Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karakis

kendi kulaklıklarını açmadım bile

daha önce kullandığım samsunglardan birinden kalan kulakiçi kulaklığı kullanıyorum ses gayet tatminkar

2.3 samsung un bu cihaza vereceği desteğe ve ne kadar çok satacağına bağlı

çok satılırsa sonradan yazılan custom rom lar ile veya başka cihazlara ait olan 2.3 sürümünün bu cihaza port edilmesi ile kullanabiliriz

bakınız i5700 1.6 ile çıkmış olmasına rağmen 2.1 2.2 ve bir sürü custom rom bulunuyor

ben cihazın ekranına hayranım

diğer başlıkta da var ama görmeyenler için youtube aramasına "test samsung ace" yazın ve video yu izleyin hatta arkadaşlarınıza izletin

izledikten sonra millet ne kadar özel bi ekranı varmış diyor

veya google amca ya gorilla glass yazın

farklı temalar yükledim

adw louncher

home2

gde gibi

güzel temalar ve efektler yapılabiliniyor ama kendi ekran görüntüsü en güzeli buna karar verdim hele bide hareketli arka plan koyunca çok keyifli oluyor

bu arada ekran her karardığında tuş kilidi ile uğraşmak istemiyorsanız noLock diye bi pro var markette onu indirip widgetini ana ekrana atın en kolay çözümü bu

arka kapak kılıfı ile henüz ilgilenen yok galiba

Arkadaşım yüklediğin temaları Türkçe mi .......?
    birde bu temalardaki öğeler takvim,alarm vs temanın kendisinemi ait
    yoksa telefonda kurulu olan öğeleremi yönlendiriyor.
    Bilgilendirebilirmisin acaba....

• quote:

Orijinalden alıntı: dende$

arkadaşlar yarın telefon elime geçecek tavsiyesi olan varmı? şarz,telefonun ayarlanması konusunda ilk defa akıllı telefon kullanacağım..

Benimde yarın elime geçicek inşallah. benimde ilk akıllı telefon kullanışım olucak. telefoncuda telefonu alırken yaptırmam gereken şeyler varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcete

quote:

arkadaşlar yarın telefon elime geçecek tavsiyesi olan varmı? şarz,telefonun ayarlanması konusunda ilk defa akıllı telefon kullanacağım..

Benimde yarın elime geçicek inşallah. benimde ilk akıllı telefon kullanışım olucak. telefoncuda telefonu alırken yaptırmam gereken şeyler varmı?

ilk geldiğinde açıp şarjını bitirin sonra dolana kadar takın. lityum pillerde dolana kadar şarj ettikten sonra elektriği keser zaten kendiliğinden.
    android market'i açın öncelikle.

• Dostlar tüm sayfaları okudum en büyük sıkıntı uygulamalar için ayrılan 180 MB alan ( ekstra yöntemleri saymıyorum ) peki bu nasıl bir komedi iphone atıp tutuyordum iphonedan beter çıktı alet.
    Neyse alternatif bakayım dedim HTC desire araştırdım süpriz 120 MB

iki üründe ortlama 750 - 1000 tl arası ama video çekme özürlü

Tel alma olayı başka bahara kaldı benim.
  • bluENight, öncelikle uygulamaları zaten SD kart'a yüklemek daha mantıklı ve sağlıklı, sonuçta her hangi bir arıza durumunda SD kart'a format atarak kurtulabilirsiniz fakat telefonun işi biraz daha sakıncı olurdu. Donanımı güçlü ama f/p bir telefon almak istiyorsanız, ki video çekiminde gayet iyidir, Samsung Wave S8530 yada bulabilirseniz S8500 tavsiye ederim. Tabiki Wave serisininde eksi olabilecek tek yanı uygulama sayısının sadece binlerle ifade edilmesi, bol bol istediğiniz uygulamaları bulup yüklemek istiyorum derseniz hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.
  • Samsung galaxy neo açıkılandı arkadaşlar aradaki farklar hissedilecek düzeyde sanırım :) teknosadan acesi bozulduğu için 750tl hediye çekini kullanmak zorunda kalan arkadaşa sesleniyorum : Belki senin için bir fırsat olabilir bekle istersen :) Buyur link: http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=47954398&mpage=1#47957698
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

Hediye çeki olanlar Galaxy Gio alabilirler biraz bekleyip

galaxy gio ve galaxy s teknosada vardı dün gittiğimde galaxy gio 3mpxl + led flash yok (kamerası benim için çok önemli) galaxy s de çok pahalıydı benim bütçem için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crazy_06_66

Hediye çeki olanlar Galaxy Gio alabilirler biraz bekleyip

galaxy gio ve galaxy s teknosada vardı dün gittiğimde galaxy gio 3mpxl + led flash yok (kamerası benim için çok önemli) galaxy s de çok pahalıydı benim bütçem için ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

RACING THUNDER 2 FULL SÜRÜM (paketin içinde 2 dosya vardır önce oyunun ana dosyasını, ardından DATA yazan dosyayı kurun.)

DOWNLOAD LİNKİ: http://raaaaaaapidshare.com/files/455268265/RT2.rar

arkadaşım oyunu kuruyorum ama data dosyasında hata veriyor paylaştığın diğer oyunların hepsini kurdum sorunsuz calışıyor... sadece RT2 data donsasını alet akp dosyası olarak bile alılamıyor yeniden upload ede bilirimisin hatta sakınca yoksa hiç sıkıştırmadan...

Eğer data dosyasında hata alıyorsanız, ozaman sadece oyunun kendi dosyasını kurup oyunu açın. Yalnız telefon mutlaka internete bağlı olsun. Oyun ilk açılışta aynı worms oyunu gibi gerekli olan 40MB lık data dosyasını otomatik indirecektir.

• quote:

Arkadaşım yüklediğin temaları Türkçe mi .......?
    birde bu temalardaki öğeler takvim,alarm vs temanın kendisinemi ait
    yoksa telefonda kurulu olan öğeleremi yönlendiriyor.
    Bilgilendirebilirmisin acaba....

türkçe desteği var ancak tabi ki telefona yönlendiriyor

gio ace için alternatif olabilir

bana ace gelmese idi gio düşünüyordum

zira kamera dışında pek fark yok gibi

bana göre önemli olan işlemci hızı ve ekran

ace in ekranı mükemmel (dayanıklılık olarak tartışılmaz zaten çözünürlük ve parlaklık zaten malum)
  • arkadaşlar benim telefon az önce elime geçti, kurunun içince 1 siyah 1 beyaz 2 kies cd si çıktı laptop açmıyor onları ne işe yarıyor onlar?
    marketi nasıl açabilirim?
    başka ne yapmam lazım? cevaplarınız için şimdiden teşekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

HERŞEY BİTTİ !! TELEFONLARIN YARISINDAN ÇOĞU GERİ ALINMIŞ SAMSUNG TARAFINDAN TEKNOSADA STOĞUNA ALMIYCAKMIŞ BUGÜN ÖLE DEDİ TEKNOSADAKİ ÇALIŞANLAR ALMAZ DEDİLER..TEKNOSADAN İADE ÇEKİM VAR MECBUREN TEKNOSADAN ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREKİYOR YANİİ BU TELDE TEKNOSADA YOK NAPICAM BİLMİYORUM GALAXY ACE HAYALLERİM SUYA DÜŞTÜ

Ben de Ace'yi Teknosaya iade ettim, ama bana para iadesi yaptılar.
  • Root ettik , hafıza kartını böldük herşey tıkırında derken şimdide galeriye her girişte hafıza kartında ne kadar resim / video dosyası varsa yok oluyor. Çektiğim resimler,eklediğim resimler,program resimleri, oyun data resimleri hepsi uçuyor,gelde çıldırma.Nette klasör ismini şöyle yapıcan böyle yapıcan dediler yaptım gene yok.Bu cihaza acilen ROM gerekiyor, benzer sorunu yaşayıpta aşabilenler varsa imdatttt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvaLion -- 2 Nisan 2011; 18:40:05 >
  • bende neklıyorum bu cıhazı ama cok pahalı..
    gg dekı kacakcı kardeslerımız el atarlar yakında 300 lıraya alırız
  • quote:

arkadaşlar benim telefon az önce elime geçti, kurunun içince 1 siyah 1 beyaz 2 kies cd si çıktı laptop açmıyor onları ne işe yarıyor onlar?

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar
    ANDROİD MARKETİ AÇMA:

(Bütün bu işlemlere başlamadan önce mutlaka bir gmail hesabınızın olması lazım.İstenen kısımlarda bu hesabınızı girmeniz gerek)
    Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.BU İŞLEM ROOT DEĞİLDİR.DOLAYISIYLA GARANTİYİ BOZMAZ ve GERİ DÖNÜŞLÜ BİR İŞLEMDİR.Bu işlemi geri döndürmek yani marketi ve youtube'yi kaldırıp cihazı ilk günkü gibi yapmak istiyorsanız *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Bu defa ECT'yi değil TUR'u seçin ve onaylayın.Cihazınız kendiliğinden kapanıp açılacak ve açıldığında market youtube ve sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar silinecek sadece galerinizdeki resim ve video gibi şeyler kalacak.(BÜTÜN AYARLARINIZ DA KUTUDAN İLK ÇIKTIĞI GİBİ OLACAK.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

quote:

arkadaşlar benim telefon az önce elime geçti, kurunun içince 1 siyah 1 beyaz 2 kies cd si çıktı laptop açmıyor onları ne işe yarıyor onlar?

quote:

ANDROİD MARKETİ AÇMA:

(Bütün bu işlemlere başlamadan önce mutlaka bir gmail hesabınızın olması lazım.İstenen kısımlarda bu hesabınızı girmeniz gerek)
    Telefonunuzun arama menüsüne girip *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Karşınıza gelecek listeden ECT 'yi seçeceksiniz.Bunu onayladıktan sonra telefonunuz kendiliğinden kapanacak ve kısa bir süre sonra kendiliğinden açılacak ve artık android market ve youtube açılmış olacak.Bu arada telefonunuz ingilizce olarak açılacak.Telefonunuzu türkçe yapmak için settings>language and keyboard>choose language kısmına girip türkçeyi seçeceksiniz.Artık herşey tamam marketi ve youtube' yi sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.BU İŞLEM ROOT DEĞİLDİR.DOLAYISIYLA GARANTİYİ BOZMAZ ve GERİ DÖNÜŞLÜ BİR İŞLEMDİR.Bu işlemi geri döndürmek yani marketi ve youtube'yi kaldırıp cihazı ilk günkü gibi yapmak istiyorsanız *#272*telefonunuzun imei numarası# tuşlayın.Bu defa ECT'yi değil TUR'u seçin ve onaylayın.Cihazınız kendiliğinden kapanıp açılacak ve açıldığında market youtube ve sizin yüklediğiniz bütün uygulamalar silinecek sadece galerinizdeki resim ve video gibi şeyler kalacak.(BÜTÜN AYARLARINIZ DA KUTUDAN İLK ÇIKTIĞI GİBİ OLACAK.)

benim telefon android market açık geldi, giriliyor ama seçenek fazla yok acaba bu orjinal android market değilmi? bu söylediğinizimi yapsam?

• Telefonun içindeki diğer uygulama dükkanlarını Android Market zanneden çok arkadaşımız var anladığım kadarıyla. Telefonunuzda gördüğünüz marketin logosu bu değilse Android Market değildir.
  • quote:

Telefonun içindeki diğer uygulama dükkanlarını Android Market zanneden çok arkadaşımız var anladığım kadarıyla. Telefonunuzda gördüğünüz marketin logosu bu değilse Android Market değildir.

ok söylediğinizi yaptım ve orjinal market açıldı teşekkur ederim. bide indirmem gereken program varmı yani bu telefonun içinde olursa iyi olur dediğiniz (virus programı,tema,şarjı daha çok gitsin diye program) yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkur ederim

• quote:

quote:

Telefonun içindeki diğer uygulama dükkanlarını Android Market zanneden çok arkadaşımız var anladığım kadarıyla. Telefonunuzda gördüğünüz marketin logosu bu değilse Android Market değildir.
    http://images.scroll.com.tr/2011/03/Android_Market.jpg

ok söylediğinizi yaptım ve orjinal market açıldı teşekkur ederim. bide indirmem gereken program varmı yani bu telefonun içinde olursa iyi olur dediğiniz (virus programı,tema,şarjı daha çok gitsin diye program) yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkur ederim

oldu olacak telefonu da gonder biz kullanalim.

• arkadaslar ace telefondan wlan taratıyorum buluyor baglan diyorum baglanıyor baglantı kesildi diyor ne yapmam gerek acil yardım
  • 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.