Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sürümde türkçe yokmudur acaba indirip yükleyelim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hako7445 H kullanıcısına yanıt
    Hocam Türkçe olsa bile yüklememek lazım çünkü C9 PRO için bu :))

• o kısma dikkat etmedim, yakın zamanda bu modele de gelir inşallah

• C5 pro,c7 pro,c9 pro hepsi güncelleme alacak

• mevun M kullanıcısına yanıt
    Gezegen gsm den pek iyi bahsetmiyorlar nette nasıl güvenip alıcaz peki.
    https://eksisozluk.com/gezegen-gsm--5488323
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Valla hocam ben hala tam emin değilim. Çünkü internetteki bu konu ile ilgili çıkan tüm haberlerde Nougat alacak C serisi telefonlar hep " C5, C7 ve C9 Pro " olarak bahsediliyordu. Tam da söylendiği gibi bu 3 model şu an güncellemeyi aldı. Tabiki ben de C5 pro ve C7 pro'nun da bu güncellemeleri alacağına inanıyorum ama geldiğini görmeden çok emin konuşmamak lazım. Çünkü örneğin bu Samsung, 2016 yılı başlarında çıkarttığı C5 e tam 1.5 yıl sonra nougat güncellemesini verdi. Oysa ki C5 çıktığı tarihlerde Google Android 7'yi çıkarmıştı. İnşallah bizim telefona da böyle muamele yapmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fet_ay -- 21 Aralık 2017; 18:6:21 >
  • Eşimin lg g3 anakart pert hale gelince yeni telefon almak gerekti uzun arayışlar sonucu bu ürünü aldım. Kardeşimde geçen ay bunu aldığını söylemişti bi arkadaşa da almıştık eylül gibi ikiside memnunlar telefondan referans oldu bize. Xiaomi mi6 yı almaya çok yeltendim ama g3 gibi kapış kapış gidiyor 2 senesi dolunca benzer bi maraz çıkartmasından çekindim.
  • sonunda aradığım özelliklerde telefonu buldum oh be. 5010 ve 0x0 olanı hangi satıcıdan alabilirim? hangi renkte bulunduğunu da yazarsanız sevinirim. ayrıca siyahlar hep 5018 mi oluyor yoksa 5010 da oluyor mu birisi 5010 siyah var yazmış ama başka yazan olmamış. bunun dışında menüler tamamen türkçe değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StG 44 -- 22 Aralık 2017; 2:19:45 >
  • StG 44 kullanıcısına yanıt
    Benim telefon 5010 ve siyah hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: hako7445

Benim telefon 5010 ve siyah hocam.

Tamam hocam sağolasın. Ben mavi almayı düşünüyorum uygun iletişimden alan iki kişi gördüm memnunlar knox ve model konusunda, siz nereden aldınız telefonu? Ankara'da elden alacak yer de olabilir.
  • ade edilmiştir. :)
  • Knox öğrenmek istiyorum ama çıkan ekranda çince yazılar var bunu nasıl değiştiririz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alikkkk

Knox öğrenmek istiyorum ama çıkan ekranda çince yazılar var bunu nasıl değiştiririz

telefonu kapatın, ses kısma+home tuşuna basarken güç tuşuna basılı tutun ekran gelince tuşları bırakın. daha sonra sadece ses açma tuşuna basın download modu görünecektir. çıkmak için ise yine girdiğiniz gibi çıkabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fturksen

Valla hocam ben hala tam emin değilim. Çünkü internetteki bu konu ile ilgili çıkan tüm haberlerde Nougat alacak C serisi telefonlar hep " C5, C7 ve C9 Pro " olarak bahsediliyordu. Tam da söylendiği gibi bu 3 model şu an güncellemeyi aldı. Tabiki ben de C5 pro ve C7 pro'nun da bu güncellemeleri alacağına inanıyorum ama geldiğini görmeden çok emin konuşmamak lazım. Çünkü örneğin bu Samsung, 2016 yılı başlarında çıkarttığı C5 e tam 1.5 yıl sonra nougat güncellemesini verdi. Oysa ki C5 çıktığı tarihlerde Google Android 7'yi çıkarmıştı. İnşallah bizim telefona da böyle muamele yapmaz.

C9 pro kullanıyorum bugün android 7 geldi. Yükledim

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    yazılımın sonu 4 ile bitince ne oluyor anlamadım? odin ile rom değiştiremiyor muyuz zaten?
    5018 oluyor sonu 4 ile biten cihazlar çin yazılımıyla oynayarak 5010 gibi gösteriyorlar arayüzde.5010 larda 4 ile biten orjinal yazılım yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

5018 oluyor sonu 4 ile biten cihazlar çin yazılımıyla oynayarak 5010 gibi gösteriyorlar arayüzde.5010 larda 4 ile biten orjinal yazılım yok.

öyleyse sıkıntı yok ben de modeli 5010 olup yazılımı 4 ile bitenler var sandım.
    5010 ise ya G5 ile ya da en son yazılım olan K2 ile bitiyordur seninki.Benim cihaz K2 yazılımla biten Gold 5010.
  • Arkadaşlar şuan telefon arayışındayım, 1300 lira bütçem var en çok hoşuma c5 pro gitti açıkçası ve karar verdim bu haftasonu alacağım gibi

Şimdi aklımdaki sorulara gelirsek;

-Cihaz güncelleme alıyor değil mi? Bir sürü sıkıntı okudum ama 5010 cihazını almayı düşünüyorum sıfır. Hepsiburada'dan baktım siyahı hoşuma gitti. Satıcısı da hepsiburada. Almış olan var mı hb'den direkt. (http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c5-pro-dual-sim-ithalatci-garantili-pm-HB000006C145 )
    Bu düzgün olan sürümü mü geliyor hbden alanlara yoksa diğer sıkıntılı olan mı?

-İkinci takılan şey ise hep çift simlisini gördüm tek simli modeli yok mu bunun alsak

-Son olarak eğer hepsiburada'nın kendisinden alma şu satıcıdan al derseniz sıkıntısız almış olanlar tavsiye verebilir mi acaba çok çekiniyorum da problemli yada kutusu açılmış cihaz gelmesinden.

Şuan A5 2016 kullanıyorum memnunum da zaten ama değişiklik istiyorum açıkçası telefonu da anneme vereceğim, alacağım model de 3 aşağı 5 yukarı a5 2016 ayarında olsun istedim altta kalır yanı olmaz inşallah diyorum. Tavsiyelerinize, önerilerinize açığım şuanda. Mavi ve siyah modelinden birini alacağım ya kafaya koydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helalinden 10 -- 22 Aralık 2017; 20:26:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MüdavimBey

5010 ise ya G5 ile ya da en son yazılım olan K2 ile bitiyordur seninki.Benim cihaz K2 yazılımla biten Gold 5010.

Yok ben daha almadım ama alıcam mavi 5010 Gelince bakarım.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.