Şimdi Ara

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL (94. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.931
Cevap
35
Favori
141.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sıhhiye balıkçıoğlu işhanı ulus tarafından ilk kapıdan girince sağdaki ilk dükkan güney iletişim yaşar usta tavsiye ederim. Çok dürüst bir esnaf.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7 sürümüne dönebilen var mı ? Bugün baya uğraştım ama odinden yükleme yaparken hep hata verdi yardımcı olabilecek var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: murat18100

Sıhhiye balıkçıoğlu işhanı ulus tarafından ilk kapıdan girince sağdaki ilk dükkan güney iletişim yaşar usta tavsiye ederim. Çok dürüst bir esnaf.
    eyvallah hocam tavsiyeyle geldiğimi belirtirim..
  • quote:

Görüştüm ustayla, cam değişimi 170 lira sadece cam, ama garanti vermiyor kırlma riski var diyor, kırılırsa komple 600 lira dedi ama o orjinalmi ekstrası vrmı bilmiyorum, kırılma riski var garanti de vermem diyince şimdilik biraz kullanayım böyle dedim.
  • ekrana tam oturan koruma camı oluyormu kenarlar hafif kavisli olunca yanlarda epey boşluk kalıyor.

• khan1907 kullanıcısına yanıt
    S4 vardı bende tek cam değişmiyordu. Ekranla bilikte değişim olmuştu. Çoğu telefon ekranla birlikte değişiyor. Komple ekran değişmeyince risk her telefonda var. Dediğiniz gibi bu şekilde kullanmaya devam gittiği yere kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat18100 -- 28 Mayıs 2019; 23:18:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06bey06

Android 7 sürümüne dönebilen var mı ? Bugün baya uğraştım ama odinden yükleme yaparken hep hata verdi yardımcı olabilecek var mı ?
    Bende hata verdi android 6 ya geçeyim dedim ama
    Emmc writefaiı:aboot hatası verdi

#SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL
    #SAMSUNG GALAXY C5 PRO (SM-5010&5018) ANAKONU# NOUGAT GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanabdullah -- 29 Mayıs 2019; 2:58:7 >

• quote:

S4 vardı bende tek cam değişmiyordu. Ekranla bilikte değişim olmuştu. Çoğu telefon ekranla birlikte değişiyor. Komple ekran değişmeyince risk her telefonda var. Dediğiniz gibi bu şekilde kullanmaya devam gittiği yere kadar.
    bazı yerler garanti veriyormuş kırılırsa kendilerinden, sadece camı bu risk için biraz pahalı değiştiriyorlarmış ama ankarada bulamadım istanbulda varmış bi kaç yer
  • C5 Pro Türkçe Yapma

Bu yama sayesinde cihazınız artık Türkçe olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leoxs -- 1 Haziran 2019; 11:37:17 >
  • woop kullanıcısına yanıt
    Aliexpress ten aldım tam kaplıyor. Ama kenarda hava kalıyor oralar için sıvı veriliyor. Onu dökünce boşluklar kapanıyor ama 1 hafta sonra geri kenarlar açıldı. Tekrar elimde kalan sıvıyı dökücem. Ama çok sırıtmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ercan547

C5010 android 7 orjinal yazılım linkihttps://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-c5-pro/SM-C5010/TGY/download/C5010ZHU1BQL5/202215/
    odin programından da yazılım yükleme nasıl yapılacağına dair videohttps://www.youtube.com/watch?v=6msrfTHN088
    bu şekilde yaparsan düzelecektir.

Alıntıları Göster
    mrb lar hocam samrt switch i yükledim tlf güncel diyor 5018 modeli nasıl yüklicem android 7 ye
    kısa kısa anlatırsanız sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden tşk ler

• quote:

Orijinalden alıntı: palsak

mrb lar hocam samrt switch i yükledim tlf güncel diyor 5018 modeli nasıl yüklicem android 7 ye
    kısa kısa anlatırsanız sevinirim
    yardımlarınız için şimdiden tşk ler

Alıntıları Göster
    şu an tlf 6.0.1 sürümü güncel ve whapapp bildirimleri gelmiyor
  • palsak P kullanıcısına yanıt
    En stabil sürüm 7 7 de sorun yok bildirim geliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Leoxs

C5 Pro Türkçe Yapma

Bu yama sayesinde cihazınız artık Türkçe olacak.
    https://bit.ly/2W9LbMB
    Bu yamayı kuran oldumu işe yarıyor mu gerçekten ?

• 06bey06 0 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle işe yarıyor.
  • Evet c5 pro kullanıcıları telefonumun bataryası yoğun kullanıldı genellikle. Ve şimdi artık alarm veriyor. Neredeyse yarı yarıya performans kaybı var. Yaklaşık 1,5 yıl oldu son 1-2 ayda iyice kendini hissettirdi.

Hiç batarya değişimi yapmış olan var mı?

Yada benim gibi batarya performansı düşen?

• circassianman kullanıcısına yanıt
    Aynen benim de batarya performansı düştü eskiden 1, 1,5 gün rahat giderken şimdi 1 gün zor gidiyor, özellikle Android 8 den sonra performans ve batarya konusunda düşüş olduğunu düşünüyorum.(Ağustosta 2 yıl olacak alalı)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Freedom32 kullanıcısına yanıt
    Ben android 7 kullanıyorum. Benimki tamamen yoğun kullanım alakalı. Günde 4 kere şarj ettiğimi bilirim. 08:00-04:00 arası uyanık olduğumda falan.

• Ben telefonu alalı 2 yıl oldu. 08:00 -18:00 arası bluetooth kulaklıkla mp3 dinliyorum. Akşamlarıda webdeyim. Şarjı tam gün gidiyor. Yorumları okuyunca android 8 güncellemesi yapmadım. 7 en iyisi bence. Telefon fiyat, kalite, donanım ve performans bakımından piyasadaki en iyi telefon olduğunu düşünüyorum. Ben çok memnunum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimetlec -- 21 Haziran 2019; 22:38:50 >
  • Garantisine 4 ay kala 1300 liraya satarak aranızdan ayrılıyorum

• 
Sayfa: önceki 9293949596
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.