Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ACE (S5830) [ANA KONU] ★★ (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18.002
Cevap
72
Favori
1.495.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: heavyy

YASAL UYARI:
    ......... IMEI nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğundan ....... tarihinde kullanım dışı bırakılacaktır.
    Şeklindeki mesaj ın anlamı nedir?
    Sahte bir mesaj olabilir mi?

quote:

Orijinalden alıntı: bahadiresen

MERHABA ARKADAŞLAR TELEGFONU MSJ GELDİ KAYIT DIŞIDIR DİYE TEKNOSADAN ALDIM GEREKLLİ İŞLEMLERİ YAPTILAR AMA TELEFONU BAŞAK BİR HATTA TAKACAĞIM ZAMAN TEKRAR TEKRAR BU İŞLMLERLE UĞRAŞMAM GEREKİYORMUŞ ,YANİ HERYENİ HAT TAKTIĞIMDA TEKNOSAYA GİDİP FORM DOLDURUCAM,DEĞİŞİM OLMAZ DEDİLER BU KONUDA NASIL BİR YASAL HAKLARIM VAR MERAK EDİYORUM LÜTFN YARDIMCI OLUN

eger yine tuketici kanunlari degismediyse ayipli mal kapsaminda iade edebilirsin. 700tl nin altindaysa hakem heyetine degilse tuketici mahkemesine basvur.

• nasıl geri almaz yaa hem kendi kayıtsız mal satıyor hemde almıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilonemsi -- 26 Mart 2011; 23:26:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilonemsi

nasıl geri almaz yaa hem kendi kayıtsız mal satıyor hemde almıyor.

Türkiyede yaşıyorsun arkadaşım bu telefonu yurt dışında 300 euro ya satılırken ki onların kendi ülkesi oldugu kendi para birimleri olduğu için onlara 300 tl gibi oluyor biz 780 tl ye yakın para veriyoruz ve ona ragmen aldıgın mal ayıplı ama gel görki hakkını alamıyorsun malesef ben bu olayı çok gördüm mecburen kullanıyorlar alanlarda yazık çok üzücü bir durum işallah kimsenin başına gelmez
  • Orijinalden alıntı: positroN

YASAL UYARI:
    ......... IMEI nolu cihaz kayıt dışı listesinde olduğundan ....... tarihinde kullanım dışı bırakılacaktır.

MERHABA ARKADAŞLAR TELEGFONU MSJ GELDİ KAYIT DIŞIDIR DİYE TEKNOSADAN ALDIM GEREKLLİ İŞLEMLERİ YAPTILAR AMA TELEFONU BAŞAK BİR HATTA TAKACAĞIM ZAMAN TEKRAR TEKRAR BU İŞLMLERLE UĞRAŞMAM GEREKİYORMUŞ ,YANİ HERYENİ HAT TAKTIĞIMDA TEKNOSAYA GİDİP FORM DOLDURUCAM,DEĞİŞİM OLMAZ DEDİLER BU KONUDA NASIL BİR YASAL HAKLARIM VAR MERAK EDİYORUM LÜTFN YARDIMCI OLUN

eger yine tuketici kanunlari degismediyse ayipli mal kapsaminda iade edebilirsin. 700tl nin altindaysa hakem heyetine degilse tuketici mahkemesine basvur.
    [/quote

YAAAAA TEKNOSAYI ARADIM BANA YAPÇAKLARI BİRŞEYİN OLMADIĞINI YASANIN BÖYLE DEDİĞİNİ VE HER KARTTA GİDİP BAŞVURMAM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİLER PEKİ NERDEN NASILL BAŞVURUCAMMM ANALATIRSANIZ SEVİNİRİM 760TL SAYDIM TELEFONA YAAA VARYA BEYNİMDEN VURULMUŞA DÖNDÜMM

• quote:

Orijinalden alıntı: paanther

quote:

YASAL UYARI:

quote:

yuhhh!....olurmu yani her kart taktığında yeni bir işlem.......
    telefon al sürekli kayıt yaptır, ilk defa duydum böyle bir iş...

bu lafı umarsızca söyleyenlerin kafasına atmak lazım teknosa daki her şeyi.......

TEKNOSA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM İADE İSTİYORUM FALAN FİLAN DEDİM BAYA BAĞIRDIM SÖZDE GÜVENİLİRSİNİZ DEDİM NASIL MALINIZIN ARKASINDA DURMAZSINIZ DEDİM BİZDEN KAYNAKLANAN BİRŞEY DEĞİL DİYOR ADAM YAAA "ŞANS" DİYOO ŞAKA MI YAPTI ANLADIM :D TEKNOSAYA ÇOK GÜVENİRDİM

• Teknosa'da bir ürünü alana kadar güleryüzlüler sonrası ellerde sırık nereye oturacağını bekliyorlar. Teknosa'dan birşey aldırmayın alanada akıl fikir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kinross

bu telefon için güzel tema, wallpaper indirebileceğim free site varmı ?

• gir andriod markete yada applanete istemediğin kadar var orda zaten, başka site aramaya ne lüzum var ki...
  • Telefonunu aldığın yere iade edebilirsin, hatta 2 yıl sonra bile böyle bir durumda para iadesi alabiliyorsun. Bu tip emsal davalar var. Sonuçta cihazın maddi değerini düşüren bir durum satmakta sıkıntı yaşarsın. Cihazın klonlanmış oluyor. Hiç vakit kaybetmeden geri ver bence. Alamayız falan derlerse sakın dinleme. Bu işler böyledir çünkü, tüketici ısrarcı olmadıkça kanuni hakkını vermemeye çalışırlar.
    quote:

TEKNOSA MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM İADE İSTİYORUM FALAN FİLAN DEDİM BAYA BAĞIRDIM SÖZDE GÜVENİLİRSİNİZ DEDİM NASIL MALINIZIN ARKASINDA DURMAZSINIZ DEDİM BİZDEN KAYNAKLANAN BİRŞEY DEĞİL DİYOR ADAM YAAA "ŞANS" DİYOO ŞAKA MI YAPTI ANLADIM :D TEKNOSAYA ÇOK GÜVENİRDİM

• Arkadaşlar indirdiğim uygulamarı hafıza kartına yüklemek için ne yapmalıyım yardım ederseniz sevinirim.
  • arkadaşlar 11 sayfalık görüşlerin sonunda bu telefon 630 liraya alınırmı? (hızlıal kampanyasından verilen 100 liralık çekle eve ütü alacam parayı evden tahsil edecem :D) yoksa biraz daha beklemelimiyim? cevaplarınız için teşekkur ederim
  • 630 lira bu telefona çok geliyorsa ve tasarımı sizin için çok önemli değilse lg p503 e bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dende$

arkadaşlar 11 sayfalık görüşlerin sonunda bu telefon 630 liraya alınırmı? (hızlıal kampanyasından verilen 100 liralık çekle eve ütü alacam parayı evden tahsil edecem :D) yoksa biraz daha beklemelimiyim? cevaplarınız için teşekkur ederim

Konuyu baştan beri takip ediyorum ve ben de aynen siz gibi Hızlıal'dan 630 liraya getirmeyi düşünüyorum.
    Doğrusu bu telefon daha çıkmadan ederini 600-650 olarak düşünüyordum, e o fiyata da geliyor aşağı yukarı.
  • Merhaba arkadaşlar telefonu alalı 1 hafta oldu ve gayet güzeldi herşey, ama dün son yaptığım telefon görüşmesinden sonra msj atmayı denedim ve msjlar gönderilemedi ardından arama yapmayı denediğimde de arama yapamıyordu ve baktım ki mobil ağlara bağlanamıyor, mobil ağları arattığımda vodafone tr yi buluyor fakat bağlantı başarısız oldu diyor, telefon sim kartı görüyor sinyalde alıyor ama şebekeye bağlanamıyor, telefona başka hatlar takarak denediğimde de aynı yalnızca acil aramalara izin veriyor görünüyor, hattımı başka bir telefon taktığımda sorun yok...Telefona ne oldu anlamadım fikri olan arkadaşlar var mı ? İmei numarası vs. kopyalanmış olabilir mi ? Satın aldığım vodafone bayisi ile görüştüm telpaya bildirceklermiş konuyu telefonu hala bende eğer servise göndermek istersele direk değişim isteyeceğim zaten bunu da belirttim bugün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saanef -- 27 Mart 2011; 19:23:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes7895

Arkadaşlar hafıza kartında media bölümüne müziklerimi atmıştım daha sonra ordaki müzikler menüdeki müzik klasöründede vardı nasıl oldu bilmiyorum ama menüde müzik klasöründeki müzikler gitti.Daha sonra mediadaki tüm müzikleri sildim.Daha sonra pc den tekrar attım sd cardda media klasörüne müzik klasörüne gelmiyor nedendir acaba?

arkadaşlar yok mu bir bilgisi olan ?
  • Telefona marketten yüklediğim bazı uygulamalar, SD karta değil de telefonun hafızasına yükleniyor. Bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mı? Yani tüm uygulamar hafıza kartına yüklensin istiyorum ben, bunun bir yöntemi var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

Telefona marketten yüklediğim bazı uygulamalar, SD karta değil de telefonun hafızasına yükleniyor. Bununla ilgili yapılabilecek bir şey var mı? Yani tüm uygulamar hafıza kartına yüklensin istiyorum ben, bunun bir yöntemi var mıdır?

hocam aynı seylerı sorup durmayın bıraz sayfaları gezın bakın bu soruların hepsı cevaplandı
  • internet olmadan gps kullanılamıyor mu yoksa sadece a-gps mi kullanılamıyor cevaplarınıza göre cihazı almaya karar verecem
  • quote:

Orijinalden alıntı: eliot

Telefonunu aldığın yere iade edebilirsin, hatta 2 yıl sonra bile böyle bir durumda para iadesi alabiliyorsun. Bu tip emsal davalar var. Sonuçta cihazın maddi değerini düşüren bir durum satmakta sıkıntı yaşarsın. Cihazın klonlanmış oluyor. Hiç vakit kaybetmeden geri ver bence. Alamayız falan derlerse sakın dinleme. Bu işler böyledir çünkü, tüketici ısrarcı olmadıkça kanuni hakkını vermemeye çalışırlar.
    quote:

HOCAM İYİ HOŞ DİYORSUN SAĞOLYARDIMLARIN İÇİN AMA BU ADAMLAR PEK ISRARCI GELDİ GÖZÜME ALAMAYIZDA ALAMAYIZ DİYORLAR YİNE BÖYLE DİRETİRLERSE HANGİ MAHKEMEYE GİDİCEM ? 760 TL PARA VERDİM

• Ben internet olmadan igo kullanabiliyordum...

quote:

Orijinalden alıntı: kaspersky55

internet olmadan gps kullanılamıyor mu yoksa sadece a-gps mi kullanılamıyor cevaplarınıza göre cihazı almaya karar verecem
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.