Şimdi Ara

Samsung Galaxy C7 Sar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung galaxy C7 nin SAR değerini nerden bulabilirim?

(Birde sizce 1350 tl ye daha iyi bir cep telefonu alabilir miyim ? Mi5 in sar değeri yüksek olduğu için vazgeçtim)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• c7 sar değeri 0.349

• Telefonla arayıp soruluyormuş aradım sordum dediğiniz gibi 0.349 lakin vücut sar dğeri için 1.39 dediğini hatırlıyorum.Sizce yüksek değil mi ? Önemli olan değer vücut sar değerimi yoksa baş sar değeri mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FuzuLee54

Telefonla arayıp soruluyormuş aradım sordum dediğiniz gibi 0.349 lakin vücut sar dğeri için 1.39 dediğini hatırlıyorum.Sizce yüksek değil mi ? Önemli olan değer vücut sar değerimi yoksa baş sar değeri mi ?

Baş sar değeri daha önemli,sürekli telefonla görüşüyor iseniz.

• Genelde internete girerim,müzik dinler video izlerim ya da birşeyler okurum vücut sar değeri daha mı önemli ozaman ?
  • quote:

Genelde internete girerim,müzik dinler video izlerim ya da birşeyler okurum vücut sar değeri daha mı önemli ozaman ?

Kullanımınıza göre,telefonla konuşmuyor iseniz fazla sorun değil.Ama telefonuda yakın tutmamak lazım.

• Çok soru soruyorum ama sizce telefonla çok konuşan biri değilsem Mi5 almamın bana çok zararı olur mu ? Body sar value çok yüksek ve telefon gün içinde çoğu zaman cebimdedir uyurken de genelde yanmda tutarım.Body sar value telefonla konuşmazken olan sar değeri mi ?

Birde Xiaomi Redmi Note 4 ün sar değeri nedir? Baş ve vücut ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung Galaxu Tab S7 FE
    6 ay önce açıldı
    Samsung Galaxy S20 FE Volte
    3 yıl önce açıldı
    Samsung Tab S7 FE
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Çok soru soruyorum ama sizce telefonla çok konuşan biri değilsem Mi5 almamın bana çok zararı olur mu ? Body sar value çok yüksek ve telefon gün içinde çoğu zaman cebimdedir uyurken de genelde yanmda tutarım.Body sar value telefonla konuşmazken olan sar değeri mi ?

Birde Xiaomi Redmi Note 4 ün sar değeri nedir? Baş ve vücut ?

Cebde sorun olmaz diye düşünüyorum,Bu soruyu bana değil kullanıcı kulübüne gidip kullanan arkadaşlara sormak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herattaa -- 23 Kasım 2016; 21:29:41 >
  • Çok saolun sanırım j7 prime alacağım ama redmi note 4 ün de sar değerini bulabilirsem onuda düşünebilirm.
    İlgilendiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Çok saolun sanırım j7 prime alacağım ama redmi note 4 ün de sar değerini bulabilirsem onuda düşünebilirm.
    İlgilendiğiniz için teşekkürler.

prime alacağınıza j7 alın aynı fiyat sanırım.

• Benim bildigim j7 prime sar degeri 1.40 vucut

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.