Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tarihlerine bakın en son çıkan hangisi ise onu indirin.
  • Arkadaşlar yeni batarya alacağım.

Sizce normal batarya mı yoksa deji batarya mı ?
  • orjinal bulabilir misin bilmiyorum. Servisten mutlaka fiyat al ben hepsiburadan 25 tl ye aldım amazonda satılan orjinallere benziyor bir tane de pil şarj kutusu aldım onun içindekini kullanıyorum lolipopda su gibi içiyor bataryayı ampere uygulaması ile baktım 450 - 500mA arasında çekiyor telefon buda ne demek 4.13 saat ekran süresi. 1-2 güne kitkata dönücem. Htc den geçtikten sonra ufak çaplı pişmanlığım yok değil. Şu an alacak olsam servisten fiyatı ve dejiyi karşılaştırırım ama önceliğim deji çünkü kullanıcı yorumları marka bazında değil gelen olarak iyi...
  • Son güncelleme telime gelmedi. Yazılımıniz en son sürüm diyor. Güncellemeyi nasıl alabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba.alpha telefonum bazen günde 1 bazen iki günde 1 kez ekranı uykuda kapatınca power düğmesi ile açtığımda ekran açma sesi geliyor fakat ekran halen kapalı kalıyor en alttaki menü düğmesi yanındaki beyaz ışıklar yanıyor ekran kapalı olmasına ragmen.sensöre yaklaşıp uzaklaşmayla ekranı uyandıran programlardan yükledim ama cok stabil değil.Ne yapmamı önerirsiniz.garanti doldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mateach -- 31 Ocak 2017; 15:23:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mateach

arkadaşlar merhaba.alpha telefonum bazen günde 1 bazen iki günde 1 kez ekranı uykuda kapatınca power düğmesi ile açtığımda ekran açma sesi geliyor fakat ekran halen kapalı kalıyor en alttaki menü düğmesi yanındaki beyaz ışıklar yanıyor ekran kapalı olmasına ragmen.sensöre yaklaşıp uzaklaşmayla ekranı uyandıran programlardan yükledim ama cok stabil değil.Ne yapmamı önerirsiniz.garanti doldu

• Merhaba arkadaşlar alpha yerine pili iyi giden dayanıklı onun kadar estetik hangi cihaz var ? 5'2 inc boyutları geçmeyecek tek elle kullanabileceğim
  • haykouz H kullanıcısına yanıt
    Extended kit alın alpha için. 2500 mah. Görsel de de sorun oluşturmaz hem.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Merhaba arkadaşlar alpha yerine pili iyi giden dayanıklı onun kadar estetik hangi cihaz var ? 5'2 inc boyutları geçmeyecek tek elle kullanabileceğim

Mi5 3000 mah 5.15 inc 7.3 mm incelik

• quote:

Orijinalden alıntı: _MedicuS_

quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

Merhaba arkadaşlar alpha yerine pili iyi giden dayanıklı onun kadar estetik hangi cihaz var ? 5'2 inc boyutları geçmeyecek tek elle kullanabileceğim

Mi5 3000 mah 5.15 inc 7.3 mm incelik

mi5 dayanıklı değilmiş hocam alpha kadar sağlamda durmuyor ayrıca paralel itahalat garantisine karşıyım yınede tesekkur ederım bozulsa muhattabın yok
  • Galaxy j7 den bu cihaza geçmeyi düşünüyorum performans olarak j7 ye göre nasıldır ve şuan cihaz resmi olarak en son hangi sürümü aldı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

• son bir iki gündür cihazda spotify ve soundcloud gibi uygulamalar kendi kendine kapanmaya başladı.aynı sıkıntıyı çeken var mı acaba benden başka?
  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    Suan telefonum garantide oldugundan kullandığım s3tede ayni sorun vardi odin ile rom flashlayinca duzeldi nedense

• 123nht 1 kullanıcısına yanıt
    J7 kullanmadım ama teknik özelliklerine göre göre konuşursak batarya sıkıntınız olabilir. Ekran büyüklükleri de işin için girince batarya kapasitelerine göre yaklaşık olarak %25 civarı az kullanım süreniz olur. Bu tahminimi ekran süresine göre yaptım. Oyun internet kullanımı bu aradaki farkı kapattırır. Performansdan yana sıkıntı yok cihazda gayet akıcı çalışıyor halen. En son çıkan sürüm 5.0.2 Daha da güncelleme gelmez. Samsungun güncellemede en büyük yamuk yaptığı cihazı budur belkide. Ayrıca bu cihazı alacaksanız vereceğiniz fiyat da önemli. Şahsen 0 alınacaksa bile 1000 liradan fazla vermem 2,5 senelik cihaza.

• TsuMura kullanıcısına yanıt
    Öncelikle yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim cihazı zaten sıfır alma gibi bir niyetim yok j7 ile takas etmeyi düşünüyorum minimum 1 yıl garantili bir cihazla, batarya konusunda ise hücresel hep açık 3 saat ekran süresi veriyor ise benim için yeterli olacaktır. Zaten benim şuanda telefondan beklentim güzel ve kibar tasarım ve kaliteli malzeme alpha bu kriterleri karşılıyor gibi duruyor peki sizin alpha dışında maksimumum 1000 tl ye başka model öneriniz var mı?

Garanti sorun olmayacaksa mi5 oneririm hocam

• Mi5 bende düşündüm ama sar değeri yüzünden vazgeçtim

Bende mi5 öneririm ayrıca sar değerleri bildiğim kadarıyla fazla değil.

Head: 0.376 W/kg

Body: 0.798 W/kg (Max distance 10 mm)

http://www.mi.com/en/certification/rfexposure/

• quote:

arkadaşlar merhaba.alpha telefonum bazen günde 1 bazen iki günde 1 kez ekranı uykuda kapatınca power düğmesi ile açtığımda ekran açma sesi geliyor fakat ekran halen kapalı kalıyor en alttaki menü düğmesi yanındaki beyaz ışıklar yanıyor ekran kapalı olmasına ragmen.sensöre yaklaşıp uzaklaşmayla ekranı uyandıran programlardan yükledim ama cok stabil değil.Ne yapmamı önerirsiniz.garanti doldu

arkadaşlar yukarıda anlattığım problemden dolayı anakart değişimi şart oldu.problem sıklaşmaya başladı.sizce yeni telefonmu almak mantıklı yoksa tamir mi?
    tamir mantıklı ise imei no problemi vs.. olmayan tavsiye edebileceğiniz yer varsa bilmek isterim.görüşlerinize göre yeni telefon alcaz.teşekkürler şimdiden
  • quote:

quote:

arkadaşlar yukarıda anlattığım problemden dolayı anakart değişimi şart oldu.problem sıklaşmaya başladı.sizce yeni telefonmu almak mantıklı yoksa tamir mi?
    tamir mantıklı ise imei no problemi vs.. olmayan tavsiye edebileceğiniz yer varsa bilmek isterim.görüşlerinize göre yeni telefon alcaz.teşekkürler şimdiden

benzer problem bende de oluyor ama ayda bir rastliyorum. ekran dokunmalari algiliyor, islem yapiyor ama ekranın tamami simsiyah. sadece tus kilidi acilirken yapiyor. ben yazilimsal olduğunu dusunuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.