Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: leoxbjk

Sizin tavsiyenize uyarak satıcı ile görüştüm ve satın aldım. Baştan satıcı ile görüştüm sayaç 0.1 çıkarsa iade ederim diye, kabul etti. yarın cihaz geldiğinde burada sonucu paylaşırım.
    size de teşekkür ederim.

Farki nedir hocam? Nereden anlasilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • besttrr kullanıcısına yanıt
    s health uygulaması çalışmıyorsa ve güvenli klasör uygulaması çalışmıyorsa kesin knox sayacı 0.1 'dir. knox sayacını görmek için Telefon kapalıyken Ses kısma+ kilit tuşu+ home tuşlarına aynı anda basılı tutacaksın. Ekranda menü gelecek contine olanı sececeksin ve download mod önüne gelecek. Orada knox sayacının kaç olduğunu görebilirsin
    https://store.donanimhaber.com/52/a7/06/52a706f529778cc54bc69c7e052e3368.png
  • Cihaza yeni güncelleme gelmiş yükleyen oldumu.

• mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım c9 pro almak istiyorum bu hafta kısmetse,gittigidiyordan ceppaket.com firması ile görüştüm knox sayacından söz ettim 0x1 olması halinde iade edebilirsiniz 14 gün içinde koşulsuz şartsız dedi,konuşmalarından güven verdi bira....benim merak ettiğim konu bu telefonda 4g kesinlikle çekiyormu,eğer çekiyorsa kopmalar oluyormu sadece şehiir merkezindemi çekiyor çekim gücü zayıfmı yolda v.s çekermi,duyduğuma göre bu telefonda 800 mhz(bant) seçeneği yokmuş bunun için 4g de sıkıntılar çıkıyormuş...Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ziyannii

Cihaza yeni güncelleme gelmiş yükleyen oldumu.

Ben yükledim bi değişiklik fark edemedim

• quote:

s health uygulaması çalışmıyorsa ve güvenli klasör uygulaması çalışmıyorsa kesin knox sayacı 0.1 'dir. knox sayacını görmek için Telefon kapalıyken Ses kısma+ kilit tuşu+ home tuşlarına aynı anda basılı tutacaksın. Ekranda menü gelecek contine olanı sececeksin ve download mod önüne gelecek. Orada knox sayacının kaç olduğunu görebilirsin

Ne anlama geliyor peki 0x1 olması? ikinci el demek mi? kutusu açılmış demek mi?

• Knox 0*1 demek cihaza yazılımsal müdahale demek.

Yazılımda orjınal değil ,illegal yazılım demek.muhtemelen cihazın imei sini değiştirmek için bunu yapıyorlar yada artık aldıkları yerde çin ,hindistan gibi yerde yaptırıyorlar..

Yada bu sim unlock muhabbeti var onu kırmak için yapıyorlar...

Knox 0*0 olan cihazı almak daha mantıklı...

• bey3636 B kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan bende xiaomi redmi note 3 pro var snap 650 işlemcili...bu telefon da çin menşeli ve çin için çıkmış ülkemize farklı yollarla gelip satılan geçwn senenin f/p ürünü...

Bu telefondaki bandlar(lte) aynısı c9 pro da da var...

Türkiyede band 20 yaygın bir kanal

Fakat ben vodafonedeyim evim gebze de işyerim pendikte band20 nin eksikliğini hiç çekmedim genwlde 4 5 diş...

Muhtemelen bu telefonda da çekmem.

Fakat anadoluya çok çıkıyorsanız seyahat ediyorsanız olması gerekli mi bence olsa iyi olur olmasa da olmaya bilir...

• quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Knox 0*1 demek cihaza yazılımsal müdahale demek.

Yazılımda orjınal değil ,illegal yazılım demek.muhtemelen cihazın imei sini değiştirmek için bunu yapıyorlar yada artık aldıkları yerde çin ,hindistan gibi yerde yaptırıyorlar..

Yada bu sim unlock muhabbeti var onu kırmak için yapıyorlar...

Knox 0*0 olan cihazı almak daha mantıklı...

0x1 cikarsa iade etme hakkim var mi? Offf nereden cikti bu olay simdi, bendeki bu sansla kesin 0x1 cikar.

• Bu arada bilmiyorum yazılım işiyle uğraşan var mı aranızda.Xda ya baktım bu telefonla ilgili custom rom konusu göremedim acaba benmi bulamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: bey3636

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım c9 pro almak istiyorum bu hafta kısmetse,gittigidiyordan ceppaket.com firması ile görüştüm knox sayacından söz ettim 0x1 olması halinde iade edebilirsiniz 14 gün içinde koşulsuz şartsız dedi,konuşmalarından güven verdi bira....benim merak ettiğim konu bu telefonda 4g kesinlikle çekiyormu,eğer çekiyorsa kopmalar oluyormu sadece şehiir merkezindemi çekiyor çekim gücü zayıfmı yolda v.s çekermi,duyduğuma göre bu telefonda 800 mhz(bant) seçeneği yokmuş bunun için 4g de sıkıntılar çıkıyormuş...Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.teşekkürler.

Ceppaket'den alan var mi? Oradan soyledim, knox u ne cikiyor? @bagçınar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 11 Nisan 2017; 23:3:38 >
  • Bu arada bu telefon ve huawei mate 8 arasında kalmıstım.

Şimdi ise bu telefon ve lenovo p2 arasında kaldım...

Lenovanın batarya ve lte bandları cezbediyor

Bu telefonunda ram ,snap 653 işlemcisi kamerasının bi tık daha iyi olması (en azından ön ve arka kamera diyafram 1.9) cezbediyor...

Eksi yanları ise 6 inç büyük olması ve lte band20 olmaması ve xda da geliştiricilerin pek üzerine durmaması biraz çekingenlik veriyor...

• Hocam ben daha almadım.gidip geliyor akıl işte...Aslında aradığım 1500 1600tl bandında 3 4 özellik...

Bunlar;

Türkiyedeki lte bandları 1,3,7,8ve 20 desteklemesi

Snap işlemci olması sd kart slotu olması

Batarya en az 4000 mah olması

Kamera en azından orta iyi arası bi yerde olması

Şuanlık araştırmalarım devam ediyor 😁

Lenova zuk 2 pro da aklımı bi tarafdan yiyip kemiriyor...

• Siyah satan yer var mı bilmiyorum ama siyah gerçekten yakısıyor...samsungun gold rengi biraz cırtlak duruyor...

• quote:

Bu arada bu telefon ve huawei mate 8 arasında kalmıstım.

Bu telefonunda ram ,snap 653 işlemcisi kamerasının bi tık daha iyi olması (en azından ön ve arka kamera diyafram 1.9) cezbediyor...

Eksi yanları ise 6 inç büyük olması ve lte band20 olmaması ve xda da geliştiricilerin pek üzerine durmaması biraz çekingenlik veriyor...

Hocam suan hangi teli kullaniosunuz bilmiyorum ama, 5.5 inclik zenfone 2 laser kullaniorum ve cercevesi gereginden fazla olmasina ragmen bana buyuk gelmiyor bu telefon. 6 inclik cercevesi daha az olan c9 pro bence cok buyuk kalmayacaktir. Benim bu telefon icin tek hayal kirikligim kamera olacak gibi. Ama zaten o da iyi olsa s7 edge falan anlamsiz kaliyor.

• quote:

Bu arada bu telefon ve huawei mate 8 arasında kalmıstım.

Ben de bataryaya onem veriyorum. P1 v p2 yi ben de dusundum ama daha once uyduruk markalardan cok cektigim icin samsung alayim dedim. Daha once lenovo laptobum garantisi bittigi gun bozulmus ve acilmamisti bodaha

• Rica etsem aksam oda ışığında bir kaç resim atarmısınız.

Kumlanma durumunu merak etmekteyim.

Ön kamerada olursa daha iyi olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: bey3636

mrb arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım c9 pro almak istiyorum bu hafta kısmetse,gittigidiyordan ceppaket.com firması ile görüştüm knox sayacından söz ettim 0x1 olması halinde iade edebilirsiniz 14 gün içinde koşulsuz şartsız dedi,konuşmalarından güven verdi bira....benim merak ettiğim konu bu telefonda 4g kesinlikle çekiyormu,eğer çekiyorsa kopmalar oluyormu sadece şehiir merkezindemi çekiyor çekim gücü zayıfmı yolda v.s çekermi,duyduğuma göre bu telefonda 800 mhz(bant) seçeneği yokmuş bunun için 4g de sıkıntılar çıkıyormuş...Kullanan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim.teşekkürler.

Ben onlardan aldim. Simdi yazdim, 0x1 cikarsa iade edicem dedim, kutuyu ac.adigimiz icin bilemiypruz gibi bi mesaj atti. Aldiktan sonra arazi olucaz demek istiyolar yani.

• quote:

ikiside calisiyor. 0x0 heralde

• quote:

Rica etsem aksam oda ışığında bir kaç resim atarmısınız.

Kumlanma durumunu merak etmekteyim.

Ön kamerada olursa daha iyi olur...

alet geldi hocam. aksam deneyim. simdilik cektiklerimden koyayim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi besttrr -- 12 Nisan 2017; 13:50:15 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.