Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • note 2 de screen mirroring ekranı tv ye aktarma vardı c9 bulamadım yokmu acaba
  • Ben de vizyoncep kullanıcısından siparişi verdim. Ceppaketten siparişi verip iade etmiştim. Gerçekten şarjı çok iyi idi akşama kadar kullanmıştım. Telefon geldikten sonra tekrar deneyimlerimi paylaşacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tahmin ettigim gibi world kampanyası gelmiş lakin siyah rengi satan yk gg de
  • Bends hem world hem bonus var lakin siyah haftaya sroklarında olacakmış. Sürekli stok takip etmekten şarj dayanmıyor

• CNC 59 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim screen mirroring var dunden beri kullaniyorum bu sekilde iki film seyrettim..:) smart wiev bildirim panelini aşağı çek sonuna kadar

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU]

• Merhaba Arkadaşlar,

Son olarak Kipa diyaloglarım sonucunda Knox Sayacı konusunda biz satıcıyız yaklaşımında bulundu.
    Ancak satılan cihazlar ile ilgili bir sorun olmadığını ve yine kutunun içerisinden çıkacak olan
    ithalatçı bilgisinin herhangi bir ithalatçı olabileceğini ifade ettiler.

Dolayısıyla Kipa'ya olan güvenim doğrultusunda ve siyah rengi bulabildiğim için bir risk alarak
    ürünü aldım. İlgili noktada ürün kutusunu Knox Sayacı kontrolünü yapabilmek için açarak baktım.
    Aldığım ürün Ritzy İthalatçı Garantili ve Knox Warranty Void: 0x0 çıktı.

İnternet bağlantısı sonucunda cihaz hemen güncelleme aldı. Ve en son Hong Kong ROM sürümü olan
    (C9000ZHU1AQC1) Hong Kong 6.0.1 Firmware ROM cihaza başarıyla yüklendi.

Cihaz özellikleri bakımından çok etkileyici ve fazlasıyla memnuniyet verici bir kullanıma sahip.
    Herkese şiddetle tavsiye ederim.

Saygılarımla,

• Arkadaşlar anneme c7 modelini almıştım memnunuz, babam için aldığım note 3 eskidi, c9 pro modeli düşünüyorum kusura bakmayın göz gezdirdim ama bulamadım,

Knox 1 olunca ne gibi sıkıntı oluyor, knox 0 cihazı kapalı kutuda anlayamıyoruz değil mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Arkadaşlar anneme c7 modelini almıştım memnunuz, babam için aldığım note 3 eskidi, c9 pro modeli düşünüyorum kusura bakmayın göz gezdirdim ama bulamadım,

Knox 1 olunca ne gibi sıkıntı oluyor, knox 0 cihazı kapalı kutuda anlayamıyoruz değil mi ?

samsung adım sayar gibi samsung apps uygulamaları çalışmıyor genelde kimse kullanmaz bu uygulamaları günceleme almayan android çıkma olasılığıda var
  • benim c9 pro'nun knox 0*1 olduğu yetmezmiş gibi warranty void'de 0*1 yaziyor.bu ne demek oluyor.sammobilden orjinal rom atmamı vs engellermi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: affinity

benim c9 pro'nun knox 0*1 olduğu yetmezmiş gibi warranty void'de 0*1 yaziyor.bu ne demek oluyor.sammobilden orjinal rom atmamı vs engellermi bu

İkisi aynı şey zaten. Rom yükleyebilirsin.

https://samsung-firmware.org/tr/model/SM-C9000/region/TGY/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 2 Mayıs 2017; 22:51:38 >
  • Arkadaşlar asphalt 8 vb oyun oynayan varmı cihazda cihazı alma arefesindeyim ram sıkıntı değilde snapdragon 653 yeterlimidir diye düşünüyorum. Kasma vb sıkıntı yaparmı

• Oynarsın hiç bir kasma sıkıntı olmaz.

Arkadaşlar daha önce hiç cebi tv ye bağlamamış biri olarak soruyorum c9promu lg smart tv ye nasıl bağlarım. Oyun oynarken ekranı tv de görmek ıstiyorum wi-fi yok, mobil veride sıkıntı yok 10gb var. Nasıl yaparız smart view î biraz kurcaladım komşunun samsung tvsini görüyor benim lgyi görmüyor varmıdır bir yolu

• Bendede lg var ayarlardan bağlantı ayarlarından miracast i açın tv nizden

• GG' DA SİYAH RENGİNİ BEKLİYORUM FAKAT çekincelerimde yok değil..

Şebeke Sorunu yaşamaktan korkuyorum hattım Türk telekom. Telefonun Sahip olduğu bantlar çok az...!
    A7 2017 inceledim. Note 4 a7 nin her iki kamerasından da iyi. c9 pro da en az a7 kalitesindedir umuyorum.
    Isınma ve şarj konusunda da tam tatmin olmuş değilim.
    a7 ile bu kadar az fiyat farkı olmasına rağmen sırf tipinden dolayı nedense illa bu telefonu almak istiyorum. İnş hatalı bir karar olmaz pişman olmam.. Daha önce discovery Elitten çok çektim.
    Umarım bu hafta siyah gelirde son kez caymadan lenovo p2 yada a7 2017 almam :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: enjoy35

GG' DA SİYAH RENGİNİ BEKLİYORUM FAKAT çekincelerimde yok değil..

Şebeke Sorunu yaşamaktan korkuyorum hattım Türk telekom. Telefonun Sahip olduğu bantlar çok az...!
    A7 2017 inceledim. Note 4 a7 nin her iki kamerasından da iyi. c9 pro da en az a7 kalitesindedir umuyorum.
    Isınma ve şarj konusunda da tam tatmin olmuş değilim.
    a7 ile bu kadar az fiyat farkı olmasına rağmen sırf tipinden dolayı nedense illa bu telefonu almak istiyorum. İnş hatalı bir karar olmaz pişman olmam.. Daha önce discovery Elitten çok çektim.
    Umarım bu hafta siyah gelirde son kez caymadan lenovo p2 yada a7 2017 almam :D

Kardeşim tam benim düşüncelerimi yazmışsın bende türktelekom um ve gölbaşında oturuyorum hat sorunundan korkuyorum ve satıcıların cihazın arkasında durmamazından korkuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonunu satmak isteyen varsa Knox sürümü 0 olmak kaydıyla alabilirim. Sıfırına o kadar para vermek istemiyorum.
  • Telefonda band eksiği sadece band 20

Tt ve vodafone band 1 kullanmaz...

Türkcel band 1 i de kullanır...

Bu telefonda tt ve vodafonlulara kalan bandlar 3 ,7 , ve 8 dir...

Ben gebze ve pendik civarı 4 5 dişden aşağı dğştüğünü görmedim.

Band 20 daha çok kırsala yönelik...

Şehir içi ve şehir içine yakınsanız sıkıntınız olmaz...

@kırıkkalegülü712 @enjoy35

• Bu arada samsung kendi video.apk sinde alt yazı eklenebiliyormuş,yeni öğrendim güzel özellik...

• c7 ile c9 arasındaki fark nedir? çok önemli bi fark yoksa c7 alacaktım ama 36 sayfa yazı görünce şimdide c9 a bakar buldum kendimi. önce j7 prime alıyım diyordum sonra c7 şimdi c9 oldu, ne alacağımızı şaşırdık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csimurat -- 5 Mayıs 2017; 0:18:3 >
  • Aradaki farka c9 almak daha mantıklı işlemci olsun batarya olsun type-c olsun çok daha mantıklı cihaz

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.