Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de s8 kullandım bu görüşünüze kesinlikle katılıyorum.Hem de S8 i ekranını beğenmeyerek satmış biri olarak söylüyorum.
  • Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt
    Evet gördüm, s8 de bile varsa sorun olmayacağını varsayıyorum, Teşekkürler...
  • Hepsiburada gezegengsm firmasında gold rengi bugün elime ulaştı . cihazı kontrol ettiğimde knox 0x0 , 5010 model gözükmekte. s health ve güvenli klasör çalışmakta.
    ekran üzerine koruyucu yapıştırılmış halde geldi.
    telefonu incelenerken direk güncelleme geldi ve k2 sürüm yüklendi , sanırım ekstra odin vs. ile uğraşmama gerek kalmaayacak ?
  • pikachu45 P kullanıcısına yanıt
    Hemen smart switch üzerinden k2 yazılımını yükleyip günceleyin. Hiçbir şekilde artık odine ihtiyacınız yok tüm güncellemeleri smart switch üzerinden resmi olarak alacaksınız.
  • Arkadaşlar telefonu yazın aldım ama ne yazık ki knox sürümü 0x1 olduğunu yeni farkettim. Güncelleme de gelmiyor. Sürüm de C4 le bitiyor. Güncelleme almak için ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum @MüdavimBey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SASiNGi -- 14 Aralık 2017; 13:20:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SASiNGi

Arkadaşlar telefonu yazın aldım ama ne yazık ki knox sürümü 0x1 olduğunu yeni farkettim. Güncelleme de gelmiyor. Sürüm de C4 le bitiyor. Güncelleme almak için ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum @MüdavimBey

telefonun modeli tam olarak nedir c5010 mu yoksa c5018 mi
    Eğer c5018 ise hiç yazılım güncellemesi ile uğraşmayın olduğu gibi kullanın bence,
    c5010 sa konunun önceki mesajlarında nasıl yazılım yükleneceği var veya en güzeli smart switc bağlayın yeni yazılım ordan yükleyin.
    c5018 ise hiç bulaşmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan547 -- 14 Aralık 2017; 15:25:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan547

quote:

Orijinalden alıntı: SASiNGi

Arkadaşlar telefonu yazın aldım ama ne yazık ki knox sürümü 0x1 olduğunu yeni farkettim. Güncelleme de gelmiyor. Sürüm de C4 le bitiyor. Güncelleme almak için ne yapmam lazım yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum @MüdavimBey

telefonun modeli tam olarak nedir c5010 mu yoksa c5018 mi
    Eğer c5018 ise hiç yazılım güncellemesi ile uğraşmayın olduğu gibi kullanın bence,
    c5010 sa konunun önceki mesajlarında nasıl yazılım yükleneceği var veya en güzeli smart switc bağlayın yeni yazılım ordan yükleyin.
    c5018 ise hiç bulaşmayın

Telefonumun modeli c5010 ama knoxdan dolayı smart switch çalışır mı? Şuan elimin altında pc yok , elime geçer geçmez denicem sağolun.

• C5 ve C7 ye nougat gelmiş ama Çin sürümlerine. Tahminim Ocak ayı sonuna doğru pro'lara da nougat çıkacaktır. İnşaallah

• SASiNGi S kullanıcısına yanıt
    Knox yazılım güncellemeye engel değildir sıkıntı yaratmaz sadece cihaz üzerindeki yazılım orijinal oynanmamış yazılım olsun yeter eğer custom oynanmış yazılım yüklenirse yazılım güncellemesi almaz smart switch den güncelleme yapabilirsiniz bir sıkıntı çıkacağını tahmin etmiyorum telefon yedeğinizide alın her ihtimale karşı, knox 0x1 olması samsung uygulamalarının bazıları mesela s healt güvenli klasör gibi izin yermez başkada bir sıkıntı yaratmaz
  • telefonla konusurken karsı taraf sesimin ara ara kesildiğini söylüyor bir kaç kere oluyor bu hattım vodefone acaba böyle bir durumla karşılasan varmı ? eski c5 de aynı şekilde böyle oluyordu 4g bandı c5 pro 850mhz destekliyor. eski c5 4g 900mhz oldugu için sıkıntı oluyor yine aynı şekilde devam ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ercan547

Knox yazılım güncellemeye engel değildir sıkıntı yaratmaz sadece cihaz üzerindeki yazılım orijinal oynanmamış yazılım olsun yeter eğer custom oynanmış yazılım yüklenirse yazılım güncellemesi almaz smart switch den güncelleme yapabilirsiniz bir sıkıntı çıkacağını tahmin etmiyorum telefon yedeğinizide alın her ihtimale karşı, knox 0x1 olması samsung uygulamalarının bazıları mesela s healt güvenli klasör gibi izin yermez başkada bir sıkıntı yaratmaz

Tamam sağolun en kısa sürede dediklerinizi yapıcam.

• Arkadaşlar merhaba bu telefonu annem için almayı düşünüyorum. Bu knox olayını anlamadım. Şimdi knox 0-0 olunca güncelleme alıyor muyuz direkt?

Bir sorum da Hepsiburadadan alanlar için hangi garanti firması tarafından ithal edilmiş ?

• Delta garantili hb de uygun iletisimden aldim mavi renk knox 0*0 guncelleme menusu yok pc ye smart switcle baglaninca gunceleme aliyor 2.2 gb yuklenince guncelleme menusu geliyor ve teldeki bilgiler kaybolmuyor

• Arkadaslar c5 pro ve c8 arasında kaldım.

C8 de cift kamerasi nin iyi olmasi, ekran büyüklüğü ram ddr4, benim için arti. Eksi diye okuduklarım şarjı geç doluyor 4 saat ekran süresini geçmiyor diye yazmışlar, ram 3gb olmasi, 32 gb ve mediatek islemci olmasi soru isareti.

C5 pro da snapdragon, 64 gb olmasin, 4gb ram, sarji biraz daha iyi olmasi kendine cekiyor.

Benim gibi 2si arasinda kalanlarin yorumunu bekliyorum.

• fbturkuaz kullanıcısına yanıt
    Kardeş bu forumdaki kişilerin çoğu ikilemde kalmayıp C5 pro alanlar :) bilgin olsun.

• Çok guzel bir telefon ama cok cansiz bir konu.Cidden hayret ediyorum.

• qweto kullanıcısına yanıt
    Bu telefonu yeteri kadar bilen yok.
  • qweto kullanıcısına yanıt
    Hayretini gidermek için ne yapabiliriz dostum ? Bu arada sen hangi telefonu kullanıyorsun ? C5 pro kullanıyorsan yorum yapıp canlandırabilirsin bizi.

• Arkadaşlar gezegen gsm deki telefonların hepsi sm-c5010 ve knox 0x0 mı? hepsiburada nın kendi sattıkları nasıl? bide siyah renkte sıkıntı varmı yoksa o renkte 5010 ve 0x0 bulunabiliyomu?
  • C9 PRO Çin versiyonuna da Nougat gelmiş. Şu an itibariyle C5, C7 ve C9 PRO Nougat almış durumda. C7 pro ve C5 pro öksüz kalmaz diye düşünüyorum ... Hadi hayırlısı

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.