Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar düştü fakat fiyatlarda düşüş yok.

Cihazlara yeni fiyat güncellemesi gelmeli...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hb sonbirki den alan varmı arkadaşlar knox durumu nasıl cihazların?

• Siyah piyasada yok gibi, varolanların fiyatları da yüksek ama diğer gold ve pembenin fiyatları düşmüş. HB de 1619, n11 aksarayiletişim 1609-50 cardfinans parapuan 1559, gg telefonshop 1639-100 garanti bonus 1539 a gelir. Yani an itibariyle en düşük 1539+10 tl kargo 1550 liraya alınır.

• Arkadaşlar knox durumunu alacağınız satıcıyla konuşun sorun, onlar da garanti edemez knox 0x0 çıkacağını ama knox 0x1 çıkarsa iade alırlar mı onu sorun. Knox kontrolü için de telefonu:

Sırasıyla "Ses kısma+güç tuşu+home tuşu" 3 tuşa birlikte basılı tutup açın,

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] ardından ses yükseltme tuşuna basın ekranda WARRANTY VOID: 0x0 olmasına dikkat edin. Telefonu kapatmak için yine sırasıyla ses kısma+güç tuşu+home tuşlarını basılı tutup bekleyin. Böylece telefona kurulum ayarları yapmadan wifiyle aplikasyon yüklemeden Knox değerini öğrenebiliriz.

• Arkadaşlar 35 sayfanın 30u knox üzerine dönüyor...

Sanırım anlaşılmıstır artık knox mevzusu...

Başka konularla şenlendirelim buraları...

• Selamun Aleyküm arkadaşalar.Neredeyse c9 pro çıktığından beri araştırıyorum ve her zaman olduğu gibi yine forumu sonuna kadar okudum ve aldım almak isteyenler yazımı muhakkak okusun...Ürünü sahib.....com dan 1.500 aldım 2 haftalık jelatinleri dahi üzerinde. Aslında GG dan alsaydım yine bonus kartımla 120 liralık bonus ile aynı fiyata gelecekti peki neden iki haftalık teli sıfıra tercih ettin derseniz cevabı knox :) sahibiyle konuştum knoxun 0 oldugunu teyyit ettirsin shealt ve güvenli klasör çalışıyor cihaz en güncel sürümde delta garantili ceppaket ürünü gold rengi bide iki kaliteli kılıf 3 adet nano cam iki adet usb kablo sahibinden bana hediye edildi...Konumuza dönelim telefon gerçekten harika mate 8 mate 9 c9 pro mu diye diye en son c9 pro aldım ve hiçte pişman değilim. 1.Telefon malzeme olarak kaliteli ve çok ama çok şık tabi büyük ekran sevenler için siyah renge fazla takılmayın derim ki zaten kılıfla kullanınca rengi belli olmuyor gold rengi ünü beyaz ve çok şık 2. Hafiza ve ram yüksek 6 gb ramın 3.5 herzaman boş :) 3. Tel çok akıcı kasma donma yok kesinlikle ve note 7 arayüzü always on display çok harika 4.arkadaşalar kimsr bahsetmemiş ama telefonda miracast var yani screen mirroring ekranı tv ye aktarma smart viev adıyla ne kadar sevindim bilemezsiniz note 4 te en çok kullandığım özelliklerden biriydi bide â serisinin aksine bildirim ışığı da var. 5. En çok sevdiğim yanı şarjı bitmiyor arkadaş :) eksilerine gelince kızıl-ötesi yok merak eden olabilir yani kumanda olarak kullanamazsınız bide camera :( forumda biri note 4 ten iyi note 5 ten kötü demiş kesinlikle öyle değil note 4 ten de kötü bir kamarası var bir note 4 kullanıcısıydim bu güne kadar hatta ikisinide kıyasladım geceleri zaten note 4 'ün yanından geçemez hatta eşimin a7 2016 telefonuyla kıyasladım akşam a7 2016 13 mp olmasına rağmen daha iyiydi :( ah ois ah gündüzleri güzel yani idare eder camera için alan varsa almasın ama bunun dışındaki bütün özellikleri harika. Benim gibi sizinde aklınıza takılabilir bu kadar harika ve mükemmel bir telefonun kamerası nasıl kötü olabilir diye. Arkadaşalar cevabı çok basit note 7 nın toplantılarından sonra c9 pro üretildi samsung meydanı başkalarına bırakmamak için note 7 den sonra c9 puroyu üretti ama sırf s7 s7 edge note 5 alınsın diye kamerasindan kısmış. Yani sırf amiral gemi olmasın diye uğraşmış kamerasıyla. Sonuç olarak kamerası dışında olumsuz bir yanı yok pişman değilim tavsiye edermisin derseniz sonuna kadar tavsiye ederim çünkü para kolay kazanılmıyor ve ben asla 3 bin 4 bin ödemem 2 3 yıl kullanacağım bir tel için..

• SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• Şebekesinden bahsetmeyi unuttum çok soruluyor. Benimde en çok korktuğum durum buydu hele bide note 4 ün şebeke sorunundan sonra bunu kaldıramazdım neyse korktuğum gibi olmadı aksine harika bir çekimi var 4g 3g çok çok iyi çekiyor 4.5 g yok telde 4g var hattım turkcell başka operatörleri bilmem. Paylaştığım resim merkezden 45 km uzak bir köy yani 3g dahi iyi çekmiyor fakat c9 pro 3g de en az 3 4 diş çekiyor dün diyarbakır merkezdeydim hep 4g çekiyordu interneti çok hızlı.

• 4g yazılımsal hocam yazılımla 10g de yazarsın...

Türkiyede dünyada 4g diye tabir edilen şebeke 4.5g oldu sadece isim değişikliği...

Hayırlı olsun bende yeni alan lardanım 2.el olarak

Gayet güzel telefon...

Kamera da android 7 ile düzeltilebilir belki...

Okadar da kötü değil orta üstü...

• Hocam dediğiniz doğru az önce turkcell hesabım uygulamasından baktım telefonunuz 4.5 g uyumludur yazıyor...

Bu arada kamera zaten orta hocam çok kötü denedim sadece bir note 4 note 5 değil onu demek istedim. Bu arada şuan köydeki camideyim arkadaşın şebekesi yok benim ise 2 diş 3g çekiyo şebekesi çok iyi çekiyor..

• Telefonun fotograf kalitesi acik havada gayet iyi. Eger postere basilmayacaksa ki asagidaki fotograf yaklasik 1/4 kucultuldu bence ortalamanin gayet ustunde. Telefon fotografkalitesindeki ust nokta da tabi tartisilir ama bu konuda lider samsungdan cok zaten huawei bana gore.

Saygilarimla.

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• Arkadaşlar gold rengini kullan birisi cihazın fotoğrafın8 çekip atabilirmi acaba siyah ve gold arasında kaldım gold rengi 100 tl daha ucuz siyahtan aradaki farka değermi diye düşünüyorum bugün yarın vereceğim siparişi

• Tüm büyük ekran tel.leri araştırmış biri olarak en son mate 9 ve c9 pro arasımda kaldım. Hem fiyat hem de ekran kullanım oranına göre (kapasitif tuş olması) c9 tercih ettim.

Siyah ve knox 0 cihazı az kullanılmış olarak 1500 e aldım.

Telefonu almak için düşğnen arkadaşlae için söylüyorum, telefon iphone 7 plus kasasında 6 inc bir android telefon. Siyahı gercekten cok şık, güçlü ve sağlam duran bir cihaz.

Tereddütü olanlar hiç düşünmeden alabilir.

• Samsung c serisi çok başarılı. amiral gemisi kıvamında. Samsung Türkiye niye getirmez bunu anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bandellinii

Samsung c serisi çok başarılı. amiral gemisi kıvamında. Samsung Türkiye niye getirmez bunu anlamıyorum.

a serisini baltalamak istemiyorlar diye düşünüyorum
  • Arkadaşlar knox 0 çıkacağına garanti veren satıcı hangisiydi?

• Burada da en son ocak romu gösteriyor...

Rom çekecekler samfirm.exe den çekebilir

https://www.sammobile.com/firmwares/galaxy-c9/SM-C9000/

• gezegen iletişim. arayıp knox 0 istediğinizi belirtin.

• Gezegen bide ceppaket kardeşim

• Ceppakette knox 1 çıkan çok

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.