Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: dende$

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

Telefonun içindeki diğer uygulama dükkanlarını Android Market zanneden çok arkadaşımız var anladığım kadarıyla. Telefonunuzda gördüğünüz marketin logosu bu değilse Android Market değildir.
    http://images.scroll.com.tr/2011/03/Android_Market.jpg

ok söylediğinizi yaptım ve orjinal market açıldı teşekkur ederim. bide indirmem gereken program varmı yani bu telefonun içinde olursa iyi olur dediğiniz (virus programı,tema,şarjı daha çok gitsin diye program) yardımcı olursan sevinirim şimdiden teşekkur ederim

oldu olacak telefonu da gonder biz kullanalim.

kusura bakma ilk defa akıllı telefon aldım daha ne yapacağım hakkında hiçbirşey bilmiyorum ilk akıllı telefonum olması munasebetiyle her aşamasıyla kullanmak istiyorum. birde hafıza kartını bölme olayını söylersen teşekkur ederim

• kullandikca ihtiyac duydugun programlari indirirsin baskasinin dedigine bakma. forumda da marka/modelden bagimsiz android programlari tavsiye konulari var onlara gozatabilirsim.
  • quote:

kullandikca ihtiyac duydugun programlari indirirsin baskasinin dedigine bakma. forumda da marka/modelden bagimsiz android programlari tavsiye konulari var onlara gozatabilirsim.

peki hafıza kartına programları atmak için bölme olayı nasıl oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Root ettik , hafıza kartını böldük herşey tıkırında derken şimdide galeriye her girişte hafıza kartında ne kadar resim / video dosyası varsa yok oluyor. Çektiğim resimler,eklediğim resimler,program resimleri, oyun data resimleri hepsi uçuyor,gelde çıldırma.Nette klasör ismini şöyle yapıcan böyle yapıcan dediler yaptım gene yok.Bu cihaza acilen ROM gerekiyor, benzer sorunu yaşayıpta aşabilenler varsa imdatttt

bi cihazı fabrika ayarlarına döndürsene aynı problem bendede vardı o şekilde sorun gitti... resetlediğin zaman tekrar root yapmana gerek yok...

quote:

Orijinalden alıntı: dende$

quote:

kullandikca ihtiyac duydugun programlari indirirsin baskasinin dedigine bakma. forumda da marka/modelden bagimsiz android programlari tavsiye konulari var onlara gozatabilirsim.

peki hafıza kartına programları atmak için bölme olayı nasıl oluyor?

arkadaşım 3 üncü sayfadan sonra okumaya başla konuyu istediğin herşeyi bula bilirsin konu çok ilerlemedi orada anlatımı var resimli video lu ne ararsan...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 3 Nisan 2011; 1:31:44 >

• Arkadaşlar bugun vatanbilgisayarla görüştüm ımel konusunu kaçak çıktıgını alanların telefonun kapandıgını söyledim oradaki arkadaş bu tüm firmaların başına gelebilir şidmiye kadar satıklarımızdan bize bu şikayetle donen olmadı ama telpa garantili satıyoruz telpa bazılarını kayıt etirmeden gözden kacırdıgı için bu sorun yaşanmış olabilir dedi bende peki ya sizden alanın başına gelirse dedim bizim yapabilecegimiz sizin adınıza telefonu kayıt etiriz istedigiiz hattı kulanabilirsiniz oldu biraz kafam karıştı dogrusu peki benim adıma telefon kayıt edilirse ben telefonu bir yakınıma verdiğimde o kulanamayacak mı ? şayet kulanamasa ben telefonu degiştirdimde telefon çöpe gidecek demektir gerci oradaki arkadaş ımel nosunu burada kontrol ederiz stoklarda telefon mevcut kayıtlı olanı veriz dedi acaba alsak mı ya bana ya kardeşime alacam bu telefonu ama bukezde cekiniyorum telefon kapanır yada başkası kulanamaz diye yeni alan arkadaşlar sorun devam ediyor mu acaba kafa karıştı iyce valla

• Benim telefonum bugün gelicekti aldığım yere. gittim ama daha gelmemiş. pöfff. pazartesi dediler. kargoda sorunmu olmuş v.s v.s. dedimmm ben telefonumuu istiyorumm...
  • merhaba,

ikinci telefon olarak Samsung Galaxy Ace S5830 satin aldim, oldukca memnunum... Wirofon kuramadim ama iPhone 3GS ile Wirofon'u aktif kullaniyorum ancak kucuk bi sorun var, iPhone arka planda Wirofon'un calismasina izin vermedigi icin gelen aramalar dipsiz kuyuya dusuyor

http://www.wirofon.com/wirofon-konus/cep-telefonu/samsung adresinde SAMSUNG 5800 icin bi versiyon var, cab dosyasi veya msi dosyasi olarak hizmete sunuyor...

Samsung 5800 ozelliklerine baktim, Android isletim sistemli, yani Samsung Galaxy Ace S5830 ile ayni isletim sistemli...

Soru: Samsung 5800'a kurulan Wirofon, neden Samsung Galaxy Ace S5830'e kurulamiyor?

Samsung Galaxy Ace S5830'e Wirofon kurmayi basaran var mi?

veya Wirofon yerini tutabilecek baska bi program mevcut mu?

Forumun değişik başlıklarında, alternatif çözümlerden bahsedilmiş, ancak, verilen bilgiler dağınık, bunun yanında önerilen SIP programları da, verimsiz, sorunlu vs...

Sorunsuz olarak Wirofon'u kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum

şimdiden teşekkürler

• Android markete girmek için yaptığım adımları anlatayım en azından giremeyen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.

http://androidadvices.com/root-samsung-galaxy-ace/

Bu adrese girip oradaki programı indirdim. Programın adı superoneclick.exe

Sitede yazanları uyguladım zaten çok zor değil programı açıp telefonu takıyorsunuz ve root tuşuna basıyorsunuz. (Bu işlem cihazınızı garanti dışı bırakabilir)

Sonra internetten android market apk diye arayıp dosyayı buldum.

Root explorer programını kurdum ve market dosyasını system/app adresine attım ve programdan çıktım.

Bu işlemlerden sonra markete girebiliyorum şu an hatta bir çok program indirdim.

Cihazım galaxy ace diğerlerinde çalışırmı bilmiyorum arkadaşımın galaxy s cihazında çalıştıramadık.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvaLion

Root ettik , hafıza kartını böldük herşey tıkırında derken şimdide galeriye her girişte hafıza kartında ne kadar resim / video dosyası varsa yok oluyor. Çektiğim resimler,eklediğim resimler,program resimleri, oyun data resimleri hepsi uçuyor,gelde çıldırma.Nette klasör ismini şöyle yapıcan böyle yapıcan dediler yaptım gene yok.Bu cihaza acilen ROM gerekiyor, benzer sorunu yaşayıpta aşabilenler varsa imdatttt

aynı sorun bendede vardı hem galeriden resimler hemde müzik lerden müzikler uçuyordu :DDaha sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdim sorun ortadan kalktı

• Hafıza kartını bölmeye çalışan arkadaşlarımız. Daha kolay bir yöntem var. Root felan olmaya da gerek yok. 3-5 sayfa geriye giderseniz Android SDK ile yapılan bir yöntem var. Ben onu tavsiye ederim. Ama onda da dikkatli olmanız gereken bir yer var. Widgetleri ve ana programları kaldırmamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaR_LoRd

Android markete girmek için yaptığım adımları anlatayım en azından giremeyen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.

http://androidadvices.com/root-samsung-galaxy-ace/

Bu adrese girip oradaki programı indirdim. Programın adı superoneclick.exe

Sitede yazanları uyguladım zaten çok zor değil programı açıp telefonu takıyorsunuz ve root tuşuna basıyorsunuz. (Bu işlem cihazınızı garanti dışı bırakabilir)

Sonra internetten android market apk diye arayıp dosyayı buldum.

Root explorer programını kurdum ve market dosyasını system/app adresine attım ve programdan çıktım.

Bu işlemlerden sonra markete girebiliyorum şu an hatta bir çok program indirdim.

Cihazım galaxy ace diğerlerinde çalışırmı bilmiyorum arkadaşımın galaxy s cihazında çalıştıramadık.

Bunu en başta yazsaydın okumaya gerek kalmazdı hocam

• @AnotheRDie

Bende yeni yaptım.

Eğer yardımcı olacaksa yazıyı ilk sayfaya kopyalasınlar sayfaların arasında kaybolmamış olur arayan olursa direk karşısına çıkar.
  • quote:

Hafıza kartını bölmeye çalışan arkadaşlarımız. Daha kolay bir yöntem var. Root felan olmaya da gerek yok. 3-5 sayfa geriye giderseniz Android SDK ile yapılan bir yöntem var. Ben onu tavsiye ederim. Ama onda da dikkatli olmanız gereken bir yer var. Widgetleri ve ana programları kaldırmamak lazım

Bu yöntem işe yarıyor evet, ancak yine de taşınan uygulamalardaki verilerin bır kısmı yine telefonda kalıyor, bu çok can sıkıcı bir durum. Keşke daha etkili bir çözüm olsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

Hafıza kartını bölmeye çalışan arkadaşlarımız. Daha kolay bir yöntem var. Root felan olmaya da gerek yok. 3-5 sayfa geriye giderseniz Android SDK ile yapılan bir yöntem var. Ben onu tavsiye ederim. Ama onda da dikkatli olmanız gereken bir yer var. Widgetleri ve ana programları kaldırmamak lazım

Bu yöntem işe yarıyor evet, ancak yine de taşınan uygulamalardaki verilerin bır kısmı yine telefonda kalıyor, bu çok can sıkıcı bir durum. Keşke daha etkili bir çözüm olsa

Telefonu kullanmadığım için tam olarak bilmiyorum ama telefonda kalan kısım ciddi bir miktar mı?

• Merhaba arkadaşlar bu gün hürriyet gazetesi ile SAMSUNG broşuru verdi içinde ACE ve diger telefonların tanıtımı ve GALAXY Tab,GALAXY S,GALAXY Fıt, GALAXY Gio ve GALAXY Ace için Uygulama Magazaları bölümünde Androit Market ( Güncelleme ile aktif olacaktır ) diye bir ibare koymuşlar.Acaba yeni bir güncelleme mi geliyor?
  • arkadaşlar aşağıdaki siteden bu telefon alınır mı ? Telpa - Başarı garantili yazıyor. Güvenilir bir site mi ?

http://www.webdenbul.com/urun/enucuz-s5830-ceptelefonu.aspx?ref=akakce&v=1.45.5
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullah b. abdullah

arkadaşlar aşağıdaki siteden bu telefon alınır mı ? Telpa - Başarı garantili yazıyor. Güvenilir bir site mi ?

http://www.webdenbul.com/urun/enucuz-s5830-ceptelefonu.aspx?ref=akakce&v=1.45.5

Eğer sağlam bir yarın gidip elden alırım. Bir soralım bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@U

İlk resim Galaxy GIO gibi gözüküyor, ikinci resim Ace. Bence burdan alınacaksa bile iletişim adreslerine gidip elden görerek almak lazım. Almadan önce baktığınız telefonun telpa/başarı garantili olmasına ve telefondan *#06# kodunu tuşalyıp IMEI numarasını sorgulatarak kaçak olup olmadığına bakın, telefon kodundaki ile telefon arkasındaki/kutusundaki IMEI uyumunuda kontrol hocam, tufaya gelmeyin.
  • Arkadaşlar kılıf ve cam koruma filtresi için tavsiye edebileceğiniz marka site filan var mı ? Teknoloji market de olabilir. Ayrıca android market için roota gerek yok. *#262 metodu ile kolaylıkla açılıyor risksiz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: damn2u

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

İlk resim Galaxy GIO gibi gözüküyor, ikinci resim Ace. Bence burdan alınacaksa bile iletişim adreslerine gidip elden görerek almak lazım. Almadan önce baktığınız telefonun telpa/başarı garantili olmasına ve telefondan *#06# kodunu tuşalyıp IMEI numarasını sorgulatarak kaçak olup olmadığına bakın, telefon kodundaki ile telefon arkasındaki/kutusundaki IMEI uyumunuda kontrol hocam, tufaya gelmeyin.

Sağolun hocam. Zaten ilk yapacağım iş IMEI no kontrolü. Yarın bir gidip bakacağım. Tabi siyah model yoksa almayı düşünmüyorum.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.