Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11 de aksaray iletişim den alan var mı. 1544 e geliyor şu an indirimle. Alınır mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ustamfa

N11 de aksaray iletişim den alan var mı. 1544 e geliyor şu an indirimle. Alınır mı

alınır ceppaketde siyah rengi yine tükendi umarım sorunsuz gelir aksi halde gezegengsm beyaz renk alıcam başka çarem kalmadı
  • Şu telefonlara niye düzgün bir ekran koruyucusu yapmazlar ki ? nillkin de böyle çıktıysa ne alıcaz şimdi :)
  • Ceppaketten siparişi vermiştim lakin adamlar satmadan önce knox 0 diyor sattıktan sonra knox 1 olabilir diyor bende iptal ettim bu ikinci sipariş verip iptal edişim artık sorunsuz şekilde almak istiyorum ama siyah satan yer yok

• merhaba arkadaş hepsi buradan vizyon cep satıcısından almak istiyorum alan var mı ? knox 0*0 mı oluyor ? birde telefonun en sevmediğiniz özellikleri neler
  • Telefonun en sevmediğim özelliği bu telefonu kullanınca alışkanlık yapıyor başka telefonları eline alınca oyuncak gibi geliyor

• Telefonu kullandıktan sonra amiral gemilerini bile beğenmeme sendromu yaşadım.
    Samsung Galaxy C9 Pro
  • Ben valideye aldığım c7'yi gördükten sonra iphone 6 plus ve türevi telefonlara verilen paraya acımıştım. Kendim iphone kullanıyorum, yakın zamanda eskisi gibi samsunga dönücem artık eski sorunlar kalmamış düzelmişler :)

Bu arada kırklargülü hocam, bende sorarak aldım salı günü gelir, eğer knox 1 gelirse direk iade.. Kendileri knox 0 dedi çünkü.
  • Ben sadece knox tan değil internetten ceppaket i araştırdım kötü yorumlar aşırı fazla iyi yorum yok dh de de bir çok konu açılmış.

• Konuda android 7 mayısda deniyor ama hadi bir ayda geçiksin haziran gibi gelmesi lazım.

Telefon için custom rom olarak auroro romu indirdim kurdum fakat türkçe dil olmadığından sildim tekrar...

Merak ettiğim çin romu ile honk kong romu arasında google play harici fark var mı ?

Kuran var mı acaba daha önce çin romunu...

• Merhaba Hepsiburada eos satıcıdan aldım siparişlerimden girdiğimde ise vizyon cep yazıyor satıcı için sanırım ikisi aynı... Maalesef telefon knox 1 çıktı e-devlet ten IMEI kayıtlarına baktım onlarda kayıtlı değil yazıyor... Shealt güvenli klasör kullanilmiyor ayrıca mesaj alıyor fakat göndermiyor... Hepsiburadaya durumu yazdım servisle görüşüp servis raporu alin diye mesaj attılar kullanılmış ürün olduğu içinmiş... Zaten ürünü kullanmış rootlamis göndermişti iz ben açmadan nasıl bakayım knox sayacının... Nasıl bir prosedür izlenmeli bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mı

• Ben aldıktan sonra kendim rootladım...

Shealt ve güvenli klasör siszin için önemli ise iade edin...

Benim için önemli değil ve gayet iyi kulkanıyorum...

Hatta sistemde epey gereksiz uyg dondurdum...

Siz bilirsiniz...

• Mesaj gönderemiyor birde güncelleme alıyormuş böyle... Yoksa diğerleri sorun değil

• Dün alşam siparişi iptal ettiğimi söylemiştim kargo bilgisi girmişler sisteme bende vazgeçtim alayım bitsin diye düşünüyorum.

• ogretay O kullanıcısına yanıt
    İşte bu ürünü alırken tam olarak da bundan korkuyorum. Yani muhattabın yok, ürünü aldın elinde patladı, gitti 1600 TL ve uğraş aylarca ki paranı alabilesin. Knox sayacı x1 olan ürün zaten sıfır niteliği taşımaz. Bu kullanılmış üründür. Yasal anlamda da sıkıntıları var bu işin.
  • Bütün konuyu okudum kafamda soru işareti yok zaten xperia go dan geçeceğim bu telefona , KNOX muhabbeti kimisi için önemli kimisi için değil (ben root vs işlerinden anlamadığım için direk 0x0 knox değeri olan telefon istiyorum üstünde hiç oynama olmamış olsun) benim için de önemli o yüzden . Şimdi bir kaç tane garanti firması var hangisini tercih edelim telefonu alırken , bide samsung türkiye garantili olmamasına rağmen parasıyla tamir etmeye gönderdim diyelim kabul edilir mi ? Bir de bu telefonun tam çıkış tarihi nedir şimdi alsam kaç yıl az sorunlu kullanılır _ ben sony xperia go yu yıllardır kullanan biriyim en büyük problem şarjı hemen bittiği için bir kaç kere bataryayı değiştirdi garanti her neyse , bu c9 proyu da en azından 2 sene full performansa yakın ondan sonraki yıllarda yettiği kadar kullana bilir miyim sizce ?
    Telefonun etrafı plastik gibi duruyor ? metal gövde demi ?

• Selamun Aleyküm arkadaşalar..

Sanırım knox olayını birçok kimse tam bilmiyor yada yorumları okumuyor...

Knox 0x0 ile 0x1 arasında sadece iki fark var biri shealt digeri güvenli klasör yani knox 0x0 da bu ikisi çalışıyor 0x1 de çalışmıyor..

Başkada birşey yok yani aldığınız cihaz knox sayacı 0x1 çıkarsa dahi güncelleme alır bendeki note 4 te knox 0x1 hicbir sıkıntı çekmedim bütün guncellemeride alıyordu tabi öncesinde güncel romu kurmanız gerek...

0x1 olmasının Garantiye kesinlikle zararı yok bırakın siz ithalatçı garantileri orjinal samsung servisine note 4 ü verdim onarıp verdiler kimse alıpta sayaca falan bakmıyor.

Bilmeyen o kadar kişi var ki almak isteyenleri yanliş yönlendiriyorlar kaç yerde gördüm adam benim knox sayacım 2.7 diyor . 2.7 olan knox sürümü knox sayacı degil hemipizde zaten 2.7. Bazıları hem knox hem garanti woid 0x1 diyor zaten ikisi aynı şey. C9 proyu iki haftadır kullaniyorum ve eger elestirmek isterseniz cihazın sadece bi eksiği yada kusuru var oda kamerası. Kamera dışında mukemmel bir cihaz o da eğer benim gibi note 4 ten c9 proya geçerseniz kamera sizi tatmin etmez ama düşük bir modelden geçerseniz emin olun kamerası fazlasıyla sizi tatmin eder. Şebeke sıkıntısı yok aksine çok iyi çekim gücü var 4.5g var ve cok hizli not(turkcell kullaniyorum)

Bana sorarsanız önceki yorumlarimda dediğim gibi siyaha fazla takılmayın sizi anlamakta güçlük çekiyorum gold rengi cok hoş ünü beyaz ve çok şık ikincisi garantisine dikkat edin ben Delta garantili olanı aldım bilerek çünkü Delta daha tanıdık ve en azından bir geçmişi var... tekrardan cihazın artıları 1.ekran 6 inç süper amoled ekran bu cihazı kullandıktan sonra diğer telefonlar size oyuncak gibi gelecek büyük ekran kesinlikle ayrıcalık 2.bataryasi sizi fazlasiyla tatmin edecek bide hızlı şarjla kısa zamanda doluyor 3. Usb type c geleceğe yönelik 4. 6gb ram 64 gb dahili hafıza 5. Takilma donma yok 6. Tasarımı fazlasiyla sizi memnun edecek elimde gören hemen bana da al diyor sonuç olarak telefon fiyatlarının 3.000 4.000 hatta 5.000 e dayandığı günümüzde c9 pro 1600 liralik hatta çeklerle 1500 e kadar da alabilirsiniz parasinin hakkını fazlasiyla veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur26

Bütün konuyu okudum kafamda soru işareti yok zaten xperia go dan geçeceğim bu telefona , KNOX muhabbeti kimisi için önemli kimisi için değil (ben root vs işlerinden anlamadığım için direk 0x0 knox değeri olan telefon istiyorum üstünde hiç oynama olmamış olsun) benim için de önemli o yüzden . Şimdi bir kaç tane garanti firması var hangisini tercih edelim telefonu alırken , bide samsung türkiye garantili olmamasına rağmen parasıyla tamir etmeye gönderdim diyelim kabul edilir mi ? Bir de bu telefonun tam çıkış tarihi nedir şimdi alsam kaç yıl az sorunlu kullanılır _ ben sony xperia go yu yıllardır kullanan biriyim en büyük problem şarjı hemen bittiği için bir kaç kere bataryayı değiştirdi garanti her neyse , bu c9 proyu da en azından 2 sene full performansa yakın ondan sonraki yıllarda yettiği kadar kullana bilir miyim sizce ?
    Telefonun etrafı plastik gibi duruyor ? metal gövde demi ?

Telefonun Türkiye'de resmi olarak satışı olmadığından parçasıda yok. Parasını versen bile Samsung Türkiye bakmaz.

Telefon metal plastik olduğu nereden çıktı ?

• ozgur26 kullanıcısına yanıt
    Cihazın etrafı plastik değil ünü cam arkası ve kenarları metal

• Delta Garanti - EVOBT bu firmalara garantili ürünler ve bu firmalar şikayet var sitesinden ve sözlüklerden baktığım kadarıyla müşteri memnuniyeti neredeyse 0 olan şirketler yani 1600 tl ye alıp da olmadı ya 3-5 ay hadi 1 yıl hadi 1 buçuk yıl sonra sorun çıkardı gönderdik kabak gibi ortada kalmak hiç hoş olmuyor yani tamam samsung kendi getirse pahalı olurdu okey ama sorun olduğunda yapılır , yapılmazsa değiştirilir veya para iadesi şak diye ödenirdi ama iş bu tip 2. sınıf garanti firmalarına kalırsa sıkıntı çıkıyor işte insanın şu telefonu almak isteyince kafasındaki en büyük soru işareti bu GARANTİ meselesi ve sitelerde distribütör garantili gösterip satanlar bile var , 1600 tl güzel para yani .
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.