Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aynen katılıyorum hocam, ekran kırılınca çıkacak fatura insanı telefondan soğutur.Şu an Xiaomi'nin uygun fiyatlı modelleri bana daha makul geliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parmak izi sensörü bozuldu. Pil de zaten başt kıt kanaat yetiyordu. Şimdi daha fena.

• yalnizca kullanıcısına yanıt
    internetten 20-30 tl ye parmak izi sensörü alıp 20-30 tl yede taktırabilirsin.
    30-50 lirayada sıfır batarya alırsın

yaklaşık 100 lira harcayarak temiz ve için sine sine telefonu kullanmaya devam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Demekki telefonda amper sınırlaması var.Ampere uygulamasını yükleyip şarjda iken telin çektiği amper'e bakar mısınız?
    Ben de çift çıkışlı powerbank ile denemeler yaptım.işin garibi 2A çıkışı da 1A çıkışı da 1200 ma ile şarj ediyor.Ya telde bi sınırlama var ya da powerbank müşterileri yanıltıyor.

Deji S4 pili var. Ampere ile baktığımda yüzde 95 dolayında 1200 mA ile şarj ediyor hem Xiaomi hemde charger.

• programmer_onur kullanıcısına yanıt
    O zaman yazılım ile sınırlanmış.Orijinal ve üzeri tüm şarj aletleri ekran açık iken 1200 mah, kapalı iken 1450 mah ile dolduruyor.

• Dun aksamdan beri kendi kendine kapanıp açılıyor. Hard reset oncesi tavsiyeniz var mı?

Güvenli Modda açın, yüklediğiniz uygulamalardan biri yapıyorsa sağlıklı açılır telefon, uygulamadan olduğunu anlayıp son yüklediğinizi silersiniz.Güvenli Modda da yaparsa romdan ve ya anakarttan olabilir.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Teşekkürler. Pil gevsekmis. Kağıt sıkıştırdım sorun çözüldü. Ilk aldığım günü hatırlıyorum çok sıkı takılmıştı batarya. Sanirim zamanla gevsiyor.

Çözüldüğüne sevindim.Sürekli söküp takılmadığı sürece gevşememesi lazım aslında.Hiç başıma gelmedi bu sorun.

• Alisinca parmak izi sorun olmaktan çıkıyor ilk kullanmaya basladigimda parmak izi yerine sekilli tus kilidi kullanmistim. Simdi nasil kullanacagimi ogrendim telefon cok eski model ama bence efsane. Simdi cikarsa samsung aynisina 3 bin lira ister 730 TL ye aldım garantisi devam ediyor

• Arkadaşlar bugün bana yazılım güncellemesi geldi, alphaya artık gelemyecek diyorlardi

• FQ icin sammobile de gozukmuyor, model numaraniz neydi?

Edit: diger modeller icin yeni bir 5.0.2 gelmis. Guvenlik ile alakali bir guncellemeymis sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgc -- 6 Mayıs 2017; 14:20:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sen kaç telefon kullanıyorsun öyle :) Şu an Alpha'da mısın, Redmi 4 Prime'da mı?Bir karşılaştırma falan yapsan?Prime ve Note 4X'i batarya performanslarından ötürü takipteyim.Alpha'dan da memnunum ama o telefonların ekran süreleri çok cazip :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

FQ icin sammobile de gozukmuyor, model numaraniz neydi?

Edit: diger modeller icin yeni bir 5.0.2 gelmis. Guvenlik ile alakali bir guncellemeymis sanirim.

Güncelledim ama bu anladıgim kadarıyla android 4 kitkat tan, android 5 lolipoa geçiş gibi bir güncelleme değil, arayüzler ve uygulamalar tamamen aynı, 414mb lik bir guncellemeydi, ben andirid 6 ya gecis zannetmistim, model numarasi SM-G850F.

• quote:

Orijinalden alıntı: fasson

quote:

Güncelledim ama bu anladıgim kadarıyla android 4 kitkat tan, android 5 lolipoa geçiş gibi bir güncelleme değil, arayüzler ve uygulamalar tamamen aynı, 414mb lik bir guncellemeydi, ben andirid 6 ya gecis zannetmistim, model numarasi SM-G850F.

Evet guvenlik güncellemesiymis. belki birkac sey daha ekleme-degistirme yapmis olabilirler cunku 414 mb sadece guvenlik guncellemesi icin cok geldi bana.

Malesef bu saatten sonra MM gelmesi imkansiz bence.

• quote:

quote:

quote:

Evet guvenlik güncellemesiymis. belki birkac sey daha ekleme-degistirme yapmis olabilirler cunku 414 mb sadece guvenlik guncellemesi icin cok geldi bana.

Mesela smart manager diye bir uygulama yüklenmiş aslinda onu ben yüklemedim, önbellek (ram) temizliyor ve kullanılmayan uygulamaları durdurmak için kullanıliyor, faydalimi bilmiyorum ama sevmiyorum böyle uygulamalari.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mesela smart manager diye bir uygulama yüklenmiş aslinda onu ben yüklemedim, önbellek (ram) temizliyor ve kullanılmayan uygulamaları durdurmak için kullanıliyor, faydalimi bilmiyorum ama sevmiyorum böyle uygulamalari.

Smart manager android bilmeyene guzel, bilene gereksiz bir uygulama gibi. Hazir guncelleme yapmisken birkac ivir zivir da koyalim demiş samsung.

• quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Hocam sen kaç telefon kullanıyorsun öyle :) Şu an Alpha'da mısın, Redmi 4 Prime'da mı?Bir karşılaştırma falan yapsan?Prime ve Note 4X'i batarya performanslarından ötürü takipteyim.Alpha'dan da memnunum ama o telefonların ekran süreleri çok cazip :)

Alphadayım hocam. Prime ı sattım alpha kullanıyorum. Batarya süresi farkı uçurum. Kıyas bile edilmez. Alpha yı kompak olmasından dolayı tercih ettim.

• FIRAT_G_ kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullan hocam :) Batarya dışındaki özellikler konusunda bir eksiklik fazlalık hissettiniz mi?22 aydır Alpha kullanıyorum.Redmi 4 prime ve note 4x takip ettiğim modellerdi :) Ordan Alpha'ya geçmeniz ilginç geldi.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    Redmi 4 prime her yönden daha iyi bir cihaz ama kompakt olması önemliyse alpha, batarya süresi önemliyse redmi 4 prime alın hocam. Onun dışında değiştirmeye değmez. Fark olarak alpha nın parmak izi alışana kadar krize sokuyor adamı.

• 
Sayfa: önceki 165166167168169
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.