Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.934
Cevap
35
Favori
141.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Denedim hocam geçmedi baya bi sert yaptım ama nafile. Benim telefonda o beyaz renkli yazıyı da lazer yapmışlar galiba o yüzden gitmiyor.
  • Benimkinde hemen çıkmıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepsiburada mavi rengini satmaya başlamış 1279 tl'ye. ancak model ve knox durumu belli değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

quote:

Orijinalden alıntı: Metallicaiden

quote:

Orijinalden alıntı: Helalinden 10

Siyah miydi hocam?

Evet siyah renkti, siyah c5010larda mevcut lakin bana denk gelmedi

Hocam o kadar satıcıya sordum ben bulamadim daha bulursanız bana da haber verin

Samsung'un resmi sitesinde siyah renk c5010'lar da olduğu anlaşılıyor ama siyah renk sipariş verip c5010 denk getirmek epey zor ülkemizde keşke bulabilsek

Hb'deki mavi olanların knox durumunu öğrenme imkanımız olsa güzel olurdu..

• Q6600 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bu sorunu C5 lerde duydum ama pro serisinde hiç duymadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan547

Samsung C5 pro c5018 çin versiyonuna android 7 versiyon C5018ZMU1BQL5 yazılım çıkmış 26.12.2017 tarihinde yakında bizim c5010 hong hong versiyonuna da çıkmasını bekliyorum

Aynen, bu arada 5018 i o kadar yerden yere vurduk, adamları nougatı bizden önce aldılar

• Oooo Güzel haber sadece dil farkı var onu da 1 haftaya yüklerler sanırım demek ki hazır.Güzel haber için teşekkürler..
  • circassianmen C kullanıcısına yanıt
    daha önce c5 vardı bende onda da aynı sorun vardı 4g açmıyordum bu yüzden 3g sorun yoktu ama bu c5 pro da 3g de ve 4g sorun var
    Hocam C5 Pro'da belirttiğin gibi bir sorun yok. 4g her yerde gayet iyi çekiyor. 3g ye geçmeye hiç ihtiyaç bile duymadım. Ses kalitesinde de bir problem yaşamıyorum . Gayet net ve kesintisiz konuşuyorum. Hattım türk Telekom. Bence o sorunlar oluyorsa da Vodafone kaynaklıdır. Telefona çamur atmayalım lütfen.

• Ses problemi oluyor diye bende almada tereddüt etmiştim ama şuana kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım hattımda türktelekom.
    Sizin simkarttan kaynaklı problem olabilir başka bir operatör hattı takıp deneyin.
    Telefonu almadan önce forumlarda ilk 4-5 sn. ses gitmiyor diye yazılmıştı ilk telefon elime geldiğinde özellikle ona baktım bir problem yok
    Ben duymadım. Telefon sorunlu olabilir. Bazı simkartlar çizilince de sorun yaratıyor. Ama bu telefonda daha hiç böyle sorun duymadım. Ben gayet iyi kullanıyorum 4G. Hattım türkcell.

• Turkcell kullanıyorum 4g hızım canavar gibi ses kristal berraklığında.Hiçbir sorun yok.
  • Hepsiburadadan alacağım ama 5018 çıkarsa iade edebiliriz değil mi bilen var mı?
  • Helalinden 10 kullanıcısına yanıt
    Kutunun üzerinde model yazıyor bakarsın jelatini bile açmadan iade edersin.
  • arkadaşlar kutu içeriğinde type-c dönüştürücü var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

arkadaşlar kutu içeriğinde type-c dönüştürücü var mı?

Hayır. Çıkmıyor. Aliexpressten 1₺ ye aldım.

• StG 44 kullanıcısına yanıt
    Şarjı zaten type c dönüştürücü neden lazım?

• MüdavimBey kullanıcısına yanıt
    Otg için falan oluyor onu diyorum. Mesela şu linkini attığım videoda o dönüştürücü çıkıyor kutunun içinden. O yüzden merak ettim.

https://youtu.be/mLq0Fba20FE

• quote:

Orijinalden alıntı: StG 44

Otg için falan oluyor onu diyorum. Mesela şu linkini attığım videoda o dönüştürücü çıkıyor kutunun içinden. O yüzden merak ettim.

https://youtu.be/mLq0Fba20FE

Benim aldığım c5 pro da çıkmadı.
    Şuana kadar çıkan da duymadım.
  • Hindistanda satılan telefonlarda çıkar o aparat.Orada müşteri onu istiyor diye ekliyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.