Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Deathulazam

ace almayı düşünüyorm tavsiye edermisiniz başlığı okudum ön kamerası olmaması ve şarjının az gıtmesı dısında eksiklik göremedim.Kullananlar artılarını ve eksikleri nelerdir merak ediyorm

cihazın eksikleri senin de söylediğin gibi... gerçi 2. kamera ne kadar eksikten sayılır bilemiyorum... ama sana başlıca gözüme çarpanları belirteyim...
    1. kamera 5mp'de iken zoom yapmıyor... boyutu azalttıkça da azattığın oranda yakınlaştırma imkanın oluyor...
    2.müzik çalarında şarkı bulmak işkence... kelimeleri tam anlamıyla tanımıyor... aradığın şarkıyı kolay bulamıyorsun... ayrıca şarkı üzerinde sanatçı albüm ismi gibi değişiklikler yapamıyorsun...
    3. ayrıca 800mhz işlemciye 275mb ram ne kadar mantıklı....

• Arkadaşlar ben de iki haftadır Ace kullanıcısıyım. Henüz tam anlamıyla kullanmıyorum ama memnunum diyebilirim.Yalnız bir sorum olacak. Not veya mesaj yazarken sesli yazdırma seçeneğini kullanmak için mikrofon simgesine tıkladığımda "Bağlantı Hatası" ibaresi çıkıyor. Nedenini bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kolpa86

Arkadaşlar ben de iki haftadır Ace kullanıcısıyım. Henüz tam anlamıyla kullanmıyorum ama memnunum diyebilirim.Yalnız bir sorum olacak. Not veya mesaj yazarken sesli yazdırma seçeneğini kullanmak için mikrofon simgesine tıkladığımda "Bağlantı Hatası" ibaresi çıkıyor. Nedenini bilen var mı?

İnternet bağlantısı gerekiyor seslerin algılanması için.
  • Arkadaşlar daha önce sormuştum ama cevap veren olmamış.Rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??
  • delikli(file) veya silikon kılıf bulan olursa burda paylaşırsa sevinirim

gerçi cihazımız çok dayanıklı özellikle siyah olanların arka kapağı esnek bir malzemeden yapılmış kolay kolay çizilmez gibi duruyor ama beyaz olanlar öyle değil piano white şeklinde olduğu için çizilir

ekran için koruyucu jelatin bakmayın bence boşuna

cihazlarımızın camı gorilla glass denen br malzemeden dolayısı ile çizilmez diye düşünüyorum

fakat delikli kılıf bulanınız olursa bende isterim bitane

birde beyaz arka kapak bulabileceğimiz bir yer tespit eden olursa burada paylaşırsa faydalı olur

• S5830 siyah renk teknosa internet mağzasında stokda görünüyor 50TL'de hediye çeki veriyor.

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=145011293&CS_Category=_SAMSUNG221&CS_Catalog=_TELEKOM
  • Bimeks'de de S5830 siyah renk stokda var görünüyor.

http://www.bimeks.com.tr/urun/116899/samsung-s5830-galaxy-ace-siyah.aspx
  • Arkadaşlar telefonu alalı yaklaşık 1 hafta oldu telefonumdan oldukça memnunum şimdilik görmüş olduğum artıları ve eksileri (benim için önemli olan artı ve eksiler)

Artıları
    Görünüm olarak şık ve hafif
    İnternet bağlantısı çok hızlı
    Kamera çekimi iyi
    Dokunmatik ekranı iyi
    Need for speed harika şekilde oynanıyor :)

Eksileri
    Müzik çalar daha iyi olabilirdi kutusunda çıkan kulaklıkla müzik dinlemek pek keyifli olmuyor :(

Not:Telefonu almadan önce formun bütün sayfalarını okudum birçok olumsuz görüş var ama önemli olan sizin nasıl bir telefon istediğiniz ve bütçenizin neye yeterli olduğu arkadaşlar ;dünyada en iyi telefonlardan biri diye tanıtılan piyasada 1.600 tl fiyat biçilen ıphone4 için bile formunda olumsuz görüşler var okusanız bu telefon alınmaz bile dersiniz...
  • kendi müzik playerı çok güzel değil ama yeşil simgeli playerpro diye bi yazılım ve bunun eklentisini kurdum ben 12 bant equalizer fln var ses baya toparladı.zaten bu tip cihazlar standart uygulamaların dışında yüklenene uygulamalarla hayat bulan cihazlar.kendi kulaklığı güzel değil zaten kullanamamda onun yerine creative ep650 ve galaxy tab dan çıkan kulaklığı kullanıyorum.görüşmelerde ve müzikte sorunsuz.

arkadaşlar bu alete 2.3 yükleyebilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 1 Nisan 2011; 12:22:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

kendi müzik playerı çok güzel değil ama yeşil simgeli playerpro diye bi yazılım ve bunun eklentisini kurdum ben 12 bant equalizer fln var ses baya toparladı.zaten bu tip cihazlar standart uygulamaların dışında yüklenene uygulamalarla hayat bulan cihazlar.kendi kulaklığı güzel değil zaten kullanamamda onun yerine creative ep650 ve galaxy tab dan çıkan kulaklığı kullanıyorum.görüşmelerde ve müzikte sorunsuz.

arkadaşlar bu alete 2.3 yükleyebilirmiyiz

malesef 2.3 yukleyemezsiniz
    hatta bu alete yazılım ömrü şimdiden dolmuş ürün gözüylede bakabiliriz , bu cihaz için anca 2.2.x seklinde 2.2 nin yamalı halleri çıkacaktır en fazla

• kendi kulaklıklarını açmadım bile

daha önce kullandığım samsunglardan birinden kalan kulakiçi kulaklığı kullanıyorum ses gayet tatminkar

2.3 samsung un bu cihaza vereceği desteğe ve ne kadar çok satacağına bağlı

çok satılırsa sonradan yazılan custom rom lar ile veya başka cihazlara ait olan 2.3 sürümünün bu cihaza port edilmesi ile kullanabiliriz

bakınız i5700 1.6 ile çıkmış olmasına rağmen 2.1 2.2 ve bir sürü custom rom bulunuyor

ben cihazın ekranına hayranım

diğer başlıkta da var ama görmeyenler için youtube aramasına "test samsung ace" yazın ve video yu izleyin hatta arkadaşlarınıza izletin

izledikten sonra millet ne kadar özel bi ekranı varmış diyor

veya google amca ya gorilla glass yazın

farklı temalar yükledim

adw louncher

home2

gde gibi

güzel temalar ve efektler yapılabiliniyor ama kendi ekran görüntüsü en güzeli buna karar verdim hele bide hareketli arka plan koyunca çok keyifli oluyor

bu arada ekran her karardığında tuş kilidi ile uğraşmak istemiyorsanız noLock diye bi pro var markette onu indirip widgetini ana ekrana atın en kolay çözümü bu

arka kapak kılıfı ile henüz ilgilenen yok galiba

• Arka kapağıda piano black olsaymış keşke. ama eminim yan sanayi çıkacaktır :)
  • 2.3 samsung'un bu cihaza verecegi destege baglı degil islemcisine baglı
    1 ghz altı islemcilere yuklenemeiyor

ekmekten fazla satsa yinede bu model icin imkansız
    anca cok tuttu diye yeni modelini 2.3'u destekleyen bir islemci ile cıkarırlarsa o zaman
  • LG Optimus One için 2.3 güncellemesi kesin olarak çıkacak bir kaç ay içinde.
    O zaman işlemciyle alakası yok demektir.
    O1 ile aynı işlemci, hatta hız olarak Ace 200 Mhz daha fazla.
  • Android v2.3 için 1ghz gerekliliği tamamen söylentiden ibarettir, LG Optimus One modelinin 600mhz işlemcisi ile 2.3 güncellemesi alacağını LG söylemiştir.
  • Arkadaşlar telefonumdan bluetoorh üzerinden şarkı gönderemiyorum bluetooth açık olduğu halde.
    Şarkıları kies yardımıyla hafıza kartına atmıştım birisi bana yardımcı olabilir mi? Pm veya buradan. Birde ekranın o anki SS ini çekme programı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakis

kendi kulaklıklarını açmadım bile

daha önce kullandığım samsunglardan birinden kalan kulakiçi kulaklığı kullanıyorum ses gayet tatminkar

2.3 samsung un bu cihaza vereceği desteğe ve ne kadar çok satacağına bağlı

çok satılırsa sonradan yazılan custom rom lar ile veya başka cihazlara ait olan 2.3 sürümünün bu cihaza port edilmesi ile kullanabiliriz

bakınız i5700 1.6 ile çıkmış olmasına rağmen 2.1 2.2 ve bir sürü custom rom bulunuyor

ben cihazın ekranına hayranım

diğer başlıkta da var ama görmeyenler için youtube aramasına "test samsung ace" yazın ve video yu izleyin hatta arkadaşlarınıza izletin

izledikten sonra millet ne kadar özel bi ekranı varmış diyor

veya google amca ya gorilla glass yazın

farklı temalar yükledim

adw louncher

home2

gde gibi

güzel temalar ve efektler yapılabiliniyor ama kendi ekran görüntüsü en güzeli buna karar verdim hele bide hareketli arka plan koyunca çok keyifli oluy

galaxy s de hareketi arka plan olduğunu biliyorumda galaxy ace tede var mı? telefonum yarın gelicek te. daha inceleme imkanı bulamadım o yüzden soruyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Arkadaşlar telefonumdan bluetoorh üzerinden şarkı gönderemiyorum bluetooth açık olduğu halde.
    Şarkıları kies yardımıyla hafıza kartına atmıştım birisi bana yardımcı olabilir mi? Pm veya buradan. Birde ekranın o anki SS ini çekme programı yok mu?

var.. hatta bir iki defa yaptım ama nasıl yaptım diye sorarsan bilmiyorum.. ama fotolar galeride screenshot adlı klasör içinde görünüyor :-)
  • Arkadaşlar paylaşımlarınız güzelde benim bu sefer sorunuma yardımcı olursanız sevinecem.Facebook uygulaması isnirdim ama çalışmadı.Bana facebook uygulamasını indirebileceğim bir link veriseniz sevinecem.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.