Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (171. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok can sıkıcı bir problemmiş anakart kaynaklı gibi duruyor. Garanti dolmadıysa ver servise, a3 al dicem ama zaten böyle bir imkanın olsa 10 kere giderdin. Bi hafta sonu dene yüklemek zaten zor değil youtube da biton videosu var.Bu arada ben de 4g problemim ve güvenlik yaması tarihi dolayısıyla montenegro romunu denicem bir ara malum orası epey dağlık. Belki senin derdine de derman olur :D

Valla benim ilk akıllı telefonum htc one sv idi. Sadece kamerasından memnun değildim onun dışında sorunsuz 3 sene kullandım. Şu an babam kullanıyor 4 sene doldu tık yok. Sandım ki tüm android telefonlar arayüzü hariç aynı. Şu telefon bozulsun o aksam htc nin üst modellerinden birini direk sipariş geçicem.
  • quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Evet oldukca can sıkıncı ama asil sinir oldugum her farkli rom denemesinden 2-3 gun sonra ilk roma donmek. Hammallik gibi. Neyseki lolipopda yapip kitkatta yapamadigim birsey yok, o yüzden kitkat kullaniyorum sorun yaratmiyor. Sizin mesaji okuduktan sonra tekrar bir umut canlandi acaba olur mu diye :)

Ben de sony lerin yazilim olayi daha duzgun gibi, onlara bakayim diyorum ama onlarda da bir ton uretim ve malzeme kalitesi sorunu çıkıyor... Klişe olacak ama gercekten sans işi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryadan kaynaklı olabilir. Benim bataryam öldüğü için örneğin %30 da telefon kapanmakta ama bazen ise %30'un altına düşüp hattın kesilmesi gibi sorunlar olabilmekte. Bataryayı değiştireceğim ama daha %50 de kapanma olmadığı için kullanıyorum hâlâ. Garantisi bitmiş olup 2 yıl geçtiği için de sorun etmiyorum çünkü ilk yılda %60'lık batarya ölümü olsa garantide değiştirtebilirdim. Hâlâ bi' sorun yaşamadım. Memnunum. Parmak izi vs. herhangi bir sorun olmadı. Telefona güzel baktığımdandır belki. :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    Batarya kaynakli olduğunu sanmıyorum çünkü kutudan çıkan rom ile sorunsuz çalışıyor.

• Yaklaşık 1 saat öncesinde batarya %85 olduğu halde bir anda hat koptu ve arkasından şarjım %5 oldu. Sanırım bataryayı öldürdüm sonunda. Stock ROM kısmında ise bana göre en iyisi stock ROM'dur. Başka ne tür ROM'lar denediniz ?
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    muhtemelen bataryanızda sıkıntı var bence de.

• .
  • Montenegro yazılimıni yukleyen var mı? Nordic rom var halihazirda ve parmak izi okuyucu calismiyor. Montenegro da calisiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir süredir telefonda mobili açınca (turkcell ) servis dışı sorunu yaşamaya başladım. Telefonu yeniden başlatınca düzeliyor. Her zamanda yapmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: quarez999

Montenegro yazılimıni yukleyen var mı? Nordic rom var halihazirda ve parmak izi okuyucu calismiyor. Montenegro da calisiyor mu ?

Kamerayı açmak istedigimde bazen kamera basarisiz hatasi veriyor ? Ve bu durumun bir duzenliligi yok yani bazen gunde 1 kere yapiyorken bazen 4 5 kere yapiyor. Bu sorunla karsilasaniniz oldu mu ?

Denediklerim;

1 turkiye ve isvec ve nordic stock romlari yuklendi

2 wipe cache partition ile on bellek temizleme

3 fabrika ayarlarina donus

4 gelistirici modundan en fazla 4 acik uygulamayi sectim

5 akilli bekleme ozelligini kapattim

6 ekran ayarlarindan ayarlar》ekran》ekran tasarrufu icin duvar kagidi rengine gore tonu ayarlayi kapattim

7 ilave 0 pil aldım

8 play storedan muhtelif kamera uygulamalari yukledim

9 ozel servise goturdum servis ayarlarindan cihaz ayarlarini gosteren ekrandan mega came basarak kamerayi acti ve dedi ki kameran calisiyor yazilim attir

Bilen sevabına yazsın , youtubedan 1000 tane kamera basarisiz hatasi adi altinda video seyrettim

• Sorun pildenmiş gençler , yeni tarihli orjinal pil nereden bulunur ya da direk deji mi almalı ??

Deji alın geçin hocsm

• Memnun olan da duydum olmayan da bakalım en iyisi tecrübe etmek...

• Arkadaşlar şebeke çekmeme problemi yaşıyorum var mı yaşayan ve çözüm bulan

• fisbone F kullanıcısına yanıt
    Bende olmuştu anakart değiştirildi tabii sendeki problem nasıl tam olarak yazarsan ? Bende su an hat 4g den 3g ye gecerken kopuyor ve 30 saniye gelmiyordu. Network monitor uygulamasini kurdum bu kopma ani 3 5 saniyeye dustu tavsiye ederim. Ama burda bazi arkadaslarin da belirttigi internet kopuyor oklarda hateket olmuyor dersen network signal info programı ile takip et derim öncelikle. Tabii cihazın sar degeri dusuk malum bulundugun bolgedeki sinyalin kuvveti de onemli.

bende sadece imternet değil şebeke çekmiyor. ben türktelekom kullanıyorum vodafon takınca da ara ara çekiyor. telefoncuya götürdüm yapmaya değmez dedi. dediğiniz gibi anakartın değişmesi lazım dedi. siz kaç paraya değiştirttiniz?
  • fisbone F kullanıcısına yanıt
    Benimkini servis degistirdi. Sen servise versen bile sanırsam anakart bulunamaz. Çıkma bulucan o da tanıdık telefoncu ile girilecek iş. Ya da aliekspressden falan sipariş edecen de gümrüğe takılmayacak vs... 300 400 e parça niyetine satan bulursun belki...

• İşte o da baya pahalıya gelecek maalesef gitti telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: fisbone

İşte o da baya pahalıya gelecek maalesef gitti telefon
    Çıkma alsanda muhtemelen aynı problemi olan bir anakart olacak.

Yukarıdaki arkadaş bahsetmiş anakart'ını serviste değiştirdiklerinden.Ancak yine kopma yaşıyormuş.

Problem tam olarak neyden kaynaklanıyor hiçbir bilgi yok internette.Sanırım mühendisliğinde ve anteninde kronik bir sorun var cihazın.O yüzden kısa sürede üretimden kalkmış olabilir.

• Merhaba arkadaşlar. Telefon 2 gün önce wi fi çekmemeye başladı. Modemin dibine yaklaşınca çekmeye başlıyor. İlk bağlandığında ful gösteriyor ama bir uygulamaya girdiğinde bir anda çekim gücü sıfırlanıyor. Annemin telefonu ile başka odadan bağlandığımda bir sorun olmuyor babamın telefonunda da bir sıkıntı yok. Ne yapmam lazım ? Sizce sorun nedir?

• 
Sayfa: önceki 169170171172173
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.