Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY C9 PRO [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.418
Cevap
40
Favori
294.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telefonda volteyi etkinleştirebilen oldu mu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonda Ultra Güç Tasarrufu modu var mı?
  • Arkadaşlar 1 tane siyah renk satan satıcı yok bulabilen var mı ?

• Bende GG vizyoncep'ten gold rengi aldim. Puan ve cekle 1489 tlye geldi, almadan önce knox olayını satıcıya telefon ederek çözdüm , telefona çıkan arkadaşa telefonu download moduna almasını knox u kontrol etmesini istedim, 0x0 olduğunu soyledikten sonra telefonu adıma ayirmasini kutunun üzerine ismimi yazmasını söyledim. Siparişi geçtim suan kargoda. Bu kadar ugrastan sonra umarım yanlış gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seloo_79 -- 5 Mayıs 2017; 21:43:37 >
  • ceppakete siyah gelmiş bende tekrar şansımı denicem
  • canerfuat kullanıcısına yanıt
    Ultra güç tasarruf modu var

• Tam kapatan bir ekran koruyucu tavsiye eden olmadı

• Merhaba Arkadaşlar,

Öncelikle Samsung Galaxy C9 Pro almak için düşünen arkadaşlara tekrar şiddetle tavsiye ederim.
    Cihaz her anlamda çok başarılı. Samsung Galaxy C9 Pro ve C serisi gelişmelerini takip edeceğim.

Ek olarak telefon özelliklerini tam olarak ama ingilizce olarak incelemek isteyenler aşağıdaki
    PDF linkinden indirerek inceleyebilirler.

http://xphone24.com/manual-user-guide/Samsung_Galaxy_C9_Pro_EN.pdf

Aliexpress ile ilgili olarak ekran koruyucu ve kapaklı kılıf isteyenlere tavsiyelerim olacak.

siparişimi bekliyorum. Ayrıca şık bir kılıf almak isteyenler aşağıdaki linki inceleyebilirler.

Arkadaşlar cihaz hakkında söylenebilecek çok fazla güzel nokta var. Ben konudan farklı olarak
    ilgili cihazı satın alan arkadaşlardan YAZILIMSAL veya DONANIMSAL problemler yaşayanlar varsa
    bizimle paylaşmalarını satın alacak arkadaşlarımızı ve mevcut kullanıcıları bilgilendirmeleri adına rica ederim.

Saygılarımla,

• Ben tercihimi A7 2017 den kullandım herkese hayırlı olsun telefonu güle güle kullanın...
  • Herkese Merhaba, samsung galaxy c9 pro cihazı almayı düşünüyorum, sanırım forumda bu cihaz için açılmış bir ana konu yok ya da bu cihaz için en çok konuşulan konu bu gördüğüm kadarıyla. Bende bu konuyu takip ediyorum. Forumda eskiyim ama yıllardır üyeliğimi kullanmıyordum, profilimin güncel olmamasına şaşırmayın. Nokia kullanıyordum o zamanlar. Ayrıca belirtmek istiyorum bugünden itibaren mümkün olduğunca burada sizlerle yardım ve paylaşım içerisinde olmaya çalışacağım. Cihazlarınızı gülümseyerek kullanmanızı diliyorum, hayırlı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekirbirim -- 18 Ocak 2018; 8:23:46 >
  • Benim tek şikayetçi olduğum konu geliştirme desteği yok...

Xda da ne kernel ne custom rom yok...

Bu gidişlede olacağı da manidar...

Cihazda volte var ama destek yok...

Nasıl etkinleştirilir onun içinde bilgi yok...

• Yorumlarda 4g sorunlu diyorlar, TT kullanıyorum şebeke ile ilgili sorun yaşarmıyım? Veya hangi operatoru kullanmalıyız.

• nougat 7 için yabancı sitelerde bir kaç makale okudum umarım gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: seloo_79

Yorumlarda 4g sorunlu diyorlar, TT kullanıyorum şebeke ile ilgili sorun yaşarmıyım? Veya hangi operatoru kullanmalıyız.

sorun teşkil edeceğini sanmam c5 - c7 - c9 satış sitelerinde en çok satılan telefon şebeke ile büyük bir problem olsaydı bir çok konu açılırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revaha_06

Tam kapatan bir ekran koruyucu tavsiye eden olmadı

Tr de zero marka nano cam var en az boşluk onda kalıyor diye biliyorum aliexpressten başka model cam deneyen oldu mu ?
  • ceppaket siyah rengi için sorunsuz dedi tekrar sipariş verdim
  • vizyoncepten aldığım telefon bugün ulaştı. sorunsuz olarak kullanmaya basladim

• Volte icin once operatorden islem yapmak lazim. Turkcell'de mesajla acilip kapatilabiliyor. Sonrasinda volte secenegi kullanilabilir. S7 edge'de 3 gun dayanabildim ben volte olayina. Surekli hattan dusme sorunu yasatiyor. Ozellikle 4g baz istasyonu bulamazsa kesinti yasaniyor.

Saygilarimla.

• ceppaket'te knox 0x1 imiş siyah renkler.

Yahu bir cihaz alamadım. Arkadaşlar bulabilen var ise yazarsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

ceppaket'te knox 0x1 imiş siyah renkler.

Yahu bir cihaz alamadım. Arkadaşlar bulabilen var ise yazarsa sevinirim.

kim dedi bana sorunsuz dediler
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.