Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Rica etsem aksam oda ışığında bir kaç resim atarmısınız.

Kumlanma durumunu merak etmekteyim.

Ön kamerada olursa daha iyi olur...

alet geldi hocam. aksam deneyim. simdilik cektiklerimden koyayim

4.5G çekim gücünü de test edip yayınlar mısın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunsantosunluğunubil

quote:

Orijinalden alıntı: besttrr

quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Rica etsem aksam oda ışığında bir kaç resim atarmısınız.

Kumlanma durumunu merak etmekteyim.

Ön kamerada olursa daha iyi olur...

alet geldi hocam. aksam deneyim. simdilik cektiklerimden koyayim

4.5G çekim gücünü de test edip yayınlar mısın.

resim paylasamiyorum. test ettim ama. Levent istanbul: 16 ping, 46.83 download, 20.05 upload Vodafone

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slm arkadaşlar.
    bu telin gold renginden almak istiyorum.knox sayacının 0*0 çıkması için hangi satıcıdan almalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • xakav33 X kullanıcısına yanıt
    Iyi gunler bende c9 pro aldim gold 2 gun oldu ama resm kalitesi yok gibi sarj da birgun yetmyr bile ve sarjdayken isinma yapiyor ve sebeke cok net deil evdeyken sizdekidemi ole yoksa standartlarmi oyle

• Hakanaytekin H kullanıcısına yanıt
    Normal kullanımda yetmezi lazım.

Şarj da ısınması normal değil tabi oynamazsanız...

Şebeke durumunu başka telefonla kıyaslayın..

• Iletisim numaraniz varmi ordan irtibata gecelim bana bir yardimci olurmusunuz lutfen

• Pazartesi elime geçmişti telefon. Hepsiburada dan siyah renk (gezegen iletişim satıcısından) aldım. knox 0x0 çıkıyor. Zaten siparişten önce çıkmaması halinde iade edebileceğimin garantisini verdi. Şarj pazartesi geldiğinde saat:18 de taktım fişe. 1 saatte %100 doldu. Çıkardım. Çarşamba günü 17.00 da %11 de iken tekrar taktım. Bence çok iyi değerleri. wifi ve mobil ağlar hep açık. ekran otomatik parlaklıkta. senkronizasyon hep açık. Gün içinde 10-15 mail cevaplıyorum. watsaptan yine 5-10 yazışma. Oyun oynamam. facebok twitter günlük yaklaşık 2 saat toplamdadır. Konuşma günlük toplasan 15 dakika filandır.Bu değerler beni tatmin etti açıkçası. Memnunum. Tavsiye ederim.
  • Cift hat takili, gun icersinde wifi bagli, aracdayken ve disardayken mobil veri yaklasik 3 saat acik. En az 20 telefon gorusmesi. Sosyal uygulamalar 1 saat. Whatsapp okuma cevaplama 1 saat vardir. Sabah 7:15 sarjdan aldim. Aksam 21:30'da evdeydim.Sarj yuzde 20 kalmisti. 23:30'a kadar yine sosyal uygulamalar ile yuzde 12deydi.

Telwfonda hizli sarj aciksa kapatip bu sekilde sarj edilmesi daha uzun sureler veriyor. Hicbir telefonumda hizli sarji acmadim. Fotograf beklentisi kisiden kisiye degisiyor. Galaxy s serisi kalitesi beklenmesin. Ancak note 5 ile cok da farkli bir kamera donanimi yok aslinda. Gun isiginda benzer sonuclar cikacaktir. S7 edge kullananlar da mesela on kameranin basarisizligini bilirler. Yani her telefonda bu sekilde hatalar ya da f/p beklentisinin altinda kalan durumlar olusabilir.

Saygilarimla.

• Ben birçok uygulamalarımı başarılı bir şekilde aktarmayı başardım ama bir konuyu beceremedim. Daha önce kullandığım telefon S3 dü ve doğum günlerini bir şekilde facebook ile entegre olup takvimde takibini yapabildiğim gibi bildirimleri de alabiliyordum. Ama bu telefonda bu hiç bir şekilde facebook entegrasyonu bulamadım. Takvim kısmı boş hiç bir şey yok. Hatta Takvimi de S3 ten aktarmıştım ama yinede tarihler gelmedi. Bu sıkıntıyla karşılaşan var mı? Veya çözüm bulan çözümü paylaşabilir mi?

Evren
  • arkadaslar şimdi bu telefonu kurcaladıkca yenı bılgıler cıkıyor...
    epey.com da lte bandlarının 1,3,7,8 destekledıgını yazıyor fakat gsm arenada baktıgımda türkiyede geçerli olan 7,8 ve 20 nin desteklemediği yazıyor...

sizden ricam test menusunde lte band var oradan bakmanız...
    yıldız kare 0011 kare tuşlarıyla test menusune gırıs yapmanız...

daha önce note 4 için çektiğim video burada ,oraya bakarak lte bandlarına bakabılırsınız...
    Batuhan Efe ÇINARyoutube
    SAMSUNG 4G LTE BAND SEÇİMİ VODAFONE!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=Z17l3Aji3TY

• slm arkadaşlar kapaklı kılıf kullanan var mı?nasıl memnun musunuz?

• n96 N kullanıcısına yanıt
    Ben N11.com da twice dan kapaklı kılıf aldım deri görünümlü. Kenarları tam oturuyor ve fena gayet kullanışlı. Tavsiye ederim. Aliexpres ten sonra şeffaf kapaklılardan sipariş etmeyi düşünüyorum.

Evren
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evren_77

Ben birçok uygulamalarımı başarılı bir şekilde aktarmayı başardım ama bir konuyu beceremedim. Daha önce kullandığım telefon S3 dü ve doğum günlerini bir şekilde facebook ile entegre olup takvimde takibini yapabildiğim gibi bildirimleri de alabiliyordum. Ama bu telefonda bu hiç bir şekilde facebook entegrasyonu bulamadım. Takvim kısmı boş hiç bir şey yok. Hatta Takvimi de S3 ten aktarmıştım ama yinede tarihler gelmedi. Bu sıkıntıyla karşılaşan var mı? Veya çözüm bulan çözümü paylaşabilir mi?

Evren

Sorunu çözdüm arkadaşlar. Anladığım kadarıyla bu modelde facebook takvim senkronizasyonu desteklemiyor. Ya da benimkinde öyle. Play Store dan Facebook Calendar Sync uygulamasını indirdim. Şimdi takvim üzerinde her bir şeyi görebiliyorum. İşimi çok iyi gördü.

Evren

• İyi günler, ceppaket gittigidiyordan sipariş verdim. Knox 0x1 çıkması halinde iade alacaklarını söylediler. Telefon elime ulaşınca tecrübelerimi paylaşırım.
  • code-ShaRK kullanıcısına yanıt
    Siyah ellerinde var gözüküyor...

Gelince knox için bilgilendiriniz lütfen 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

İyi günler, ceppaket gittigidiyordan sipariş verdim. Knox 0x1 çıkması halinde iade alacaklarını söylediler. Telefon elime ulaşınca tecrübelerimi paylaşırım.

bende bu satıcıdan sipariş verdim. bugün kargoya verildi hayırlısı inşallah.
  • Telefonu kargo şubesinden teslim aldım. İlk baktığım "knox" oldu. @leoxbjk arkadaş saolsun, dediği gibi ses kısma+kilit tuşu+home tuşlarına basarak download modda açtım Knox 0x0 yalnız download moddan zor çıktım aynı tuşlara basılı tutulduğunda çıkabildim. S Health, güvenli klasör çalışıyor.
    Dil ayarlarından Türkçeyi seçtim. Diğer telefonumdan wifi paylaşıma açtım, wifiye bağlanıp Türkçe klavyeyi ekledim diğer ingilizce ve çinceyi sildim sadece Türkçeyi bıraktım. Güncelleme bulup indirmeye başladı ama evde wifiden indiririm onu artık. Ölü piksel sıkıntısı yok, herhangi bir sıkıntısı yok inşallah çıkarmaz tavsiye ederim. Hatta ceppakete yeni müşteriler buldum, kargo çalışanları çok beğendiler siyahı kalsa alacaklar o derece ama kalmamış sanırım. Herkeze iyi haftasonları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 15 Nisan 2017; 16:33:2 >

• Dostum sence kamera olarak note 4.mü daha iyi yoksa c9 promu?

Bende note 4den geçmek istiyorum ama kamera vasat yorumlarını okuyunca tereddütte kaldım açıkçası..

• arkadaşlar ceppaketten aldım gold rengi knox 0x0 cıktı hicbir sıkıntı yok telefon içi canavar dışı zarif,ceppaketi tavsiye ederim

• slm arkadaşlar.şu kılftan kullanan var mı?
    http://www.hepsiburada.com/kilifshop-samsung-galaxy-c9-pro-kapakli-cuzdan-kilif-p-HBV000004G3J4
    telefonu tamamen kapatıyor gibi.iyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.