Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende yarın hızlıal dan alacaktım ama orasıda telpa garantisinde satıyor benimki de kayıt dışı çıkmasın :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: saanef

http://www.mcks.gov.tr buradan imei numarasını sorguladım ve buraya göre kayıt dışı görünüyor.Telefonu satın aldığım vodafone bayisi 1-2 gün içinde problemin giderileceğini söyledi.Şimdilik bekliyorum eğer dedikleri sürede sorunu çözemezlerse ben de değişim isteyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr35

Bende de aynı problem var. Sana tavsiyem mobil cihaz kayıt sistemi sitesinden IMEI numaranı kontrol etmen. Benimki kayıt dışı görünüyor.
    Telefonumu Teknosa'dan almıştım. Yarın görüşüp cihaz değişimi isteyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: saanef

Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve gayet güzeldi herşey, ama dün son yaptığım telefon görüşmesinden sonra msj atmayı denedim ve msjlar gönderilemedi ardından arama yapmayı denediğimde de arama yapamıyordu ve baktım ki mobil ağlara bağlanamıyor, mobil ağları arattığımda vodafone tr yi buluyor fakat bağlantı başarısız oldu diyor, telefon sim kartı görüyor sinyalde alıyor ama şebekeye bağlanamıyor, telefona başka hatlar takarak denediğimde de aynı yalnızca acil aramalara izin veriyor görünüyor, hattımı başka bir telefon taktığımda sorun yok...Telefona ne oldu anlamadım fikri olan arkadaşlar var mı ? İmei numarası vs. kopyalanmış olabilir mi ? Satın aldığım vodafone bayisi ile görüştüm telpaya bildirceklermiş konuyu telefonu hala bende eğer servise göndermek istersele direk değişim isteyeceğim zaten bunu da belirttim bugün.

Mesajı görünce ben de sorguladım, dün satın almıştım cihazı. Kayıtlı görünüyor, benim de Telpa garantisinde. Demek ki bayiden bayiye değişiyor.

Yeni cihaz alacak arkadaşlar bence cihazı alırken hemen imei numarasını istesinler ve sorgulatsınlar. Böylece sıkıntı çıkmadan çözülmüş olur, kayıtdışı çıkarsa cihazı satın almazsınız ve şikayet edersiniz. Başka insanlar da mağdur olmaz.

• Bu kayıt dışı çıkma olayları hakikaten ilginç Allahtan benimki direk Samsung Türkiye garantili. O yüzden şansım varmış diyorum. Kutunun içinden Samsung Türkiye garanti kartı çıktı.

Bu arada bugün telefonu karıştırırken bir ara anlamadan bir şey yaptım ve telefon ekran görüntüsünü çekti, nasıl yaptığımı anlamadım tekrar yapmaya çalıştım ama hangi tuşa bastıysam olmadı. Acaba ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz?

Bu arada telefonun kamera kalitesini merak edenler için bu sabah işyerinin bahçesinde çektiğim bir resim;
     ★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Laztronot -- 29 Mart 2011; 0:07:33 >

• Android telefonlarda java destegi varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

MERHABA ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE KAYIT DIŞI TELİM İÇİN TEKNOSADAN YAKINMIŞTIM GİTTİĞİMDE TEKRAR BİR ŞEY YAPAMIYACAKLARINI SÖYLEDİLER ..BENDE BUGÜN TEKNOSAYA İHTARNAME ÇEKTİM GEREĞİNİN YAPILMAMASI DURUMUNDA HAKKIMI YASAL YOLLARDA ARAYACAĞIMI BİLDİRDİM ŞİMDİ CEVAP BEKLİYORUM..

aynısı başka bir arkadaşa oldu. Kaymakamlıklarda tüketici mahkemeleri var(hakem heyeti) git görüş bir sayfa dilekçe vereceksin sadece. Yardımcı oluyorlar.

Arkadaşım parasını almış ve bir daha teknosaya girmemişti. Kaçakçı herifler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bu kayıt dışı çıkma olayları hakikaten ilginç Allahtan benimki direk Samsung Türkiye garantili. O yüzden şansım varmış diyorum. Kutunun içinden Samsung Türkiye garanti kartı çıktı.

Bu arada bugün telefonu karıştırırken bir ara anlamadan bir şey yaptım ve telefon ekran görüntüsünü çekti, nasıl yaptığımı anlamadım tekrar yapmaya çalıştım ama hangi tuşa bastıysam olmadı. Acaba ekran görüntüsünü nasıl alıyoruz?

Bu arada telefonun kamera kalitesini merak edenler için bu sabah işyerinin bahçesinde çektiğim bir resim;

yaw siz fotoğraftan bihaber olduğunuz için güzel gözüküyor. O ışıkta 50 liralık analog makina da aynısını çeker. Gir loş bi ortama iskambil kağıdını yakından çek bakalım veya video çek gün batarken hareketli bir araçtan..

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhantr35

quote:

Orijinalden alıntı: Hsn_K

Arkadaşlar 3 hafta önce Galaxy ace aldım fakat yaklaşık 5 6 gündür telefonuma sim kart takmama rağmen ne arama yapabiliyorum nede çağrı alabiliyorum telefon ulaşılamıyo gözüküyor.Başka hatlar da taktım fakat yine aynı sorun var arama yapmak istediğimde sim kart veya ağ hatası yazıyor ekranda.Sizce ayarlarla ilgili bir sorunmudur yoksa garantiye mi göndermeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Telefonunun IMEI numarasını Mobil Cihaz Kayıt sisteminden kontrol etmeni öneririm. Bende de aynı sorun var, telefon kayıt dışı çıktı.

seninki de kaçak işte. Gideceksin tüketici mahkemesine nerden aldıysan şikayetçi olacak, paranı iade alacaksın

• iiphone işe el attı sanırım :D Çok ilginç cidden. Telefon piyayasını şaşkınlıkla takip ediyorum. Yaza kadar tel mel alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: acsbid

quote:

Orijinalden alıntı: Chidori

Arkadaslar bu telefondan edinmek istiyorum. Onerirmisiniz? iphone 4 kullandigim icin 2'ncil telefon olarak kullanacagim.
    Sizce uzun sure kullanilabilirmi?

Uygulamalari SD karta atamamak dusunduruyor beni.

hocam, "ikincil telefon" a bakis acina bagli bu karar :) bircok insan, ikinci telefonu uzun sarji giden, sadece konusmak ve mesajlasmak icin kullanirlar. onlardan biri de benim, nokia'nin en ucuz telefonlarindan birini 80 TL ye almistim gectigimiz yil, bol bol konusarak 4-5 gun sarj suresi gidiyor. baska bir ozelligi yok ama amacim da buydu zaten :) o yuzden senin ne amacla alacagina bagli bu karar... benim i-phone 4'um olsa ikinci telefon olarak yine 80 TL lik nokia alirdim. heee amacin android kullanmaksa, o zaman daha kucuk ekranli ve daha ucuz olanlar var, onlardan birini alabilirsin. gio, mini gibi samsung telefonlara bakmalisin. yok amacim genis ekranli android kullanmak ve param cok zaten diyosan da galaxy S yada HTC desire HD alabilirsin. durum budur, karar senin tabiki ;)

Sizde haklısınız. O kadar para falan da yok zaten hocam öğrenciyim.

Ace + iPhone 4 ile 5 sene idare etsem yeter.

Birde seviyorum böyle uğraşmayı rom atmakmis jailbreak yapmakmis falan. Hosuma gidiyor:)

• quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Bu kayıt dışı çıkma olayları hakikaten ilginç Allahtan benimki direk Samsung Türkiye garantili. O yüzden şansım varmış diyorum. Kutunun içinden Samsung Türkiye garanti kartı çıktı.

geri gitme tuşuyla ana ekrana dönme tuşuna birlikte basarsan istediğin ekranın görüntüsünü çekebilirsin dostum.

• Arkadaşlar rehberi facebook, twitter, gmail gibi hesaplarımızla senkronize ediyoruz kişilerin resimleri bilgileri aktarılıyor rehbere ama mesaj bölümünde gözükmüyor bu resimler, bunun çaresi varmıdır acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufo

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

MERHABA ARKADAŞLAR BİLDİĞİNİZ ÜZERE KAYIT DIŞI TELİM İÇİN TEKNOSADAN YAKINMIŞTIM GİTTİĞİMDE TEKRAR BİR ŞEY YAPAMIYACAKLARINI SÖYLEDİLER ..BENDE BUGÜN TEKNOSAYA İHTARNAME ÇEKTİM GEREĞİNİN YAPILMAMASI DURUMUNDA HAKKIMI YASAL YOLLARDA ARAYACAĞIMI BİLDİRDİM ŞİMDİ CEVAP BEKLİYORUM..

aynısı başka bir arkadaşa oldu. Kaymakamlıklarda tüketici mahkemeleri var(hakem heyeti) git görüş bir sayfa dilekçe vereceksin sadece. Yardımcı oluyorlar.

Arkadaşım parasını almış ve bir daha teknosaya girmemişti. Kaçakçı herifler.

AYNEN TUKODER LE GÖRÜŞTÜMDE ÖNCE İHTARNAME ÇEKMEMİ SÖYLEDİ ŞİMDİ ONLAR BANA GERİ DÖNMEK ZORUNDALAR ..BANA GÖNDERDİKLERİ KAĞITTA HALA DAN DUN EDİYORLARSA GİDİCEM TÜKETİCİ HAKEM HEYETİNE ŞİKAYETTE BULUNCAM DAHA SONRADA TEKNOSANIN OLDUĞU SOKAKTAN BİLE GEÇMEM

• Arkadaşlar herkese merhabalar.Aranızda pes 2011'i yükleyeniniz vardır belki.Ben yükledim daha önceden açılıyordu fakat en başta girerken lisans ile ilgili bir hata veriyor daha sonra açılıyordu bende bundan dolayı oyunu sildim fakat şimdi oyunu tekrar yükledim oyuna giriyorum ilk önce bir hata veriyor o lisans hatası olması lazım sonra orda wifi ve 3g/edge seçenekleri var 3g/edge yi seçiyorum fakat şu hatayı veriyor ''Download error.The server is not available or validation of the files is not successful.Please try again later.''
    Sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?Birde wifi olan yerde denicem en kısa zamanda ama bilen varsa nolur yardım etsin ve şu en başta açılırken lisans hatası ile ilgilide bilgisi olan var mı?
  • 2 haftadan bu yana cihazı kullanıyorum fakat bir sorunla karşı karşıya kaldım telefonum sim kartı tanıyor ama kimseyi aramıyorum ve aranamıyorum şebekede "yalnızca aci çağrılar" gibi bişey yazıyor şebeke göstergesi çubukları full şekilde manuel bağlanmayı denedim olmadı yardımcı olur musunuz?
  • i5700 den sonra alet baya bi hızlı geldi, takılmadan angry birds i en son iphonumda oynamıştım...bence telefon süper olmuş eksileri ise bence; dahili hafızanın azlığı (ama ileride custom firmware ler hafıza kartına yükleme işlemi ile çözülecektir.) ekran çözünürlüğüde aslında yeterli fazlasıyla ama az daha yüksek olabilirmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar herkese merhabalar.Aranızda pes 2011'i yükleyeniniz vardır belki.Ben yükledim daha önceden açılıyordu fakat en başta girerken lisans ile ilgili bir hata veriyor daha sonra açılıyordu bende bundan dolayı oyunu sildim fakat şimdi oyunu tekrar yükledim oyuna giriyorum ilk önce bir hata veriyor o lisans hatası olması lazım sonra orda wifi ve 3g/edge seçenekleri var 3g/edge yi seçiyorum fakat şu hatayı veriyor ''Download error.The server is not available or validation of the files is not successful.Please try again later.''
    Sebebini bilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?Birde wifi olan yerde denicem en kısa zamanda ama bilen varsa nolur yardım etsin ve şu en başta açılırken lisans hatası ile ilgilide bilgisi olan var mı?

Açılıştaki o yazı rutin bir uyarı sadece.Her seferinde OK deyince sorunsuzca oyun çalışıyor,deflarca denedim.Download Error olayına gelince, eski oyunun data dosyaları yüzünden olabilir diye düşünüyorum.Dosya Yöneticisiyle Andoid/data/com.konami.pes2011 klasörünü silmeyi silip deneyin.Aklıma başka bişi gelmiyor

• telefona bejeweled yukledikten sonra galeride bu oyuna ait arkaplankar fontlar resimler falan gozukmeye basladi 5-10 klasor. bunlari gormemenin bir yolu yordami varmi? Birde 3 tane masaustu varken ana ekran olarak ortadaki iki numarayi istiyorum ama telefonda 1 numarali ekran ana ekran yani ana ekrana donus tusuna basinca 1 numaraya geciyor. ben 2 ye gecsin istiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BoltAction -- 29 Mart 2011; 11:41:14 >
  • Beyler Bİ sorum olcak?

Teşekkür ediyorum şimdiden.

ONline radyoo dinlemek için hangi programı yüklemem gerekiyo. .pls ve mu3 dosyalarını yürütmesini istiyorum. wm phonde core player vardı ama androitte bulamıyorum. Radyo streaming diyede geçiyo.
  • Bu telefonu dün Gold dan bizzat gidip aldım.759 TL 10 taksit.Herşey güzelde ki ilk defa bu tarz telefon kullanıyorum.Bir sorunum var kullanan ark.lara danışmak istedim.Bu micro CD kart girişinin kapağı çok hassas hafif bir dokunmayla bile açılıyor.Sorun sadece bendemi yoksa hepsindemi bu sorun var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahoz1985

2 haftadan bu yana cihazı kullanıyorum fakat bir sorunla karşı karşıya kaldım telefonum sim kartı tanıyor ama kimseyi aramıyorum ve aranamıyorum şebekede "yalnızca aci çağrılar" gibi bişey yazıyor şebeke göstergesi çubukları full şekilde manuel bağlanmayı denedim olmadı yardımcı olur musunuz?

Aramıza hoşgeldin sanırım senin telefonda telpa dan ve imei numarası kayıt ettirilmeden satışa sunulmuş.Bugün telefonum kayıt edilmemişse eğer gidip iade edeceğim bir daha da telpa garantili telefon alırsam 2 olsun,şuraya bak ya 1 değil 2 değil kaç kişiyi mağdur ettiler bir de bunlar bizim gördüklerimiz sadece bu foruma yazanlar daha yazmayan ve bu şekilde mağdur olan kaç kişi var Allah bilir.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.