Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu telefonda miracast var mi yada benzer bir ozellik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu always on display ekran pil yiyormu?

• quote:

Orijinalden alıntı: altunkeser

bu always on display ekran pil yiyormu?

Tabi hocam yiyor kapatın derim...
  • birtane fotoda ben yüklüyeyim

https://i.hizliresim.com/z3G0OR.jpg
  • BlackMon B kullanıcısına yanıt
    eyvallah

• BlackMon B kullanıcısına yanıt
    Always on sarj harciyir ama ozellikle buyuk pil kapasitesi nedeniyle diger samsung modellerine gore daha kullanisli pro'da. S7 edge'de yuzde 2 gibi bir pil tuketiminden bahsediliyordu ama pratikte daha cok harcadigina sahit olmustum. Ben gece sarjederken acik tutuyorum alwayss on uygulamasini. Gece kullanisli oluyor.

Kullanali yaklasik 2 ay oluyor bu telefonu. Au anda keske almasaydim dedigim hicbir sorunu olmadigi gibi gorenlerinde hangi model oldugu konusunda dikkat ceken bir model.

Saygilarimla.

• merhabalar.
    sayfaların hepsini okudum ve çok kafam karıştı knox olayı play store olayı google olayı .
    lütfen sizlerden ricam nerden sorunsuz şekilde alabilirim siyah renk ?
    link yollarmısını rica etsem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Akarsu

merhabalar.
    sayfaların hepsini okudum ve çok kafam karıştı knox olayı play store olayı google olayı .

gitti gidiyordan idealseçimden aldım siyah renk sorunsuz
  • ekranın tamamını kapatan ekran koruyucu taktıran varmı2,5 d olduğundan açık kalıyo oturmuyo kenarlar
  • selam arkadaşlar bende bu telefon ve huawei mate 8 arasında gıdıp gelıyorum :-)

şimdi sizlere birkaç sorum olacak;
    band 20 kesın olarak yok değil mi cihazda(samsung bu cihazı hındıstan ,çin için çıkardı olmaması normal)
    fakat merak ettıgım avrupa surumu var mı bu cıhazın varsa malum band20 de olur...

işlemcisi snapdragon 653 olması lazım işlemci aslında band20 yi destekliyor fakat sanıırm samsung tarafından yazılımsal olarak kapatılmıs...
    yabancı dılı ve yazılımdan anlayan bu kapalı bandları acabılır dıye dusunuyorum yabancı formlarda mutlaka vardır özellikle xda da...

özellikle huawei mate 8 le karsılastırlan ıkısınıde kullanan oldu mu ?
    özellıkle kameralar benım ızledıgım kadarıyla c9 pro nun daha guzel ve dıyafraf acıgı samsungun daha düşük yanılıyorsam objektif sekılde yanıtlarsanız sevınırım...

bu arada kendım suan xıoamı redmı note 3 pro kullanıyorum formda bahseden arkadaslar olmus mi5 alıcaktım falan dıye
    mı5 dede band 20 yok snapdragon 820 hızı dusuk sekılde tutulmus.kamerası ıyı değil.kasa sağlamlıgı iyi değil bilgi olarak yazayım dedım...

bırde daha once note 4 samsung vardı kronık sebeke sorunu vardı gıdıp gelıyodu sebeke dusmesı yasıyordu acaba bunda da var mı ?
    kafanızı şişirdim şimdiden teşekkürler...

• Note4'ten baslayayim. Note4 sebeke sorunundan ziyade barda az cekim gostermesi konusunu yasadigim bir modeldi. C9 proda ise az cekme ya da barda az gosterme gibi bir sorun kesinlikle yok. Yeni tip antenleri zaten hem şık duruyor hem de belli ki cekim kuvvetini yüksek tutuyor.

Bu 800 desteklememe olayini cok anlayamadim ben. Daha once de konusu gecti. Seyahatlere cikiyorum. Havayolu ya da karayolu ile seyahatlerimde kullandim. Onceki telefonlarimdan farkli bir mobil internet cekim arizasi ile karsilasmadim. Yavaslik ya da cekmeme gibi bir durumdan iatedigimi yapamadigim da olmadi.

Huwai mate9 bence bir ust klasman bir model ancak c9 pro da fiyat performans modeli. C9 pro'yu malum hicbir demo veya acilmamis halini gormedigim ama mate9'u elektronik marketlerde denememe ve begenmeme ragmen her zaman kullandigim marka Samsung oldugu icin internetten c9 pro siparisini verdim. Su anki 1700tl'lik fiyati ile sinirli butcesi olanlar icin ideal. Ancak 3000tl ile telefon arayanlar belki mate9 tercih edebilit ama bu sefer de diger amiral gemileri mi tercih edilmeli sorusu da gundeme gelebilir. Su an icin 1700tl fiyatli ideal ve asgari musterekte aranan bir cok ozelligi barindiran bir telefon.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: CNC 59

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Akarsu

merhabalar.

gitti gidiyordan idealseçimden aldım siyah renk sorunsuz

teşekkür ederim tercihimi ordan yana kullanıcam. peki ürün kaç gün oldu kullanalı ? herhangi bi sorun varmıdır ? ben yaklaşık 2 ay önce c7 aldım şebeke gitme sorunundan dolayı bayğı sıkıntı çektim telefonun kartını değiştirdiler fakat aynı sorun tekrarladı geri iade ettim param gelince c9 pro almayı düşünüyorum. acaba buna benzer sorunlar yaşayan varmı aranızda acaba ?

• Hocam öncelikle cevabın için teşekkürler...

Yalnız ben mate 8 ile kıyas istemiştim...

İkisi fiyat olarak hemen hemen aynı.

Band 20 nin avantajı tr de ki tüm oparatörler bu banda ağırlık vermesi,menzili fazla olması...

Ha diyeceksin yoksa ne olacak yoksa da telefon bi alt 3g ye geçip yine işini yapacaktır.

Band 20 daha cok kırsalda sehir merkezine uzak yerlerde işe yarayabilir...

Benim şuan elimde olan xioami redmi note 3 pro cihazında da band 20 yok.

Gebze pendik civarı vodafone ile band 8 ve band 3 den yayın alıyorum sebeke cekimi 4 5dişten aşağı düşmüyor.

• Yusuf bey sıkıntınızı biraz daha açarmısınız,şebeke gitmesi dediğiniz nasıl oluyordu ?

• Cihazında root olan varsa

Snapdragon işlemciye özel

play.google.com
    Network Signal Guru - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.qtrun.QuickTest

Bu uygulamayı yükleyip lte (4g) desteğine bakabilir

• Uygulamanın resimlerini atacaktım ama donanımhabere resim yüklenmediğinden atamadım...

• Selam arkadaşlar. Bende a8 2016 ile c9 pro arasında kaldım sormak istediğim bi kaç husus var.

C9 pro da fm radyo varmı, uzun süreli oyunlarda ısınma sorunu oluyormu ve pil tüketimi nasıl?

• Ahmet-79 kullanıcısına yanıt
    fm radyo var. pil tüketimini çok fazla deneyimleyemedim, akşam 10dan sabah 8e %1 azalmış. nfs oynadım ısınma yoktu. kamera vasat ekran istediğim gibi büyük ancak cepten taşıyor bunlar sıkıntı değilse kesinlikle tavsiye ederim
  • merhaba arkadaşlar uzun süre bu cihazı netten inceledim ve burada yazan tüm deneyimleri okudum öğrendiğim yeni şeyler için herkese teşekkür ederim.cihazı alalı iki gün oldu çok şık ince tam istediğim gibi büyük ama cepten taşıyor kamerası vasat hızı çok iyi premium bir havası var. cam film ekran 2,5d olduğu için kenarlardan açık kaldı.şuan s4 kullandığımdan hattım büyük geldi henüz kestirip c9 proya takamadım o yüzden şebeke deneyimim yok ancak satan kişi 4g olduğunu söyledi.siyah renk c9 promu n11de gezegen gsm adlı satıcıda görmüştüm ama netten almak istemediğimden gidip yerinden aldım daha öncesinde doğubanka gidip fiyatlara baktım 1800-2000 arası fiyat verdiler ve sorduğumda yarısının knoxtan haberi yoktu.bende gidip gezegenden 1680 tl ye adıma faturalı 2yıl delta garantili aldım.kurumsal bi yerdi ve iyi ilgilendiler knoxu sorduğumda direk 0x0 dediler zaten onlar faturamı kesene kadar ben phone infoyu kurup baktım.herkese tavsiye ederim s healt çalışıyor, güvenli klasörde, güncelleme aldım, klavye samsung, türkçe dili de indirdim klavyeye hiç sıkıntım yok çok şükür herşey türkçe, kesinlikle tavsiye ederim cihazı elinize aldığınızda zaten bırakamazsınız heleki büyük ekran seven ve edgeden hoşlanmayan biriyseniz

• Samsung Galaxy C7 Gerçekten Güzel Cihaz Fakat Belli Bir Süre Sonra Şebeke Sorunu Olaya Başladı Durduğu Yerde Şebeke Gidiyor Uygulama Veya Hat İle Alakası Yok İşim Gereği 2 Ayrı Cihaz Kullanıyorum.Diğer Telefonum Full Çekiyor C7 Olan İse Şebeke Yok.4G/3G/2G Sadece 3G 2G Hepsinde Denedim Sonuç Aynı Delta Garantili Cihaz Yaşadığım Sorun İle İlgili Videolar Çektim Kanıt Amaçlı.Birde Cihazda Güncelleme Sorunu Var Sammobile Sitesinden Bakıyorum Güncelleme Var Ama Cihaza Gelmiyor.Kendi Menüsünden Veya PC Üzerinden Fark Etmiyor.Güncelleme Almıyor.
    06-04-2017 Tarihinde Cihazı Geri Gönderdim Delta Servis e Bakalım Süreç Nasıl İşleyecek.
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.