Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • facebooku indirmek mi gerekiyor? içinde facebook yok mu? n8 de içinde varda ondan merak ettim.
  • anaekran tuşunu basılı tutarken geri düğmesine dokun...
    quote:

Orijinalden alıntı: hawk_19

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Arkadaşlar telefonumdan bluetoorh üzerinden şarkı gönderemiyorum bluetooth açık olduğu halde.
    Şarkıları kies yardımıyla hafıza kartına atmıştım birisi bana yardımcı olabilir mi? Pm veya buradan. Birde ekranın o anki SS ini çekme programı yok mu?

var.. hatta bir iki defa yaptım ama nasıl yaptım diye sorarsan bilmiyorum.. ama fotolar galeride screenshot adlı klasör içinde görünüyor :-)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zeyapo

Arkadaşlar paylaşımlarınız güzelde benim bu sefer sorunuma yardımcı olursanız sevinecem.Facebook uygulaması isnirdim ama çalışmadı.Bana facebook uygulamasını indirebileceğim bir link veriseniz sevinecem.

telefona applanet yükle öncelikle ordaki facebook uygulaması sorunsuz.ayrıca ordan biçok yazılımada ulaşabilirsin.

ben bu teli 5800 ı değiştirip kullanmaya başladım.adamlar 3 sene boyunca devamlı olarak yazılım çıkarttılar ve desteklerini çekmediler.telden sıkıldıgım için değiştirdim.şuan ace den oldukça memnunum herşeyiyle ihtiyaçlarıma cevap veriyor.samsungun bu kadar çok satan c.hazına destek vermemesi bence mümkün değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WoXeD -- 1 Nisan 2011; 16:25:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WoXeD

quote:

Orijinalden alıntı: zeyapo

Arkadaşlar paylaşımlarınız güzelde benim bu sefer sorunuma yardımcı olursanız sevinecem.Facebook uygulaması isnirdim ama çalışmadı.Bana facebook uygulamasını indirebileceğim bir link veriseniz sevinecem.

telefona applanet yükle öncelikle ordaki facebook uygulaması sorunsuz.ayrıca ordan biçok yazılımada ulaşabilirsin.

ben bu teli 5800 ı değiştirip kullanmaya başladım.adamlar 3 sene boyunca devamlı olarak yazılım çıkarttılar ve desteklerini çekmediler.telden sıkıldıgım için değiştirdim.şuan ace den oldukça memnunum herşeyiyle ihtiyaçlarıma cevap veriyor.samsungun bu kadar çok satan c.hazına destek vermemesi bence mümkün değil.

Bende 5800 dan bu telefona geçtim ve resmen kendimi çağ atlamış gibi hissettim. Meğer bu zamana kadar ben dokunmatik kullanmamışım.

Şarjı da nerdeyse 5800 ile aynı, ekranı 5800 dan çok daha iyi geldi gözüme, çözünürlüğü düşük olmasına rağmen 5800 dan daha berrak ve net bir ekrana sahip.

• quote:

Orijinalden alıntı: karakis

e-bay dan alışveriş yapma imkanı olan arkadaş varsa bikaç şey buldum ace için linkleri aşağıda

baya kişi olduk ace ci toplu halde getirtebiliriz

http://cgi.ebay.com/White-Gel-Soft-Case-Cover-Samsung-Galaxy-Ace-S5830-/370497722218?pt=PDA_Accessories&hash=item564362976a

http://cgi.ebay.com/Back-Cover-Case-Cover-Samsung-s5830-Galaxy-Ace-film-/280652662705?pt=PDA_Accessories&hash=item415833c7b1

http://cgi.ebay.com/Accessory-Hard-Case-Cover-Samsung-S5830-Galaxy-Ace-/320678898071?pt=PDA_Accessories&hash=item4aa9f3a997

http://cgi.ebay.com/6pc-Gel-Case-Cover-Charger-Samsung-Galaxy-Ace-S5830-/320678136956?pt=PDA_Accessories&hash=item4aa9e80c7c

http://cgi.ebay.com/BLACK-HARD-RUBBERIZED-CASE-SAMSUNG-S5830-GALAXY-ACE-/170620437854?pt=PDA_Accessories&hash=item27b9c5455e

http://cgi.ebay.com/WHITE-HARD-RUBBERIZED-CASE-SAMSUNG-S5830-GALAXY-ACE-/180644835622?pt=PDA_Accessories&hash=item2a0f457126 bu hoşuma gitti özellikle

http://cgi.ebay.com/Rubberized-Hard-Case-Cover-Samsung-S5830-Galaxy-Ace-/330547536694?pt=PDA_Accessories&hash=item4cf62b2336

dediğim gibi e-bay dan daha önce alışveriş yapmış tecrübeli arkadaşlar varsa biz ücretini kendisine verelim o bizim de adımıza alsın ordan

hocam ben istanbuldan sanal alışveriş sitelerindede satış yapan biriyle görüştüm kılıfsepeti diye geçiyor nette adı, bu adamlara ulaştım 1 haftaya onların eline gelecekmiş kılıf gittigidiyordan 802 kişi bu adamlardan alışveirş yapmış %100 olumlu referans almışlar yakında kılıfsepeti.com diye bir siteden satış yapacaklarmış

• Arkdaşlar NFS Hot Persuit in Apk dosyasını paylaşabilecek biri varmı acaba gerçekten çok memnun olurum
  • HERŞEY BİTTİ !! TELEFONLARIN YARISINDAN ÇOĞU GERİ ALINMIŞ SAMSUNG TARAFINDAN TEKNOSADA STOĞUNA ALMIYCAKMIŞ BUGÜN ÖLE DEDİ TEKNOSADAKİ ÇALIŞANLAR ALMAZ DEDİLER..TEKNOSADAN İADE ÇEKİM VAR MECBUREN TEKNOSADAN ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREKİYOR YANİİ BU TELDE TEKNOSADA YOK NAPICAM BİLMİYORUM GALAXY ACE HAYALLERİM SUYA DÜŞTÜ
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

HERŞEY BİTTİ !! TELEFONLARIN YARISINDAN ÇOĞU GERİ ALINMIŞ SAMSUNG TARAFINDAN TEKNOSADA STOĞUNA ALMIYCAKMIŞ BUGÜN ÖLE DEDİ TEKNOSADAKİ ÇALIŞANLAR ALMAZ DEDİLER..TEKNOSADAN İADE ÇEKİM VAR MECBUREN TEKNOSADAN ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREKİYOR YANİİ BU TELDE TEKNOSADA YOK NAPICAM BİLMİYORUM GALAXY ACE HAYALLERİM SUYA DÜŞTÜ

üzüldüm. çok istiyordunuz herhalde telefonu. teknosanın paranızı geri iade etmemesi kötü. geri iade etseler başka bi yerden gider alırdınız. ya da o paraya ps3 falan alıp başka yerden telefonu alıcaksınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcete

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

HERŞEY BİTTİ !! TELEFONLARIN YARISINDAN ÇOĞU GERİ ALINMIŞ SAMSUNG TARAFINDAN TEKNOSADA STOĞUNA ALMIYCAKMIŞ BUGÜN ÖLE DEDİ TEKNOSADAKİ ÇALIŞANLAR ALMAZ DEDİLER..TEKNOSADAN İADE ÇEKİM VAR MECBUREN TEKNOSADAN ALIŞVERİŞ YAPMAM GEREKİYOR YANİİ BU TELDE TEKNOSADA YOK NAPICAM BİLMİYORUM GALAXY ACE HAYALLERİM SUYA DÜŞTÜ

üzüldüm. çok istiyordunuz herhalde telefonu. teknosanın paranızı geri iade etmemesi kötü. geri iade etseler başka bi yerden gider alırdınız. ya da o paraya ps3 falan alıp başka yerden telefonu alıcaksınız.

evet çok beğenmiştim telefonu çokta memnundum :) şimdi başka telefon bakıyorum .1 hafta kadar daha beklicem çünkü teknosanın sitesinde tlefon duruyor sadece stoklarda yok gözüküyor bilmiyorum Teknosa

• Arkadaşlar telefonuma attığım müzikler telefon hafızasındayken(Menüdeki Müzik'lerdeyken) sdcard a mediaya gidiyor bunun sebebi nedir?Tam emin değilim ama fotoğraflarda aynı şekilde öyle sanırsam(Galeriden sdcard a gidiyor herhalde)
  • Hediye çeki olanlar Galaxy Gio alabilirler biraz bekleyip
  • üzüldüm duruma ama bastın yani oradaki bası boş hiç bişeyden anlamatan cocuk cocukla değilde mağsa mudurune vs vs yetkili olan birileri ile görüş

ben mediamarkt dan wave almıştım ilk cıktığında kameradaki pembelik sorunundan dolayı geri vermek istedim adamlar bana hiç bir şekilde alamayız dediler telefon alınmıyor dediler allem ettim kallem ettim aldılar.. bende bu sefer bastırdım hani alamıyordunuz aldınız para iadesi yapmıyorsunuzya onu da yaparsın birkere yapan gene yapar dedim :D adamlar kızdılar bana ama yaptılar paramıda tıış tapış geeri yüklediler kartta...
  • Arkadaşlar Rockplayer dışında video player önerecek varmı çünkü rockplayer paralı karşıma Buy felan çıkıyor.
  • arkadaşlar galaxy ace de wifi den bağlantı kuruluyor ama internete giremiyorum sorun ne olabilir ???
  • Arkadaşlar Acaba Launcher Pro yu kullanmayı anlatabilecek varmı aranızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lathander038 -- 1 Nisan 2011; 21:27:50 >
  • arkadaşlar yarın telefon elime geçecek tavsiyesi olan varmı? şarz,telefonun ayarlanması konusunda ilk defa akıllı telefon kullanacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoltAction

anaekran tuşunu basılı tutarken geri düğmesine dokun...
    quote:

Orijinalden alıntı: hawk_19

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Arkadaşlar telefonumdan bluetoorh üzerinden şarkı gönderemiyorum bluetooth açık olduğu halde.
    Şarkıları kies yardımıyla hafıza kartına atmıştım birisi bana yardımcı olabilir mi? Pm veya buradan. Birde ekranın o anki SS ini çekme programı yok mu?

var.. hatta bir iki defa yaptım ama nasıl yaptım diye sorarsan bilmiyorum.. ama fotolar galeride screenshot adlı klasör içinde görünüyor :-)

Allah razı olsun.
    Geriye basarken ana ekrana bastım 2.2.1 de oluyor. Anaekrana basılı tutunca son açılan uygulamaları gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: xrainx

Bimeks basitliğini ısrarlar devam ettiriyor, 759+kdv nin üstünü çizmiş (önce bu fiyattan satıyormuş gibi) kdv indirimli toplam 759 satış fiyatı yazmış, biz de saf olaraktan gidip alıcaz.

Bizi aptal yerine koymaktan başka nedir sizce bu pazarlama tekniği?

haklısın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: esrefoglu42

quote:

Orijinalden alıntı: explat

quote:

Orijinalden alıntı: LastJoker

Bende Galaxy ace'in siyahından almayı planlıyorum fakat nakit ödicem, taksit falan sıkıntıya fıkırtıya girmeyelim... Vatanda nakit kaça satıyolar bunu 677'ye mi? Ayrıca İstanbulda herhangi bir mağazada gördünüzmü?

peşin paraya vatan o fiyata vermiyor ancak word kartın varsa ve 6 taksit yaparsan ancak o zaman o fiyata alırsın

adamlar peşin paraya 718 e veriyor world e 6 taksite 677 ye veriyor delirecem ya

719 TL axess e 12 taksit maximum 9

http://www.teknolojix.com/?urun-16546-SAMSUNG-S5830-GALAXY-ACE-BLACK-3G-CEP-TELEFONU.html

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

RACING THUNDER 2 FULL SÜRÜM (paketin içinde 2 dosya vardır önce oyunun ana dosyasını, ardından DATA yazan dosyayı kurun.)

DOWNLOAD LİNKİ: http://raaaaaaapidshare.com/files/455268265/RT2.rar

arkadaşım oyunu kuruyorum ama data dosyasında hata veriyor paylaştığın diğer oyunların hepsini kurdum sorunsuz calışıyor... sadece RT2 data donsasını alet akp dosyası olarak bile alılamıyor yeniden upload ede bilirimisin hatta sakınca yoksa hiç sıkıştırmadan...

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.