Şimdi Ara

Samsung Galaxy Ace? Sony Ericsson Neo V? Samsung i8150 Galaxy W?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HTC Wildfire S ve Samsung galaxy ace arasında kalıp açtığım konuyu araştırmalarım sonucunda değiştiriyorum :) Şimdiki sorum Samsung Galaxy Ace mi yoksa biraz daha paraya kıyıp Samsung i8150 Galaxy W ya da Sony Ericsson Neo V almak mı daha mantıklı? Galaxy W ve Neo V gözüme gayet hoş gözüktüler ayrıca özellikleri de gayet iyi anladığım kadarıyla :D Samsunglarda flash desteği yok diye okudum ve bu model android olarak üst sürümlere yükseltilmeyecek diye gözüme çarptı bi kaç yerde ama bunun yanında Neo V 4.0 sürümüne yükseltilebiliyormuş.
    Ayrıca çok uzun süredir telefon satın almadığım ve bu telefonlardan kullanmadığım için öğrenmek istediğim bir şey daha var.Iphonedeki gibi twitterdan ya da facebooktan bildirim geldiğinde ekranda mesaj olarak gözüküyor mu bu 3 telefonda da?Yani sanki mesaj gelmiş gibi bildirim geliyor mu? Umarım anlatabilmişimdir :D Bilgileri olan arkadaşlar 3 telefon hakkında da bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus0403 -- 23 Mart 2012; 22:09:54 >

• Galaxy ace androide geçişte sizin için güzel bir cihaz olucaktır sağlamdır düşürünce orası burası patlamaz hiç htc kullanmadım ama galaxy ace yi tavsiye ederim sıfırıda 550 tl civarı zaten bazı rus sitelerinden sadece aceye özel direk telefon numarasından uygulama yollanabiliyor şarj süresi rahat gün içinde kullanılmasına rağmen 2gün gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: gar1diyan

Galaxy ace androide geçişte sizin için güzel bir cihaz olucaktır sağlamdır düşürünce orası burası patlamaz hiç htc kullanmadım ama galaxy ace yi tavsiye ederim sıfırıda 550 tl civarı zaten bazı rus sitelerinden sadece aceye özel direk telefon numarasından uygulama yollanabiliyor şarj süresi rahat gün içinde kullanılmasına rağmen 2gün gidiyor

Teşekkür ederim yorumunuz için.Htc kullananlar ne diyecek bakalım,onların yorumlarını da merak ediyorum.Hatta 2 telefonu da inceleme fırsatı olanlar varsa ve buraya yazarlarsa çok daha yararlı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pegasus0403

quote:

Galaxy ace androide geçişte sizin için güzel bir cihaz olucaktır sağlamdır düşürünce orası burası patlamaz hiç htc kullanmadım ama galaxy ace yi tavsiye ederim sıfırıda 550 tl civarı zaten bazı rus sitelerinden sadece aceye özel direk telefon numarasından uygulama yollanabiliyor şarj süresi rahat gün içinde kullanılmasına rağmen 2gün gidiyor

Teşekkür ederim yorumunuz için.Htc kullananlar ne diyecek bakalım,onların yorumlarını da merak ediyorum.Hatta 2 telefonu da inceleme fırsatı olanlar varsa ve buraya yazarlarsa çok daha yararlı olur.

Rica ederim HTC wildfire s in ana konusu var incelerseniz belki bu cihaz hakkındada fikir sahibi olabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_47697198/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: barKokhba

quote:

quote:

Rica ederim HTC wildfire s in ana konusu var incelerseniz belki bu cihaz hakkındada fikir sahibi olabilirsinizhttp://forum.donanimhaber.com/m_47697198/tm.htm

Alıntıları Göster
    bana göre tabiki HTC.
    Sonuçta öyle bir arayüzü var ki (HTC Sense arayüzü) androidi sevdirecek tek telefon markası bana göre

• quote:

quote:

quote:

2 telefonun da konusunu inceledim ve öğrenmem gereken çok fazla şey olduğunu anladım :) Yardımlarınız için teşekkürler

@BaykusReis 2 telefonu da araştırıyorum.Ama yorumlara bakılırsa dediğiniz gibi htc daha ön plana çıkıyor.Samsungtan şikayetçi olan kişi sayısı çok fazla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pegasus0403 -- 23 Mart 2012; 23:03:44 >

• Kalite olarak wildfire performans olarak galaxy ace, ben olsaydım ace yi alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinemir

Kalite olarak wildfire performans olarak galaxy ace, ben olsaydım ace yi alırdım
    ace nin şarjı 2 gün gitmiyorki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mykonos.

ace nin şarjı 2 gün gitmiyorki

Alıntıları Göster
    Yorumlar geldikten ve telefonları elime aldıktan sonra kafam daha çok karıştı :D Ace nin görüntüsü daha iyi gibi ve büyük ama güncellemeler vs Wildfire s te çok daha iyiymiş.Daha önce böyle bir telefon kullanmadığım için ne derece önemlidir bilmiyorum.Performans olarakta hangisi neyi nasıl yapar hiç bir fikrim yok maalesef.Bu arada Wildfire s tede pil sorunu varmış yani ikisinin de pil süreleri uzun olmuyormuş 1 gün felan gidiyormuş.

Bakalım diğer yorumlar da gelsinde kafamda şekillensin artık şu iş :D Ama şu anda wildfire s 1 adım daha önde gibi

• quote:

Yorumlar geldikten ve telefonları elime aldıktan sonra kafam daha çok karıştı :D Ace nin görüntüsü daha iyi gibi ve büyük ama güncellemeler vs Wildfire s te çok daha iyiymiş.Daha önce böyle bir telefon kullanmadığım için ne derece önemlidir bilmiyorum.Performans olarakta hangisi neyi nasıl yapar hiç bir fikrim yok maalesef.Bu arada Wildfire s tede pil sorunu varmış yani ikisinin de pil süreleri uzun olmuyormuş 1 gün felan gidiyormuş.

Bakalım diğer yorumlar da gelsinde kafamda şekillensin artık şu iş :D Ama şu anda wildfire s 1 adım daha önde gibi

Alıntıları Göster
    Aslında bilen birisi bana benim anlayabileceğim dilde bir şeyler yazarsa çok sevinirim :) Yani internet kullanımları nasıl , oyun performansları , video ve fotoğraf çekimleri , app. yüklemeleri nasıl bunlar hakkında fikir verebilirlerse çok sevinirim.

Ayrıca merak ettiğim bir nokta daha var.Arkadaşımın iphone 4s i var ve onda mesela twitterda senin hakkında bir şey yazıldığında ya da facebookta bir ileti geldiğinde ekranda hemen beliriyor.Bu telefonlarda böyle bir özellik var mı?

• quote:

Aslında bilen birisi bana benim anlayabileceğim dilde bir şeyler yazarsa çok sevinirim :) Yani internet kullanımları nasıl , oyun performansları , video ve fotoğraf çekimleri , app. yüklemeleri nasıl bunlar hakkında fikir verebilirlerse çok sevinirim.

Ayrıca merak ettiğim bir nokta daha var.Arkadaşımın iphone 4s i var ve onda mesela twitterda senin hakkında bir şey yazıldığında ya da facebookta bir ileti geldiğinde ekranda hemen beliriyor.Bu telefonlarda böyle bir özellik var mı?

Alıntıları Göster
    wildfire ekranı küçük ace al

• quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Dediğiniz gibi wildfire s in ekranı gözüme çok küçük geldi ve tatmin etmedi beni.Ürünleri araştırınca alternatiflerim de değişti.Eğer öneriler olursa paraya biraz daha kıyıp Samsung Galaxy W ya da Sony Ericsson Neo V alacağım.
  • quote:

quote:

Dediğiniz gibi wildfire s in ekranı gözüme çok küçük geldi ve tatmin etmedi beni.Ürünleri araştırınca alternatiflerim de değişti.Eğer öneriler olursa paraya biraz daha kıyıp Samsung Galaxy W ya da Sony Ericsson Neo V alacağım.

Neo V önerebilirim
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    xperia neo v al 15 gün oldu alalı iyiki almışım diyom

• quote:

quote:

Neo V alabilirseniz hiç düşünmeyin derim
  • quote:

quote:

quote:

Biraz kafam karıştı bazı yerlerde Neo V yazıyor bazı yerlerde Xperia V yazıyor bazı yerlerde Neo yazıyor ama Neo tamamen farklı sanırım 8 mp kamerası var. Hepimizin bahsettiği ürün şudur umarımhttp://www.bimeks.com.tr/urun/121064/sony-ericsson-neo-v-blue.aspx

• quote:

quote:

quote:

quote:

Biraz kafam karıştı bazı yerlerde Neo V yazıyor bazı yerlerde Xperia V yazıyor bazı yerlerde Neo yazıyor ama Neo tamamen farklı sanırım 8 mp kamerası var. Hepimizin bahsettiği ürün şudur umarımhttp://www.bimeks.com.tr/urun/121064/sony-ericsson-neo-v-blue.aspx

Alıntıları Göster
    xperia neo'nun tek artısı 8 mp kamera xperia neo v de ise 5 mp ben başka bişey göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

xperia neo'nun tek artısı 8 mp kamera xperia neo v de ise 5 mp ben başka bişey göremedim

Alıntıları Göster
    dostum ben sana samsung w yi öneririm ace diğerinin yanında biraz yavaş kalıyor hız bakımdan senin uzun süre idare edebilecek telefon galaxy w dir. neo v nin arka kapak tasarımı benim hoşuma gitmedi bombeli masada dönüyormuş senin için sorun olurmu bilemem ama ben bu üç telefon arasında kalsam kesinlikle wonderı alırım. android 4üde endişe etmeyin telefonun bu kadar kullanıcı olduğuna göre illaki gelir ics samsung kendisi çıkarmasa bile

• quote:

Orijinalden alıntı: yousuff

Yok yani model olarak tamamen farklı bir şey olduğuydu belirtmek istediğim.Yani Neo V ve Neo Xperia V aynı model ama Neo farklı bir model şeklinde belirtmek istemiştim.Okuyunca farklı bir şekilde anlaşıldığının farkına vardım bende :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HardLord

dostum ben sana samsung w yi öneririm ace diğerinin yanında biraz yavaş kalıyor hız bakımdan senin uzun süre idare edebilecek telefon galaxy w dir. neo v nin arka kapak tasarımı benim hoşuma gitmedi bombeli masada dönüyormuş senin için sorun olurmu bilemem ama ben bu üç telefon arasında kalsam kesinlikle wonderı alırım. android 4üde endişe etmeyin telefonun bu kadar kullanıcı olduğuna göre illaki gelir ics samsung kendisi çıkarmasa bile

Bombeli olup olmaması açıkçası hiç sorun değil benim için.Hatta Neo V nin tasarımı daha hoş gibi geldi bana :) Yani şu anda görüntü oalrak zaten sorun etmiyorum çünkü üç modelinde dış görününümü beğendim.Benim için önemli olanlar şu anda teknik özellikleri, neler yapabileceği, ne gibi yenilikleri getirebileceği ve bu yenilikleri ne kadar kısa sürede yapabileceği. Ayrıca Neo V de sanırım HD kamera özelliği de var. Bu dediklerime bakarak yaptığınız tavsiye hala geçerli mi :D Yani hala samsung w mi diyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.