Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (169. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sten

Selam.
    Deji Batarya almak istiyorum güvenebileceğim bir satıcı var mı?

Deji'nin Türkiye'de tek satıcısı var o da Konya merkezli bataryashop firması.Nerden alırsanız alın batarya Konya'dan bu firmadan gelecek.Hangi siteden aldığınızın bir önemi yok o yüzden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

quote:

Orijinalden alıntı: sten

Selam.
    Deji Batarya almak istiyorum güvenebileceğim bir satıcı var mı?

Deji'nin Türkiye'de tek satıcısı var o da Konya merkezli bataryashop firması.Nerden alırsanız alın batarya Konya'dan bu firmadan gelecek.Hangi siteden aldığınızın bir önemi yok o yüzden.

Anladım .Umarım dedikleri kadar iyidir şu deji.
    Çok teşekkürler.
  • Rica ederim.Bende şu an Deji takılı.Orijinal eskidi iyice 2-3 sat ekran süresi anca veriyor.Deji ile 5 saati geçiyor.Mucize değil ama orijinal ayarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THEATTRE35 -- 21 Mayıs 2017; 21:55:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: THEATTRE35

Rica ederim.Bende şu an Deji takılı.Orijinal eskidi iyice 2-3 sat ekran süresi anca veriyor.Deji ile 5 saati geçiyor.Mucize değil ama orijinal ayarında.

Teşekkür ederim cevap için.
    Dün geldi batarya.Eve mucize değil dediğiniz gibi ama eski bataryaya göre bariz fark var :)
    5 saatleri göremedim şaun için 3 bucuk saatleri görüyorm.Eskiden 2 saati görmeden kapanıyordu.
    5+ saatleri görmek için yaptığınız başka bir ayar var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sten -- 25 Mayıs 2017; 14:32:20 >
  • sten kullanıcısına yanıt
    Güç tasarrufu açık.Kitkat ile kullanıyorum.Ekran ışığı otomatik -5.Gece yetersiz geliyor o yüzden gece manuel %11 ışık.3G devamlı açık hiç wifi yok.Yedekle ve sıfırla ayarları kısmında tikler kapalı.Wifi kullanmıyorum ama wifi ayarlarında taramaya daima izin ver kapalı.Telefon görüşmeleriniz fazla ise 5 saat gitmez ayrıca.1 saat görüşme 1 saat ekrandan fazla yiyor şarjı.

Telefon elimden pek düşmez.Devamlı internet kullanan uygulamalar ve ya internet tarayıcıları açıktır.

• THEATTRE35 T kullanıcısına yanıt
    deji batarya kıbrısta bulunuyor mu?
  • X-FI X kullanıcısına yanıt
    Bataryayı Kıbrıs'tan almadım, telefonu Kıbrıs'tan aldım.

• Home tuşu bozulmaya başladı galiba 3.basışta açmaya başladı ekranı, her seferinde değil ama sık sık olmaya başladı, tamiri ne kadar tutar acaba

• Telefon bugün tamamen bozuldu, ekranda Samsung ve Android yazısı vardı o şekilde cebimde kasilmiş, pil %68 di, bende batarya yine söküp takayım dedim ama bir daha açılmadı, fikri olan var mı acaba, 3-4 gündür home tuşu sorunluyum, 1hafta önce bir kez iyi düşürdüm elimden laminanta acaba orda mı birşey oldu bir haftada kokusu çıktı

• gecmis olsun, insallah anakartla ilgili bir sorun degildir. telefon sarj oluyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maderlash

gecmis olsun, insallah anakartla ilgili bir sorun degildir. telefon sarj oluyor mu?

Şarj olmuyor, samsung turkiyeyle görüştüm (kliksa dan almıştım fonotel garantiliymis) yurtdışı cihazı olduğu için anakart ve yazılım yüklemesi yapamıyoruz dedi, zaten 30 aylık telefon garantisi yok ama ücretli olarak bile samsung bakmıyor cihazlara, fonotel batmış, delta servis varmış orayı aradım onlarda bizde fonotelin cihazlarına bakmıyoruz dediler, dışarıda yaptırmaya çalışın dediler, gittigidiyor hepsiburada vs sitelerden alınan cihazlara pek güven olmaz oda belli oldu, fakat hanıma s3 almıştım oda sonra annesine verdi yine delta garantili 4yıl oldu hiç sorunsuz kullanıyor hala, biraz şans işi 1-2 ay oldu bir güncelleme geldi ondan sonra mı oldu ama bir kezde evde elimden düşürdüm omu neden oldu emin değilim ama cihaz bitti gibi yada tamiri pahallı olacak o sebeple yaptırmam sanırım anakartlarin 400-800tl arası değişim ücreti varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasson -- 14 Haziran 2017; 11:47:48 >

• Garantisi olmasa bile ücreti dahilinde bakmamalari cok sacmaymis. Ustelik sizinki keyfi de degil, firma battigindan dolayı baska servise gidiyorsunuz.

Tamamen şans isi bence, dusurmeseniz bile o bozulacaksa bir sekilde bozuluyor... Disarida yaptirinca cok tutarsa yeni bir telefona yonelmek mantikli olabilir. Bir de anakart degisince imei de degisiyor, tekrar BTK ya kayit vb islemler yapilmasi gerekiyor.

• Bunu bilmiyordum onunda bir masrafı var o halde galiba, pek tamir işine girmek mantıklı değil ozaman.

• fasson kullanıcısına yanıt
    Evet onun da bir masrafi ve işlemi var. Fiyat alirken bunu da konusun, belki de fiyatin icindedir. Daha sonradan kayit kuyut deyip ekstradan masraf cikarmasinlar size.

• Teşhir ürünü 1000tl ye 2.el alpha var alınır mı ne dersiniz, alpha ya alıştım aynı boyutta telefon istiyorum yada Samsung Galaxy A3 2017 mi alsam 1260tl Teknosa garanti avantajı var, kendi alpha telefonu mu tamir ettiremedim, Samsung yetkili servis tamir etmiyor gray cihazmış aslında kliksa dan almıştım, ne tavsiye edersiniz.

Bence artık Alpha alınmaz.. Çıkalı uzun süre oldu ve yazılım desteği kesildi.. Garantiye gönderdiğim telefonu a3 2017 ile değiştirdiler kesinlikle a3 2017 alın derim..

• quote:

Orijinalden alıntı: dimsum

Bence artık Alpha alınmaz.. Çıkalı uzun süre oldu ve yazılım desteği kesildi.. Garantiye gönderdiğim telefonu a3 2017 ile değiştirdiler kesinlikle a3 2017 alın derim..

Teşekkür ederim cevabınız için kararsızdim ikna oldum, bende A3 ye geçeyim diye düşünüyorum, pilide biraz daha iyi görünüyor, tek eksik yani screen mirroring yok o özelliğini kullanıyordum artık ondan yoksun kalıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasson -- 20 Haziran 2017; 1:37:35 >
    a7 2017 modeli alacaksanız telefon güzel ama tek eksiği ön kamera ve arada sırada sorun olan parmak izi okuyucu.. özellikle öz çekim çok yapıyorsanız ön kamera sizi üzer bilginiz olsun..
  • dimsum kullanıcısına yanıt
    Ön kamera fotoğrafi ile pek işim olmuyor ama telefon ekranıni tv ekranına aktaramicak olmam beni biraz etkileyecek çünku o özelliğini çok kullanıyordum, a3 lere bu özelliği eklememeleri kötü olmuş

• Herkese merhaba. Samsung Tr garantili cihazim şarj olmuyor ve data bağlantısı da kurmuyor. USB soketi sorun çıkardı. Servise götürecegim mecbur. Benzer bir sorun yasayan oldu mu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shimoda -- 5 Temmuz 2017; 19:10:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 167168169170171
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.