Şimdi Ara

Samsung Galaxy Buds 3 Pro yaygın şarj sorunlarıyla karşı karşıya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy Buds 3 Pro yaygın şarj sorunlarıyla karşı karşıya

Samsung'un yeni kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds 3 Pro, tasarımı ve ışıklı gövdesiyle dikkat çekse de, yaşanan teknik sorunlar kullanıcıları hayal kırıklığına uğratıyor. Özellikle şarj problemleri giderek artan şikayetlere neden oluyor. Kullanıcılar, kulaklıklardan birinin şarj olmadığını, kutudaki turuncu ışığın yanıp söndüğünü ve telefonda şarj uyarıları aldıklarını belirtiyor.

Bu sorunların arkasında farklı nedenler yatıyor. Bazı kullanıcılar, manyetik sensörün kulaklığı doğru algılamadığını ve basit bir hareketle şarj sürecini tetikleyebildiklerini fark etti. Ancak bu geçici bir çözüm olmaktan öteye gidemiyor. Daha ciddi bir problem ise bazı şarj kutularında şarj pinlerinin erimiş veya hasar görmüş olması. Kulaklık gibi düşük enerji tüketen cihazlarda bu tip bir arıza üretim hatalarına işaret ediyor ve Samsung’un kalite kontrol süreci sorgulanıyor.

Ayrıca Bkz.Oyun ve profesyonel kullanım için yeni alternatif: Lenovo Legion Pro 34 tanıtıldı

Şikayetler yalnızca donanımla sınırlı değil. Ekim 2024’te yayımlanan bir yazılım güncellemesi sonrasında şarj sorununun başladığını iddia eden kullanıcılar var. Güney Kore'de R530XXU0AYB3 sürümüyle bir güncelleme sunulsa da, bu güncellemenin küresel çapta dağıtımı konusunda belirsizlik sürüyor.

Samsung'un müşteri hizmetleri politikası da eleştiri oklarının hedefinde. Servis merkezlerinin bu problemleri genellikle "su hasarı" olarak değerlendirdiği ve tamir için kullanıcılardan 180 dolara kadar ücret talep ettiği belirtiliyor. Ancak birçok kullanıcı kulaklıklarını suya maruz bırakmadıklarını dile getiriyor. Samsung’un bu sorunlara nasıl bir çözüm sunacağı ise merak konusu.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/02/26/samsung-galaxy-buds-3-pro-faces-widespread-charging-issues/

• Az önce güncelleme geldi ses çok fena artmış diger yazdığınız sorun bende olmadı hiç

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de güncellemeyi kurdum. Benim şikayetim kulaklık konulan malzemesi sanki uzun yıllardır kullanılıp da eskimiş gibi duruyor. Kılıfsız kullandım diye bu kadar eskimesini beklemezdim. Samsung iyi malzeme kullanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sene2025 -- 27 Şubat 2025; 18:15:14 >
  • Buds 2 Pro'm ile mutluyum. Bazen Buds 3 Pro alsam mı diye düşünüyorum... Karşıma hep olumsuz bir haber çıkıyor :)

• Sony xm5 ile gayet mutluyum gerisine gerek yok

• buds serisinin her modelini kullandım. her bir seride bir sorun. avrupada bu buds ı bedava veriyorlar stok eritmek icin ama bedava alan bile yok. bi video da millet ayak altında kırıyordu bunları. her bir serisi sorunlu

• Esnaf_TV kullanıcısına yanıt
    2 senedir buds 2 pro kullanıyorum. Kardeşimde onun kızarkadaşındada var. Aktif kullanıyoruz. Hiçbir sorun yaşamadık çok ilginiç herhalde çok şanslıyız...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • FısFısss kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde. Hiçbir sorun yaşamıyorum çok şükür. 3 e geçmek için hiçbir sebebimde yok.

• Ekran üreticisi lg en kalitesiz ekranlarla boğuşur.
    Pil fabrikasi olan samaung sarj sorunlarıyla boğuşur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu alet çıktı çıkalı sorunları bitmedi gitti sorun yaşayan var yaşamayan var ama kullananların ortak görüşü malzeme kalitesinin çok düşük olması bu tek başına yeterli..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Samsung’un kalite kontrol süreci sorgulanıyor.

Samsung'un böyle bir süreci mi var?
    Samsung'da kalite kontrol, kullanıcılarla yapılır.
    Eğer bir sorun bildirilirse "bu normal" eğer çok fazla geri dönüş alınırsa "bu özellik" denip, geçiştirilir.
    O arada bir sonraki modelin özellikleri, yazılımı haber sitelerince günlük dozajın altında kalmayacak şekilde pompalanır.
    Yeni model çıkınca geriye dönüp bakan da kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 28 Şubat 2025; 13:1:11 >
  • sething kullanıcısına yanıt
    İntel ve Nvidia yı unuttunuz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.