Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (166. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ilk zamanlar günde bir defa yapıyordu ama şimdi günde 4-5kez yapıyor.bugün iki kez aramada telefonu açamadım.youtube da videolar var tek çözüm anakart değişimi..işin kötü tarafı şu an 1500e bile alacağın çoğu telefonu tokatlayacak güzel bir telefondan olup doların yüksekliğinde çöpten telefona kalcaz o can sıkıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

ilk zamanlar günde bir defa yapıyordu ama şimdi günde 4-5kez yapıyor.bugün iki kez aramada telefonu açamadım.youtube da videolar var tek çözüm anakart değişimi..işin kötü tarafı şu an 1500e bile alacağın çoğu telefonu tokatlayacak güzel bir telefondan olup doların yüksekliğinde çöpten telefona kalcaz o can sıkıcı

Telefona format atmayı denediniz mi? Eger sorun anakartsa ve garantisi yoksa, dediginiz gibi yeni ama dusuk bir telefonla kafa kafaya gelir sanirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • format attım evet.sensör ile ekran açıp kapatan programlardanda kullandım sonuç değişmedi..telefon araştırcaz artık
  • mateach M kullanıcısına yanıt
    Format care olmadiysa gecmis olsun diyeyim. benimki de sık sık yapmaya baslarsa bu samsung son olur sanirim...

• Arkadaşlar Merhaba,

2500mah lık kitten nerede bulabilirim bilen satan varsa yardımcı olabilir misiniz ?
  • arkadaşlar merhaba... telefonun şebeke ve 3g problemi var. 25-30 dk. kullanımda kendi kendine 3g bağlantısını kapatıyor ve telefon internete girmez hale geliyor.. ayrıca gelen çağrılarda çalmıyor ve arama yapılamıyor… telefonu açıp-kapatınca düzeliyor ve bildirimlerin hepsi geliyor..(mesaj, arayan numaralar vs.) sonra tekrar yine aynı.. günde 10 kere aç-kapa yapmam gerekiyor.. Telefon farklı hat ve operatörle denendi ve sonuç yine aynı.. sebebi nedir..

burada problem yok..

yarım saat kullanınca şebeke gidiyor

• Merhaba arkadaşlar bende marsmalow özcan rom 6.0 yuklu sitabil ve sorunsuz orjinal marsmalow 6.0 guncellemesi geldimi acaba geldiyse kullanan arkadaslar sitabilmi yoksa sorun yasiyormu yazarmisiniz simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denız_23 kullanıcısına yanıt
    mm güncellemesi gelmedi gelmezde bu saatten sonra hocam. ayrıca kullandığınız özcanrom da 5.0.2 tabanlı. özcanrom sürümü 6.0 , android sürümü değil yani.

• Şu cihazı öldüren Samsung'a selam olsun.

• orijinal spigen kilif almak isteyen olursa:

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=122842136&fromzero=yes

• Daha önce de yazılmıştı diye hatırlıyorum ancak tekrar yazma gereği duydum. Telefonumun şarjı inanılmaz hızlı bittiği için sammobile dan isveç romunu kurdum. İçerisinde deezer lar falan olmamakla beraber pil bitmesi gerek rutine girdi bana göre. Konum hizmetini güç tasarrufu yaparak (Ana ekrandan hava durumuna bakma ihtiyacım var) telefon ortalama 24 saat gidiyor. Antutu testinden de 50334 küsürlü bir puan aldım, turkiye romunda 37000 almıştım. Sarj sıkıntısı çekenler mutlak surette isveç romunu kursun(5.0.2) ya da turkiye romunda kalacaksa 4.4 de kalsın.Hattımı da turkcell e taşıdım. Hücre askıda kısmını da halledersem bu tel bana 2 sene gider

Not: almanya romu da önerildi onun da youtubeda videosunda 50219 aldığını gördüğüm için yükleme gereği duymadım

• Acaba sony, htc, huawei, vs diğer android telefonlarda da yazılım hatalari, pisman eden guncellemeler falan oluyor mu samsungdaki gibi?

• Hepsinde oluyor bir şekilde, kimisi çözüyor, kimisi kalıyor.Samsung çok ayıp etti bu telefona Marshmallow vermemekle.20 aydır Kitkat ile kullanıyorum, 1.5 GB boş hafıza kaldı, 293 uygulama yüklü orijinal bataryasının eskimesi dışında memnunum.Performans olarak bu halde bile canavar gibi maaşallah :) Kasma, donma, takılma falan yok.

Birde ışığı tam kısınca ekranın yarısı aydınlık yarısı karanlık oluyor, düşürünce oldu sanırım.Ama ışığı tam kısık kullanmadığım için şimdilik sıkıntı yapmıyor.Bundan sonraki telefonum muhtemelen Xiaomi olacak zaten.Samsung'a çok para vermeye gerek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hepsinde oluyor bir şekilde, kimisi çözüyor, kimisi kalıyor.Samsung çok ayıp etti bu telefona Marshmallow vermemekle.20 aydır Kitkat ile kullanıyorum, 1.5 GB boş hafıza kaldı, 293 uygulama yüklü orijinal bataryasının eskimesi dışında memnunum.Performans olarak bu halde bile canavar gibi maaşallah :) Kasma, donma, takılma falan yok.

Birde ışığı tam kısınca ekranın yarısı aydınlık yarısı karanlık oluyor, düşürünce oldu sanırım.Ama ışığı tam kısık kullanmadığım için şimdilik sıkıntı yapmıyor.Bundan sonraki telefonum muhtemelen Xiaomi olacak zaten.Samsung'a çok para vermeye gerek yok.

Bu telefonda samsung zararina satti bence cok ust duzey bir telefondu bana kalirsa amiral gemisiydi zamaninda ama note edge gibi test telefonuydu bu telefona mm verilmeliydi gercekten ayip ettiler :(

Cok almak istedim ama nasip olmadi ilk ciktinda alicaktim alamadim s6 aldim babama alayim dedim donanim eskidi ve pil yuzunden yine almadim ama cok yakindan takip ettigim bir modeldi keske devami gelseydi S2 nin halefiydi bence yazik ettiler bu telefona A serisi oldu sonradan.A serisinin amirali kesinlikle Alpha idi

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum güzel telefon.Hala daha gideri var, performans olarak hala daha yeni A serisinin çok altında sayılmaz.Hatta Android 7 güncellemesi verseler belki Antutu puanı daha yüksek çıkabilir.Arayüze de puan veriyor artık Antutu.

Batarya olarak orijinal pili baya eskidi ama aldığım Deji batarya ile 5 saat üstü ekran süresi veriyor.1860 mah batarya için çok iyi değer.3000 mah bataryalı bazı telefonlar bu kadar ekran süresi veriyor.1860 mah ile bu değeri almak powerbank kullanırken baya avantaj sağlıyor.

Şu an yeni telefon alsam sanırım orta seviye Xiaomi Redmi 4 Prime alırım.12 saat ekran süresi alanlar var, orta seviye işlemcisi ile 62K Antutu puanı ile ihtiyaçlara cevap verecek kadar var.Bu telefon eskiyene kadar belki daha iyi modelleri çıkar onları alırım ama gözüm bu sefer Xiaomi'de :) Özellikle yeni çıkacak Redmi Pro 2'yi takipte olacağım.Snapdragon 660 işlemci ile 4 ve 6 GB ram seçenekleri ile ve 4500 mah batarya ile gelecek sanırım.5.5 inch fazla gelirse 5 inchlik Redmi 5 de bekleyebilirim :)

Şimdilik bu telefon beni üzmüyor, Xiaomi modellerini takipteyim.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Xiaomiyi seven ve memnun olan cok kisi var, forumda hep bahsi geciyor. Simdiye kadar hic rastlayip inceleme sansim olmadi ama şu garanti problemini aşsalar daha yaygınlaşır diye düşünüyorum.

• Samsung C7 ile aynı işlemciyi taşıyan modeli 800 lira, Samsung C7 ithalatçı garantili 1400 küsür.Bu durumda ben garantiyi pek düşünmem, bozulursa tamir olmuyorsa neredeyse bir tane daha alınıyor o paraya.İthalatçı garantili gelen bir sürü modeli de var.Fiyat benzerse Delta Garantili de alınabilir.

Bu arada ben Alpha'yı Kıbrıs'tan aldığım için garantisi yok, neredeyse yarı fiyatına almıştım, 20 aydır kullanıyorum :)

Gerçekten MM almalıydı, note 4 ile aşağı yukarı aynı zamanda çıkmış telefon bağırıyor yazılımım kötü diye 6 yı vermeliydi en kötü 5.1 verilmeliydi. Bu tür yazılımsal hataları htc genelde en az veriyor. Sony de mesela xperia sp nin kamersaı için şart olan güncellemeyi vermedi. Ben de bir sonraki telefon olarak xaomi, zte ya da meizu alıcam. Artık sonyye samsunga baklava yok
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Note 4 ile işlemci de benzer, performans da benzer.Güncelleme almaması için hiçbir sebep yoktu aslında.Şu telefon Xiaomi olsa eminim Android 7.0 da verirlerdi.Kitkat ile yazılım konusunda bir sorun yaşamıyorum gerçi ama, Xiaomi gibi fiyat performans telefonları varken bir daha diğerlerine büyük paralar vermeye gerek yok.Zaten max 2-3 sene kullanacağımız aletler.

abartılı bir fiyat farki soz konusu olunca garantinin pek önemi kalmiyor aslinda. sanki samsung tr garantili olunca akan sular duruyor mu, tabiiki hayir. onlar da bir ton sıkıntı cikarabiliyorlar. garanti olsa bile sagi solu kirilinca cebimizden yaptiriyoruz sonucta.

• 
Sayfa: önceki 164165166167168
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.