Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malesef ikinci üründe knox sorunu yok.bu üründe de ekran da ölü piksel çıktı 🙁 iade işlemi başlattım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun can sıkıcı durumlar
  • Herkese merhabalar, buraya katılmadan önce yani dün siparişi verdim, ama biraz aceleci davrandım sanırım. N11 Aksaray İletişimden yarın gelecek bir terslik olmasa, ama knox sayacının 0x1 olması muhtemel. Gerçi şans meselesi, burada okuduğum kadarıyla aynı yerden sipariş veren arkadaşlarda da knox farklı çıkabiliyor. Yarın elime geçtikten sonra sonucu burada paylaşırım. Umarım alacaklar için bir faydası olur. Bir de kılıf ve ekran koruyucu alıp memnun olanlar var mıdır? Yorum ve öneri yapabilir misiniz?

Evren
  • Hepsiburada dan pazartesi (Siyah renk - satıcı hepsiburada) sipariş verdim. Bugün cuma halen gelmedi. Bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_man

Hepsiburada dan pazartesi (Siyah renk - satıcı hepsiburada) sipariş verdim. Bugün cuma halen gelmedi. Bekliyoruz...

Çarşamba akşamı verdim, şu anda kargo bana doğru teslim edilmek üzere yola çıktığı raporu geldi. Siz hangi satıcıdan almıştınız?

Evren
  • Evren_77 E kullanıcısına yanıt
    Satıcı hepsiburada'nın kedndisi. Çarşamba kargoya verilecekti. Gecikme için özür dileriz yazıyor şimdi. Aradım. İlgileniyoruz dediler. 20 tl teselli çeki verdiler :)
    halen bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: white_man

Satıcı hepsiburada'nın kedndisi. Çarşamba kargoya verilecekti. Gecikme için özür dileriz yazıyor şimdi. Aradım. İlgileniyoruz dediler. 20 tl teselli çeki verdiler :)
    halen bekliyoruz...

İyi bir ekran koruyucu alınabilir, bence telafi etmeleri güzel birşey. İnşallah sıkıntısız gelir. Şimdiden hayırlı olsun.

Evren
  • Merhaba, Gitti Gidiyor idealseçim adlı satıcıdan knox sayacı sıfır ve hızlı biçimde teslim aldım. Telefonun gerçekten çok şık ve kaliteli bir görünümü var. Video ve fotoğraf çekim kalitesinde sorun görmedim diyebilirim. Selamlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximusgama -- 7 Nisan 2017; 11:59:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maximusgama

Merhaba, Gitti Gidiyor idealseçim adlı satıcıdan knox sayacı sıfır ve hızlı biçimde teslim aldım. Telefonun gerçekten çok şık ve kaliteli bir görünümü var. Video ve fotoğraf çekim kalitesinde sorun görmedim diyebilirim. Selamlar..

4.5 si nasıl. çalışıyor mu. Hangi operatörü kullanıyorsun.

biliyorsundur , 800 bandını desteklemiyor cihaz

speedtest ile Hız testi yapıp paylaşabilirmisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slcsnmz -- 7 Nisan 2017; 12:32:30 >
  • Öncelikle hayırlı olsun, knox sayacıyla ilgili bilgi paylaşır mısınız

@Evren_77 @white_man
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

Öncelikle hayırlı olsun, knox sayacıyla ilgili bilgi paylaşır mısınız

@Evren_77 @white_man

Arkadaşlar cihaz şimdi elime ulaştı. Knox 0x0 olarak geldi, kapalı kutuda teslim. İmei herşey kayıtlı. Ama tek sorun çince açıldı xD. Şimdi bunu nasıl Türkçe veya ingilizceye çeviririm ona kafa patlatıyorum. Ama cihaz çok yakışıklı arkadaşlar. Cidden tavsiye ederim. Kullandıkça tecrübelerimi buraya aktaracağım.

Evren
  • Merhaba Tekrar,
    Knox sayacı ve hız testi sonuçlarını iletiyorum, Test İst. Mecidiyeköyde yapıldı.
    Sayaç farklı da olsa ürünü iade etmezdim doğrusu, Selamlar..

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Maximusgama

Merhaba Tekrar,
    Knox sayacı ve hız testi sonuçlarını iletiyorum, Test İst. Mecidiyeköyde yapıldı.
    Sayaç farklı da olsa ürünü iade etmezdim doğrusu, Selamlar..

Hangi operatörü kullanıyorsun hocam.

Bir de fotoğraf kalitesi nasıl, örnek foto paylaşır mısın.

Birkaç da düşük ışık fotosu paylaşır mısın.

• Fotoğraflar oldukça kapalı havada çekildi. Operator Türktelekom..

• Elimi korkak alıştırmışım. Önüme gelen ilk yazıyı aşağıya yukarıya hareket ettirince dil seçeneği olduğunu anladım. Parmak izi tanımladım ama herhalde benim beceriksizliğim olacakki bazı basışlarımda hemen algılamıyor, parmağın farklı tarafıyla basınca hemen algılıyor. Cihaz resmen akıyor ne yalan söylim, Daha önce S3 kullanıyordum ama bu bambaşka birşey. Verdiğim parayı cidden çok hakediyor. Umarım Nougat güncellemesi gelir. Foto kalitesi olarak otomatik çekimde normal ama kullanıcı odaklı yani prof moduna alınca gayet fazla bir opsiyon penceresi çıkıyor. Genel olarak memnun kaldım. Işığı iyi alıyor bunda 1.9f olmasının payı büyük. Birtek selfielerde yine aynı diyaframa sahip olduğu için görüntü alanı maalesef biraz dar, bunun için kesinlikle bir selfie çubuğu gerekli. Ois yok ama zaten prof fotoğrafları başka makinede çekmeyi düşündüğüm için sıkıntı etmiyorum.

Evren

• zezzislik Z kullanıcısına yanıt
    Kişiler>>>Sağ yukardan ayarlar>>>>Görüntülenecek kişiler... Rehberin simde kayıtlıysa simi seç. Telefonda kayıtlıysa cihazı seç. Olmadı tüm kişileri seç sen..:):)

• Bu sabah 9.15de şarjdan çektim telefonu. 16 saattir aktif olarak kullanıyorum. 6 saat ekran süresi var. 2.5 saat oyun oynadım. Dizi, facebook, instagram... wifi ve 3g sğtekli açık.. 30 dakila bluetooth.. 20 dakika radyo. 10 dakika google music.. biraz youtube. always on display açık.güç tasarrufu kapalı. Ekran ışığı otomatik. Hala yüzde 16 şarj var. 5 saat kullanırsın diyor. Güç tasarrufu açık olsa ne olur mrk ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bendenbirben

Bu sabah 9.15de şarjdan çektim telefonu. 16 saattir aktif olarak kullanıyorum. 6 saat ekran süresi var. 2.5 saat oyun oynadım. Dizi, facebook, instagram... wifi ve 3g sğtekli açık.. 30 dakila bluetooth.. 20 dakika radyo. 10 dakika google music.. biraz youtube. always on display açık.güç tasarrufu kapalı. Ekran ışığı otomatik. Hala yüzde 16 şarj var. 5 saat kullanırsın diyor. Güç tasarrufu açık olsa ne olur mrk ediyorum.

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• bendenbirben B kullanıcısına yanıt
    O ayarları ve tüm senkronizasyon ayarları yapmıştım ayarda sıkıntı yoktu en son tüm hesapları silip tekrar giriş yaptım düzeldi boş yere servise gidiyordu telefon. Düşünen varsa düşünmesin alsın eksiksiz 10 numara telefon.Pil, ekran kalitesi, hız ve tasarım..
  • Fiyatı çok uygun görünüyor.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.