|
Samsung, Galaxy cihazları için en az 4 yıl güvenlik güncellemeleri yayınlayacak
-
-
bunu geriye dönükte yapsa şimdi S7 edgemiz 4 yıl yazılım alsa android 10 olurdu 10 nu verse en azından -
Samsung geçmişte yepyeni piyasaya sürdüğü cihazlarda kısa sürede (bazen 1 ay) %20-30'lara varan fiyat düşüşlerini yapmasaydı, ürünlerinin garantisi konusunda müşterinin yanında dursaydı, doğru düzgün yazılım desteği verseydi, sağlam cihazlar üretseydi, en azından 3 yıl doğru dürüst çalışsaydı bugün daha farklı bir yerde olurdu...
2000'lerde Nokia çakması işler yapardı, günümüzde de Apple çakması işler yapıyor... Kanımca hep 2. planda kalmaya devam edecekler...
Öte yandan; Apple iPhone'lar için bırak güvenliği 5 yıl sürüm güncellemesi (bakınız 6S) veriyor... Muhtemelen IOS 15 ile 6. yıl da güncelleme alacaktır... Pil seviyesi ölmüş cihaz kullanmadıkça gayet iyi performansla çalışıyor da 6S...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi java -- 24 Şubat 2021; 8:10:18 >
-
Hayırdır Samsung neye binaen böyle bir karar aldın acaba (!)
-
Sizce samsung istese Apple geçemez mi ?
Neredeyse tüm bileşenlerini kendi üreten bir şirket, bunlar arasında %100 uyum sağlayamaz mı ?
Bilen varsa aydınlatsın. -
Yıllardır note serisi kullanırım. 5 seneye yakın note 3 kullandım. Şuan note 8 cihazım var. En son helen sözde güvenlik güncellemesi benim telefonu çok kötü etkiledi. Bir işlem yaparken durduk yere kilit ekranına atmalar. Aramaları geç göndermeler. Daha çabuk biten şarj süresi. Vs.
Cihaza güncellenecek sonra bir tane uygulama bile yüklemedim. Aynı uygulamalar. Aynı günlük kullanım.
Önümüzdeki ay deneme amaçlı ipad 8 ve logitech crayon alacağım. Eğer spen kadar iyi çıkarsa. Bir daha samsung cihaz almayacağım.
Bendeki note 8 cihaz yeni çıkardıkları telefonlara göre donanım olarak iyi olmasına rağmen niye onlardan düşük android sürümüne sahip? Niye sözde güvenlik güncellemesi benim telefonu yavaşlatıyor ? Apple kaç senelik cihaza güncelleme verirken samsung sattıktan sonra insanın yüzüne bakmıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu A serisi bolluğuna bak... -
Yani çok titiz bir çalışmayla bir mimari eser ortaya koyuyorsunuz diyelim. herşeyini de kendiniz yapıyorsunuz eser tamamen size ait. ama kullanmaya başlandığı anda eseri teslim alan birim tüm detayları yeterince kavrayamıyor tüm özelliklerinden bilgisi olmadığı için faydalanamıyor. çünkü eserin ortaya koyulmasındaki süreci kaçırmış. ne kadar anlatırsanız da üreteni kadar bilemez...
android donanım endeksli üretilmediği için yani o cihaza özel üretilmediği için tam kavrayamıyor sistemi. donanım yazılım uyumu bir yere kadar. örnek apple %95 ise android camiasında %80 - 75 gibi
-
Aynı durumdayız. Bir daha Samsung mu ? asla...
-
Zahmet olacak.
-
Palavra. M31 kullanıyorum. En son ekimde güncelleme geldi. M serisi alt seri biliyoruz da 3 ay da bir güncelleme sözünü vermişlerdi..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sorun çıkaran güncelleme olmasın sa. -
Hikaye anlatma Samsung.
-
Yemezler artık
-
3 yil android update 4 yil guvenlik.Gayet yeterli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Note serileri ozel cihzalardır bence pek alternatifli de değiller...android in esnekliğine ve heleki note daki kalem kullanımına alışan birinin farklı bir cihazla mutlu olabilceğini pek zanetmiyorum..
-
Su anki alt seviye cihazlar bile ihtiyaçları karsılar hale geldi..sahsen hala lg g2 kullanıyorum 7 yıl olmus..sistem güncellemelerinin 5 yıl güvenlik güncellemelerinin en az 6 yıl verilmesi gerektiğini düşünüyorum...bu konuda apple hakkaten cok basarılı ancak cihazların fiyatları ve bazı program kısıtları can sıkıyor..
-
Geçemez. Apple kendi mimarisi ile kendi işletim sistemini kullanıyor. Samsung, ARM mimarisi üstünde Android işletim sistemini kullanıyor. Her ne kadar her şeye müdahale etse de işlemci ve işletim sistemini birbiriyle mükemmel şekilde anlaşacak şekilde geliştiremedimi performans ve verim tarafında kaybediyor. Çift ekran modunu mesela Galaxy S4 ya da S5 ile getirmişti. Android'e bu özellik yıllar sonra geldi ama geldiği dönemdeki cihazlarına bu güncellemeyi uygulayabilmesi için kendi çift ekran çözümünü kodlardan çıkarıp Android'in çözümünü uygulaması vs. gerekiyor. Değişik işlerle uğraşıyor hani.
Kendi işlemci ve işletim sistemi ikilisi için de eskiden Bada işletim sistemli Wave modelleri vardı ama yeterince rağbet görmeyince bunu sürdürmek de verimli olmuyor.
-
Zamzung güncelleme desteğini az verse, "niye az veriyor" ya da "2 yılda(!) cihaz hemen çöp oluyor. Bu safer Zamzung güncelleme desteğini fazla yapsa "planlı eskitme"
-
Valla denemeden bilemeyiz hocam. En büyük dezavantajı şuanki notlarımı aktaramayacak olmam. Onuda bir şekilde hallederim. Gerekirse pdf olarak aktarırım. Veya eski notlara ihtiyacım kalmayana kadar çift cihaz taşıyacağım.
Ama samsung cidden şeyini çıkardı artık. Birde dün fark ettim. Son güncelleme ile autocad bile yavaşladı. Önceden en geç 30 sn içinde 4 katlı bir bina projesi açan telefon şimdi 2 dk süreden önce açmıyor.
Gidip yeni note serisine o fiyatları vermekte içime sinmiyor. Zaten devam etmeyecek vs diyorlar. En azından bir deneme süreci olur ipad. Benzer kullanım yapan mimarlara sordum. Bir kaç tanesi sahada kullanmak için ipad almış. Gayet memnunlar. Zaten ekran ufak geliyordu. Hem o büyümüş olur. Hemde kalem vs daha ergonomik duruyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Samsung geçmişte yepyeni piyasaya sürdüğü cihazlarda kısa sürede (bazen 1 ay) %20-30'lara varan fiyat düşüşlerini yapmasaydı, ürünlerinin garantisi konusunda müşterinin yanında dursaydı, doğru düzgün yazılım desteği verseydi, sağlam cihazlar üretseydi, en azından 3 yıl doğru dürüst çalışsaydı bugün daha farklı bir yerde olurdu...
2000'lerde Nokia çakması işler yapardı, günümüzde de Apple çakması işler yapıyor... Kanımca hep 2. planda kalmaya devam edecekler... Öte yandan; Apple iPhone'lar için bırak güvenliği 5 yıl sürüm güncellemesi (bakınız 6S) veriyor... Muhtemelen IOS 15 ile 6. yıl da güncelleme alacaktır... Pil seviyesi ölmüş cihaz kullanmadıkça gayet iyi performansla çalışıyor da 6S... |
Benzer içerikler
- spotify ne kadar internet yer
- instagram giriş yap google
- whatsapp sohbet teması değiştirme
- whatsapp bildirim gelmiyor
- whatsapp numara gizleme var mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X