Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı Uğurlu Olsun Bende S4 Kullanıcısıyım C9 PRO Niyetim Var Yazdığın İnce Detaylar Önemli Sana Zahmet Linkini Yollarmısın Bende Aynı Yerden Almak İstiyorum..
  • Yusuf Akarsu kullanıcısına yanıt

ben netten değilde bub tarz şeyleri gidip yerinden almayı yeğlediğimden öyle yaptım.ama kurumsal güzel bi yer zaten n11den de %100 almış

• adm7 kullanıcısına yanıt
    mantıklı bende araştırdım yerini buldum bildiğim yermiş aslında sirkecide. peki ürünü alalı kaç gün oldu varmıdır takıldığın bi durum acaba ?
  • Yusuf Akarsu kullanıcısına yanıt
    alalı 2gün oldu.evet orada valiliğe çıkmadan solda güzel bir hanın içinde. bir tek hat takıp deneyimleyemedim. onun harici takıldığım bi yer yok.hattımıda vodafondan türktelekoma geçmeyi düşündüğümden kestirmedim zaten geçince hattı yeni verecekleri hat küçük boy olacak.vodafondaki gb ve dkkaları bitirmeyi bekliyorum.sanırım cam filmlerinin kenarları açık kaldığından senede bir onu değiştiricez bir de kapak sıkıntı bulunmuyor.

c9 proyu türktelekomla kullanan varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.sonra vodafondan türktelekoma geçince pişman olmak istemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adm7 -- 10 Nisan 2017; 15:38:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Akarsu

quote:

Orijinalden alıntı: CNC 59

quote:

Orijinalden alıntı: Yusuf Akarsu

merhabalar.
    sayfaların hepsini okudum ve çok kafam karıştı knox olayı play store olayı google olayı .
    lütfen sizlerden ricam nerden sorunsuz şekilde alabilirim siyah renk ?
    link yollarmısını rica etsem

gitti gidiyordan idealseçimden aldım siyah renk sorunsuz

teşekkür ederim tercihimi ordan yana kullanıcam. peki ürün kaç gün oldu kullanalı ? herhangi bi sorun varmıdır ? ben yaklaşık 2 ay önce c7 aldım şebeke gitme sorunundan dolayı bayğı sıkıntı çektim telefonun kartını değiştirdiler fakat aynı sorun tekrarladı geri iade ettim param gelince c9 pro almayı düşünüyorum. acaba buna benzer sorunlar yaşayan varmı aranızda acaba ?

bir hafta oldu kullanıyorum hiç bir sorun yok şu an için 4g de sorunsuz tam fiyat performans telefonu tavsiye ederim

• Hepsiburada dan siparişim gecikince iptal edip, yine hepsiburada gezegen iletişimden sipariş geçtim. ertesi iş günü (bugün) telefon elime geldi. knox 0x0 sorunsuz. Önceki telefonum note 3 idi.
    Telefon güzel. Siyah renk aldım. 1675 tl
    Yalnız mail alımı konusunu çözemedim. E posta gelir gelmez bildirim yapma ayarını bulamadım henüz. Karıştırıyorum...
  • white_man kullanıcısına yanıt
    bende hepsiburadadan sipariş verdim geçen hafta salı günü hala bekliyorum napsam bendemi iptal edip başka satıcıdan alsam
  • Bir Samsungçu olarak, (çamaşır mak. bulaşık mak. buzdolabı fırın klima elek. süpürge led tv notebook SSD flash disk hafıza kartı harici bellek 2tb vs elimin altında) adamlar yapıyor abi. Teknoloji deyince benim aklıma gelen ilk marka Samsung beni üzmedi.Telefonda yıllardır LG kullandım, yiğidi öldür hakkını yeme LG de beni üzmedi defalarca düşürmeme rağmen ama bundan sonra alacağım telefon kesinlikle Samsung olacak. Belki daha kibar olabilir ama ona göre kullanmaya dikkat ederim. Şöyle ki galaxy S8+ bütçemi aşar, C9 pro yerine S7 edge +1000TL vermektense C9 pro tercih etmeyi daha mantıklı buluyorum. S8+ ile telefon boyutlarında artan bir trend var 6.2". Adamlar yapmış 6.2" telefon yapmış 5.5"lik ayfon kasasından daha küçük kasaya sığdırmış neredeyse kenarlıksız. Benim aklıma yatan Siyah renk C9 Pro, ilk tercih sebebim olacak. Yalnız şöyle birşey var n11 ve gittigidiyor da axess ve maximum kartlara parapuan chippara var. Tamam bende her 2 karttan var ama limitleri düşük. World ya da Bonusa worldpuan-bonus kampanyası geldiği anda almayı düşünüyorum.

• adm7 kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom da sıkıntısız kullanıyorum.
  • Bugün yeni güncelleme geldi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackMon

Bugün yeni güncelleme geldi arkadaşlar

ne güncellemesi c9 proyamı
  • Beyler telefonun ekran süresi performansı nedir? Bir de boyut olarak 7 plustan daha büyük mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subat kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yakın zamanda geçicem
  • CNC 59 kullanıcısına yanıt
    evet

1 mart 2017 tarihli güvenlik yaması geldi
    https://i.hizliresim.com/dPM56n.png
    https://i.hizliresim.com/5gqdAd.png

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackMon -- 11 Nisan 2017; 11:1:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

Beyler telefonun ekran süresi performansı nedir? Bir de boyut olarak 7 plustan daha büyük mü?

gece 12den sabah 6ya %1 gidiyor.normal günlük kullanıma ek 2 saat oyun 3 saatte nette geziniyorum video izliyorum tüm gün yetiyor bana akşam 10da tekrar sarj ediyorum. bu arada sarj ederken telefon ısınıyor sarj %100 olunca prizde takılı dahi kalsa soğuyor. 7plustan büyük.güncellemeyi yaptım şimdilik fark göremedim
  • knox sayacına 0.0 satıyoruz diye hiçbir satıcı garanti edemiyor. bu konuda ne yapabiliriz ?
  • Hepsiburadadaki gezegen iletişim satıcısı 0x0 satıyor. Konuyu biliyor yani. Bir problem olursa yardımcı olacağını söyledi. Söylediği gibi knox 0x0 geldi bana.
    Hepsiburadanın kendi sattığından bir arkadaşa aldık 1 ay kadar önce. ozaman 1999 tl idi. ona yeni bakmak geldi aklımıza 0x1 onunki. e 1 ay da oldu. Ama memnun halinden bir şikayeti yok.
  • Siparis verdim, yarın gelecek, insallah pisman olmam. Kargo dahil 1670 liraya geldi. 100 lira maxipuan kazanacam 1570 lira. Parasini hak ediyor gibime geliyor. Cok sık telefon degistirdim son 3 yilda, bunu 3 yil kullanmak istiyorum artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşıma aldığımız knox 0x1 olan cihazın kendinden görüşme sesleri kayıt özelliği menüsü filan var. Benim knox 0x0 böyle bir özellik yok menülerde. Sizde var mı kontrol edebilir misiniz? Arama ayarları menüsü altında görüşme sesi kaydetme menüsü var knox 0x1 olan cihazda. Bizde knox 0x0 böyle bir menü yok.
  • white_man kullanıcısına yanıt
    Sizin tavsiyenize uyarak satıcı ile görüştüm ve satın aldım. Baştan satıcı ile görüştüm sayaç 0.1 çıkarsa iade ederim diye, kabul etti. yarın cihaz geldiğinde burada sonucu paylaşırım.
    size de teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.