Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynısını kullanıyorum. Gayet kullanışlı. İç tarafında kartvizit cebi de var

Evren
  • kırılmaz cam olarak ekranın tamamını kapatan bulan varmı 2,5 d kenarlar oturmuyo
  • gg deki kampanyadan yararlanıp bugün sipariş vericem kırılmaz cam olarak tam kaplayan varmı
  • Çektiğim videoları kaydetmek için Samsung 64GB Evo Plus Micro SD Hafıza Kartı C10 U1 80MB/s aldım.
    akakce.com
    Samsung 64 GB Evo Plus MicroSDXC MB-MC64DA/TR Hafıza Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    http://www.akakce.com/bellek-karti/en-ucuz-samsung-64gb-evo-plus-microsdxc-mb-mc64da-tr-fiyati,6979228.html

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

aliexpressten "galaxy c9 pro Nillkin" nano ekran koruyucu sipariş verdim.

Nillkin gelene kadar gg.den zore nano ekran koruyucu + silikon kılıf sipariş verdim.
    GittiGidiyor
    Samsung Galaxy C9 Pro Kılıf C9000 Tam Esnek Silikon + ZORE Nano Ekran Koruyucu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-c9-pro-kilif-c9000-tam-esnek-silikon-zore-nano-ekran-koruyucu-276268730

"Ekranı tam kapatan" 2.5d nano ekran koruyucu kullanan varsa nereden satın aldığını paylaşsın lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 18 Nisan 2017; 12:4:38 >

• CNC 59 kullanıcısına yanıt
    Ben 79 tl verdim n11.com dan aldım. Tam kapatıyor memnunum şu an.

urun.n11.com
    Dafoni Galaxy J7-j5-c9-c7-c5-pro-2017-prime-2017 Ekran Koruyucu - n11.com
    http://urun.n11.com/ekran-koruyucu/dafoni-samsung-galaxy-c9-pro-c7-sm-c7000-curve-cam-ekran-koruyucu-P85795960

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Evren_77

Aynısını kullanıyorum. Gayet kullanışlı. İç tarafında kartvizit cebi de var

Evren

kapak kapalıyken konuşabiliyor muyuz?
    malzeme kalitesi nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n96 -- 17 Nisan 2017; 22:34:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • n96 N kullanıcısına yanıt
    Malzeme kalitesi bana göre ortanın üstünde, deri hissiyatı var. Kulak ahizesi tam oturuyor duymada sıkıntı yok. Sadece konuşurken çoook az bir derecede kısık gidiyor karşı tarafa, o da çok sıkıntılı bir durum yaratmıyor. Zaten maalesef çok da seçenek yok burada, aliexpress te çok güzel kılıflar var, şeffaf kapaklı olandan getirticem. Burada 70TL, orada 6 dolar.... şaka gibi....

Evren
  • Arkadaşlar ben bu ürünü hepsiburada.com'da daha ucuzu yok diyince sipariş verip dün aldım, bugün istanbul'a hemen geldi, kargo biraz adresimi karıştırsada paketlemesi ve kutu içeriği sorunsuzdu. Alacak arkadaşlara da tavsiye ederim knox 0x0 ve güncel sürüm yüklü (global)

aldığım ürünün linkini de vereyim kararsız arkadaşlara da yardımcı olur;

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c9-pro-ithalatci-garantili-p-HBV000002XTHT
  • Şunu da söylemem gerek gittigidiyor ceppaketten verdiğim siparişle gelen C9 un kutusunu ilk açan ben oldum. Telefonun ön arka bantlarını ben açtım. Şarj dönüştürücü kutunun içinden değil kargo paketinin içinden çıktı. Bazı arkadaşlar bazı satıcılarda telefonun kutusunun daha önce açıldığını dile getirmişler ben öyle bir durumla karşılaşmadım. Bundan dolayı ceppakete teşekkür ediyorum.
  • velhasil V kullanıcısına yanıt
    İthalatçı garantisi ne durumda? Fikriniz var mı? Aklımda olan bir model, sormak istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: velhasil

Arkadaşlar ben bu ürünü hepsiburada.com'da daha ucuzu yok diyince sipariş verip dün aldım, bugün istanbul'a hemen geldi, kargo biraz adresimi karıştırsada paketlemesi ve kutu içeriği sorunsuzdu. Alacak arkadaşlara da tavsiye ederim knox 0x0 ve güncel sürüm yüklü (global)

aldığım ürünün linkini de vereyim kararsız arkadaşlara da yardımcı olur;

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-c9-pro-ithalatci-garantili-p-HBV000002XTHT

Hocam bende hepsiburadadan almayı dusunuyorum siyahı gg n11 de kalmamış olanlarda arada 100 tl oynuyor sizin satıcı hb dimi knox 0.0 dı

• ceppaketten aldım şaka gibi knox 1 çıktı samsung adım sayar hiç biri çalışmıyor

ne yapmam gerekir kararsız kaldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi joole -- 19 Nisan 2017; 12:33:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: joole

ceppaketten aldım şaka gibi knox 1 çıktı samsung adım sayar hiç biri çalışmıyor

Aldığınız yerden gg n11'den ulaşın. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
  • sizin yerinizde olsam yurtdışından SAMSUNG C9 PRO alırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iPeople -- 19 Nisan 2017; 15:19:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

quote:

Orijinalden alıntı: joole

ceppaketten aldım şaka gibi knox 1 çıktı samsung adım sayar hiç biri çalışmıyor

Aldığınız yerden gg n11'den ulaşın. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.

onlarda şaşırdı siyah renkleri kalmamış gelmez ise iade alacaklar garanti kampanyasından yararlanıp 100 tl indirimli almıştım o yandı
  • velhasil V kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla hepsiburada'da 2 yıl garantili oluyor telefonlar, garantisiz cihaz satışı yok ithalatçı garantisi de olsa 2 yıl garanti kapsamı sunuyorlar hocam
  • Arkadaşlar sizden ricam telefonu alan kişiler almayı düşünen arkadaşlara lütfen yardımcı olun..

Mesela ben a7 2017 lenovo p2 ve c9 pro arasında gidip geliyorum...
    C9 pro yada Lenovo P2 ikiside güzel...
    C9 Daha estetik ve arayüz samsung touchwiz ve marka imajı var.
    Eksi yönü 4,5 g sıkıntılı her bantı desteklemiyor, özellikle 800 mhz bant 20 türk telekom kullanıyorsanız sorun yaşarsınız
    A7 2017 de güzel bir alternatifi, hem tr garantili, hem su ve toz geçirmez. 4,5 g sorunu yok. Kamerası da bir tık önde ve 300 tl fiyat farkına değer gibi

Lenovo p2 şarj yaklaşık 2 katı daha iyi gibi (işlemci ve amper farkıyla) kabloya bağımlı olmuyorsunuz. c9 pro yoğun kullanımda 1 gün gidiyorsa zamanla yarım güne düşücek p2 en azından uzun süre sonra 1 güne düşer. :)
    +1500 tl ve tr garantili. ayrıca 4,5 G tüm bantları destekliyor...
    Ben seçim yapamadım Fakat En azından diğer arkadaşlarda soylemişler
    Ön kamera ve arka kamera ne çekerseniz çekin fotoğraf istiyoruz. herkes vasat yada kötü diyor.. Neye göre ?? kime göre ?? mesela not 4 mesela discovery elite ? yada not 3 ? s4 s3 s2 ? kıyaslama yaparsanız benim için kamera çok iyi olmasada o kadar para veriyorsam iyi olmalı. Lütfeen sizden fikirlerinizi ve desteğinizi istiyoruz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enjoy35 -- 19 Nisan 2017; 19:33:47 >

• Bilindik markalar varken lenovo, asus gibi markalari tercih edecekler sınırrlı butceyle hareket edenelr olmali. 3 kurus kar edeyim derken soeunlar yumagi icinde olmak da mumkun. Mesela ben Asus kullanamadim. Samsung'a aliatigim icin her ne kadar android de olsa sanal tuslarin yerinin ters olmasi benim icin sorun teskil etti. Ayrica gps ile samsungda hic yasamadigim surekli yanlis konumuda gorme hadisesi benim icin katlanilmazdi.

C9 pro aslinda amiral gemisi bir model. Islemcisi ve kamerasi ile en ust nokta degil ama hafizasi, rami, yuksek batarya kapasitesi ile samsungun bugune kadar cikarmis oldugu 2. 6 inc ekrana sahip model.

Lenova bu sinifa pek hitap etmez. Asus'un ust sinif zenfone 3'leri var ama onlarda kendi iclerinde kamera, estetik gibi begeniye gore farkli modellere ayrilip ust sinif ozellikleri bir arada bulundurmuyor.

Kamera konusunda ben memnunum. S7 edge'den geride. Note4'ten onde diyecegim ama note4 sonradan aldigi guncelleme ile note5'ten de daha iyi ceker hale gelmistu ozellikle az ışıklı ortamlarda. Yani kamera bir alt urun serisinin orta sinifin ayarinda.

A serisi gorsel estetigi olan seridir Samsungda. O yuzden teknik ozellikler anlaminda c sinifi one gecer.

Samsungun resmi gelen tek cift hatli modeli a810 pahali ve ozellikleri bakimindan ayrica bana gore estetik acidan geride.

Bircok cift hatli modelde hafiza karti ya da 2. Hatti tercih etmek gibi bir zorunluluk var mesela ama c9 proda bu yok. Ayrica trt bandrolleri yuzunden son zamanlarda pas gecilen radyoda cihazda mevcut.

Turkiyedeki tek stereo samsung.. ancak ahize konusma esnasinda son iki kademede biraz kaliteyi bozuyor ya da benim cihazda sorun var.

Whatsapta video oynatirken yarida kesip cikmak isteyince kararan emrani uyandirmak zaman aliyor benim telwfonda ki bug bu mesela.

Sebeke cekimi konusunda son derece basarili. Ekran 2k olmamasina ragmen 6 inc telefon icin gayet parlak ve net.

Isinma yok. Donma yok. Su yukardaki whatsappi saymazsak. Knox 0 olanlarda guncelleme sorunu yok. Turkce karakter sorunu yok.

En guzel o ozelligi acmayayim, buni hemen kapatayim derdi yok. Sarj her sekilde 1 gunu rahat cikariyor.

Incelik, boyut, hoparlorlerdeki ses kalitesi hepsi ust seviye samsunglar ile esdeger.

Sarj soketi yeni tip ama kulaklik icin ayri baglanti var.

ben 1999tl'den aldigim halde fiyatinin karsiligi diyorum. 1700den alanlar icin fiyatindan fazlasi diyebilirim.

Saygilarimla.

• bu knox 1 şans işimi delta garantili de bile çıkıyor yalnız içinde güncelleme kısmı bile yok telefonun
  • quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Bilindik markalar varken lenovo, asus gibi markalari tercih edecekler sınırrlı butceyle hareket edenelr olmali. 3 kurus kar edeyim derken soeunlar yumagi icinde olmak da mumkun. Mesela ben Asus kullanamadim. Samsung'a aliatigim icin her ne kadar android de olsa sanal tuslarin yerinin ters olmasi benim icin sorun teskil etti. Ayrica gps ile samsungda hic yasamadigim surekli yanlis konumuda gorme hadisesi benim icin katlanilmazdi.

C9 pro aslinda amiral gemisi bir model. Islemcisi ve kamerasi ile en ust nokta degil ama hafizasi, rami, yuksek batarya kapasitesi ile samsungun bugune kadar cikarmis oldugu 2. 6 inc ekrana sahip model.

Lenova bu sinifa pek hitap etmez. Asus'un ust sinif zenfone 3'leri var ama onlarda kendi iclerinde kamera, estetik gibi begeniye gore farkli modellere ayrilip ust sinif ozellikleri bir arada bulundurmuyor.

Kamera konusunda ben memnunum. S7 edge'den geride. Note4'ten onde diyecegim ama note4 sonradan aldigi guncelleme ile note5'ten de daha iyi ceker hale gelmistu ozellikle az ışıklı ortamlarda. Yani kamera bir alt urun serisinin orta sinifin ayarinda.

A serisi gorsel estetigi olan seridir Samsungda. O yuzden teknik ozellikler anlaminda c sinifi one gecer.

Samsungun resmi gelen tek cift hatli modeli a810 pahali ve ozellikleri bakimindan ayrica bana gore estetik acidan geride.

Bircok cift hatli modelde hafiza karti ya da 2. Hatti tercih etmek gibi bir zorunluluk var mesela ama c9 proda bu yok. Ayrica trt bandrolleri yuzunden son zamanlarda pas gecilen radyoda cihazda mevcut.

Turkiyedeki tek stereo samsung.. ancak ahize konusma esnasinda son iki kademede biraz kaliteyi bozuyor ya da benim cihazda sorun var.

Whatsapta video oynatirken yarida kesip cikmak isteyince kararan emrani uyandirmak zaman aliyor benim telwfonda ki bug bu mesela.

Sebeke cekimi konusunda son derece basarili. Ekran 2k olmamasina ragmen 6 inc telefon icin gayet parlak ve net.

Isinma yok. Donma yok. Su yukardaki whatsappi saymazsak. Knox 0 olanlarda guncelleme sorunu yok. Turkce karakter sorunu yok.

En guzel o ozelligi acmayayim, buni hemen kapatayim derdi yok. Sarj her sekilde 1 gunu rahat cikariyor.

Incelik, boyut, hoparlorlerdeki ses kalitesi hepsi ust seviye samsunglar ile esdeger.

Sarj soketi yeni tip ama kulaklik icin ayri baglanti var.

ben 1999tl'den aldigim halde fiyatinin karsiligi diyorum. 1700den alanlar icin fiyatindan fazlasi diyebilirim.

Saygilarimla.

Ayrıntılı bir analiz olmuş, eline sağlık

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.