Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: husnukiller

quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

Hocam benim laptopla alakalı bişey olsa gerek o mod bende yok az önce arkadaşın laptopunda denedim ondada yok, şans işte :D

AP Modunu destekleyecek bir usb wifi adaptör almayı da deneyebilirsin

Onu deniycem artık son çare olarak :) Teşekkür ederim.
  • hızlıal sitesine gelmiş galiba benim telefonu kargoya vermişler. sana tavsiyem 3-5 lira fazla ver aynı gün kargo yaptır.

quote:

Orijinalden alıntı: M@U

Hakaten şanssız adamım yav. Vatan linkleri kaldırmış sanırım yeni parti mal gelmeyecek. Hızlıal'dan alayım dedim onda da siyah model yok. Çöllerdeki bedevi misali...
  • Bugün telefon aramaktan yorgun düştüm. vatan, media mart, turkcell, teknosa her yere baktım telefon yoktu. en sonunda darty de beyaz olandan buldum. o da şuan ellerinde yokmuş. cumartesi gelicekmiş. bikaç kişi ismini yazdırmış az varmış. bende parasını ödeyip adımı yazdırdım. 769 tl ydı her yerde. vatanda indirimli ama orda yoktu zaten hiç. gelip gelmiceğide belli değil. cumartesi alıcam kısmetse. orda kılıfta bakarım artık. herhalde büyük marketlerde kendime uygun bi kılıfta bulabilirim. hayırlı olsun bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugcete

Bugün telefon aramaktan yorgun düştüm. vatan, media mart, turkcell, teknosa her yere baktım telefon yoktu. en sonunda darty de beyaz olandan buldum. o da şuan ellerinde yokmuş. cumartesi gelicekmiş. bikaç kişi ismini yazdırmış az varmış. bende parasını ödeyip adımı yazdırdım. 769 tl ydı her yerde. vatanda indirimli ama orda yoktu zaten hiç. gelip gelmiceğide belli değil. cumartesi alıcam kısmetse. orda kılıfta bakarım artık. herhalde büyük marketlerde kendime uygun bi kılıfta bulabilirim. hayırlı olsun bakalım.

Kılıf sorun. Vatan da falan yoktu, getirmiyorlarmış. İstanbul da varmış sanırım bulunduğum yer de hemen hemen bütün telefon kılıflarını getiren bir yer henüz Ace için gelmedi bir kaç güne temin edebiliriz demişti. Aldığım jelatinle duruyor çok gıcık bir durum

• arkadaşlar bu cihazda skyfire kullanan var mı? performansı nasıl internet tarayıcı, müzik kalitesi vb. olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnotheRDie

quote:

Bugün telefon aramaktan yorgun düştüm. vatan, media mart, turkcell, teknosa her yere baktım telefon yoktu. en sonunda darty de beyaz olandan buldum. o da şuan ellerinde yokmuş. cumartesi gelicekmiş. bikaç kişi ismini yazdırmış az varmış. bende parasını ödeyip adımı yazdırdım. 769 tl ydı her yerde. vatanda indirimli ama orda yoktu zaten hiç. gelip gelmiceğide belli değil. cumartesi alıcam kısmetse. orda kılıfta bakarım artık. herhalde büyük marketlerde kendime uygun bi kılıfta bulabilirim. hayırlı olsun bakalım.

Kılıf sorun. Vatan da falan yoktu, getirmiyorlarmış. İstanbul da varmış sanırım bulunduğum yer de hemen hemen bütün telefon kılıflarını getiren bir yer henüz Ace için gelmedi bir kaç güne temin edebiliriz demişti. Aldığım jelatinle duruyor çok gıcık bir durum

iphone unun kılıfları buna uyarmı acaba? zaten vatanda öyle pek kılıf göremedim ben. diğerlerinde belki bulurum.

• Teknosa kayıt dışı olan bütün telefonları geri alıyor. Samsung yüzlerce telefonun IMEI numarasını bildirmiş. Bu listedeki telefonları geri alıyorlar, fakat yerine yenisini veremiyorlar. Çünkü telefon yok ve ne zaman geleceği belli değil. Diğer marketlerde de Ace olmadığı için ben de Galaxy Gio almak zorunda kaldım. Özellik olarak Ace'ye çok yakın. Tek artı yanı resmi android marketli olması.
  • piyasada sadece acelerin beyazı kalmış. bu ımei sorunu siyahlardamıydı acaba?
  • benim teknosadan aldığım telefon da imei kayıtsız imiş 1 haftadır uğraştırdılar beni fakat bugun iade alacaklarını öğrendim çok şaşırdım çünkü telefonu geri almama konusunda nuh deyip peygamber demeyen bir strateji izlediler foruma da bakınca tüm kayıtdışı acelerin toplatıldığını öğrendim..

bugun gittim iade etmeye kredi kartı slibini istediler para iadesi yapmamak için bin dereden su getirdiler lanet olsun dedim eve geldim aradım ve slibi buldum allahtan atmamışım. telefonu alırken 19 liraya kasko da yaptırmıştım o kasko da sadece o telefon için geçerli olacağı için onun bedelini de iade etmeleri gerekir değil mi? 19 lira için çirkeflik yapmam ama son 1 haftadır bana yaşattıkları sıkıntı stres ve mağduriyet için paramı son kuruşuna kadar talep edeceğim.. ve bu alışveriş teknosadan yaptığım son alışveriş olacak. bu sayede gerçek yüzlerini görmüş oldum..

• quote:

piyasada sadece acelerin beyazı kalmış. bu ımei sorunu siyahlardamıydı acaba?

Ben bugün siyahını aldım vatandan
  • quote:

quote:

piyasada sadece acelerin beyazı kalmış. bu ımei sorunu siyahlardamıydı acaba?

Ben bugün siyahını aldım vatandan

aynen kardeşim birde paranıda vermiyorlar hediye çeki gibi birşey veriolar telefonda ellerinde yok ortada kaldım şimdi napacağım bilmiyorum tel yok teknosada
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

benim teknosadan aldığım telefon da imei kayıtsız imiş 1 haftadır uğraştırdılar beni fakat bugun iade alacaklarını öğrendim çok şaşırdım çünkü telefonu geri almama konusunda nuh deyip peygamber demeyen bir strateji izlediler foruma da bakınca tüm kayıtdışı acelerin toplatıldığını öğrendim..

bugun gittim iade etmeye kredi kartı slibini istediler para iadesi yapmamak için bin dereden su getirdiler lanet olsun dedim eve geldim aradım ve slibi buldum allahtan atmamışım. telefonu alırken 19 liraya kasko da yaptırmıştım o kasko da sadece o telefon için geçerli olacağı için onun bedelini de iade etmeleri gerekir değil mi? 19 lira için çirkeflik yapmam ama son 1 haftadır bana yaşattıkları sıkıntı stres ve mağduriyet için paramı son kuruşuna kadar talep edeceğim.. ve bu alışveriş teknosadan yaptığım son alışveriş olacak. bu sayede gerçek yüzlerini görmüş oldum..

Bence 19 lira için çirkeflik yapın. Hatta olmadı tüketici mahkemesine kadar gidin.
    Son bir kaç sayfadır herkes Teknosa'dan şikayetçi. Teknosa hem yüksek fiyat, hem de müşteri memnuniyetini göz ardı ederek bu piyasada nasıl rekabet etmeyi düşünüyor bilemiyorum doğrusu.

• quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

Bence 19 lira için çirkeflik yapın. Hatta olmadı tüketici mahkemesine kadar gidin.
    Son bir kaç sayfadır herkes Teknosa'dan şikayetçi. Teknosa hem yüksek fiyat, hem de müşteri memnuniyetini göz ardı ederek bu piyasada nasıl rekabet etmeyi düşünüyor bilemiyorum doğrusu.

telefonu iade etmek istediğimde savcılığa gidip şikayet edeceğimi söyledim gidin ne istiyosanız yapın getirin mahkeme kararını iade edelim dediler. o kadar pişkinler ki mağazada yüksek sesle herkes duyacak şekilde yüzlerine karşı sahtekar olduklarını söyleyince bile tek söyledikleri haklısınız beyefendi demek oldu..

galiba alışmışlar bu durum onlar için gayet sıradan..
  • Arkadaşlar bu imel sorunu için telpaya iki kere mail attım geri dönmediler sanırım genelinde sorun var cünkü daha onceki sorularıma hemen yanıt veren telpa bu kez beklemede kaldı ve yanıt vermedi dediginiz gibi cihaz toplatılıyor piyasadan galiba ancak konyada vatanbilgisayarda hala satış var hem beyaz hem siyah modeli alırken sanırım en güzeli imel kontrolu yapıp almak olacak sonradan ugraşmaktansa alırken yapmak en güzeli sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

quote:

Orijinalden alıntı: jedi_master

telefonu iade etmek istediğimde savcılığa gidip şikayet edeceğimi söyledim gidin ne istiyosanız yapın getirin mahkeme kararını iade edelim dediler. o kadar pişkinler ki mağazada yüksek sesle herkes duyacak şekilde yüzlerine karşı sahtekar olduklarını söyleyince bile tek söyledikleri haklısınız beyefendi demek oldu..

galiba alışmışlar bu durum onlar için gayet sıradan..

Kesinlikle teknosadan uzak durmak gerekiyor artık.Daha önce benzer şekilde 2 kere de beni çileden çıkardılar, mağazalarının önünden bile geçmiyorum artık.

• telefonuma kimi uygulamaları yüklemek istediğimde
    uygulama yükleniyor
    uygulamayı açarken
    "uygulama beklenmedik bir şekilde sonlandı lütfen tekrar deneyin"
    kapanmaya zorla
    bu şekilde uyarı çıkmasının nedeni ne olabilir
  • quote:

quote:

quote:

iphone unun kılıfları buna uyarmı acaba? zaten vatanda öyle pek kılıf göremedim ben. diğerlerinde belki bulurum.

iphone kılıflarıyla felan uğraşmayın bence ben gittigidiyordan silikon kılıf ve 3tanede jelatin ekran koruyucu aldım hemde elektronik marketlere göre çok uygun bi fiyata.Silikon kılıf telefonun yan tarafındaki ve arkasındaki bütün tuşları, girişleri ve kamerayı kullanmaya uygun, jelatin koruyucuda tam telefona göre ve ikiside kaliteli şeylere benziyorlar.

şimdi baktım fakat kalmamış galiba ellerinde görünmüyor ama irtibata geçerseniz yardımcı olurlar mutlaka.
    http://profil.gittigidiyor.com/kilifsepeti

• ace almayı düşünüyorm tavsiye edermisiniz başlığı okudum ön kamerası olmaması ve şarjının az gıtmesı dısında eksiklik göremedim.Kullananlar artılarını ve eksikleri nelerdir merak ediyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: napabilirsinki

quote:

quote:

quote:

iphone kılıflarıyla felan uğraşmayın bence ben gittigidiyordan silikon kılıf ve 3tanede jelatin ekran koruyucu aldım hemde elektronik marketlere göre çok uygun bi fiyata.Silikon kılıf telefonun yan tarafındaki ve arkasındaki bütün tuşları, girişleri ve kamerayı kullanmaya uygun, jelatin koruyucuda tam telefona göre ve ikiside kaliteli şeylere benziyorlar.

şimdi baktım fakat kalmamış galiba ellerinde görünmüyor ama irtibata geçerseniz yardımcı olurlar mutlaka.
    http://profil.gittigidiyor.com/kilifsepeti

Teşekkür ederim. :)

• arkadaşlar bu "root" mevzu nedir? nasıl yapılır? yazılım yenileme gibi bir işlem midir? bir zararı var mıdır? yanlış birşey yaparsam telefon elimde patlar mı? garanti kapsamından çıkar mı? öğrenmek istiyorum... bir de bunu bana anlatabilecek bir türkçe site warsa yazarsanız sevinirim... şimdiden teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.