar var ise ve çözebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim yada telefonu servisemi vermeliyim :S yardım lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander038 -- 31 Mart 2011; 16:20:47 >
  • Hakaten şanssız adamım yav. Vatan linkleri kaldırmış sanırım yeni parti mal gelmeyecek. Hızlıal'dan alayım dedim onda da siyah model yok. Çöllerdeki bedevi misali...
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Hakaten şanssız adamım yav. Vatan linkleri kaldırmış sanırım yeni parti mal gelmeyecek. Hızlıal'dan alayım dedim onda da siyah model yok. Çöllerdeki bedevi misali...

vatan bilgisayarın bütün mağazalarında stok tükenmiş galiba, umarım gönlünüze göre bulursunuz hocam, beyaz modelide çok şık aslında ben mecburen siyah almıştım çok beğendim belki sizde beyaz alıp çok beğenirsiniz ben mağazada beyazı inceledim parlak şık duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lj.23

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Hakaten şanssız adamım yav. Vatan linkleri kaldırmış sanırım yeni parti mal gelmeyecek. Hızlıal'dan alayım dedim onda da siyah model yok. Çöllerdeki bedevi misali...

vatan bilgisayarın bütün mağazalarında stok tükenmiş galiba, umarım gönlünüze göre bulursunuz hocam, beyaz modelide çok şık aslında ben mecburen siyah almıştım çok beğendim belki sizde beyaz alıp çok beğenirsiniz ben mağazada beyazı inceledim parlak şık duruyor

Ben de o korkuyla gittim sabah baktığım da yoktu fakat, 11 gibi mağazaya gittim eliniz de Samsung galaxy var mı dedim adam çıkardı verdi, büyüksünüz diye bir bağırışım var adamla koptuk

• arkadaşlar bana yardım edebilecek yok mu ankarada telefon için kaliteli silikon kılıf ve ekran koruyucu jelatin nerden alabilirm
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Galaxy Ace alalı yaklaşık 1hafta oldu henüz hiç bir problemim yokken NFS shift i kurdum ve arabanın sürekli sola gittiğini farkettim. Telefonun Auto Rotate ayarını kapalı kullanıyordum ve açtığımda sensörle kullanıla bilen her programın sağa sola yattığını fark ettim dik kullanılamıyor hiç bir program bu sorunla karışalaşan başka arkadaşlar var ise ve çözebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim yada telefonu servisemi vermeliyim :S yardım lütfen.
  • Oyunlara devam...

WORMS FULL Sürüm (Kurduktan sonra yaklaşık 40 MB lık veri dosyası indirmeniz gerekiyor, zaten oyunu açınca bunu kendisi otomatik yapmaktadır)

DOWNLOAD LİNKİ:http://raaaaaaaaaaapidshare.com/files/455267296/worms.rar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

RACING THUNDER 2 FULL SÜRÜM (paketin içinde 2 dosya vardır önce oyunun ana dosyasını, ardından DATA yazan dosyayı kurun.)

DOWNLOAD LİNKİ: http://raaaaaaapidshare.com/files/455268265/RT2.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Mart 2011; 17:13:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lathander038

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Galaxy Ace alalı yaklaşık 1hafta oldu henüz hiç bir problemim yokken NFS shift i kurdum ve arabanın sürekli sola gittiğini farkettim. Telefonun Auto Rotate ayarını kapalı kullanıyordum ve açtığımda sensörle kullanıla bilen her programın sağa sola yattığını fark ettim dik kullanılamıyor hiç bir program bu sorunla karışalaşan başka arkadaşlar var ise ve çözebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim yada telefonu servisemi vermeliyim :S yardım lütfen.

Ayarlardan ekran ayarları > yatay kalibrasyon dan kalibrasyon ayarını yapın ekran döndürme açıkken, işe yaramazsa akselometre bozuk olabilir.
  • Virtual Table Tennis 3D FULL SÜRÜM.

DOWNLOAD LİNKİ:http://raaaaaaaaapidshare.com/files/455268720/virtualtabletennis.rar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

DODDLE JUMP FULL SÜRÜM.

DOWNLOAD LİNKİ:http://raaaaaaaaapidshare.com/files/455268907/DoddleJump.v1.6.6.rar

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BREAK POOL FULL SÜRÜM.

DOWNLOAD LİNKİ:http://raaaaaaaaaapidshare.com/files/455269261/breakPool.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 31 Mart 2011; 17:23:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: husnukiller

quote:

Orijinalden alıntı: Lathander038

Arkadaşlar öncelikle merhaba aranıza yeni katıldım. Galaxy Ace alalı yaklaşık 1hafta oldu henüz hiç bir problemim yokken NFS shift i kurdum ve arabanın sürekli sola gittiğini farkettim. Telefonun Auto Rotate ayarını kapalı kullanıyordum ve açtığımda sensörle kullanıla bilen her programın sağa sola yattığını fark ettim dik kullanılamıyor hiç bir program bu sorunla karışalaşan başka arkadaşlar var ise ve çözebildiyseniz yardımcı olursanız sevinirim yada telefonu servisemi vermeliyim :S yardım lütfen.

Ayarlardan ekran ayarları > yatay kalibrasyon dan kalibrasyon ayarını yapın ekran döndürme açıkken, işe yaramazsa akselometre bozuk olabilir.

Oldu arkadaşım çok çok çok teşekkür ediyorum 2gündür canım çok sıkkındı bu yüzden :D:D:D:D:D çok mutlu oldum çok teşekkür ediyorum

• Worm oyununu özellikle çok sevdim eline sağlık =)
  • valla ben sıhıye telefon borsasından 5 lıralık olanlardan aldım üzeri deri gibi fena değil şimdilik. en azından telefonu koruyo.
    quote:

arkadaşlar bana yardım edebilecek yok mu ankarada telefon için kaliteli silikon kılıf ve ekran koruyucu jelatin nerden alabilirm
  • valla ben sıhıye telefon borsasından 5 lıralık olanlardan aldım üzeri deri gibi fena değil şimdilik. en azından telefonu koruyo.
    quote:

arkadaşlar bana yardım edebilecek yok mu ankarada telefon için kaliteli silikon kılıf ve ekran koruyucu jelatin nerden alabilirm

quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar ben arkadaşın telefonundan kendi telefonuma müzik atmıştım.İlk önce menüdeki ''Müzik'' klasörüne gelmişti.1 gün sonra telefonu kapatıp tekrar açmıştım baktım menüdeki ''Müzik'' klasöründen müzikler ''Dosyalar-bluetooth''a gitmiş.(Müzikler gitti diyorum ama hem menüdeki ''Müzik'' klasöründe olup hemde ''bluetooth'' klasöründede olabilirdi.Yani sonuç olarak ''Müzik'' klasöründen gitmiş müzikler)Bunun sebebi nedir acaba?Bilen varsa lütfen yardım edebilir mi?

?

?

• quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: husnukiller

quote:

Merhaba arkadaşlar, öncelikle önceki sayfalardaki çözüm önerileri için çok teşekkür ederim çok faydalı oldular, 2 haftadır kullanmaktayım galaxy ace'i şu ana kadar çok memnunum fakat 2 sorum olacak.

1.Telefonun şarj olma süresi çok uzun geldi bana.3 saate yakın sürüyor şarj olması,, 1 gün gidiyo şarjı sonuçta fazla bana göre, sizdede aynımı acaba?

2.Dizüstü bilgisayarımın kablolu internet bağlantısını wi-fi üzerinden telefon ile paylaşmak istiyorum ama oluşturduğum "geçici kablosuz ağı" galaxy ace görmüyor.Oda arkadaşımın Samsung Star'ı var o gayette görüp internete bağlanabiliyor.Biraz araştırdım konuyu forumda HD2 ve Galaxy S kullanıcılarındanda benzer şikayet gelmiş ama cevap/çözüm yok.Sanırım Android işletim sisteminden kaynaklanan bi sorun.Bu nasıl çözülebilir??

Laptop'larla oluşturulan bağlantı ad-hoc bağlantısı, root layıp ayar çekmedikçe android görmez, lakin;
    http://www.connectify.me/ adresinden connectify programını indirip bu program ile kablosuz bağlantı oluşturursanız iş başka, galaxy ace ile denendi, çalışıyor ;)

Öncelikle çözüm öneriniz için teşekkür ederim.Telefonu şimdilik rootlamayı düşünmüyorum bu wifi problemi hariç ihityaçlarımı fazlasıyla karşılıyor telefon.Connectify programıylada sorun şu ki program benim laptopta No AP Mode Supported diyor, AP Acces Point kanımca.Fakat yine bu proglamla kurduğum ağı yine arkadaşın samsung starı görüyor benim galaxy ace görmüyor.

mode butonundaki kısmı AP yapman gerek hocam

Hocam benim laptopla alakalı bişey olsa gerek o mod bende yok az önce arkadaşın laptopunda denedim ondada yok, şans işte :D

AP Modunu destekleyecek bir usb wifi adaptör almayı da deneyebilirsin

• IMEI numarasıyla ilgili sorun yaşayan arkadaşlar olursa şunu bi okusunlar.

Satın almış olduğum firmadan kayıt dışı olan cihazın değiştirilmesini talep edebilir miyim?

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’na iletilen yazı ile kaçak ve elektronik kimlik bilgisi değiştirilmiş cihaz satın alanların mağduriyetlerinin giderilmesi için ayıplı mal sayılması yolunda girişimde bulunulmuştur. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı’nın 04.08.2006 tarihli ve 22742 sayılı yazısı ile bu tür satılan cihazlarda hukuki ayıp unsuru yer aldığından AYIPLI MAL olarak değerlendirildiği ve tüketicilerin 4077 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un 4 üncü maddesinde düzenlenen seçimlik haklardan faydalanması gerektiği belirtilmektedir.
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.