Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • almak için kendilerine mesaj attım knox 0x1 dediler siyah cihazlar için hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

almak için kendilerine mesaj attım knox 0x1 dediler siyah cihazlar için hocam.

knox sordum sorunsuz dediler aldım içindeki android sürümü güncelleme alsın yeter adım sayar filan zaten kullanmam
  • Bende önce n11 den mesaj attım knox 0×1 dediler peşinede gg den mesaj atmıştım siyah renkleri knox 0 diğer renkler knox 1 dedi dalga mı geçiyor bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sorunsuz dediler sorun çıkarsa onlar düşünsün 10tl kargo parası vermiş olurum en fazla
  • ceppaketten cihaz alıpta memnun olmayan oldukça fazla alacapım ancak tereddütteyim aldıktan sonra tüketici hakem heyetinden karar çıkmasına rağmen takmayan bir firma kimse tavsiye etmiyor firmayı
  • Arkadaslar Wi-Fi de kopmalar oluyormu telefonunuzda. Google play den uygulama indirirken veya guncelleme yuklerken ?

• seloo_79 kullanıcısına yanıt
    Hic kopmadi wifi. Evdeki modeme 5ghz ile baglaniyor. Isyerinde normal sekilde. Internet konusunda sorunsuz.

Saygilarimla.

• quote:

Orijinalden alıntı: eiskent

Hic kopmadi wifi. Evdeki modeme 5ghz ile baglaniyor. Isyerinde normal sekilde. Internet konusunda sorunsuz.

Saygilarimla.

benim cihazda sorun var demekki, devamlı kopmalar oluyor modemin dibindeyim şuanda halen aynı durum, speedtest de hız ölçümü dâhi yapamıyor cihaz. satıcıya mesaj attım pazartesi kargo yapıyorum değişim için.

• Çinden tam kapatan nilfix ekran koruyucu gelene kadar tr den alabileceğim silikon kılıf+ idarelik ekran koruyucu önerisi olan var mı ?

Çinden koruyucu gelene kadar babam kırmasın ekranı :)

Firmaya tekrar sordum knox 0 dedi siyah renk için sipariş verip şansımı deniyim diyorum.

Bu arada hızlı sarj özelliği nasıl ? C7 de çok hızlı şarj oluyor buda aynıdır umarım

1609 tl ye aldım bakalım bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bmw. -- 6 Mayıs 2017; 20:43:2 >
  • ceppaketten siyahını aldım memnun kaldım şuan için hiçbir sıkıntı yaşamadım. wifi de kopma falan yok 4G'si Galaxy A serilerinden daha hızlı

LTE 2X Carrier Aggregation Cat.6 (2CA) sahip

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced

Aliexpress'ten Niikin ekran koruma geldi. Telefoncu telefonu görünce şaşırdı , sonra Nillkin kutusunu görünce yine şok UFO gören masum köylü gibiydi (okursa alınmasın ama öyle teşbihte hata olmaz)

Gelelim ekran koruyucuya Nillkin hayal kırıklığı oldu. Nillkin'den önce Zore Nano'u kullandım. Nillkin bir kere Zore Nano'dan daha kalın, kenarları Zore'den daha çok kapatıyor ama kenarlarda grimsi iz kaldı, tam olmadı, bilmiyorum belki telefoncu tam yapamadı ama ben de bastırıyorum kenarlardaki o gri şerit kaybolmuyor. Malesef tekrar Zore Nano yolları gözüktü. Aynı zamanda Zore Nano'yu ben kargo dahil 20liraya aldım, telefoncu diğer modeller için Zore'lere 50 tl fiyat çekti. Bu da bilinsin. Yani aliexpress Nillkin'den çok umudunuz olmasın.

Şu üründen de sipariş veresim var. Kullanan varsa yorum alabilir miyiz?
    http://www.hepsiburada.com/teleplus-samsung-galaxy-c9-pro-full-kapatan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-p-HBV0000044W39
    http://www.hepsiburada.com/microsonic-samsung-galaxy-c9-pro-3d-kavisli-temperli-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-p-HBV000004B5FH
    http://www.hepsiburada.com/kilifshop-samsung-galaxy-c9-pro-tam-kavisli-kirilmaz-ekran-koruyucu-gold-p-HBV000004XNIK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi code-ShaRK -- 6 Mayıs 2017; 22:21:59 >

• Almak isteyen arkadaşlar knox 0x0 olayını GittiGidiyor idealsecim satıcısına sorun derim ben almadan önce sordum gayet emin şekilde knox 0x0 olduğunu söylediler aldım ve dedikleri gibi çıktı

Ama ben pembe renk aldım diğer renklerin durumu nedir bilmiyorum satıcı mesajlara cevap veriyor bilginize

• Cihaz alacak arkadaşlar ben gezegen gsm den aldım memnunum knox 0 sorun yok n11de de bulabilirsiniz ben gidip sirkecide yerlerinden almayı tercih ettim gayet iyi bir firma kurumsal bi yer hatta bizim forumdan da bahsetmiştim knox 0 arayan çok demiştim bizden alabilirler yardımcıda oluruz demişlerdi ben bir ay önce 1680e aldım. düşünen varsa düşünmeyin direk alın cihaz çok iyi kamera hariç

• quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

ceppaketten siyahını aldım memnun kaldım şuan için hiçbir sıkıntı yaşamadım. wifi de kopma falan yok 4G'si Galaxy A serilerinden daha hızlı

LTE 2X Carrier Aggregation Cat.6 (2CA) sahip

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_devices_with_LTE_Advanced

Aliexpress'ten Niikin ekran koruma geldi. Telefoncu telefonu görünce şaşırdı , sonra Nillkin kutusunu görünce yine şok UFO gören masum köylü gibiydi (okursa alınmasın ama öyle teşbihte hata olmaz)

Gelelim ekran koruyucuya Nillkin hayal kırıklığı oldu. Nillkin'den önce Zore Nano'u kullandım. Nillkin bir kere Zore Nano'dan daha kalın, kenarları Zore'den daha çok kapatıyor ama kenarlarda grimsi iz kaldı, tam olmadı, bilmiyorum belki telefoncu tam yapamadı ama ben de bastırıyorum kenarlardaki o gri şerit kaybolmuyor. Malesef tekrar Zore Nano yolları gözüktü. Aynı zamanda Zore Nano'yu ben kargo dahil 20liraya aldım, telefoncu diğer modeller için Zore'lere 50 tl fiyat çekti. Bu da bilinsin. Yani aliexpress Nillkin'den çok umudunuz olmasın.

Şu üründen de sipariş veresim var. Kullanan varsa yorum alabilir miyiz?
    http://www.hepsiburada.com/teleplus-samsung-galaxy-c9-pro-full-kapatan-kirilmaz-cam-ekran-koruyucu-p-HBV0000044W39
    http://www.hepsiburada.com/microsonic-samsung-galaxy-c9-pro-3d-kavisli-temperli-cam-ekran-koruyucu-kirilmaz-film-p-HBV000004B5FH
    http://www.hepsiburada.com/kilifshop-samsung-galaxy-c9-pro-tam-kavisli-kirilmaz-ekran-koruyucu-gold-p-HBV000004XNIK

Bende bundan almayı düşündüm ama üst alt kısımlar renkli olduğu için hoşuma gitmedi satıcıya şeffaf var mı dedim yok dedi

Yukarıdaki ürün hakkında görüşlerinizi merak ediyorum

Bu arada nilkin hakkındaki tecrübeleri öğrenmemizde iyi oldu

• Bu ürünü ben de gördüm merak ediyorum, kullanan varsa yorumlarını paylaşsın lütfen.

Şeffaf arka koruma kabından aldım ama bu marka değildi, çok memnunum. Tek sıkıntım ekranı tam kaplayan Nano cam filmi bulamamak. Sanırım 2.5D curved "KAVİSLİ" kenarlara sahip telefonların ekranını tam kaplayan nano cam filmi yok. Nano cam filmler sadece düz yüzeylere oturuyor. Tecrübeyle bunu anladım. İllaki tam kapatan isteniyorsa üstü ve altı renkli olan ön cam korumadan başka alternatif yok sanırım. Varsa da paylaşsın biz de öğrenelim. aliexprese ümit bağlamayın gg n11 hb deki ürünlerde yeterli onu anladım. 2,5-3 hafta beklemeye gerek yok.

• adm7 kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım mobil veri yada wifi gerekmiyor tv ye bağlanmak ücretsiz yani internetin olmasada baglanabilirsin...

• csimurat kullanıcısına yanıt
    C7 pro çıkmışken c7 alınmaz kardeşim c7 pro mu c9 pro mu dersen kesinlikle c9 pro her gün daha bir aşık oluyorum c9 pro ma

• eski serilerde veya siyah renklerde knox çıkıyor sanırım tam olarak çözemedim 1 aydır zero cam ve kılıf evde yatıyor umarım sorunsuz çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayÇINAR

Benim tek şikayetçi olduğum konu geliştirme desteği yok...

Xda da ne kernel ne custom rom yok...

Bu gidişlede olacağı da manidar...

Cihazda volte var ama destek yok...

Nasıl etkinleştirilir onun içinde bilgi yok...

Merhaba,

Cihaz ile ilgili araştırma yaparken ilgilendiğiniz konu ile ilgili rastladığım bir linki paylaşmak istedim.

Öncelikle mevcut teknik bilgiye ve paylaştığım link ile ilgili bir tecrübeye sahip olmadığımı belirteyim.
    Cihazıma teknik müdahalelerde bulunmaktan fazlasıyla çekindiğim için cihazımda uygulama fırsatı bulamadım.
    Bahsettiğiniz konuya yönelik olması ve Android 7.0 Nougat versiyonu içerdiğinden dolayı eklemek istedim.

Forumda bahsedildiği gibi ve aşağıdaki linkte rastladığım kadarıyla Android Nougat güncellemesi bekliyoruz.
    https://technosamigos.com/samsung-galaxy-c9-pro-nougat-update/

Cihazlara gelecek güncelleme ile hareket edeceğimi düşünerek güncel ROM bilgilerini takip etmek isteyenler
    https://samsung-firmware.org/tr/model/SM-C9000/

linkinden güncel ROM versiyonlarını inceleyebilirler. CHC bölge kodlu China (Open China) ROM versiyonları
    Google Play Store kullanımı açısından problem oluşturduğundan cihazımda kurulu olan ve güncelleme aldığım
    TGY bölge kodlu Hong Kong ROM versiyonu olan güncellemeleri takip ettiğimi özellikle belirtmek isterim.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moorker -- 7 Mayıs 2017; 3:21:49 >

• quote:

Orijinalden alıntı: code-ShaRK

Merhaba,

Nillkin siparişimi heyecanla beklerken yaşadığınız tecrübe beni bu konuda endişelendirdi.
    Ürün Aliexpress üzerinden uzun bir süre sonra gelince umarım böyle bir durum yaşamam.
    Cihaza uygun ekran koruyucu arayan arkadaşlar adına bilgilendirmeniz için teşekkür ederim.
    Nillkin tecrübelerimi cihaza uyguladıktan sonra tekrar paylaşırım. Mevcut kullanıcı deneyimleri
    satın alma aşamasındaki arkadaşlara çok faydalı olduğundan deneyimlerimizi foruma aktaralım.

Saygılarımla,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moorker -- 7 Mayıs 2017; 4:0:4 >

• Arkadaşlar aşağıdaki ekran koruyucuyu kullanan var mı?

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.