Şimdi Ara

★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★ (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.483
Cevap
38
Favori
120.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babamın 3 yıldır tertemiz kullandığı alpha açılıyor çalışıyor ancak ekranda hiç görüntü yok. Defalarca batarya çıkarttım yeniden başlattım ancak Cihaz açılıyor, açılış sesini duyuyorum, bildirim ledi yanıyor fakat ekranda görüntü ve dokunmatik sıfır. Ekranıda çok pahalıymış bunun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xcel X kullanıcısına yanıt
    Bozuk ürünlerden parça olarak bulabilirseniz iyi, yoksa ekran için istedikleri fiyata ikinci el bulunur herhalde.

• Samsung’ta en çok keyif alarak kullandığım cihaz Alpha. Tüm Alpha severlere selam olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Okadar cihaz kullandım alpha cidden kullanırken premium cihaz hissi veriyordu. Samsung üvey evlat muamelesi yaptı bu telefon en azından Android 6.0 almalıydı bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ben telefona bir önceki sene yazın destekbilişimden 70 tl ye orijinal batarya almıştım şimdi 125 tl olmuş vazgeçtim powerbank alıcam. üç buçuk sene oldu alalı hala canavar gibi çalışıyor, hala kitkat kullanıyorum haritalar ve bazı ek uygulamalar biraz yavaş çalışıyor. arka kapak ve kılıf alıp kullanmaya devam ediyorum keşke herkes telefonu bu kadar uzun süre kullansa da yurtdışına paralarımız gitmese :) bi de paralel ithalatla almıştım samsunga fazladan 500 tl ödemedim yarım yamalak bir garanti için.
  • Arkadaslar galaxy alpha telefonum gece kendi kendine restart attı ve akabinde sebeke gitti ve imei null olmuş. Bunun sebebi nedir? Çözümü nedir bilen var mı? Telefonun kendi imei üzerinden calistirmak icin nereye gitmem lazım?

• quarez999 Q kullanıcısına yanıt
    Modem flashlamayı deneyin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Modem flashlamayı deneyin hocam
    Hocam bu islemin nasil yapilacagi ile ilgili youtube linki vs paylasabilir misiniz??

Youtube linki değilde XDA’da dosyalar ve konusu var

Odin ile flashlıyacaksınız %90 düzelir
    Birde cihazını g850f mi

• Nimotech kullanıcısına yanıt
    Cihaz tr den alındı 2.el. download modunda f yaziyor ama tr yazilimli oldugu icin fq durumu da var malumunuz. Tam olarak nerede yazilan baz aliniyor ona gore bakip soyleyeyim size? Bir de sadece farkli ulke stock romu ile kurulum yaparsam duzelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quarez999 -- 26 Kasım 2018; 15:27:31 >
    F veya FQ kurmanız yeterlidir.

Eğer bulamazsanız Sammobile'ye bakmanız yeteri. Eğer yine bulamazsanız ben buluta yüklerim.

Hiç uğraşmak istemiyorsanız ve güncel Android sürümü kullanmak istiyorsanız: TWRP attıktan sonra USB'ye LOS 14.1 veya RR 5.8.5 atın, arkasından OTG kablosunu takarak ve gerekli dosyaları seçerek kurulumu gerçekleştirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 28 Kasım 2018; 16:8:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nimotech

Kullanmıyorum ama deji almıştım ben performansından memnundum
    Merhaba hocam, dejinin performansı hala iyi mi ? kaç ay veya yıl sonra düşmeye başlıyor?
  • kraymon K kullanıcısına yanıt
    Ben az kullandım dejiyi hocam. Kullandığım 3-4 ayda sıkıntı yoktu.

• 3.yıllık Galaxy Alpha serüvenim Ekrn kırılması yüzünden Htc U11 6gb 128gb amirale geçtim. Ekran gövde oranıyla beraber Alpha gibi telefon 5.5 ekran olabilecek telefon. Ama kimse Kibar zarif Premium Tel yapma niyeti yok.

HtC 3000mah Pil kapasitesi var. 3.1amperle 1.10 saate doluyor ve bütün günü çıkarıyor.Alphada şarj aletiyle geziyordum illallah etmiştim. Deji batarya 68 tl olmuş kardeşim. Sipariş ettim birgün sonra ekran kırıldı. iade Değişimi Herkese değişimi tavsiye ederim.

Elimde Galaxy Alphanın şarj standı var orjinal samsung ürünü ilgilenen olursa uygun birşey yaparım.

• barış05 B kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun.

• hayırdır inşallah kaç yıllık telefona sistem güncellemesi geldi.
  • holden_ H kullanıcısına yanıt
    Ne geldi acaba

Güvenlik yaması düzeyi kaç

Edit:https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-alpha/SM-G850FQ/

Geldiğine emin misiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 24 Mart 2019; 14:2:13 >
  • StalkerReborn kullanıcısına yanıt
    evet eminim.246 mb civarı birşeydi.telefonda android güvenlik yaması düzeyi 2016-11-01 yazıyor.geçen sene servise gitmişti telefon acaba ondan tekrar mı yükledi emin değilim yalnız.
  • Gelen güncelleme bu arkadaşlar

•  ★★ SAMSUNG GALAXY ALPHA [ANA KONU] ★★

• 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.